MaxiPozyczka

Pożyczkolandia - Opinie

Pożyczki społecznościowe Pożyczkolandia.pl - Opinie

Niedziela 25 maj 2014 10:51Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 255
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie

Zostań inwestorem lub pożyczaj na własnych warunkach! Pożyczkolandia.pl

W obecnych czasach inwestowanie nie jest już rzeczą wyjątkową, zarezerwowaną dla wąskiego grona osób. Teraz inwestować swój kapitał może każdy. Początkujący inwestor staje jednak często przed dylematem dotyczącym bezpieczeństwa swoich środków. By osoba korzystająca z naszego portalu nie czuła obawy o swoje pieniądze, a mogła cieszyć się procentującym zyskiem, wprowadziliśmy szereg zabezpieczeń. Dodatkowo, każdy inwestor ma zagwarantowaną bezpłatną windykację!

Podobnie jak w przypadku inwestorów, coraz bardziej wzrasta grono osób chcących otrzymać pożyczkę. Rosnąca niechęć do banków, których opinie nie należą do najlepszych a poziom zaufania ze strony klientów też pozostawia wiele do życzenia, spowodowała, że pożyczki SL zyskują jeszcze większą popularność. My nie dyktujemy warunków na jakich pożyczka ma być spłacana. To nasi klienci podejmują decyzje co do jej wysokości, oprocentowania, okresu spłaty.

Pozyczkolandia.pl jest stosunkowo młodym serwisem w branży pożyczek społecznościowych. Aby wyróżnić się wśród będącej już przez pewien czas na rynku konkurencji, postanowiliśmy, że jednym z naszych głównych atutów będzie bezpieczeństwo osób pożyczających pieniądze jak również inwestorów. W tym celu wprowadziliśmy program "Gwarancja Ochrony Kapitału". Jest to innowacja na rynku SL gwarantująca ochronę zainwestowanego kapitału. Ponadto współpracujemy z firmą windykacyjną, czuwającą nad wywiązywaniem się z zaciągniętych pożyczek. Proces rejestracji oraz weryfikacji na portalu ma na celu zminimalizowania prób wyłudzenia pożyczek . Kolejną cechą przekonującą naszych przyszłych użytkowników do skorzystania z serwisu Pożyczkolandia.pl są liczne promocje a także przychylne opinie na forach internetowych. Zapraszamy do współpracy zarówno przyszłych inwestorów jak również pożyczkobiorców!

Niedziela 25 maj 2014 12:07Zgłoś nadużycie
Mikołaj
Mikołaj
Rzeszów
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie
Opinia pozytywna

Znam juz ten portal :-)

Skomentuj opinię

Reklama
Wtorek 27 maj 2014 23:39Zgłoś nadużycie
Bartek
Bartek
Poznań
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie

jakoś nie mogę się przekonać, w sumie zaglądałem na tę stronę i wydaje się być w porządku.

Skomentuj opinię

Niedziela 8 czerwiec 2014 21:19Zgłoś nadużycie
Bartek
Bartek
Poznań
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie
Opinia pozytywna

jednak się skusiłem i zaryzykowałem niewielką kwotą na inwestycje
zobaczymy jak mi to pójdzie

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 13 lipiec 2014 15:01 | Adam | Siedlce

I jak Ci idzie inwestowanie na Pożyczkolandii,
odzyskałeś chociaż cześć środków? :D

Poniedziałek 11 sierpień 2014 21:48 | Bartek | Poznań

jak na razie to na kasę z jednej pożyczki czekam kilka dni, ale bądźmy dobrej myśli

Poniedziałek 11 sierpień 2014 21:57 | Konrad | wawa

to tylko jedną pożyczkę udzieliłeś

Czwartek 4 wrzesień 2014 12:28Zgłoś nadużycie
hipcio
hipcio

Postów: 19
Warszawa
woj.
Na forum od: 2014-09-04
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie

ja pożyczałem i jestem zadowolony, obsługa jest dobra i mają niższe koszty niż inne społecznosciówki.

Skomentuj opinię

Niedziela 21 wrzesień 2014 22:17Zgłoś nadużycie
kwiatek
kwiatek
lublin
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie
Opinia pozytywna

Również korzystałam z tej strony i wszystko co jest w opisie na prawdę się sprawdzam. Będę polecała pożyczkolandię kazdemu.

Skomentuj opinię

Wtorek 23 wrzesień 2014 13:54Zgłoś nadużycie
Jessica
Jessica
Mińsk Mazowiecki
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie
Opinia pozytywna

Mój znajomy tam pożyczał :) Pożyczkolandia ---> portal godny polecenia

Skomentuj opinię

Poniedziałek 6 październik 2014 18:18Zgłoś nadużycie
Emil Wujcik
Emil Wujcik

Postów: 16
Warszawa
woj. mazowieckie
Na forum od: 2014-02-06
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie
Opinia pozytywna

ja już jestem po inwestycjach na tym portalu, kilka pożyczek które udzieliłem wpłynęły o czasie, trzeba dobrze wybierać komu się pożycza, ogólnie da się zarobić i to całkiem nieźle. Obsługa też miła.

Skomentuj opinię

Środa 8 październik 2014 18:48Zgłoś nadużycie
alex
alex
Rzeszów
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie
Opinia pozytywna

ja w odróżnieniu od poprzedników jestem pożyczkobiorcą i mam już kilka wniosków za sobą obecnie spłacam raty ale myślę że warto na takich stronach inwestować bo szybko mozna pomnożyć swoje oszczędnosci.

Skomentuj opinię

Środa 5 listopad 2014 6:06Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
polska-niemcy
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie

Potrzebuje konkretnego inwestora...brakło mi pieniędzy na zakończenie inwestycji...jak niezxbiore kasy przesadnie 15 tysięcy euro...interesuje mnie każda kwota....oddaje podwójnie....
Kontakt....artguc@interia.pl

Skomentuj opinię

Środa 5 listopad 2014 15:47Zgłoś nadużycie
Emil Wujcik
Emil Wujcik

Postów: 16
Warszawa
woj. mazowieckie
Na forum od: 2014-02-06
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie

to wejdź na pozyczkolandia i złóż wniosek, na pewno ktoś zainwestuje pieniądze w Twój wniosek.

Skomentuj opinię

Piątek 7 listopad 2014 13:33Zgłoś nadużycie
alex
alex
Rzeszów
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie
Opinia pozytywna

myślę że watro bo jest tam sporo inwestorów takze na pewno któregoś przekonasz.

Skomentuj opinię

Czwartek 13 listopad 2014 19:01Zgłoś nadużycie
cama
cama
Załazy
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie
Opinia pozytywna

Z tego co widzę to coraz więcej osób na pożyczkolandii inwestuje. Ja jak na razie tylko pożyczam w potrzebie, ale moi znajomi za to wiele tam inwestują i nie narzekają ani trochę.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 16 listopad 2014 13:13 | Gość

to lepiej pożyczaj od tych znajomych, oni będą mieli więcej a ty mniej do spłaty :)

Piątek 26 grudzień 2014 0:04Zgłoś nadużycie
Jann
Jann

Postów: 7
Wawa
woj.
Na forum od: 2014-12-25
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie

Na pewniejszych i nowocześniejszych warunkach pośrednictwo z pożyczkobiorcami i pożyczkodawcami oferuje portal szybkigrosz.pl

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 19 marzec 2015 10:21 | Arek | Kraków

Trochę ta reklama chybiona, ten szybkigrosz daje pod zastaw nieruchomości.
A jak nie każdy jeszcze wie, nie wszyscy w Polsce są właścicielami nieruchomości.

Czwartek 19 marzec 2015 10:54 | Gość

nowocześniejszych warunkach hahaha siła marketingu ale chyba nie działa

Piątek 11 sierpień 2017 19:44Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie

dostał ktoś w pożyczkolandia pożyczkę? łatwo u nich dostać?

Skomentuj opinię

Piątek 11 sierpień 2017 19:47Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie

dostał ktoś w pożyczkolandia pożyczkę? łatwo u nich dostać?

Skomentuj opinię

Czwartek 12 kwiecień 2018 20:16Zgłoś nadużycie
Anthony
Anthony
Oferta kredytowa
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie

Czy jesteś człowiekiem biznesowym czy kobietą? Czy potrzebujesz środków, aby założyć własny biznes? Czy potrzebujesz pożyczki na osiedlenie się zadłużenia lub spłacić rachunki lub rozpocząć miły biznes? Potrzebujesz funduszy na sfinansowanie swojego projektu? Oferujemy gwarantowane usługi pożyczkowe dowolnej kwoty i do dowolnej części świata (osoby fizyczne, firmy, nieruchomości i organy korporacyjne) w naszym wspaniałym oprocentowaniu 2%. Dla aplikacji i więcej informacji Wyślij odpowiedzi na następujący adres E-mail: oberon55553@gmail.com
Dzięki i czekamy na szybką odpowiedź. Pozdrawiam

Skomentuj opinię

Poniedziałek 28 maj 2018 6:47Zgłoś nadużycie
Gabic
Gabic
Lubuskie
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie

Witam, szukam inwestora dzięki ktoremu splace swoje zaleglosci i zaczne zyc spokojnie z jedna rata. Prosze o kontakt gabi.c761111@wp.pl

Skomentuj opinię

Piątek 10 sierpień 2018 9:03Zgłoś nadużycie
milka
milka
lukow
Temat postu: Pożyczkolandia - Opinie

szukam kogos kto mi pomoze splacic zobowiazania w bankach.

Skomentuj opinię

Reklama