MaxiPozyczka

Zakra.pl - Opinie

Pożyczki społecznościowe Zakra.pl - Opinie

Sobota 23 marzec 2013 8:21Zgłoś nadużycie
Sebastian
Sebastian
Żary
Temat postu: Zakra.pl - Opinie

Czytałem tutaj sporo wątków na temat pozżycze społecznościowych i wniosek jest jeden, że większość jest zadowolona z usług firmy Zakra jako pożyczkodawca i pożyczkobiorca. Jednak warto, także spróbuję jako inwestor, na początku pożyczając trochę pieniędzy innym pożyczkobiorcom.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 24 grudzień 2018 8:59 | Jean Carlos | creditplusfinance11@gmail.com

Czy potrzebujesz pożyczki na rozpoczęcie działalności gospodarczej lub na opłacenie rachunków i korporacyjnych środków finansowych na nieruchomości i wszelkiego rodzaju finansowanie działalności gospodarczej ( creditplusfinance11@gmail.com ) Oferujemy również pożyczki dla osób fizycznych, firm i organów korporacyjnych przy 3% stopie procentowej. Dajemy pożyczkę poważnie myślącym ludziom, którzy są zainteresowani pożyczką, jeśli zainteresowani kontaktują się z tym adresem e-mail: creditplusfinance11@gmail.com

Czwartek 4 kwiecień 2013 11:30Zgłoś nadużycie
Jan
Jan
Gdańsk
Temat postu: Zakra.pl - Opinie
Opinia negatywna

Ja muszę przyznać, że trochę się zwiodłem na Zakrze. Moja pierwsze testowe 100zł, które pożyczyłem, zostało spłacone do połowy. Czekam teraz już prawie rok na odzyskanie pieniędzy od momentu zaprzestania płacenia przez pożyczającego. Sam proces windykacji do dziś trwa już prawie 7 miesięcy (od 21.9.12). Na razie oceniam negatywnie.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 4 kwiecień 2013 13:06 | Gość

i to jedyny powód który powstrzymuje mnie przed inwestowaniem w pożyczki społecznościowe, w każdym serwisie to samo

Reklama
Czwartek 4 kwiecień 2013 16:39Zgłoś nadużycie
Bartosz
Bartosz
Oświęcim
Temat postu: Zakra.pl - Opinie

Wychodzi na to, że ponosi się jednak spore ryzyko związane z pożyczaniem pieniędzy w ramach pożyczek społecznościowych. A szkoda, bo warto byłoby zarabiać sporo na takich inwestycjach jak patrzy się na to co mają w swojej ofercie banki jeżeli chodzi o lokaty terminowe. Ale czy takie poniesienie ryzyka jest warte tego?

Skomentuj opinię

Sobota 13 kwiecień 2013 11:04Zgłoś nadużycie
gosc
gosc
Temat postu: Zakra.pl - Opinie

do tej pory nie przyszla mi weryfikacja telefonu komrokowego z zakra.pl
i nie wiem co robic/

Skomentuj opinię

Niedziela 5 maj 2013 19:39Zgłoś nadużycie
Rysik
Rysik
Zabrze
Temat postu: Zakra.pl - Opinie

Czytam tutaj na forum, że jednak można się naciąć na nieuczciwych pożyczkodawców, którzy nawet nie potrafią oddać 100 złotych z odsetkami. A właściwie kto pożycza takie małe sumy? Dla mnie to jest śmieszne i nierozsądne. Tak samo zawarta informacja na tym portalu pożyczek o maksymalnej kwocie nawet 150 tysięcy złotych jest niewiarygodna. Takie sumy to tylko pożyczają i pożycza się za pośrednictwem banków.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 5 styczeń 2016 14:00 | Gość

chyba nieuczciwych pożyczkobiorców powinno być

Wtorek 16 lipiec 2013 23:23Zgłoś nadużycie
Januz
Januz
Temat postu: Zakra.pl - Opinie

proszę o wsparcie w udzieleniu pozyczki: zakra.pl/pozyczka/id/1137710 Jestem w stanie spłacać raty do 200 zł miesięcznie... Proszę o kontakt lub wsparcie na zakra.pl luknij44@o2.pl

Skomentuj opinię

Piątek 5 wrzesień 2014 14:14Zgłoś nadużycie
hipcio
hipcio
Temat postu: Zakra.pl - Opinie

zakra jest dobrą firmą, oprócz niej polecam portal pozyczkolandia.pl tam też można dostać tanią pożyczkę.

Skomentuj opinię

Środa 5 listopad 2014 5:53Zgłoś nadużycie
przemek
przemek
gorlice/pol - schienfeld/niemcy
Temat postu: Zakra.pl - Opinie
Opinia pozytywna

Chce pożyczyć pilnie 1500euro....oddał AZ 3000euro w 10 ratach...pożyczkę muszę mieć przed 12 listopada
Zainteresowani proszę o kontakt e-mail newart@interia.pl

Skomentuj opinię

Wtorek 14 kwiecień 2015 20:47Zgłoś nadużycie
AppleCredit
AppleCredit

Postów: 2
Warszawa
woj. mazowieckie
Na forum od: 2015-04-14
Temat postu: Zakra.pl - Opinie

Zakra.pl jest w porządku, ale również polecam Zakramini.pl oraz AppleCredit.pl

Skomentuj opinię

Poniedziałek 4 lipiec 2016 17:26Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Zakra.pl - Opinie

ile trzeba czekac na pozyczke po weryfikacji w zakramini?

Skomentuj opinię

Środa 29 marzec 2017 11:04Zgłoś nadużycie
ello
ello
Radom
Temat postu: Zakra.pl - Opinie
Opinia negatywna

Od jakiegoś czasu spotykam się ze zjawiskiem umieszczania bezczelnych komentarzy ze strony pseudo-inwestorów pod ofertą pożyczek. To są ci, którym oferta się nie podoba, ale nie mogą sobie odpuścić, by tego nie skomentować. Zakra średnio reaguje na taki trolling, a tamci szarżują. Żenada, niesmak, schodzenie po mału na dno.

Skomentuj opinię

Środa 3 styczeń 2018 20:22Zgłoś nadużycie
PD
PD
Temat postu: Zakra.pl - Opinie
Opinia negatywna

:(

Mam złe doświadczenia z zakrą. Pierwsza sprawa dotyczy zaległych 10 gr. Opiszę jak to wygląda. Dwa lata temu spóźniłam się ze spłatą raty. Naliczono mi 10 gr odsetek. Po wpłacie raty zleciłam równiez wpłatę odsetek, ale w momencie robienia wpłaty padł mi komputer. Kiedy naładowałam baterię, postanowiłam zrobić to jeszcze raz. Ale wtedy okazało się, że spłata jest zamówiona. Niestety nie zdążyłam przelać z konta i nie miałam już tytułu przelewu( gdy padł komputer , nie zdążyłam go zapisać) Wtedy postanowiłam , że usunę wpłatę w dziale moje płatności i zlecę jeszcze raz. Okazało się jednak, że w moich płatnościach wpłaty brak, a jej status figuruje jako "zamówiona". Wtedy postanowiłam napisac do zakry. Zrobiłam to emailem ( nie odpisali), więc kiedy pojawił się czat - napisałam do Pani Sylwii. Po przedstawieniu sprawy pani z czatu skontaktowała się z księgowością, gdzie stwierdzili, że oni nie mogą nic z tym zrobić i jedyna metodą jest to, bym usunęła płatność ( której nie mam w "Moich płatnościach";). Gdy jeszcze raz wyjasniłam, że nie mam takiej możliwości-pani na czcie zasugerowałą mi, że oszukuję i nie chcę spłacać odsetek. Mówię do niej, że to jest 10 gr i wpłacę nawet złotówkę -ale już nie chciała ze mną rozmawiać. Nie wspomniałam o tym, że to 10 gr blokuje mi zaciągnięcie jakiejkolwiek pożyczki. Wydaje mi się, że oprócz mnie również im powimno zależeć, bo mają z tego prowizję. Jestem uczciwym PD i ma same pozytywy, ale teraz mogę tylko konsolidować.

KOlejna sprawa sprzed kilku dni dotyczy weryfikacji KRD. Z racji, że moge tylko konsolidować postanowiłam jeszcze dokonać dodatkowych weryfkacji. Opłaciłam KRD ale wpłata nie została zaksięgowana. Sprawdzałam kilka razy i kwota oraz tytuł przelewu zgadzają się z tym, które wykonałam.Niestey po 3 dniach anulowano wpłatę i nikt nie chce mi powiedzieć, gdzie jest moje 10 zł. Pisze do zakry, ale milczą. Nie wiem co mam myśleć o tym. Kase wpier..........

Skomentuj opinię

Niedziela 30 grudzień 2018 16:05Zgłoś nadużycie
christcorinn@gmail.com
christcorinn@gmail.com
Temat postu: Zakra.pl - Opinie

Pomoc finansowa dla każdego o dobrym charakterze
Aby uzyskać dobry start, potrzebujesz kosztu strzału
Pomoc finansowa dla każdego dobrego charakteru, który potrzebuje i chce
nabyć, aby z niego dobrze skorzystać. Ty, który masz problemy z konsolidacją
twój dług lub masz projekty do zrealizowania w nadchodzących dniach,
potrzebujesz pilnego kapitału przed końcem roku. Daję ci to
podaj potrzebną kwotę w ramach mojego limitu
możliwe, że zaciągasz pożyczkę zgodnie z potrzebną kwotą
w warunkach, które ułatwią Ci życie.
Musisz zrobić pożyczkę, zwróć uwagę na obszary w
w czym mogę pomóc:
* Finansowanie
* Kredyty na nieruchomości
* Pożyczki inwestycyjne
* Pożyczka samochodowa
* Dług konsolidacyjny
* Linia kredytowa
* Drugi kredyt hipoteczny
* Odkupienie kredytu
* Pożyczki osobiste
Niezależnie od problemu, musisz się ze mną skontaktować. Jestem tu, aby ci pomóc.

Skomentuj opinię

Piątek 22 marzec 2019 11:37Zgłoś nadużycie
mark hacker
mark hacker
Temat postu: Zakra.pl - Opinie

WITAJ KAŻDY, KTÓRZY NIE OTRZYMYWALI POŻYCZKI ,, POBIERZ COŚ NOWYCH od wprowadzenia naszych nowo zaprojektowanych super inteligentnych, specjalnie zaprogramowanych pustych kart ATM, które mogą być używane w dowolnych bankomatach w różnych krajach, w których się znajdujesz i wypłacasz gotówkę. można go użyć do wypłaty w bankomacie lub przesuwania po sklepach i punktach sprzedaży. Sprzedajemy te karty wszystkim naszym klientom i zainteresowanym nabywcom na całym świecie. Należy uważać na oszustwa sprzedające fałszywe karty, sprzedajemy oryginalne karty z dokumentami w celu walidacji naszych transakcji, karta ma maksymalny dzienny limit wypłaty w wysokości 4000 USD, a także jeśli potrzebujesz wszelkie inne usługi cyber hackingu, jesteśmy tu dla Ciebie o każdej porze każdego dnia.
Oto nasze cenniki i limity wypłat każdej z naszych kart:

limit 2000 USD za dzień kosztuje 200 USD
Limit 3000 USD dziennie kosztuje 250 USD.
limit 5000 USD za dzień kosztuje 350 USD.
limit 7000 USD dziennie kosztuje 450 USD.
limit 10000 USD dziennie kosztuje 550 USD.
limit 12000 USD dziennie kosztuje 650 USD.
limit 10 000 USD dziennie kosztuje 650 USD
limit 20 000 $ dziennie kosztuje 1200 USD
limit 35 000 USD dziennie kosztuje 1900 USD
limit 50 000 USD dziennie kosztuje 2700 USD
limit 100 000 USD dziennie kosztuje 5 200 USD
limit 150 000 USD dziennie kosztuje 5700 USD
limit 250 000 USD dziennie kosztuje 6000 USD
Limit 1 000 000 USD dziennie kosztuje 10 000 USD
limit 5 000 000 USD dziennie kosztuje 15 000 USD
limit 10 000 000 USD dziennie kosztuje 20 000 USD

Uwaga: Podejmij decyzję przed złożeniem wniosku, od razu nie bij po buszu, to jest w 100% bardziej legalne jednorazowa płatność Powyższe ceny zawierają opłatę za wysyłkę i koszt aktywacji, który opieramy w USA i innych krajach___Kontakt z nami za pośrednictwem poczty e-mail na markharker50 @ gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama