MaxiPozyczka

Bilonko.pl - Opinie

Pożyczki społecznościowe Bilonko.pl - Opinie

Wtorek 26 marzec 2013 9:20Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 259
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Bilonko.pl - U nas bezpiecznie pożyczasz i bezpiecznie inwestujesz.

Bilonko.pl to nowy serwis pożyczek społecznościowych na którym możemy uzyskać pożyczkę od kwoty 50 zł do 12000 zł. Kwota pożyczki jaką można otrzymać uzależniona jest od tego jaki jest nasz rating w serwisie. Im dłużej i rzetelniej funkcjonujemy w serwisie tym większe kwoty pożyczki możemy uzyskać. Innym czynnikiem, który decyduje o kwocie dostępnej pożyczki jest stopień weryfikacji danych, mamy możliwość weryfikacji tożsamości, zatrudnienia i wysokości dochodu. Nie są to obowiązkowe kroki, ale jeżeli ich dopełnimy to zwiększymy swoją szansę na pożyczkę w Bilonko.pl. Maksymalny okres spłaty pożyczki zaciągniętej przez serwis Bilonko.pl to 36 miesięcy. Aby móc skorzystać z usług serwisu Bilonko.pl należy mieć ukończone 18 lat życia, być zameldowanym na terenie Polski, posiadać konto w banku, adres e-mail oraz telefon komórkowy.

Zarabiaj z Bilonko.pl

Bilonko.pl jako serwis pożyczek społecznościowych oprócz możliwości uzyskania pożyczki daje też okazję do zainwestowania swoich pieniędzy i wypracowania zysku na udzielaniu pożyczek innym użytkownikom serwisu.

Skorzystałeś już z pożyczki w Bilonko.pl? Wyraź swoje opinie na naszym forum internetowym!

Środa 27 marzec 2013 13:51Zgłoś nadużycie
Łukasz
Łukasz
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

witam, nie korzystałem jeszcze z bilonko, ale zapytam, czym serwis różni się od pozostałych serwisów pożyczek społecznościowych? jest coś co by go wyróżniało na tle innych? jak jest z bezpieczeństwem inwestorów? kiedyś dawno temu próbowałem zarobić coś na kokosie ale kokosów raczej z tego nie było :)

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 4 maj 2013 8:50 | Kacper | Czeladź

Niczym się nie rożni od konkurencji. No może tym że jest mniej znany niż np Kokos.pl Co do zarabiania to pamiętaj że przede wszystkim musisz być systematyczny. Żeby zarobić nie wystarczy raz coś rzucić. To tak nie dział. Jak zainwestujesz więcej grosza to i więcej zyskasz. Zmobilizuj się bo na pożyczkach społecznościowych można naprawdę zarobić.

Niedziela 5 maj 2013 10:15 | Gość

ciężko będzie się wybić bilonko, a wręcz nie widzę możliwości jeżeli nie zaoferuje się coś ponad to co oferują obecnie funkcjonujące serwisy pożyczek społecznościowych jak kokos czy zakra. Bez żadnych nowych rewolucyjnych zmian nie ma miejsca na kolejny klon serwisu pożyczek społecznościowych. Z drugiej strony co tu jeszcze można zaproponować, w zasadzie temat chyba jest zamknięty, najwyżej jakaś drobna kosmetyka obecnych funkcjonalności. Mnie jako potencjalnego inwestora zraża w takich serwisach niebezpieczeństwo utraty własnych oszczędności więc tym bardziej nowy serwis bez renomy na rynku będzie miał trudniej.

Poniedziałek 6 maj 2013 21:13 | Jack | Łuków

Nie pogrążajmy tego serwisu. Pamiętajmy że dobra reklama może czynić cuda. I kto wie może wtedy nikt nie będzie chciał słuchać o konkurencji. Inwestorzy lubią dobre warunki, szybki i dość duży zysk. Pożyczający chcą dostać jak najtańszy kredyt. Umiejętne pogodzenie tych rzeczy może być sukcesem portalu.

Reklama
Niedziela 5 maj 2013 8:49Zgłoś nadużycie
Kominus
Kominus
Częstochowa
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Ryzyko na pewno jest, ale już miałeś próby inwestycji w pożyczaniu pieniędzy innym ludziom. Jak radzi ci tutaj ktoś inny, że warto zainwestować więcej pieniędzy, bo wiadomą rzeczą jest to, że pieniądz robi pieniądz, zwłaszcza ten w większej ilości.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 12 maj 2013 23:43 | inwestor

Odpowiedz do gościa inwestora a weryfikację tożsamości widziałeś to chyba najlepsza weryfikacja na rynku pożyczek społecznościowych

Niedziela 12 maj 2013 8:04Zgłoś nadużycie
Kawasz
Kawasz
Żary
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

W drugą stronę też jest ryzyko jak pożycza się pieniądze, a nie ma się z czego oddać. Większość pożycza pieniądze, aby je oddać, ale pewne sprawy życiowe sprawiają, że mają problem ze spłatą takich pożyczek.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 13 maj 2013 20:22Zgłoś nadużycie
Aleksander
Aleksander
Nowy Sącz
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Jak deponuje się pieniądze w banku na koncie labo na jakiejś lokacie terminowej to czy taka inwestycja w banki jest w pełni bezpieczna? Chyba nie, chociaż do pewnych sum mamy gwarancję otrzymania części pieniędzy. Dlatego też w pożyczkach społecznościowych też jest ryzyko i brak pełnego bezpieczeństwa inwestycji.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 16 maj 2013 0:19 | Gość

CYPR POKAZAŁ JAK PEWNIE MOŻNA LOKOWAĆ PIENIĄDZE W BANKI

Czwartek 16 maj 2013 9:43 | Gość

na żadnej lokacie w banku nie ma takiego oprocentowania jakie możesz zgarnąć inwestując w pożyczki społecznościowe, ale jest ryzyko że stracisz anie zarobisz, tak jak na giełdzie, nie wiem jak odbywa się weryfikacja w bilonko, nie korzystałem jeszcze z tego serwisu, kiedyś próbowałem swych sił jako inwestor w serwisie pożyczek społecznościowych kokos.pl z różnym skutkiem, ale ostatecznie zrezygnowałem z tego interesu, zysk był nieporównywalnie mały do poświęconego czasu i strachu przed tym że nie dostanę tego co zainwestowałem

Niedziela 19 maj 2013 10:09Zgłoś nadużycie
Tito
Tito
Kraków
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Trzeba byłoby mieć sporo kasy i czasu, aby zainwestować swoje pieniądze w takie pożyczki. Wolę inne formy inwestycji, a kredyty to biorę w bankach. Jak nie mam zdolności kredytowej to po prostu takiego kredytu nie biorę i jeżeli potrzebne są mi jakieś pieniądze na określony cel zaczynam oszczędzać. Jest to bardzo zyskowne, bo odpadają mi koszty i odsetki od takich kredytów gotówkowych.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 27 maj 2013 20:45 | Mecenas | Ełk

To jeszcze nowość na naszym rynku pożyczek gotówkowych, więc wielu ma pewne obawy. Trzeba się liczyć, ze w razie niespłacania takich pożyczek społecznościowych trzeba dokonać windykację, a ona jest trudna i niestety kosztowna, ale to chyba wszyscy wiedzą. Tutaj jako pożyczkodawca trzeba się liczyć z tym, że w takich pożyczkach trzeba mieć jednak też i szczęście.

Niedziela 2 czerwiec 2013 8:59Zgłoś nadużycie
Andrzej
Andrzej
Racibórz
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie
Opinia pozytywna

To jest dobry interes dla ludzi z dużym kapitałem. Udzielenie wielu pożyczek społecznościowych na sumę kilkudziesięciu tysięcy złotych może być dobrym ineteresem, To tak jak z chwilówkami, ale tam trzeba wydać wiele na reklamę, dać zatrudnienie, opłacić biuro, a to są spore koszty. Tutaj tylko ponosi się koszty związane z ewentualną windykacją w przypadku zaległości w spłacie takich pożyczek przez pożyczkobiorcę.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 12 czerwiec 2013 16:12 | Gość

nie rozśmieszaj, pożyczki społecznościowe to duże ryzyko bo biorą je ci którym odmówiono w banku, czyli mieli coś nie tak na swoim koncie w przeszłości czy nawet dzisiaj, nie zaryzykowałbym zainwestowania dużych pieniędzy w pożyczki społecznościowe bez względu czy to będzie bilonko kokos zakra czy inny podobny tego typu serwis pożyczek, jak dla mnie pożyczki społecznościowe to interes dla drobnych ciułaczy a najwięcej zarobią na tym biznesie właściciele serwisów bo sami chyba nic nie ryzykują?

Środa 17 lipiec 2013 11:30 | Gość

Zapytaj tych "Drobnych ciułaczy" jaką kasą obracają i ile na tym zarabiają? Z Twojej wypowiedzi wynika, że nie zdajesz sobie sprawy ile na tym się zarabia, a ile traci. Ryzyko podejmowane przy tego typu inwestycjach jest identyczne jak przy innych interesach, w które lokuje się kasę. Nie ma interesu ze 100 % gwarancją, bo jakby był to nie odpisywałbym Tobie na Twoją idiotyczną wypowiedź, tylko trzepałbym na tym kasę.

Czwartek 12 wrzesień 2013 18:32Zgłoś nadużycie
Albert
Albert
Knurów
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Wy chcecie udzielać , a ja bym chciał skorzystać, ale zupełnie nie wiem czy warto się w to mieszać. Jak dotąd nie korzystałem z tego rodzaju pożyczek społecznościowych. Powiem szczerze, że się boję i nie wiem co robić. Banki odmówiły mi przyznania pieniędzy więc dlatego szukam jakiegoś innego źródła.

Skomentuj opinię

Piątek 16 maj 2014 1:30Zgłoś nadużycie
Krzys
Krzys
Poznań
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Powiem tak:
Na Bilonko nie jestem,ale inwestuje na Sekracie i Pozyczkolandii.
Przy kapitale ok 20000 zlotych wychodze 1300-1500 miesiecznie.
Splacnosc na poziomie 94-96%.
Da sie zarobic,da
Osobiscie polecam,tzw praca w domu :-))))))
Pozdrawiam

Skomentuj opinię

Środa 5 listopad 2014 6:16Zgłoś nadużycie
przemo
przemo
polska-niemcy
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Szukam inwestora ...potrzebuje gotówki oddał podwójnie mam dochody ponad 2500 euro...oferta tylko do 12 listopada ...później nieaktualna.... Kontakt newart@interia.pl

Skomentuj opinię

Piątek 9 styczeń 2015 17:50Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Wrocław
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie
Opinia negatywna

Cwaniactwo,kolejny portal do kombinacji wielu PB ukrywa się tam za namową udzielających oczywiście.W ten sposób ukrywa się bardzo duże zadłużenia dodatkowe rzędu 200tys

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 23 kwiecień 2015 11:57 | Gość | Warszawa

Owszem ale też właściciela portalu, który wydzwania nagabuje ludzi i przekonuje, że tylko u niego jest ok, a może by tak skojarzyć z Euro-finse(EF) i pożyczkami naziemnymi kokos. Ten portal to jedna wielka prywata, naprawdę nie warto ......

Piątek 3 lipiec 2015 12:33 | Nieznany

Podzielam opinię.Nie wiem w co gra właściciel serwisu ale świetnie przerzuca środki między swoją a żony firmą.

Poniedziałek 29 luty 2016 15:40Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

co jest lepsze bilonko czy pozyczkolandia?

Skomentuj opinię

Poniedziałek 29 luty 2016 15:42Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

czy serwis bilonko jest darmowy?

Skomentuj opinię

Piątek 31 maj 2019 12:32Zgłoś nadużycie
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
Łódź
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Cześć przyjaciele
Nazywam się MONIKA ZAJAK
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosiłem cię do skontaktowania się z MAGDALENA KUJAWA
I nie będziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pożyczkę w wysokości 130 000 Zl
dzięki temu wspaniałemu człowiekowi
Aby uzyskać więcej informacji
Odpowiedz mi krótką wiadomością
Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą
magdalenakujawa132@gmail.com
skontaktuj się z moim adresem e-mail:
monikazajaac132@gmail.com
Autorzy MAGDALENA KUJAWA
Będziesz miał rozwiązania dla wszystkich swoich problemów
Potwierdzam to
Jeśli nie potrzebujesz pożyczki
Więc poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół

dziękuję

Skomentuj opinię

Czwartek 6 czerwiec 2019 13:03Zgłoś nadużycie
peter
peter
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Jestem osobą, która ma kapitał finansowy, aby udzielić kredytu każdemu, kto jest w potrzebie, jeśli potrzebujesz pomocy, skontaktować się z kimkolwiek, kim jesteś lub z jakimikolwiek problemami:
Czy jesteś biznesmenem czy kobietą?
możesz uzyskać finansowanie kredytowe dla swoich projektów w perspektywie krótko- lub długoterminowej Maksymalny okres spłaty wynosi 360 miesięcy
e-mail : lamaisonpeter@gmail.com

Skomentuj opinię

Środa 12 czerwiec 2019 15:23Zgłoś nadużycie
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
Łódź
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Pozdrowienia najznakomitsze
Za wszystkie potrzeby pomocy lub potrzebujesz kredytu
Skontaktuj się tylko z WALDEMAR MROZEK
I nie będziesz zawiedziony.
Z tym wspaniałym człowiekiem WALDEMAR MROZEK
Otrzymałem kwotę 128 000 zł kredytu
Nazywam się AGNIESZKA HEJMEJ
Jest człowiekiem serca, który zawsze szanuje swoje zobowiązania.
On jest człowiekiem swojego słowa
I bardzo dziękuję Bogu
Aby postawić go na mojej drodze. Zawsze będę mu dziękować za wszystko. Zawsze będę mu wdzięczny.
Więcej informacji
Skontaktuj się przez e-mail pod adresem:
agnieszkahejmej458@gmail.com
Lub skontaktuj się z pożyczkodawcą, aby uzyskać więcej informacji
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Jeśli nie potrzebujesz kredytu
Możesz poinformować swoje rodziny, swoich braci, przyjaciół.
dziękuję

Skomentuj opinię

Sobota 22 czerwiec 2019 13:13Zgłoś nadużycie
marcin
marcin
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Potrzebujesz pożyczek pieniężnych między osobami, aby stawić czoła trudnościom finansowym, aby w końcu wyjść z impasu, który prowokuje banki, poprzez odrzucenie twoich plików z prośbą o kredyty?
W oczekiwaniu na przychylną odpowiedź proszę przyjąć wyraz mojego najwyższego poważania.
Możesz skorzystać z ubezpieczenia kredytu.
e-mail : e-mail : lamaisonpeter@gmail.com

Skomentuj opinię

Wtorek 16 lipiec 2019 16:22Zgłoś nadużycie
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
Łódź
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Pozdrowienia najznakomitsze
Za wszystkie potrzeby pomocy lub potrzebujesz kredytu
Skontaktuj się tylko z WALDEMAR MROZEK
I nie będziesz zawiedziony.
Z tym wspaniałym człowiekiem WALDEMAR MROZEK
Otrzymałem kwotę 128 000 zł kredytu
Nazywam się AGNIESZKA HEJMEJ
Jest człowiekiem serca, który zawsze szanuje swoje zobowiązania.
On jest człowiekiem swojego słowa
I bardzo dziękuję Bogu
Aby postawić go na mojej drodze. Zawsze będę mu dziękować za wszystko. Zawsze będę mu wdzięczny.
Więcej informacji
Skontaktuj się przez e-mail pod adresem:
agnieszkahejmej458@gmail.com
Lub skontaktuj się z pożyczkodawcą, aby uzyskać więcej informacji
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Jeśli nie potrzebujesz kredytu
Możesz poinformować swoje rodziny, swoich braci, przyjaciół.
dziękuję

Skomentuj opinię

Czwartek 25 lipiec 2019 14:46Zgłoś nadużycie
marcin
marcin
Temat postu: Bilonko.pl - Opinie

Wielka jest moja radość, że mogę przyjść, aby zaświadczyć o tym, co zrobił pan Marcin. Poprosiłem go o pożyczkę w wysokości 200 000 zł i bez okłamywania cię w czasie, gdy z tobą rozmawiam, dziś rano sprawdziłem moje konto i Odkryłem, że 200 000 zł zostało rzeczywiście przeniesione na moje konto. To radość, która mnie ożywia, świadczy dziś rano
e-mail: lamaisonpeter@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama