MaxiPozyczka

Sekrata.pl - Opinie

Pożyczki społecznościowe Sekrata.pl - Opinie

Piątek 24 sierpień 2012 0:32Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 257
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

Sekrata.pl - Szybkie pożyczki przez internet. Zostań inwestorem i zacznij zarabiać na udzielaniu pożyczek społecznościowych.

Jeżeli interesuje kogoś bardzo szybka pożyczka, nie powinien udawać się do banki i w tej instytucji składać wniosku o kredyt. Jest to bowiem związane z kilkudniowym oczekiwaniem na decyzję kredytową, a przecież nie każdemu to odpowiada. Dlatego lepszym rozwiązaniem jest skorzystanie z oferty typu social lending, gdzie ludzie nawzajem udzielają sobie pożyczek. Taki system mam kilka zalet. Po pierwsze, pieniądze można uzyskać bardzo szybko. A po drugie, oprocentowanie kredytów zwykle jest dużo niższe niż w bankach.

Jednym z serwisów, za pomocą którego można skorzystać z takiej pożyczki jest sekrata.pl. Jak potwierdzają opinie użytkowników portalu, jest to jeden z lepiej zorganizowanych serwisów social lending. Stale też powiększa on grono swoich klientów. Minimalna kwota jaką można pożyczyć za pośrednictwem sekrata.pl to 500 złotych, natomiast kwota maksymalna to 50 000 złotych. Cała procedura związana z pozyskaniem pieniędzy jest bardzo prosta. Najpierw należy zarejestrować się w bazie danych firmy. Następnie serwis będzie weryfikował poprawność danych, to znaczy danych osobowych, konta bankowego i numeru telefonu. Kiedy wszystko jest sprawdzone, gdy potrzebujemy gotówki, należy wystawić aukcje, w której podaje się jaka kwota nas interesuje i na jaki czas chcemy uzyskać pieniądze. Należy podać również oprocentowanie oraz bonus jaki jesteśmy skłonni zapłacić inwestorowi, który pożyczy nam pieniądze. Bo to właśnie inni użytkownicy serwisu a nie jego właściciele pożyczają pieniądze. I w ten sposób zarabiają.

Kwota jaką można pożyczyć, jest uzależniona od tego, w jaki sposób spłacamy wcześniej zaciągnięte zobowiązania. Jeśli są one płacone w terminie, maksymalna kwota stale rośnie. Inwestorzy mogą wpłacić na jedną aukcje maksymalnie 500 złotych. Istnieje również możliwość zarabiania, za pomocą programu partnerskiego, dzięki któremu zyskujemy fundusze za polecone osoby, które skorzystają z usług serwisu. Jest to dodatkowy sposób zarabiania dla inwestorów, który jednocześnie powiększa grono użytkowników serwisu.

Czwartek 15 listopad 2012 12:41Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

brał ktoś z tu obecnych pożyczkę społecznościową w sekrata? jak szybko można dostać u nich pożyczkę jakie oprocentowanie średnio obowiązuje?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 8 marzec 2019 13:51 | Andrzej

Sekraty nie znam, tez jestem ciekaw opinii. Słyszałem pochlebne opinie na temat Future Capital. Ktoś korzystał?

Reklama
Wtorek 27 listopad 2012 21:14Zgłoś nadużycie
Sławek
Sławek
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

Często krzyczymy złodzieje i oszuści. Wylewamy swoje frustracje i obarczamy całą winą za nieszczęsne firmę pożyczkową. Mimo iż ta firma jest nie uczciwa czego nie będę dementować to część winy leży jednak po twojej stronie. Nie czytasz umowy którą podpisujesz nie żądasz wszystkich załączników i przedstawienia szczegółowych warunków. Chcesz wierzyć w obraz wykreowany przez bank i zaczynasz ufać mu całkowicie. To twoja wina że sam siebie nie chronisz.

Skomentuj opinię

Niedziela 9 grudzień 2012 17:52Zgłoś nadużycie
Sylwek
Sylwek
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

Ja trochę z innej beczki, nie chcę pożyczać tylko chcę inwestować. Po wstępnym rozeznaniu ustaliłem że wszystko polega na tym, że ludzie wystawiają aukcje w której chcą pożyczyć pieniądze i określają na jakich warunkach chcieli by określoną kwotę. Jak uważacie czy taka forma inwestowania jest bezpieczna? Czy ktoś np. nie spłacał i miał jakieś problemy z tego tytułu?

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 20:43Zgłoś nadużycie
Paweł
Paweł
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

Mam złe doświadczenia w pożyczkach społecznościowych. To jedno wielkie oszustwo. Tylko czyhają aby oszukać biednych ludzi. Lepiej zacisnąć zęby i przeczekać kryzys finansowy niż zaciągać pożyczki u tych oszustów.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 21:28Zgłoś nadużycie
Aldona
Aldona
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

Czuję się oszukana. Nie będę więcej korzystać z podobnych usług. Tyle zamieszania i w konsekwencji brak pieniędzy. Przed samymi Świętami zostaję bez kasy.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 24 styczeń 2013 21:12 | xd | Poznan

Trzeba bylo nie pozyczac jesli nie bedziesz miec z czego oddac.

Czwartek 20 grudzień 2012 22:24Zgłoś nadużycie
Ada
Ada
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie
Opinia pozytywna

Pożyczki to przyszłość bankowości. Oferta jest doskonałym rozwiązaniem dla osób, potrzebujących szybkiej i pewnej gotówki. Warto z niej skorzystać planując remont domu, zakup prezentów itd.

Skomentuj opinię

Niedziela 6 styczeń 2013 21:41Zgłoś nadużycie
Bogusia
Bogusia
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

Dotychczas myślałam że korzystanie z tego typu kredytowania jet czasochłonne i bardzo trudne. Jednak po głębszym zainteresowaniu stwierdzam że pożyczka gotówkowa na portalu sekrata jest dziecinnie prosta. Strona jest bardzo intuicyjna i łatwa w obsłudze. Zasad jasne i zrozumiałe. Bardzo sobie chwalę współpracę i szczerze polecam.

Skomentuj opinię

Środa 23 styczeń 2013 21:05Zgłoś nadużycie
Moszu
Moszu
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie
Opinia pozytywna

Ludu pracujący miast i wsi Sekrata.pl uratowała mi życie. Jako 20 latek miałem problem z kredytami a motor wymagał nakładów. Już niedługo kończy się zima i trzeba przygotować maszynę do sezonu. Na Sekrata.pl dostałem potrzebną gotóweczkę i działam. Dzięki za wsparci i pomoc.

Skomentuj opinię

Wtorek 29 styczeń 2013 20:53Zgłoś nadużycie
Barbara
Barbara
Sandomierz
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

Jak są dwie strony, które potrafią grać uczciwie, to można w ramach takich pożyczek społecznościowych pożyczać i oddawać pieniądze. Dobrze, ze są takie strony internetowe, które potrafią związać osoby takimi pożyczkami. Dla jednego jak i dla drugiego to zysk.

Skomentuj opinię

Wtorek 5 luty 2013 21:44Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie
Opinia negatywna

Nie polecam Sekrata.pl - kolejni oszuści. Lepiej już odpuścić sobie zakupy niż dać zrobić w konia.

Skomentuj opinię

Piątek 8 luty 2013 11:01Zgłoś nadużycie
Raduś
Raduś
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie
Opinia pozytywna

Sekrata.pl - ja tam jestem zadowolony udało mi się uzyskać pożyczkę. Kasa trafiła na moje konto. Oprocentowanie nie jest oszałamiające bo aż 22%. Ale co zrobić. Pożyczyłem na 6 miesięcy więc i tak jest nieźle.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 14 luty 2013 17:18 | Małgorzata

22% to chyba nie możliwe. Jak w ogóle ktoś może wsiąść pożyczkę na takich warunkach? Ja bym się chyba nigdy nie zdecydowała.

Piątek 15 luty 2013 17:26Zgłoś nadużycie
Piotrek
Piotrek
Tarnów
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

To w bankach masz trochę mniejsze oprocentowanie, bo mi się nie chce wierzyć z tym 22 procent jeżeli chodzi o oprocentownie pożyczki gotówkowej, którą uzyskałeś. Jakby było takie oprocentowanie pozyczek gotówkowych to firma ta nie miałaby równych wśród konkurencji.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 22 luty 2013 14:04 | Gość

Ludzie podpisują umowy i nie czytają jakie warunki bank im zaproponował myślą, że jak na ulotce jest 10% to oni mają takie warunki. Ale cóż warto się łudzić skoro trudno policzyć ile właściwie się spłaci. A że wychodzi często 50% i więcej cóż trudno oprocentowanie jest w końcu 10%.

Wtorek 5 marzec 2013 22:54Zgłoś nadużycie
Ilona
Ilona
Radomsko
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie
Opinia pozytywna

Społecznościówki to oferta właśnie dla mnie. Nie lubię chodzić po bankach i stać w kolejkach a tu załatwiam wszytko od początku do końca on line. Po za tym daję zarobić zwykłym ludziom a nie bankowcom którzy mają gdzieś klienta. Polecam portal.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 7 marzec 2013 18:55 | Karol W. | Rzeszów

Nie musisz chodzić po bankach i stać w kolejkach, bo w takich internetowych bankach jak mBank można dostać kredyt gotówkowy za pośrednictwem internetu. Ale pożyczki społecznościowe za pośrednictwem takich stron są jak najbardziej wygodne i w miarę tanie, porównując je z chwilówkami i pożyczkami gotówkowymi, które oferują firmy pozabankowe.

Piątek 8 marzec 2013 17:51Zgłoś nadużycie
Dante
Dante
Toruń
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

Zgadzam się z Iloną, po co dawać zarabiać bankowcom jak można zarabiać mając kapitał i pożyczać pieniądze od ludzi, którzy chcą nam pożyczyć kasę w ramach pożyczek społecznościowych. Korzyśc jest obopólna, a dla pożyczkodawcy jest super sprawa, zarabiać o wiele więcej niż na lokacie terminowej w bankach.

Skomentuj opinię

Czwartek 6 czerwiec 2013 20:13Zgłoś nadużycie
Robert
Robert
Knurów
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

Na tym portalu gdzie można udzielać i pożyczać w ramach pożyczek społecznościowych podoba mi się system partnerski, na którym można zarobić może nie duże pieniądze, ale dla domowego budżetu jest to na pewno niezły zastrzyk gotówki. Kilka razy już skorzystałem z takiego systemu partnerskiego, naprawdę polecam. Zalogujcie się na ich stronie internetowej i poznajcie warunki systemu partnerskiego.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 10 luty 2014 7:06Zgłoś nadużycie
BM
BM
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

A Ja jestem zadowolona......bardzo mi pomogogli :). Jeżeli ktoś narzeka to może to robić dalej. Nikt nikogo nie zmusza do wzięcia pożyczki....Pozdrawiam

Skomentuj opinię

Niedziela 17 marzec 2019 20:51Zgłoś nadużycie
wiki555
wiki555
warszawa
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

Pożyczki,kredyty na sam dowód osobisty kredyt66.pl od 100 zł do 200.000 tyś zł w 15 min
szeroka gama instytucji finansowych pomoże ci w dobraniu odpowiedniej pożyczki.
Szybki czas realizacji i przelew środków na konto.
- Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik
- kredyty przez internet, dla Firm
- Kredyt na mieszkanie/hipotekę
- Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów
- kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne
Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przedstawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Skomentuj opinię

Wczoraj 11:32Zgłoś nadużycie
Agata Kania
Agata Kania
Temat postu: Sekrata.pl - Opinie

Czy szukasz środków finansowych na założenie własnej firmy?
** Czy potrzebujesz pożyczek prywatnych lub biznesowych na różne cele?
** Czy szukasz pożyczek na realizację dużych projektów? Email: patfinanceloan01@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama