MaxiPozyczka

Żyrafa Pożyczki - Opinie

Opinie - Pożyczka chwilówka przez internet w Żyrafa Pożyczki - zyrafapozyczki.pl

Piątek 3 październik 2014 15:00Zgłoś nadużycie
Ewelina
Ewelina
Olsztyn
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia pozytywna

Również polecam firmę żyrafa pożyczki. Jest to przynajmniej dla mnie bardzo wiarygodna firma. Pożyczkę uzyskałam, później przedłużyłam i wszystko obyło się bez problemu.
Jak dla mnie super.Polecam.

Piątek 17 październik 2014 18:08Zgłoś nadużycie
ruda
ruda
Bialystok
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

Witam.To banda zlodzieji.Wnioskowalam u nich o pozyczke na sume niewielka tj.500 zl .Nie mam nigdzie zadluzenia a wniosek odrzucono.Nie polecam.Niech dziennie 50 osob wplaci im po 1zl to maja 50 zl i bija kase na biednych ludziach.

Skomentuj opinię

Reklama
Czwartek 12 marzec 2015 8:56Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
jaworzyna sl
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

witam, czy jak mam pozyczke w bocian, to czy w zyrafa pozyczki tez dostane. czy to jest polaczone w jedno. czekam na odpowiedz. pozdr

Skomentuj opinię

Poniedziałek 18 styczeń 2016 10:41Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

czy to prawda że teraz żyrafa sprawdza także bik i podaje do bik? czy coś się zmieniło w tej sprawie?

Skomentuj opinię

Poniedziałek 4 lipiec 2016 17:41Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Ile trzeba mnieć lat żeby wziąść pozyczke żyrafa?

Skomentuj opinię

Poniedziałek 13 maj 2019 23:36Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia pozytywna

Przestań być oszukany przez tych escros, którzy wędrują w Internecie.
Cześć, nigdy nie przestanę opowiadać o mojej ofercie pożyczkowej, abyś nie mógł być łatwo oszukany przez tych nieproszonych ludzi, którzy wędrują w Internecie w poszukiwaniu łatwego zysku.
To z powodu ludzi, którzy nie wiedzą, do kogo się zwrócić, jeśli potrzebują finansowania.
Nie zmuszam nikogo do przyjścia i uzyskania ode mnie pożyczki.
Zapraszam Cię tylko do zapoznania się z moimi warunkami pożyczki, a jeśli ci to odpowiada, możemy współpracować, jeśli nie, możesz anulować całą aplikację kredytową.
Aby uzyskać więcej informacji na temat moich warunków kredytowych, oto moje kontakty: (cm821791@gmail.com)

Skomentuj opinię

Sobota 22 czerwiec 2019 18:52Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Whatsapp (+33756821390)
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia pozytywna

Finansowanie dla każdego.
Nigdy nie przestanę opowiadać o mojej ofercie kredytowej, więc nie możesz już łatwo zostać oszukany przez tych nieproszonych ludzi, którzy wędrują po Internecie, szukając łatwych pieniędzy.
To z powodu ludzi, którzy nie wiedzą, do kogo się zwrócić, jeśli potrzebują finansowania.
Nie zmuszam nikogo do przyjścia i uzyskania ode mnie pożyczki.
Zapraszam Cię tylko do zapoznania się z moimi warunkami pożyczki, a jeśli ci to odpowiada, możemy współpracować, jeśli nie, możesz anulować całą aplikację kredytową.
Aby uzyskać więcej informacji na temat moich warunków kredytowych, oto moje kontakty: (cm821791@gmail.com)

Skomentuj opinię

Poniedziałek 24 czerwiec 2019 12:07Zgłoś nadużycie
marcin
marcin
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Oto obszary, w których mogę ci pomóc:
* Finanse
* Pożyczki na nieruchomości
* Pożyczki na inwestycje
* Auto pożyczki
* Zadłużenie konsolidacyjne
* Linia kredytowa
* Drugie kredyty hipoteczne
* Wykup kredytu
* Pożyczki osobiste
Skontaktuj się ze mną, aby zobaczyć moje warunki kredytowe, przystępne warunki w ogóle, z rozsądną stopą procentową
e-mail : lamaisonpeter@gmail.com

Skomentuj opinię

Wtorek 16 lipiec 2019 16:38Zgłoś nadużycie
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
Łódź
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Pozdrowienia najznakomitsze
Za wszystkie potrzeby pomocy lub potrzebujesz kredytu
Skontaktuj się tylko z WALDEMAR MROZEK
I nie będziesz zawiedziony.
Z tym wspaniałym człowiekiem WALDEMAR MROZEK
Otrzymałem kwotę 128 000 zł kredytu
Nazywam się AGNIESZKA HEJMEJ
Jest człowiekiem serca, który zawsze szanuje swoje zobowiązania.
On jest człowiekiem swojego słowa
I bardzo dziękuję Bogu
Aby postawić go na mojej drodze. Zawsze będę mu dziękować za wszystko. Zawsze będę mu wdzięczny.
Więcej informacji
Skontaktuj się przez e-mail pod adresem:
agnieszkahejmej458@gmail.com
Lub skontaktuj się z pożyczkodawcą, aby uzyskać więcej informacji
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Jeśli nie potrzebujesz kredytu
Możesz poinformować swoje rodziny, swoich braci, przyjaciół.
dziękuję

Skomentuj opinię

Wtorek 13 sierpień 2019 15:43Zgłoś nadużycie
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
Poznań
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Witam, poproszę o kontakt, chciałbym pożyczyć około 50.000 zł na okres najlepiej 7-8 lat. Jest to dla mnie bardzo ważne. Proszę o kontakt na adres mailowy marcin_w23@o2.pl

Beata SIERPIEŃ 6, 2019 O 7:11 PM
Dzień dobry bardzo proszę o pomoc potrzebuje pożyczki w kwocie 280 000 tyś na spłatę pożyczek i kredytów,z długim okresem spłaty.Proszę o kontakt beatka01@poczta.onet.pl

Asia LIPIEC 25, 2019 O 11:58 AM
Witam. Potrzebuję 15 tys. Na spłatę kredytów. Obecnie spłacam miesięcznie ok. 1000zl, chciałbym zmniejszyć tą kwote do 500zl na ok. 36 miesięcy. Mam stałe dochody. Jestem osobą wypłacalna. Zależy mi na czasie. Proszę o kontakt na e-maila assko20@wp.pl

Danuta LIPIEC 24, 2019 O 8:21 AM
Witam, proszę o informację w sprawie pożyczki NA ADRES: dancia-p@wp.pl

Skomentuj opinię

Poniedziałek 19 sierpień 2019 13:06Zgłoś nadużycie
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
Cracovie
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Pozdrowienia najznakomitsze
Za wszystkie potrzeby pomocy lub potrzebujesz kredytu
Skontaktuj się tylko z WALDEMAR MROZEK
I nie będziesz zawiedziony.
Z tym wspaniałym człowiekiem WALDEMAR MROZEK
Otrzymałem kwotę 90 000 zł kredytu
Nazywam się KRYSTYNA FORMA
Jest człowiekiem serca, który zawsze szanuje swoje zobowiązania.
On jest człowiekiem swojego słowa
I bardzo dziękuję Bogu
Aby postawić go na mojej drodze. Zawsze będę mu dziękować za wszystko.
Zawsze będę mu wdzięczny.
Więcej informacji
Skontaktuj się przez e-mail pod adresem:
krystynaforma1985@gmail.com
Lub skontaktuj się z pożyczkodawcą, aby uzyskać więcej informacji
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Jeśli nie potrzebujesz kredytu
Możesz poinformować swoje rodziny, swoich braci, przyjaciół.
dziękuję

Skomentuj opinię

Reklama