Vivus - Opinie

Opinie - Pożyczki w Vivus Finance - Vivus.pl / vivus a bik Czy VIVUS jest bezpieczny? VIVUS sprawdza KRD ale...

Piątek 23 listopad 2012 0:45Zgłoś nadużycie
Martin
Martin
Wrocek
Temat postu: Vivus - Opinie
Opinia pozytywna

nie licząc promocji która bije wszystkie inne firmy to vivus jest najtańszą firmą. Pożyczając w Vivus mamy do oddania najmniejszą kwotę w porównaniu z innymi firmami, kolejną firmą w rankingu jest via sms z nieco wyższym oprocentowaniem, ta firma także ma obecnie promocje 0% ale na mniejszą kwote niż Vivus. Obecnie nie ma tańszej pożyczki pozabankowej od tej w Vivus.

Niedziela 25 listopad 2012 21:27Zgłoś nadużycie
Ania
Ania
Temat postu: Vivus - Opinie
Opinia pozytywna

vivus a bik

Jestem zaskoczona szybkością załatwienia pożyczki w Vivus, wydaje mi się że nie sprawdzają w BIK, bo moja historia kredytowa nie pozwalała raczej na pożyczkę, a mimo to dostałam ją w Vivus, pół godziny i pieniądze były już na moim koncie, mogę polecić ze swojej strony.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 26 listopad 2012 19:27 | Gość

ile dostałaś pożyczki?

Reklama
Poniedziałek 26 listopad 2012 22:56Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Vivus - Opinie

Czy VIVUS jest bezpieczny?

A czy dostane do domu listownie jakies powiadomownie lub umowe? chodzi mi o to ze nie chcialbym aby sie dowiedziel iw domu ze mam problemy finansowe.Czy umowa zalatwiana jest przez internet.np mailem ?

Skomentuj opinię

Poniedziałek 10 grudzień 2012 19:53Zgłoś nadużycie
Megi
Megi
Temat postu: Vivus - Opinie
Opinia pozytywna

dostałam 800 zł na konto w niecałą godzinę, mogę wszystkim tylko polecić, opinia pozytywna!

Skomentuj opinię

Czwartek 20 grudzień 2012 11:47Zgłoś nadużycie
anonim24
anonim24
Temat postu: Vivus - Opinie

gucio prawda zglosiłam sie i po 1 dniu namyslenia nie udzielili mi pozyczki ...udzielaja chyba tylko znajomym

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 28 grudzień 2012 14:25 | Gość

głupoty piszesz, nie wiadomo czy śmiać się czy płakać, kto widział firmę udzielającą pożyczek "dla znajomych"

Niedziela 19 styczeń 2014 10:56 | kylogier

hehe mi pieniądze wysłali w 40 minut,i nie jestem żadnym znajomym heheh ale głupoty piszesz hehehe

Niedziela 23 grudzień 2012 11:04Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Vivus - Opinie

Witam wziolem raz porzyczke w Vivus splacilem ja terminowe tuz po wyplacie chcialem wziosc nastempna ale dostalem odmowe oni kryja sie stym ze jestem wykazany w biku ale jak bralem pierwsza to dostalem bez problemu chociarz tez bylem wykazany i jestem caly czas w biku niewiem oco chodzi

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 10 styczeń 2013 10:57 | sgłodz

po co oddales oni nawet tego do sadu nie podaja jest ustawa antylichwiarska wiecej email sg43@tlen.pl

Czwartek 10 styczeń 2013 11:10 | Gość

nie pisz głupot, i co z tego że jest ustawa antylichwiarska?

Wtorek 5 marzec 2013 13:56 | Gość

vivus nie sprawdza w bik, jeżeli sprawdza jakiś rejestr dłuzników to najwyżej krd

Niedziela 23 grudzień 2012 13:11Zgłoś nadużycie
Mirek
Mirek
Szczecin
Temat postu: Vivus - Opinie

Może kiedyś spóźniłeś się ze spłatą takiej pożyczki chwilówki i wzięli to pod uwagę. Bo tak pisze na ich stronie, że dla rzetelnych klientów udzielane są kolejne pożyczki gotówkowe. A nierzetelność na pewno też się wiąże z tym, że nie płaci się w terminie, chociaż pewne rzeczy związane z trudnością spłaty raty pożyczki rozumiem.

Skomentuj opinię

Środa 9 styczeń 2013 14:17Zgłoś nadużycie
Mario
Mario
Temat postu: Vivus - Opinie

dostałem bez problemu 1000 zł na konto, mimo że nie mam czystego konta w bik, nie robili żadnych problemów, wszystko załatwione raz dwa i kasa na koncie! polecam!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 3 luty 2013 19:56 | Gość

mnie tylko 800 dali ale to i tak jest coś, w innych firmach wcale nie chcieli mi dać a tu mam 800 i to bez oprocentowania jeśli spłacę w ciągu miesiąca, polecam vivus!

Piątek 11 styczeń 2013 16:23Zgłoś nadużycie
agula
agula
olsztyn
Temat postu: Vivus - Opinie
Opinia pozytywna

super polecam :)

Skomentuj opinię

Sobota 12 styczeń 2013 13:04Zgłoś nadużycie
Marek
Marek
Warszawa
Temat postu: Vivus - Opinie

A pod jakim względem polecasz, szybkości załatwienia czy niskich kosztów uzyskania takich pożyczek gotówkowych. Napiszcie ile od tych pożyczek gotówkowych, sumy 1000 złotych płaci się odsetek, prowizji i innych opłat? I jaki jest okres obowiązania takiej pożyczki, wtedy jak wszystko napiszecie, niech przeczytają czy to jest normalne!

Skomentuj opinię

Poniedziałek 14 styczeń 2013 13:18Zgłoś nadużycie
TeDe
TeDe
Temat postu: Vivus - Opinie
Opinia pozytywna

idą na całość w tym VIVUS, wszędzie reklamy nawet w TV, w dodatku pierwsza pożyczka za darmo, musi być niezła konkurencja na rynku pożyczek pozabankowych skoro już takie promocje się pojawiają

Skomentuj opinię

Poniedziałek 14 styczeń 2013 18:50Zgłoś nadużycie
barsza
barsza
Zawiercie
Temat postu: Vivus - Opinie

Korzystam z tej pożyczki już 4 raz i jestem bardzo zadowolona szybko załatwiane bez zbędnych formalności jak komuś bardzo potrzeba gotowki na już to bardzo dobre warunki i nie ma żadnych ukrytych kosztów super jak dla mnie

Skomentuj opinię

Niedziela 20 styczeń 2013 9:10Zgłoś nadużycie
Berdych
Berdych
Wola
Temat postu: Vivus - Opinie

A dlaczego nie napiszesz jakie są koszty takiej pożyczki gotówkowej, jak ci tak pasuje taka pożyczka i koszty związane z tą pożyczką?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 3 luty 2013 19:58 | Gość

do 30 dni jak spłacisz to nie ma kosztów przy pierwszej pożyczce, kolejną można wziąc na kogoś z rodziny i też będzie pierwsza :) a tak w ogóle druga i każda następna pożyczka na tę samą osobę wcale nie jest jakoś zaskakująco droga, jak u innych porównywalna

Poniedziałek 1 lipiec 2013 23:54 | Gość

bo kosztów nie ma, ja skorzystałem z promocji akurat tak się zdarzyło że pilnie potrzebowałem tysiaka i przypomniała mi się reklama vivus pożyczka bez odsetek, złożyłem wniosek przez internet i jakie było moje zdziwienie że po niespełna godzinie pieniądze juz miałem na koncie, pełen profesjonalizm, pożyczkę spłaciłem w terminie dokładnie tyle ile pożyczyłem, świetna firma, opinie pozytywne jak najbardziej zasłużone, uratowali mi skórę, polecam!!!

