MaxiPozyczka

Wonga - Opinie

Opinie - Pożyczka w Wonga - wonga.pl

Wtorek 14 czerwiec 2016 13:39Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Wonga - Opinie

w jakim banku trzeba konto zeby wziać pozyczke w wonga?

Poniedziałek 18 lipiec 2016 23:38Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Viktor
Temat postu: Wonga - Opinie

Nie wiem czy było to pytanie. Ile razy można przedłużyć pożyczkę w Wonga?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 25 lipiec 2016 13:44 | Gość

chyba 2 razy

Reklama
Środa 27 lipiec 2016 16:05Zgłoś nadużycie
oewonga
oewonga

Postów: 16
Warszawa
woj.
Na forum od: 2015-08-02
Temat postu: Wonga - Opinie
Opinia pozytywna

Witam! Viktor, zgodnie ze zmianami, które weszły w życie 26 lutego bieżącego roku, w wonga. com nie ma możliwości przedłużenia Terminu Spłaty. W przypadku problemu ze spłatą pożyczki zawsze warto skontaktować się z naszymi konsultantami – wówczas wspólnie postaramy się znaleźć rozwiązanie, które pozwoli na spłatę zobowiązania.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na wonga. pl/live_chat?utm_source=maxipozyczka.

W razie pytań jestem do dyspozycji.
Tomasz | Ekspert wonga. com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Skomentuj opinię

Środa 1 luty 2017 11:09Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Wonga - Opinie

jesli mam juz pare pozyczek chwilowek to wonga udzieli mi pozyczki?

Skomentuj opinię

Środa 22 maj 2019 18:45Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Temat postu: Wonga - Opinie
Opinia pozytywna

Temat postu: Okey POŻYCZKA - OpinieOpinia pozytywna
Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Czwartek 23 maj 2019 16:36Zgłoś nadużycie
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
Łódź
Temat postu: Wonga - Opinie

Cześć przyjaciele
Nazywam się MONIKA ZAJAK
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosiłem cię do skontaktowania się z MAGDALENA KUJAWA
I nie będziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pożyczkę w wysokości 130 000 Zl
dzięki temu wspaniałemu człowiekowi
Aby uzyskać więcej informacji
Odpowiedz mi krótką wiadomością
Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą
magdalenakujawa132@gmail.com
skontaktuj się z moim adresem e-mail:
monikazajaac132@gmail.com
Autorzy MAGDALENA KUJAWA
Będziesz miał rozwiązania dla wszystkich swoich problemów
Potwierdzam to
Jeśli nie potrzebujesz pożyczki
Więc poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół

dziękuję

Skomentuj opinię

Wtorek 8 październik 2019 2:01Zgłoś nadużycie
alixfenande@gmail.com
alixfenande@gmail.com
whatsapp: 33755806766
Temat postu: Wonga - Opinie
Opinia pozytywna

Oferta pożyczki pomiędzy poważną a szybką osobą w 48 godzin. Następnie skontaktuj się z nami ponownie, aby uzyskać więcej informacji: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Niedziela 13 październik 2019 14:07Zgłoś nadużycie
maciej
maciej
Warszawa
Temat postu: Wonga - Opinie

Dlaczego wnioskując o pożyczkę w wonga trzeba podać dane z dowodu osobistego?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 19 październik 2019 20:08 | oewonga | Warszawa

Witam! Maciej, przy składaniu wniosku o pożyczkę prosimy o wpisanie serii i numeru dowodu osobistego, jak również o podanie daty jego wydania. Data ważności dokumentu zostanie wypełniona automatycznie, co będziesz mógł zaobserwować na ekranie urządzenia, na którym będziesz składać wniosek o pożyczkę. Dane z dowodu osobistego: seria i numer oraz data wydania i ważności są nam potrzebne, aby sprawdzić Twoje dane m. in. w zewnętrznych bazach danych. Dlatego ważne jest, by Twój dokument tożsamości był aktualny. Upewnij się, że jego data ważności jeszcze nie minęła. W przeciwnym razie nie będziesz mógł dokończyć wypełniania wniosku.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią:
- telefonicznie pod numerem 22 388 88 88* oraz 660 168 100* lub
- poprzez zamówienie rozmowy na naszej stronie internetowej - nasz konsultant oddzwoni najszybciej jak będzie to możliwe i odpowie na wszystkie pytania.

W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Niedziela 17 listopad 2019 0:17Zgłoś nadużycie
pozyczam12
pozyczam12

Postów: 752
Kraków
woj.
Na forum od: 2018-03-04
Temat postu: Wonga - Opinie

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Skomentuj opinię

Niedziela 17 listopad 2019 0:58Zgłoś nadużycie
pozyczam12
pozyczam12

Postów: 752
Kraków
woj.
Na forum od: 2018-03-04
Temat postu: Wonga - Opinie

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Skomentuj opinię

Wtorek 21 lipiec 2020 18:41Zgłoś nadużycie
misia
misia
Kraków
Temat postu: Wonga - Opinie
Opinia pozytywna

Jakie Wonga akceptuje źródła dochodu przy składaniu wniosku o pożyczkę?

Skomentuj opinię

Środa 29 lipiec 2020 19:29Zgłoś nadużycie
ANNA KREDYT
ANNA KREDYT
Bydgoszcz
Temat postu: Wonga - Opinie

Cześć przyjaciele
Nazywam się MONIKA ZAJAC
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosiłem cię do skontaktowania się z ANNA CHROMA
I nie będziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pożyczkę w wysokości 55 000 Zl
dzięki temu wspaniałemu człowiekowi
Aby uzyskać więcej informacji
Odpowiedz mi krótką wiadomością
Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą
annachroma1949@gmail.com
skontaktuj się z moim adresem e-mail:
monikazajaac132@gmail.com
Autorzy ANNA CHROMA
Będziesz miał rozwiązania dla wszystkich swoich problemów
Potwierdzam to
Jeśli nie potrzebujesz pożyczki
Więc poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół

dziękuj

Skomentuj opinię

Sobota 19 grudzień 2020 10:12Zgłoś nadużycie
inwestor87
inwestor87

Postów: 2413
Wrocław
woj.
Na forum od: 2020-09-02
Temat postu: Wonga - Opinie

Witam posiadam 25 kontaktów do prywatnych inwestorów którzy udzielają pożyczek prywatnych.Oczekuje 50zł za 25 kontaktow.Tym bardziej ze teraz w czasie Pandemi za bardzo niechce nikt udzielac Pozyczek.Pozyczki sa pewne ponieważ sam korzystalem.Jeżeli liczycie ze znajdziecie na forach lub na stronach ogłoszeniowych pozyczke to jesteście w błędzie,strata waszego czasu.Ja mam pewne na 100%namiary na pozyczkodawcow ale to każdego inwidualny wybór.Ja Posiadam namiary na osoby które udzielają pożyczek prywatnie bez baz tylko na umowę cywilno-prawna i weksel.Umowa i Weksel podpisywany jest u notariusza a wszelkie koszta sa wliczone w pozyczke i raty.Chyba ze wolisz jakis pseduo zagranicznych pozyczkodawcow czy zakladanie jakis fikcyjnych kont.Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz. Oferta ważna na Cała Polske.Proszę o kontakt tylko na adres e-mail.
inwestorzy87@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama