Vanquis Bank - Opinie

Opinie - Karta kredytowa Vanquis Bank - Pożyczka Vanquis.pl / limit na karcie kredytowej

Sobota 17 listopad 2012 23:05Zgłoś nadużycie
monika
monika
olsztyn
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

podaja mi ze wyslana zostala 2 listopada a pan juz ta karte dostal

Weź pożyczkę
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

GOTÓWKA BEZ FORMALNOŚCI w VANQUIS BANK

Wystarczy tylko dowód osobisty!

od 500 zł do 10 000 zł

Wypełnij formularz kontaktowy
kliknij tutaj - wniosek o kartę VANQUIS BANK

Po wypełnieniu formularza czekaj na telefon od konsultanta VANQUIS BANK celem ustalenia szczegółów.

Z pieniędzy będziesz mógł korzystać jeszcze przed otrzymaniem karty kredytowej!

180913 credit card 300x250 Image Banner 300 x 250
Niedziela 18 listopad 2012 0:45Zgłoś nadużycie
Adrian
Adrian
Wałbrzych
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

Monika Ja jeszcze karty nie dostałem, ale znam osobiście osobę która tą karte dostała, i wiem że czekał koło 3 tygodni, więc myśle ze w tym tygodniu powinna karta być :)

Skomentuj opinię

Reklama
Niedziela 18 listopad 2012 8:12Zgłoś nadużycie
monika
monika
olsztyn
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie
Opinia pozytywna

a tak z ciekawosci ile dostales limitu

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 12:04Zgłoś nadużycie
Adrian
Adrian
Wałbrzych
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

limit na karcie kredytowej

Dostałem 1100zł limitu , z tego co wyczytałem to wiekszosc osob taki limit dostaje

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 15:08Zgłoś nadużycie
Piotr
Piotr
Szczecin
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

Z tym limitem trzeba baardzo uważać,bo mimo,że masz na karcie 1100 zł, to możesz wziąść więcej - jest to przecież karta kredytowa :-) , tyle,że potem dowalają oooogromne odsetki i karę za przekroczenie limitu.. Chyba się nie mylę?

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 15:49Zgłoś nadużycie
Adrian
Adrian
Wałbrzych
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

Piotrze a czy dostałeś już tą kartę ?, w umowie jest napisane o przekroczeniu limitu, ale wiąże się to z naliczeniem dotatkowych odsetek, i to raczej niemałych

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 16:04Zgłoś nadużycie
Piotr
Piotr
Szczecin
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

Nie dostałem, teraz zacznie się trzeci tydzień... Wiem,że odsetki sa naprawdę duuuże,bo o ile sie nie mylę,to karta umozliwi Ci pobranie większej kwoty, niż określony limit. A potem odsetki rosna w zastraszającym tempie.. Chyba się nie mylę?

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 16:20Zgłoś nadużycie
monika
monika
olsztyn
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie
Opinia pozytywna

ja tez zaczyna mi sie trzeci tydzien czekania na karte a jesli chodzi o kare za przekroczenie limitu jest to jednorazowo 39 zloty plus odsetki jesli przekroczysz 56 dni od pobrania kasy z karty a jesli wplacisz calosc plus kare za przekroczenie limitu 39 zloty nic sie nei stanie rozmawialam w piatek z konsultantem i powinna karta lub ppin przyjs w poniedzialek a reszta dzien po moze sie tez zdazyc ze przyjda razem a jesli nei bedzie do srody wysla druga

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 16:33Zgłoś nadużycie
Piotr
Piotr
Szczecin
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

Czyli jesli juz przekroczyc ten limit, to co najmniej o te 40 zl,zeby sie choc kara wyrownala...:-) i rozumiem,ze jezeli splacisz to w ciagu tych 56 dni to bedzie ok? swoja droga,powinno byc ustawione przez vanquis na karcie,ze np. dzienny limit transakcji to zakres 500-1000 zl i wtedy unikniesz przykrych niespodzianek....

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 17:01Zgłoś nadużycie
Adrian
Adrian
Wałbrzych
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

Wiem że limit można przekroczyć, ale o jaką sumę ? tego to już nie wiem,chyba ze macie jakies informacje w tym temacie ? a kiedy podpisywałeś umowe Piotrze ?. zawsze możesz zadzwonić na infolinie i zapytać kiedy karta została wysłana do ciebie

Skomentuj opinię

Poniedziałek 19 listopad 2012 7:31Zgłoś nadużycie
Piotr
Piotr
Szczecin
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

karta zostala wyslana 05.11 nie mam pojecia o ile mozna przekroczyc limit i powiem szczerze,ze mnie to nie interesuje,bo jest to niebezpieczna zabawa... moze ktos ma na ten temat informacje?

Skomentuj opinię

Poniedziałek 19 listopad 2012 16:59Zgłoś nadużycie
Piotr
Piotr
Szczecin
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie
Opinia pozytywna

dostałem dzisiaj karte,juz ja aktywowałem... pin ma przyjsc jutro pzdr

Skomentuj opinię

Poniedziałek 19 listopad 2012 19:07Zgłoś nadużycie
Adrian
Adrian
Wałbrzych
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie
Opinia pozytywna

Witaj Piotrze moja kuzynka dzisiaj też dostała kartę :),a i jeszcze jedno nie wiem czy zauwazyłes karta została nadana az ze Szwajcari dlatego teraz rozumiem dlaczego tak to długo idzie

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 18 grudzień 2012 12:24 | kamila | Częstochowa

Witam a mam pytanie poniewaz ja karte powinnam otrzymac do14grudnia i do dnia dzisiejszego tej karty nie posiadam pin do karty przyszedl mi prawie 2tyg temu.Czy tak karta idzie poleconym czy normalnym listem .Bardzo prosez o odp

Poniedziałek 19 listopad 2012 19:59Zgłoś nadużycie
Piotr
Piotr
szczecin
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

tak, zwrocilem na to uwage... czekam jutro na pijn pzdr

Skomentuj opinię

Poniedziałek 19 listopad 2012 20:08Zgłoś nadużycie
monika
monika
olsztyn
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie
Opinia pozytywna

a ja jeszce do tej pory nie dostalam mam nadzieje ze jutro mi tez dojdzie a zostala mi wyslana 2 listopada

Skomentuj opinię

Wtorek 20 listopad 2012 10:32Zgłoś nadużycie
marcino
marcino
tarnowskie góry
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

witam jakim kurierem jedzie ta umowa ???

Skomentuj opinię

Wtorek 20 listopad 2012 10:51Zgłoś nadużycie
monika
monika
olsztyn
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie
Opinia pozytywna

firma kurierska siódemka

Skomentuj opinię

Wtorek 20 listopad 2012 11:28Zgłoś nadużycie
marcino
marcino
tarnowskie góry
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

dzięki ja czekam na umowe dopiero

Skomentuj opinię

Wtorek 20 listopad 2012 11:33Zgłoś nadużycie
kamilusia
kamilusia
częstochowa
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

Ja zlozylam wniosek i juz na drugi dzien dzwonil do mnie przedstawiciel.Uzupelnil informacje i po chwili juz mialam zgode na karte w wysokosci 1100zl.Kurier z umowa zadzwonil do mnie w 2dniu roboczym .Teraz czekam tylko na karte.Pozdrawiam

Skomentuj opinię

Wtorek 20 listopad 2012 11:44Zgłoś nadużycie
marcino
marcino
tarnowskie góry
Temat postu: Vanquis Bank - Opinie

ja dostałem w sobotę zgode teraz oczekuję kuriera

Skomentuj opinię

Reklama