Żyrafa Pożyczki - Opinie

Opinie - Pożyczka chwilówka przez internet w Żyrafa Pożyczki - zyrafapozyczki.pl

Środa 13 marzec 2013 10:11Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 183
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Żyrafa Pożyczki Sp. z o.o. Sp.k.

Żyrafa Pożyczki to firma która udziela niewysokich krótkoterminowych pożyczek przez internet. Firma działa na terenie całej Polski a jej działalność oparta jest tylko i wyłącznie na krajowym kapitale.

Żyrafa Pożyczki wchodzi w skład grupy EVEREST FINANSE Spółka z o.o. S.K.A., która to grupa jest również właścicielem firmy Bocian Pożyczki oferującej od kilkunastu lat pożyczki z dostawą do domu.

Pożyczka przez internet w Żyrafa Pożyczki

Aby móc otrzymać pożyczkę przez internet w Żyrafa Pożyczki nie musisz przedstawiać żadnych zaświadczeń o zatrudnieniu, nie są też wymagani poręczyciele i nie ma żadnych opłat wstępnych. Wszystko co musisz mieć aby móc otrzymać pożyczkę w Żyrafa Pożyczki to skończone 18 lat, konto bankowe i telefon komórkowy. Procedura ubiegania się o pożyczkę jest uproszczona do minimum formalności. Jeżeli Twoje konto bankowe jest w jednym z tych banków: PKO BP, BZ WBK, PEKAO, MILLENNIUM - wówczas pożyczkę otrzymasz już w kilka minut po złożeniu wniosku. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki to 1000 zł.

Uwaga Promocja! Pierwsza pożyczka jest całkowicie pozbawiona jakichkolwiek opłat! Pożyczając 1000 zł musisz spłacić tylko tyle ile pożyczyłeś. Nie ma żadnej prowizji ani oprocentowania!

Otrzymałeś pożyczkę w firmie Żyrafa Pożyczki? Napisz jakie masz opinie na temat tej firmy. Podziel się oceną z innymi użytkownikami naszego forum!

Środa 13 marzec 2013 15:03Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

czy żyrafa sprawdza bik?

no fajnie, a czy żyrafa pozyczki sprawdza w bik?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 13 marzec 2013 19:01 | Gość

na pewno nie sprawdza w bik, może sprawdzać natomiast w krd i innych rejestrach

Niedziela 23 czerwiec 2013 13:23 | Gość

znacie jakieś podobne do żyrafa pożyczki?

Wtorek 12 listopad 2013 19:44 | Gość

OSZUŚCI PRZELEWASZ IM 10 ZŁ NA KONTO A POŻYCZKI NIE DAJĄ..... NIE POLECAM

Wtorek 12 listopad 2013 20:34 | Gość

podobne do żyrafa pożyczki, to raczej żyrafa zrobiła podobną ofertę do vivus, z tą różnicą jednak że żyrafa wymaga przedpłaty 10zł przed rozpatrzeniem wniosku i ta kwota nie jest zwracana gdy pożyczka nie jest przyznawana a vivus wymaga wpłaty tylko 1 grosza

Środa 20 listopad 2013 12:12 | JA | pułtusk

OSZUŚCI PRZELEWASZ IM 10 ZŁ NA KONTO A POŻYCZKI NIE DAJĄ..... NIE POLECAM

zwyczajni złodzieje, jest kasa to po co bawić się w pożyczki

ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJE,

Piątek 27 grudzień 2013 12:59 | nowy | tychy

zyrafa pl to zlodzieje,jestem czysty we wszystkich bazach,w kazdym banku dadza mi kredyt,vivus pl itp bez problemu a te dziady odmowily mi bez powodu ale dyche zajebali ktora wplacic musialem,niech tak kazdego wyroluja i z tysiecy ludzi robia sie miliony,,, polecam vivus,soho credit,net credit nawet jak odmowia traci sie grosza a zyrafa to zlodzieje,odradzam

Sobota 28 grudzień 2013 19:53 | Janek | OLsztyn

Żyrafa Pożyczki to nic innego jak Polski ZLOdziej daj 10zl dostaniesz ale h... w zęby a 10 nima

Niedziela 29 grudzień 2013 14:09 | Gość

żyrafa nic nie sprawdza bierze tylko 10zł i tyle je widzieli

Wtorek 4 luty 2014 4:45 | Gość

Ja spłaciłem pożyczkę u nich 1000 zł na miesiąc miałem ale spłaciłem po ponad miesiącu z racji że 11 dni rozpatrzali mój wniosek więc z odsetkami i to im sie chyba podobało bo otrzymałem po dwóch dniach kolejną większą ! ŻENADA TAKA POŻYCZKA I WGL. OBSŁUGA NIE MIŁA ( SRY JEDNA DZIEWCZYNA BYŁA OK )

Czwartek 3 kwiecień 2014 10:25 | Agnieszka | Kraśnik

Wszystkie krajowe rejestry dłużników, ale z tego co wiem zastrzegają sobie prawo do udzielania pożyczek. Ale mają jakiś próg co zaległości można mieć tylko ciekawe jaki. Ale otrzymałam pożyczkę, więc i tak polecam:)

Czwartek 17 kwiecień 2014 10:52 | Hanna | Pienin

Również kontaktowałam się z infolinią, ale mam po tym kontakcie właśnie pozytywną opinię. Pani udzieliła mi wszystkich informacji po których wiedziałam jak poprawnie wykonać przedłużenie. Dla mnie na 6:)

Piątek 25 kwiecień 2014 13:11 | Użytkownik | W-wa

Sprawdzają wszystkie Krajowe Rejestry Dłużników. Ale można mieć niskie zadłużenie które firma akceptuje. Możesz to przeczytać na stronie w Najczęstsze pytania--> o pożyczce.
Zamiast pisać banialuki poczytajcie to co firma Wam oferuje do przeczytania i nie będziecie mieć negatywnych opinii.

Reklama
Czwartek 14 marzec 2013 11:52Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

promocja żyrafy kropka w kropkę jak w vivus, dokładnie taka sama pożyczka te same warunki te same oprocentowanie, brał ktoś już?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 15 marzec 2013 23:39 | Gość

nie tylko sama pożyczka, cała strona internetowa zyrafapozyczki jest taka sama jak vivus, zmienione tylko kolorki i obrazki, cały schemat jest identyczny jakby skopiowali stronę i wpisali tylko swoje nazwy

Sobota 6 kwiecień 2013 22:27 | Gość

vivus chyba się wkurzył bo podnieśli kwotę darmowej pożyczki do 1200 zł :)

Środa 17 kwiecień 2013 3:34 | gość | Jarocin

To bocian.....odradzam !!!!!!!!!!:o

Piątek 8 listopad 2013 0:14 | 10 zl

ale w vivus przelewasz 0.01 zl jak sie nie myle a żyrafa "Wniosek rozpatrzymy po przelaniu z Twojego konta osobistego 10 złotych na nasze konto. " pffff

Piątek 8 listopad 2013 10:24 | Gość

dokładnie, na początku też chyba mieli 1 grosz ale teraz podnieśli do 10 zł, w jakim celu? domyślam się

Czwartek 3 kwiecień 2014 10:28 | Adam | Poznań

A może Vivus taki sam jak Żyrafa. Powstały w tym samym czasie, więc nie wiadomo kto od kogo:)

Poniedziałek 7 kwiecień 2014 14:42 | Gość

jak dobrze pamiętam to vivus był duuużo wcześniej

Czwartek 14 marzec 2013 18:49Zgłoś nadużycie
Grzesiek
Grzesiek
Głogów
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

To chyba nowość na rynku, chociaż firmę EVERST znam, jest od jakiegoś czasu na rynku. To kolejna firma, gdzie można dostać pożyczkę gotówkową w kilka minut i bardzo dobrze, że jest promocja bezodsetkowa.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 3 kwiecień 2014 10:33 | Mateusz | W-wa

Już teraz nie jest darmowa. Jakoś od początku roku. Za wysokich prowizji nie ma więc chyba warto:) Polecam.

Poniedziałek 7 kwiecień 2014 14:43 | Gość

ta promocja była "przez chwilę"

Sobota 16 marzec 2013 18:18Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

czyli można wziąć w vivus, po 30 dniach wziąć w żyrafie i spłacić vivus i mamy już pożyczkę 1000 zł na 2 miesiące za darmo :) zna ktoś jeszcze inne oferty pożyczki bez oprocentowania?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 6 kwiecień 2013 22:30 | Gość

w sohocredit masz pożyczkę 500 zł bez oprocentowania na 30 dni i w viasms jest to samo pozyczka 500 zł na 30 dni bez oprocentowania

Niedziela 17 marzec 2013 12:06Zgłoś nadużycie
Ufolood
Ufolood
Uran
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Taka sama lichwa jak provident, profi itp gów.a założone przez cwaniaczków wyłudzających kasę. Może i pierwszy tysiąc bez kosztów (choć nie bardzo w to wierzę bo tego typu "firemki" zarabiają na naiwności ludzi i złamanego grosza nie pożyczą jeżeli im się to nie opłaci) ale następne to już wielkie g...o. Wykorzystują to że ludzie są w BIK-u a mają tez jakieś potrzeby czasem i kredyt musza wziąć. W ogóle to moje zdanie jest takie że ten cały BIK powstał właśnie po to zeby lichwa mogła działac w Polsce legalnie. Ktoś na górze to wymyślił, znalazł odpowiednią bandę zeby to prowadziła, bierze z tego kasę i pomimo że cała ta działalność to jedno wielkie wyłudzenie to nikt z tym nic nie robi.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 20 marzec 2013 15:12 | Gość

To prawda że bija kasę na biedakach,ale jeśli ktoś tak jak ja ma problemy W BIK I BIG i dochód tylko z alimentów to korzysta i powiem więcej nie narzekam.polecam

Czwartek 17 kwiecień 2014 10:55 | Zgryźliwa | W-wa

Zauważmy że Prowident nie udziela chwilówek tylko pożyczek. A Żyrafa udziela chwilówek nie pożyczek. Więc to jest różnica. Prowidenta możecie sobie porównywać np. z Bocianem to oni działają na tych samych procedurach.

Środa 20 marzec 2013 14:54Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

witam,korzystałam już dwa razy z firmy Bocian,dla mnie są w porzadku,kasa na karcie bankomatowej z własnym PINem,wpłacam raz w miesiącu-jasne że odsetki duże,ale jak ktoś ma dochody z tytułu alimentó tak jak jak to gdzie dostanie pożyczkę-obsługa rewelacja,świetny zespół.Polecam

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 15 lipiec 2013 12:25 | Gość

Ciekawe jak Pani ta pożyczkę dostała nie jestem dłużnikiem wysłałem 10żł i dalej z pozyczki nie moge skorzystac to jakas nie rzetelna firma .D woniłem do nich to mi powiedzieli ze jestem czysty i ze to system wysyła i oni nic nie moga zrobic z tym .DLA MNIE JEST TO NACIAGANIE W BIAŁY DZIEŃ

Poniedziałek 15 lipiec 2013 16:02 | Gość

hyhy dobre, system wysyła, napisali system na zarabianie 10 zł od każdego kto złoży wniosek to i wysyła, z dupy tłumaczenie jakieś jeśli to prawda co piszesz

Środa 20 marzec 2013 16:50Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

problem tylko w tym ze Bocian należy do tej samej firmy co Żyrafa,ale do Bociana sie dodzwonisz i dowiesz wszystkiego a do Żyrafy dzis dzwonię od 13tej i nikt tam nie odbiera telefonu,to mnie wkurza!!!!!!!!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 20 marzec 2013 21:37 | Gość

bo mają inną forme udzielania pozyczek, bocian przynosi do domu więc obsługę tel. musza mieć na poziomie ekstra, a żyrafa to pozyczki przez internet wiec olewają telefony

Sobota 23 marzec 2013 8:36 | kamila111111

ja tez dzwoniłam do nich bez skutku . w efekcie po 30 minutach konsultantka sama do mnie zadzwoniła

Środa 20 marzec 2013 18:17Zgłoś nadużycie
Maryla
Maryla
Kraśnik
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Wychodzi na to, że wszystkie firmy pod nazwą zwierząt należą do tego samego właściciela. Warunki pożyczek gotówkowych oferowanych przez Żyrafę lub Bociana są na prwaie takim samym poziomie. Czyli wychodzi drogo, a kwoty takich pozyczek gotówkowych nie są oszałamiające, gorzej z oprocentowaniem i kosztami takich pożyczek.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 20 marzec 2013 21:38 | Gość

a są jeszcze jakieś inne poza bocianem i żyreafą?

Wtorek 26 marzec 2013 17:56Zgłoś nadużycie
Hela
Hela
Katowice
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

|Co chodzi o pożyczkę w żyrafie, faktycznie szybko - decyzja w 10 minut itd, ale trzeba wziąść pod uwagę, że są w Krajowym Rejestrze Dłużników, a do tego po spłacie pierwszej pożyczki, chciałam wziąść od razu drugą i się nie da, piszą: W chwili obecnej nie mamy dla Ciebie oferty. W dodtaku nie da się do nich dodzwonić, a jak łaskawie ktoś już oddzwoni - to nie może nic powiedzieć bo nie wie! ahh ;/

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 28 marzec 2013 14:08 | agnieszka | olsztyn

podtwierdzam ja już 2 tydzień czekam na ''oferte'' mimo, że pożyczke spłaciłam przed terminem bez zadnych komplikacji ... do tego mam bonus 60 zł. i dlatego pewnie już pożyczki nie dostane.a co do oprocentowania to w porownaniu do innych podobnych stron to naprawde maja male.
a moi znajomi ktorzy nie posplacali pozyczek dostali oferte podwyzszenia kwoty przy biezacej pozyczce i nikt nie chce mi nic powiedziec.

Czwartek 18 kwiecień 2013 23:23 | Gosc12345

Mój Brat akurat dostał drugą pożyczkę. Po spłacie 1000zł, mógł wziąć jakoś po dwóch dniach (jak dobrze pamiętam). Tylko, że nie chcą jak narazie podnieść mu limitu nawet do 1000zł.

Piątek 19 kwiecień 2013 13:47 | Gość

Ja słaciłam pozyczke wczesniej a oni naliczyli mi kare za sms i za wiadomosc na email moja pozyczka do słaty przypadała w dzien woly od pracy wiec splata powinna byc w pierwszym dniu po tym wolnym bo tak pisze w umowie a teraz starałam sie o nastepna i nie dostałam dla mnie to oszustwo. A zeby sie do nich dodzwonic to trzeba miec stalowe nerwy nikt nie odbieral przez pol dnia.

Piątek 29 marzec 2013 12:11Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

Ja spłaciłam pozyczkę 17 dni przed terminem bo akurat miałam pieniążki i chc iałam skorzystać z kolejnej ale nic..nikt nie odbiera telefonów i nie ma dla mnie nowej oferty..żenada jak dbają o klienta..

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 29 marzec 2013 13:00 | Gość

może właśnie dlatego że spłaciłaś w terminie a nawet przed :) na takim kliencie co spłaca terminowo przecież nic nie zarabiają zgodnie z warunkami aktualnej promocji żyrafy, co innego jakbyś spóźniła się ze spłatą:) może o to chodzi?

Czwartek 11 kwiecień 2013 8:23 | kingula | koziegłowy

witam ja tez spłacilam przed terminem i na drugi dzien byla oferta ale mi tez nie dali dziwna sprawa

Piątek 29 marzec 2013 18:15Zgłoś nadużycie
widmo
widmo
widmo
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Witam ja wziolem w zyrafie 500zl na 30 dni splacilem calosc po dziewieciu dniach i chcialem wziac druga wieksza kwote i mi nie dali nie ma dla mnie oferty nie wiem o co chodzi napisalem 5 maili i zero odpowiedzi chyba maja cos z systemem nie tak pozdrawiam.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 30 marzec 2013 13:33 | Gość | Ruda Śląska

terminowy klient to zły klient :)

Piątek 29 marzec 2013 22:18Zgłoś nadużycie
Ypsilon
Ypsilon
Gdańsk
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Może uznali, że jednak nie warto tobie pożyczyć takiej kwoty, bo lepsi są klienci, którzy przekraczają terminy spłat takich pożyczek gotówkowych i firma ma spore profity z tego tytułu?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 2 kwiecień 2013 16:44 | maciekwawa1 | wawa

no tak ale jak juz biezesz następną pozyczke to juz musisz wiecej oddac takze dla mnie to tez dziwne bo traca kase .
albo to firma widmo

Środa 3 kwiecień 2013 18:04Zgłoś nadużycie
Loder222
Loder222

Postów: 2
Jastrząb
woj. mazowieckie
Na forum od: 2013-03-29
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Mam pytanie,ponieważ przy rejestracji piszę mi żeby z danej miejscowości wybrać ulice ze słownika. Lecz nie ma nic w słowniku a ta miejscowość nie ma ulic ;/ ?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 6 kwiecień 2013 14:12 | Gość

MIALAM TEN SAM PROBLEM POPROSTU WPISALAM INNY ADRES NP KOGOS Z RODZINY I PROBLEM ROZWIAZANY

Sobota 6 kwiecień 2013 14:10Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia pozytywna

potrzebowałam podratować budżet a ze nie ma stałych dochodów mimo ze pracuje :) to skoczylam do vivus i do zyrafy dostalam u nich pozyczki bez problemu wszystko super i szybko bez problemow jest tez nowosc pozyczka w WONGA tu tez dostaniesz pozyczke ekspres kasa tu pierwsza pozyczka jest mala ale jesli kogos przycisnie to jest ok ,tak wiec konczac ,pozyczki ktore opisuje sa osobiscie sparwdzone przezemnie i je polecam

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 14 grudzień 2013 21:54 | Marco | Trójmiasto

Ta cała Wonga robi Drodzy Państwo podobnie spłaciłem trzecią pożyczkę a czwartej już mi nie chcą dać podobnie jak Ci oszuści z Żyrafy

Sobota 14 grudzień 2013 23:55 | Gość

szczerze mówiąc to nie mogę zrozumieć dlaczego firmy tak robią, przecież każdy klient zostawia jakąś kasę, nie chcą zarobić czy inny powód jakiś?

Środa 22 styczeń 2014 13:33 | Jan | Pilsko

Sam mam Żyrafę, 2 pożyczki były bez problemu i mega szybko.

Sobota 6 kwiecień 2013 22:11Zgłoś nadużycie
marget22
marget22

Postów: 2
bełchatów
woj. łódzkie
Na forum od: 2013-04-05
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

nie mam aktywnego przycisku rejestruj sie. wszystko jest wpisane, a ten przycisk jest szary zamiast zielony zeby sie zarejestrowac. nie wiem dlaczego

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 6 kwiecień 2013 22:25 | Gość

odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz

Poniedziałek 8 kwiecień 2013 12:12Zgłoś nadużycie
babcia
babcia
Poznan
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

ja mam bardzo zle opinie o firmie bocian.Przedstawicielka zabierala moje wplaty do wlasnej kieszeni!!!!teraz oni podali mnie do sadu i domagaja sie splat odemnie mimo ze mam potwierdzone w ksiazeczce spat!!!mam nadzieje ze sprawe wygram przecize oni powinni odpowiadac za swioch pracownikow.zyrafa mn nie odpowiada juz drugi dzien a ja nie wiedzialam ze to ta sama firma wiec dam sobie spokoj

Skomentuj opinię

Środa 10 kwiecień 2013 8:10Zgłoś nadużycie
WIDMO
WIDMO
WIDMO
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

Witam moim zdaniem zyrafa pozyczki to oszusci daja pierwsza pozyczke po terminowej splacie pozyczki drugiej juz nie otrzymasz jaki oni maja z tego zysk nie wiem nie rozumiem ich traktuja uczciwego wyplacalnego klienta jak durnia pluja mu prosto w twarz takim czyms zenada nie polecam.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 10 kwiecień 2013 11:23 | Gość

co najmniej dziwne to co piszesz przecież na pierwszej pożyczce nic nie zarabiają a na drugiej już by zarobili, gdzieś chyba zaszło jakieś nieporozumienie?

Wtorek 14 maj 2013 17:29 | Gertruda | Warszawa

Popieram. Rztekna Firma. Ha, ha, HA. zBIERAJĄ NA UWIERZYTELNIENIU KONTA. pONADTO, CHYBA CHOdZI O WYCIAGNIECIE DANYCDH OSOBOWYCH a nie przydielanie pozyczki.

Wtorek 21 maj 2013 22:21 | gość

Wszystko prawda,Żyrafa to nierzetelna firma.Pierwsza pożyczka szybko,bez problemów,mimo że spłacisz tak jak trzeba w terminie,drugiej nie dostaniesz.Pisałam maila,żeby wyjaśnić,dlaczego,to w odpowiedzi otrzymasz że mają jakieś tam swoje procedury i takie tam,czyli wychodziłoby na to że klient biorący pierwszą pożyczkę jest bardziej wierzytelny i sprawdzony niż ten co ja u nich brał i spłacił.Wszystko tam dzieje się automatycznie,klikasz po drugą pozyczkę i dosłownie w locie trzy sekundy i już masz odmowę,to kto to rozpatruje?raczej maszyna tak ustawiona że od razu odrzuca.W odpowiedzi od firmy też otrzymujesz taką samą,automatyczną odpowiedź,niezależnie od tego jakie zadasz pytanie.Polecam tylko tym co chcą wziąć pierwszy raz bo potem NIE MA SZANS

Środa 10 kwiecień 2013 17:50Zgłoś nadużycie
koles123
koles123
Warszawa
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

Ja splacilem 2 dni po terminie z odestkami i mam ta sama sytuacje co reszta. Nie ma zadnej oferty , jest tylko napis "Dziekujemy za splate pozyczki" Moze nie udoskonalili jeszcze strony? Albo nie maja pieniedzy zeby pozyczac :)

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 22 styczeń 2014 13:30 | Dżulia | Warsaw

Mam już 4 pożyczkę w Żyrafa bez problemu zawsze na czas. Obsługa miła. O co zawsze pytałam na Infolinii zawsze odpowiadali konkretnie. GODNE POLECENIA.

Czwartek 11 kwiecień 2013 18:14Zgłoś nadużycie
gosc
gosc
koziegłowy
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

firma zyrafa to oszusci bralam u nich pozyczke i pierwsza dostalam bezproblemowo splacilam przed czasem i mialam oferte wziecia drugiej lecz mi odmowili

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 11 kwiecień 2013 18:22 | Gość

a gdzie tu oszustwo? bo wybacz ale nie rozumiem, naciągnęli cie na coś?

Czwartek 11 kwiecień 2013 23:36 | Gość

spłacasz w terminie czyli nie rokujesz na zarobek :D, chociaż z drugiej strony druga pożyczka w żyrafie jest już oprocentowana nie tak jak pierwsza darmowa, więc w sumie czy spłaciłbyś drugą w terminie czy po to i tak by zarobili, także trochę to niepojęte że nie dali ci drugiej pożyczki, a może w grę wchodzi jakieś niedbalstwo pracownika żyrafy

Piątek 12 kwiecień 2013 14:50 | Gość

nie ty pierwszy, nie bardzo rozumiem ich postępowania

Niedziela 2 czerwiec 2013 15:39 | gość

A może Żyrafa już plajtuje? Teraz daje tylko 500 zł i to na 14 dni, a reklamują , że pierwsza pożyczka to 1000 zł na 30 dni

Piątek 14 czerwiec 2013 15:22 | Gość

trudno to pojąć, dają pierwszą pożyczkę na której nic nie zarabiają a kolejnej już nie dają? chyba coś im się pop...

Reklama