Wtorek 22 styczeń 2013 13:43Zgłoś nadużycie
krzychu663
krzychu663
Opalenica
Temat postu: Vivus - Opinie
Opinia pozytywna

Polecam Vivus w 100% pożyczyłem 1000zł przelew po zarejestrowaniu ok 20 minut i pieniążki były na koncie co mnie dziwiło naprawdę oddałem tylko 1000zł. polecam w 100% wiarygodna firma

Skomentuj opinię

Wtorek 22 styczeń 2013 18:15Zgłoś nadużycie
ONA
ONA
gdzieś
Temat postu: Vivus - Opinie

ile się czeka na przyznanie ja juz czekam 2 godz i cisza?

Skomentuj opinię

Niedziela 27 styczeń 2013 20:05Zgłoś nadużycie
gonz84@wp.pl
gonz84@wp.pl
szczecin
Temat postu: Vivus - Opinie
Opinia pozytywna

VIVUS sprawdza KRD ale...

polecam vivus wszystkim, to jest parabank ale mimo tego iz jestem w bik i krd dostalem 1000zl w ok godziny, splacilem po ok 2 miesiacach mimo ze pozyczylem na miesiac, straszyli mnie windykacja itd oddalem 1184zl i gra gitara, po chwili przyszedl email i sms ze "pozyczka zostala splacona" i ze moge pozyczyc kolejne siano, pozyczylem 1000zl i po ok 10/12min mialem na koncie a teraz po ok 7 dniach dobralem jeszcze 500zl i mam do solacenia ok 1700zl,minusem jest to ze na stronie napisane jset pozyczka w 15 min pozyczylem w sobote a kasa byla dopiero w poniedzialek.To powinni napisac, poinformowac na stronie.Ja wiem ze to sobota i banki nie ksieguja ale mimo to POLECAM

Skomentuj opinię

Czwartek 31 styczeń 2013 12:43Zgłoś nadużycie
gosc
gosc
bnxfn
Temat postu: Vivus - Opinie

czy ktos wie jak moge usunac lub edytowac swoj profil w vivus prosze o odpowiedz dziekuje

Skomentuj opinię

Czwartek 31 styczeń 2013 17:31Zgłoś nadużycie
Tomek
Tomek
Warszawa
Temat postu: Vivus - Opinie

To znaleźli pomysł na przyciągnięcie klientów na taką pożyczkę gotówkową. Bardzo łatwo im złapać klientów, bo już w przy następnych pożyczkach gotówkowych, które udzielą zarobią krocie.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 6 luty 2013 19:40 | Gość

zgadza się, pierwszą pożyczke można wziąć jeśli wiemy że spłacimy w terminie, kolejnych już nie warto bo drogo sobie liczą za drugą i każdą następną pożyczkę

Niedziela 3 luty 2013 20:03Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Vivus - Opinie

polecam pierwszą pożyczkę w vivus w promocji która jest obecnie, czyli pożyczka za darmo do 1 miesiąca, nie polecam brać kolejnych pożyczek bo oprocentowanie rzeczywiste jest bardzo duże, chyba że mamy możliwość wzięcia drugiej pożyczki np na kogoś z rodziny jak ja zrobiłem, wtedy mamy drugą pożyczkę za darmo :-)

Skomentuj opinię

Poniedziałek 4 luty 2013 17:51Zgłoś nadużycie
Duffy
Duffy
Temat postu: Vivus - Opinie
Opinia pozytywna

pożyczkę dostałem od ręki, przelew błyskawiczny, spłacam w miesiąc i nic dodatkowo nie płacę, rewelacja!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 4 luty 2013 19:18 | Bernard | Tychy

Rewelacja, ale przy pierwszej pożyczce, wiele to nam nie daje, bo kwota jest mała, więc nawet jakbyśmy zainwestowali te drobne pieniądze w najlepszą inwestycję, to wiele nie zarobimy. A przy takiej pożyczce gotówkowej trzeba pilnować terminów spłaty, aby nie zapłacić kosztów i odsetek takiej pożyczki gotówkowej.

Reklama