Żyrafa Pożyczki - Opinie

Opinie - Pożyczka chwilówka przez internet w Żyrafa Pożyczki - zyrafapozyczki.pl / Chwilówki Żyrafa druga pożyczka w żyrafa

Poniedziałek 15 kwiecień 2013 7:54Zgłoś nadużycie
BEST
BEST
BEST
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Witam ja mam to samo splacilem przed terminem w calosci i nic drugiej pozyczki juz nie dostalem za kazdym razem gdy skladam wniosk jest odmowa doslownie w ciagu sekundy jest odmowa moim zdaniem wniosek nawet nie trafia do rozpatrzenia tylko odrazu z marszu jest odrzucany co to kur.. za firma jest zenada niedbalstwo o klienta nie polecam.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 15 kwiecień 2013 8:15 | koles123 | Wawa

potwierdzam to samo u mnie

Poniedziałek 15 kwiecień 2013 8:17 | gosc | poznan

witam ja mam to samo co pozostali pierwsza pozyczke splacilam przed czasem dzisiaj dostalam sms ze moge skorzystac z drugiej i jak zrobilam o pozyczke to mi odmowili zenada nie polecam firmy zyrafa :(

Czwartek 12 grudzień 2013 21:48 | Marco | Trojmiasto

Oni nie wiedzą co mówią przed wczoraj jak mi odrzucili zadzwoniłem to powiedzieli że mam składać po 48 godzinach to dostanę jak złożyłem jeszcze raz to znowu odmowa tam chyba jakieś dzieci pracują

Piątek 13 grudzień 2013 11:45 | Gość

a ja myślę że bardzo dobrze wiedzą co mówią a ty wyszedłeś na głupka bo 2 razy dałeś się nabrać na wpłatę 10 zł

Piątek 27 grudzień 2013 23:41 | Luiza | Gdynia

JA TEŻ SKŁADAŁAM JUŻ ZE TRZY RAZY,ZADŁUŻEŃ NIE MAM...I CIĄGLE ODMOWA,TO PRAWDZIWY PRZEKRĘT A NIE FIRMA POŻYCZKOWA

Piątek 21 luty 2014 11:00 | Irena | Złotoryja

A ja otrzymałam pożyczkę bez problemu za pierwszym i drugim razem. Pierwsza 800 na 14 dni,druga 1000 na 21 dni. Polecam.

Piątek 28 luty 2014 9:07 | Angelika | Lipsk

Otrzymałam za pierwszym razem odmowę, kolejny wniosek złożyłam po jakiś 2 dniach. POZYTYWNA 600zł na 14 dni. Więc chyba ten kto ma odmowę po prostu ma coś ze swoimi finansami nie tak.

Czwartek 6 marzec 2014 14:34 | Krzysztof | Gorzów

Też uzyskała. Później miałam problem ze splata zadzwoniłam na Infolinię doradzili mi. Więc jednak ta infolinia nieraz na coś się przydaje. Czekam teraz na kolejną pożyczkę:) POLECAM

Piątek 14 marzec 2014 9:07 | Karolina | Nowe Miasto

To nie rozumiem na czym to polega, ale połowa piszę że uzyskuje połowa że nie uzyskuje. Ja osobiście spróbowałam a co mi tam szkodzi no i też się udało. Problem tylko miałam z rejestracją ponieważ zarejestrowałam swoje dane bez polskich znaków, konsultant oddzwaniał do mnie żeby potwierdzić dane i po rozmowie upłynęło jakieś 5 min i otrzymałam meila z decyzją pozytywną, zaakceptowałam 600zł/14dni i było wszystko ok.

Czwartek 27 marzec 2014 0:27 | Gość

bo jedna połowa pracuje w żyrafie a druga próbuje otrzymać pożyczkę hehehe

Weź pożyczkę
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

UWAGA PROMOCJA w VIVUS.pl
Pierwsza pożyczka do 1400 zł jest za darmo!

Oddajesz tyle ile pożyczysz, nie ma żadnych ukrytych kosztów!

Po kliknięciu w poniższy link przejdziesz do strony zamawiania pożyczki VIVUS. Wybierz kwotę, wypełnij krótki formularz rejestracyjny. Gotówka trafi do Ciebie nawet w 15 minut.

Kliknij tutaj
i weź pożyczkę w VIVUS bez oprocentowania!

RRSO: pierwsza pożyczka = 0%. Jednorazowa opłata rejestracyjna: 1 grosz lub 1 złoty. Reprezentatywny przykład: kwota pożyczki 2800 zł; czas umowy 30 dni; oprocentowanie 0%; opłata przygotowawcza 0%; prowizja 392 zł; kwota do zapłaty 3192 zł; RRSO 392% (stan 19.02.2014r.)

Czwartek 18 kwiecień 2013 8:07Zgłoś nadużycie
Pożyczkobiorczyni
Pożyczkobiorczyni
Elbląg
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Chwilówki Żyrafa

Witam, ja natomiast spłaciłam 2 pozyczki przed terminem w żyrafie . Pierwsza dostałam na 500zł a druga na 1500 zł, spłacając druga liczyłam , że trzecia będzie na kwotę 2000zł jednak sie przeliczyłam bo propozycja to 1000zł :( troche dziwne bo w taki sposób nie zatrzymaja klienta przy sobie, ale cóż...

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 18 kwiecień 2013 10:59 | gosc | poznan

witam a po ilu dniach od splacenia pierwszej pozyczki dostalas druga bo kazdy co tu pisze to z tego wynika ze drugiej juz nie moga dostac i ja mam to samo wniosek jest automatycznie odrzucany

Środa 22 styczeń 2014 13:35 | Inga | Olsztyn

Drugą propozycję dostałam 1 dzień po spłacie tej pierwszej. Oferta pojawiła się na moim profilu oraz na meilu, że na profilu jest oferta. Konkretnie bez owijania.

Piątek 14 luty 2014 13:34 | Andrzej | Poznań

Ja sam otrzymałem propozycję kolejnej pożyczki jakoś do 2 dni po spłacie tej pierwszej.

Piątek 21 luty 2014 11:01 | Mariusz | Giżycko

Ja wniosek o druga pożyczkę złożyłem sam. Tuż po spłacie pierwszej. Decyzja byłą pozytywna.Czego chcieć więcej.:)

Reklama
Piątek 19 kwiecień 2013 13:09Zgłoś nadużycie
eliza
eliza
białystok
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

Wzielam pozyzke w zyrafie 1500zl, zglosilam przedluzenie wplacilam 225 zl by odroczyc na 30 dni splate to oni zamiast przedluzyc to pobrali na poczet pozyczki te 225 zl masakra i od rana dodzwonic sie nie mozna

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 28 styczeń 2014 11:47 | Zdzisław | W-wa

Ja przedłużyłem bez problemu zgodnie z instrukcją w Ramowej Umowie Pożyczki,którą otrzymałem. Ludzie czytajcie jak coś robicie poprostu. Najpierw rejestrujemy na profilu, potem dopiero opłacamy kwotę którą mamy w zakładce jak przedłużyliśmy. Obecnie 3 pożyczka każda przedłużana na 30 bądź 7 dni bez problemu. Proponuje czytać dokumenty jakie dostajecie na meia.

Sobota 20 kwiecień 2013 8:38Zgłoś nadużycie
gosc
gosc
poznan
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

ja mam cos takiego stale mi przysylaja sms przypominamy o szybkiej i prostej mozliwosci otrzymania pozyczki nie zwlekaj zaloguj sie i zloz wniosek juz teraz jak robie o pozyczke to mam automatycznie odmowe a splacilam pierwsza przed czasem chyba se jaja robia z klijentow

Skomentuj opinię

Niedziela 21 kwiecień 2013 19:22Zgłoś nadużycie
YYY
YYY
Poznań
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

OSZUŚCI KASUJĄ NAWET NEGATYWNE OPINIE

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

MaxiPozyczka

Niedziela 21 kwiecień 2013 19:29 | MaxiPozyczka | Poznań

nie kasujemy opinii tylko z tego powodu że są negatywne, a dlatego że nie niosą żadnej informacji, post w którego treści jest tylko słowo "oszuści" i 10 wykrzykników o niczym nie informuje innych użytkowników forum, tym bardziej 4 posty podobne napisane jeden pod drugim, proszę opisać sytuację dokładnie, na pewno nie zostanie usunięta,

pozdrawiamy, administracja forum
p.s. nie mamy nic wspólnego z firmą Żyrafa

Niedziela 21 kwiecień 2013 19:42Zgłoś nadużycie
gość
gość
Poznań
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

CZYTAJCIE UWAŻNIE CO WAM PODSUWAJĄ DO PODPISANIA BO OSZUKUJĄ!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

MaxiPozyczka

Niedziela 21 kwiecień 2013 19:53 | MaxiPozyczka | Poznań

prosze nie pisać dużymi literami i wyrażać się jaśniej, na czym te oszustwo polega?

Środa 24 kwiecień 2013 8:47Zgłoś nadużycie
mmac
mmac
Lublin
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

Witam ja mam tak samo, pierwsza pozyczka bez problemu, druga ciągle jest odmowa w ich komunikatach nawet nie znalazłam informacji o spłacie pierwszej tylko o jej przyznaniu i odmowach drugiej, po jakimś czasie dopiero w okienku "moje pozyczki" pojawiło się że została spłącona, smsy otrzymuję że mogę wziąć kolejną ale w zasadzie nie moge bo jest ODMOWA. Dziwne... nie zalegam, spłaciłam przed terminem. Nie zalezy im na klijncie

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 28 luty 2014 9:14 | Hieronim | Bystrzyca Kłodzka

Nie rozumiem postrzeganej skargi. Wszystko macie napisane w Ramowej Umowie Pożyczki, że informacja meilowa o spłacie może dojść do 2 dni. Ja przed jakimkolwiek krokiem na profilu czytam w tej umowie co mam z daną sprawą zrobić, czy przedłużenie itd. i nie mam jakichkolwiek problemów.

Środa 24 kwiecień 2013 14:19Zgłoś nadużycie
gosc
gosc
poznan
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

potwierdzam to samo u mnie zenada POLECAM VIVUSA

Skomentuj opinię

Piątek 26 kwiecień 2013 14:37Zgłoś nadużycie
Truskawka
Truskawka
Sochaczew
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

Potwierdzam poprzednikow, ktorzy nie dostali juz 2 pozyczki. Prawde mowiac nie ma to sensu, z racji tego ze to wlasnie 2 pozyczka niesie wiekszy zysk, jest oprocentowana a 1 nie... To zalosne i nie polecam firmy zyrafapozyczki.pl !!
Kompletny brak szacunku i nie mozna sie dodzwonic, nalezy czekac na kontakt, odpowiedz na maile po 3 dniach ;/
Porazka.:(

Skomentuj opinię

Piątek 3 maj 2013 13:33Zgłoś nadużycie
rob
rob
Miasto
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Witam . nie polecam . splacilem pozyczke a oni zaksiegowali ja po paru dniach i teraz dzwonia ze odsetki leca . wyludzenie w bialy dzien . nie chodzi o te kilka pln-ow ale o to ze dymaja ludzi . gangsterka

Skomentuj opinię

Środa 8 maj 2013 21:11Zgłoś nadużycie
Tośka
Tośka
olsztyn
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

druga pożyczka w żyrafa

witam dziś spłaciłam pożyczkę w tej firmie piszą ze możesz od razu drugom a tu wielki rozczarowanie trzeba czekać na ofertę:( Z ludzi robią,głupów;)

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 22 styczeń 2014 13:38 | Iśka | Lubsko

Na ofertę nie trzeba czekać można złożyć kolejny wniosek na profilu. Ja dzień po spłacie miałem taką możliwość. Skorzystałem. Kolejna pożyczka byłą wyższa aż o 600 zł.

Sobota 18 maj 2013 14:56Zgłoś nadużycie
Deggial
Deggial
Częstochowa
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

A ja mam pytanie, czy jeśli dziś(sobota) złoże wniosek, ale ten 1gr będę w stanie przelać dopiero w poniedziałek, okres 30 dni do spłaty będzie naliczony od dzisiaj, czy od chwili przyznania pożyczki/otrzymania gotówki?
I jak to wygląda, bez zaświadczeń, czy każdy może otrzymać taką pożyczkę, czy zdarza się ze ktoś nie otrzyma wcale? Pracuję na umowę zlecenie, zarabiam ok 1000-1500 zł miesięcznie i wciąż studiuję, we wniosku wybrałem całe 1000zł na 0%. Całości raczej nie wykorzystam, bo potrzebuje tylko kilkuset zł, więc nie będę miał problemu ze spłatą. Pozdrawiam.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 18 maj 2013 14:59 | Deggial | Częstochowa

I czy w ogóle konieczne jest przelanie tego grosza, jeśli posiadam konto w którymś z wymienionych banków obsługiwanych przez elixir (Bank Zachodni, PKO, Millenium itp)?

Niedziela 7 lipiec 2013 14:06 | monika | rzeszów

zyrafa pobiera oplate 10 zl oszuci nie polecam na tym sie wzbogacajo

Niedziela 7 lipiec 2013 14:09 | monika | rzeszów

jezeli moge ci doradzic to wez w kredito 24 bardzo szybka decyzja w 15 minut i pieniodze na kocie bez zbednych telefonow i pytan

Czwartek 23 maj 2013 12:30Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Odradzam, po terminowej spłacie odmowa kolejnych pożyczek (nie wiem jaki mają z tego zarobek...)

Skomentuj opinię

Piątek 7 czerwiec 2013 18:45Zgłoś nadużycie
Daria
Daria
Kędzierzyn-Koźle
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

Witam,mam pytanko.Czy ma ktoś nr do Żyrafy??Dostałam od nich już trzecie wezwanie do zapłaty,chcę zaznaczyć że nie brałam od nich żadnej pożyczki!!!Patrzyłam na konto i miałam niby od nich jakiś przelew ale zaraz jakaś ich pośrednicząca firma zabrała te pieniądze.Ja nic nie załatwiałam z nimi ani nic nie podpisywałam,nie rozmawiałam z żadną osobą stamtąd.Nie skorzystałam nawet z tych pieniędzy.Proszę pomóżcie!!!!!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 10 czerwiec 2013 22:16 | Wojtek | Siedlce

Do przedmówcy. Hej ostatnio dużo było przekrętów z firmami które oszukują ludzi i biorą na nich pożyczki. Na mnie sk****y też wzięli kasę. W tej żyrafie to jakieś mało kumate ludki pracują. Dzwonie do nich raz, mówie ze ktoś nieuprawniony mial dostep do konta zalozonego na moje dane, a dziewczyna mi mowi ze mi nawet nie poda kwoty pozyczki i terminu splaty. Dzwonie drugi raz to samo. Wysylam pismo z opisem sytuacji, a kilka dni pozniej pismo z policji i dostaje list zwrotny z jakimis pierdolami ze zasady sa niezmienne (wtf?) i ze dalej nie dostali kasy ode mnie i zebym jak najszybciej splacil dlug (ktorego nie brałem). Tam chyba pracują ludzie którzy umią tylko liczyć, ale z czytaniem ze zrozumieniem to już mają problemy.

Wtorek 28 styczeń 2014 11:48 | Rafał | Olsztyn

Złoż donos na komedzie policji oni się wszystkim zajmą. Sami skontaktują się z Żyrafą Pożyczki w celu wydania odpowiednich dokumentów.

Wtorek 11 czerwiec 2013 16:25Zgłoś nadużycie
klikczanin
klikczanin
Katowice
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Pożyczka została udzielona a kasy brak.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 14 luty 2014 13:38 | Romek | Szczecin

Polecam Żyrafa Pożyczki. Udzielona, kasa jest. Nie ma możliwości że udzielona a kasy brak.Jak firma działająca na automatach ma mieć decyzję pozytywną a kasy brak. Niemożliwe. Polecam Żyrafa górą.

Niedziela 23 czerwiec 2013 14:28Zgłoś nadużycie
Jaga M.
Jaga M.
T.
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Czy ta Żyrafa wysyła może jakieś papiery (umowy, reklamy itp.) na adres domowy? Mam bardzo wścibskie współlokatorki, więc zależałoby mi na odrobinie dyskrecji..

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 23 czerwiec 2013 16:24 | Gość

decyzje o przyznaniu pożyczki wysyłane są na sms lub email, co do reklam to bardzo możliwe ze dostaniesz ofertę pożyczki w przyszłości ale myślę że raczej na email niż zwykłą pocztą, reklama pocztą to zawsze koszt

Środa 22 styczeń 2014 13:39 | Suzan | Poznań

Wysyłana jest Ramowa Umowa Pożyczki, która należy podpisać i odesłać do Centrali. Poza tym nic więcej, reszta ofert to tylko sms,meil, bądź profil Żyrafa.

Niedziela 23 czerwiec 2013 20:17Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

czy dziś / w niedzielę można dostać pożyczkę w żyrafa? jeżeli tak to do której godziny jest sens składania wniosku przy pożyczce w niedzielę?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 28 luty 2014 9:23 | Renata | Legnica

Oni pracują 7 dni w tygodniu od 8-22 więc jeśli ma się konto tak jak oni w pkobp,pkosa,bzwbk,millennium to chyba można o każdej porze w godzinach pracy. Bo przelewy automatycznie się zaksięgują. Więc chyba warto.

Niedziela 7 lipiec 2013 14:02Zgłoś nadużycie
krystian
krystian
rzeszow
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie
Opinia negatywna

witam zyrafa pozyczki to sami oszuci kazo przelewac po 10 zl i nie udzielajo pozyczek takich glupich i naiwnych osob jest setki i z tego majo kase nie polecam oszusci

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 30 grudzień 2013 15:16 | Egon | Katowice

Dokładnie. Kasują po 10 zł i same odmowy strzelaja bez powodu !!! OSZUŚCI !!!

Niedziela 2 marzec 2014 15:02 | Gość

a ile wniosków złożyłeś?
że piszesz że same odmowy?

Poniedziałek 8 lipiec 2013 12:06Zgłoś nadużycie
niszczyciel
niszczyciel
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

ZŁODZIEJE ! Zrobiłem przelew weryfikacyjny na 10zł a pożyczki i tak nie otrzymałem. ODRADZAM !

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 8 lipiec 2013 12:14 | Gość

złóż lepiej wniosek do vivus, oni za weryfikację konta bankowego biorą 1 grosz!

Środa 10 lipiec 2013 15:25 | Gość

Zgadzam się ja też zrobiłam przelew, i pożyczki nie dostałam, powiedzieli, że figuruję w ich bazie danych mimo, iż nigdy nie brałam u nich pożyczek i nie figuruję w Biku ani niczym innym.

Niedziela 14 lipiec 2013 21:54Zgłoś nadużycie
żaba ... ;
żaba ... ;
Belchatow
Temat postu: Żyrafa Pożyczki - Opinie

Miała być żyrafa a wyszło że to bocian ;)

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 22 styczeń 2014 13:40 | Elizabet | Unieście

Wcale że nie Żyrafa to Żyrafa, Bocian to Bocian. Tylko firma kapitałowa ta sama.

Reklama