Visset - Opinie

Opinie - Pożyczki na dowód w Visset.pl

Sobota 1 wrzesień 2012 11:02Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 182
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Visset - Opinie

Visset.pl - szybka pożyczka na dowód bez BIK, gotówka na konto w 15 minut bez dodatkowych opłat

Jeżeli ktoś jest mieszkańcem Wielkopolski, a ma problemy z uzyskaniem szybkiego kredytu bankowego, może zgłosić się do firmy Visset, która z pewnością pomoże mu rozwiązać ten problem. Jest to firma finansowa, posiadająca swoje biuro na terenie Poznania, która zajmuje się udzielaniem błyskawicznych pożyczek gotówkowych. Oprócz szybkości z jaką działa firma, dużym atutem jest fakt, że formalności zostały tutaj zredukowane do niezbędnego minimum. Po złożeniu wniosku, w ciągu 15 minut pieniądze mogą być już do dyspozycji wnioskodawcy. Visset nie sprawdza historii kredytowej wnioskodawcy w Biurze Informacji Kredytowej (BIK), co jest kolejnym atutem firmy. Nie ma też potrzeby informowanie na jaki cel będą przeznaczone pieniądze, jest to więc pożyczka na dowolny cel.

Aby uzyskać pożyczkę w Visset.pl, można albo udać się do siedziby firmy, albo złożyć wniosek przez internet. Gdy przychodzimy do siedziby firmy musimy zabrać dowód osobisty, i zaświadczenie o uzyskiwanych dochodach. Przedstawiciel firmy, błyskawicznie sprawdzi wszystkie dokumenty, i podejmie decyzje kredytową. Jeżeli wszystko jest w porządku pieniądze zostaną wypłacone od ręki. W przypadku kontaktu przez internet, przedstawiciel firmy umówi się na spotkanie w domu klienta i na miejscu zostaną dokonane wszelkie formalności.

Składając wniosek o pożyczkę w Visset.pl można ubiegać się o kwotę w wysokości od 100 do 10 000 złotych. Natomiast spłata musi być dokonana maksymalnie w okresie do 18 miesięcy. O pożyczkę mogą się ubiegać mieszkańcy Poznania oraz osoby zamieszkałe do 200 km od tego miasta. Zakres więc jest dosyć duży i sporo osób może skorzystać z oferty. Jeżeli ktoś jest stałym klientem firmy, może liczyć na liczne zniżki dotyczące kosztów. Mogą one sięgać nawet 30%. Od czasu do czasu firma przeprowadza promocje i udziela pożyczek tylko na podstawie dowodu osobistego. Opinie o firmie Visset są dosyć pozytywne i jak podaje sama firma ilość jej klientów stale i systematycznie rośnie.

Weź pożyczkę
MaxiPozyczka
Polecamy:
Piątek 28 wrzesień 2012 10:17Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Visset - Opinie

polecam chwilówki od ręki w firmie visset, wiadomo oprocentowanie w banku byłoby niższe, ale nie każdy w banku dostanie pożyczkę, w firmie visset jest dużo łatwiej i co najważniejsze będzie dla niektórych to to że są to pożyczki bez BIK, Visset nie sprawdza historii kredytowej

Skomentuj opinię

Reklama
Wtorek 2 październik 2012 13:39Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Visset - Opinie

nie prawda że nie sprawdzają, każda firma sprawdza w bik ale nie każda bierze to pod uwagę, niektórym to wisi czy jesteś w bik czy nie jesteś w bik, pożyczkę ci dadzą a potem ty się martw z czego ją spłacić, jak nie masz to nie bierz pożyczki, bo źle skończysz

Skomentuj opinię

Środa 10 październik 2012 14:05Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Visset - Opinie

jak brałeś gdzieś pożyczkę i ją spłaciłeś to też jesteś w bik, tyle że nie z tej złej strony, każdy kto ma jakąś dobrą czy złą historię kredytową jest w bik, samo bycie w bik niczego nie przekreśla :)

Skomentuj opinię

Niedziela 14 październik 2012 22:45Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Visset - Opinie

normalna sprawa, historia kredytowa nie musi być przecież zła, jeżeli wszystko spłacałeś w terminach

Skomentuj opinię

Środa 7 listopad 2012 19:04Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Visset - Opinie

warto wziąć w Visset pożyczkę? potrzebuję 2 tys na spłatę zaległych rachunków, w banku chyba nie dostane kredytu- zaległości w BIK, nie wplączę się w jakieś tarapaty biorąc pożyczke w Visset? mało znana chyba ta firma?

Skomentuj opinię

Środa 14 listopad 2012 12:07Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Visset - Opinie

a masz ją z czego spłacać? zastanów się czy warto jeśli nie jesteś pewien czy ją spłacisz w określonym terminie, sprawdź jakie mają opłaty za przedłużenie spłaty, na pewno kosmiczne

Skomentuj opinię

Piątek 21 grudzień 2012 17:05Zgłoś nadużycie
pati
pati
iłowa
Temat postu: Visset - Opinie
Opinia negatywna

nie prawda sprawdzają w biku a piszą że bez sprawdzania.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 20 marzec 2013 13:08 | Gość

sprawdzają najwyżej w krd, na pewno nie w bik

Poniedziałek 11 marzec 2013 10:12Zgłoś nadużycie
POŻYCZKOBIORCA
POŻYCZKOBIORCA
JELENIA GÓRA
Temat postu: Visset - Opinie

A JA JESTEM ZNIESMACZONA VISSET... POŻYCZKĘ OTRZYMAŁAM SZYBKO, NATOMIAT KOMUNIKACJA JEST BEZNADZIEJNA. SPÓXNIŁAM SIĘ Z WPŁATĄ 1 DZIEŃ, UREGULOWAŁAM NALEŻNOŚĆ A OD TYGODNIA DOSTAJĘ INFO,ŻE JESTEM DŁUŻNIKIEM... WYJAŚNIŁAM SYTUACJE I PRZEZ BŁĄD KSIĘGOWANIA MUSZĘ ZAPŁACIĆ KARNE ODSETKI ZA TEN TYDZIEŃ.... POMIMO SPŁATY I ZAPŁATY ODSETEK ZA 1 DZIEŃ ZWŁOKI... NACIĄGACZE

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 16 marzec 2013 15:58 | Gość

a po czyjej stronie był ten błąd księgowania?

Piątek 22 marzec 2013 18:34Zgłoś nadużycie
Iwan
Iwan
Ciechanów
Temat postu: Visset - Opinie

Jak ktoś tutaj z Gości wspomniał, że sprawdzają w Krajowym Rejestrze Długów. To normalna rzecz, bo mją łatwy dostęp do KRD. Natomiast nie sprawdzają tak jak w innych firmach finansowych w Biurze Informacji Kredytowej, bo nie mają dostępu do takich danych. Dane, które są w Biurze Informacji Kredytowej są przede wszystkim dla banków. A jakby sprawdzali jeszcze w Biurze Informacji Kredytowej to nikt z zaintersowanych, którzy zwracają się do tej firmy finansowej o pożyczkę gotówkową, nie dostałby takiej pożyczki gotówkowej.

Skomentuj opinię

Czwartek 17 kwiecień 2014 7:41Zgłoś nadużycie
Robotek
Robotek
Warszawa
Temat postu: Visset - Opinie
Opinia pozytywna

Ja brałem pożyczkę w tej firmie rok temu i faktycznie się to opłaciło ale wczoraj widziałem jeszcze tańsze oferty na ABREWO więc jak widać można taniej pożyczać pieniądze

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 30 kwiecień 2014 15:43 | adi | chełm

chce wziąć pożyczkę co mi państwo polecają

Reklama