MaxiPozyczka

Szybka-pożyczka - opinie

Szybka-pozyczka.com - pożyczka na dłużej?

Sobota 5 wrzesień 2015 13:18Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 257
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Szybka-pożyczka - opinie

Szybka-pożyczka - pożyczka na długi okres?

Od 2014 roku funkcjonuje serwis szybka-pożyczka, który jednakże nie jest pożyczkodawcą, a jedynie pośrednikiem, który poszukuje ofert dla zainteresowanych pożyczkobiorców. W specjalnym formularzu wypełnia się skrócony wniosek, w którym podaje się pożądaną kwotę pożyczki, termin spłaty oraz pożądane oprocentowanie, a także podstawowe dane osobowe i cel pożyczki. Następnie serwis przeprowadza wstępną weryfikację i jeżeli przebiegnie ona pomyślnie, to przystępuje do poszukiwania ofert spełniających oczekiwania klienta.

W przypadku znalezienia odpowiedniego pożyczkobiorcy, szybka-pożyczka informuje o tym wnioskodawcę i prosi o kontakt w przeciągu 24 godzin, żeby zebrać wszelkie konieczne do podpisania umowy dane oraz poinformować o szczegółach transakcji. Rozmowa taka trwa minimum kilka minut i wiąże się to z pewnym kosztem dla klienta, gdyż minuta połączenia telefonicznego w tym przypadku wynosi 7,69 zł, tak więc należy liczyć się z dodatkowym kosztem w wysokości kilkudziesięciu złotych. Następnie, jeżeli uzyska się potwierdzenie zainteresowania od pożyczkobiorcy, pod wskazany we wniosku adres zamieszkania wysyłany jest kurier z gotową umową, po podpisaniu której na konto bankowe wnioskodawcy przelewane są pieniądze. Cały proces, od złożenia wniosku do otrzymania pieniędzy trwa kilka dni.

Poprzez szybką-pożyczkę można aplikować o pożyczkę sięgającą nawet do 50 000 złotych z okresem spłaty do 120 miesięcy, tak więc nie są to standardowe chwilówki przez Internet. Niemniej jednak, czytając opinie na temat tego serwisu, można znaleźć komentarze zadowolonych klientów, którzy dzięki pomocy firmy uzyskali potrzebne pieniądze. Świadczy to o tym, iż szybka-pożyczka solidnie wywiązuje się ze swoich obowiązków i dla osób niemających czasu na samodzielne poszukiwanie pożyczkodawców, może okazać się idealnym rozwiązaniem.

Piątek 11 wrzesień 2015 12:24Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Szybka-pożyczka - opinie

brał ktoś tę pożyczkę, jakieś opinie?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 27 październik 2015 13:39 | myślący | wawa

OSZUSTWO !!!!!!!!!!!!
naciąganie na drogie połączenie telefoniczne i wyłudzanie danych osobowych do dalszej sprzedaży !!!!!!!!

a pożyczki od tajemniczych "inwestorów" ? BRAK ,tylko sporadycznie dają pożyczki w małych kwotach i to sami lub jako klony tej samej "firmy krzak". a po co ? a po to by prokuratura sie nie czepiała !!!!!!!!!!

Sobota 19 grudzień 2015 15:53 | agusia1991 | Kluczbork

zgadzam się oszusci i tyle ja straciłam 200zł na tel i lipa

Poniedziałek 8 luty 2016 20:22 | Gość

200 zł za telefon do nich? nie żartujesz?

Reklama
Piątek 22 styczeń 2016 12:04Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Szybka-pożyczka - opinie

a w ogóle dostał ktoś u nich pożyczkę?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

marie

Wtorek 26 marzec 2019 11:22 | marie | WARSAW

Czy Twoja aplikacja kredytowa jest nadal aktualna?
Jeśli tak, proszę podać kwotę wniosku kredytowego i okres spłaty.
Odpowiedz na mój adres e-mail: mariecervantes@financier.com
serdecznie

Czwartek 21 luty 2019 16:31Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com(+33756821390)
cm821791@gmail.com(+33756821390)
Temat postu: Szybka-pożyczka - opinie

Pożyczka pieniężna dla całej Polski.
Jestem tutaj, aby pomóc ci zrealizować twoje marzenia.
Udzielam pożyczki każdej osobie o dobrym charakterze, która chce ją zdobyć, aby ją wykorzystać.
Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się ze mną.

Skomentuj opinię

Środa 13 marzec 2019 22:54Zgłoś nadużycie
Agata Kania
Agata Kania
Temat postu: Szybka-pożyczka - opinie

* Czy szukasz środków finansowych na założenie własnej firmy?
** Czy potrzebujesz pożyczek prywatnych lub biznesowych na różne cele?
** Czy szukasz pożyczek na realizację dużych projektów? Email: patfinanceloan01@gmail.com

Skomentuj opinię

Piątek 22 marzec 2019 11:37Zgłoś nadużycie
mark hacker
mark hacker
Temat postu: Szybka-pożyczka - opinie

WITAJ KAŻDY, KTÓRZY NIE OTRZYMYWALI POŻYCZKI ,, POBIERZ COŚ NOWYCH od wprowadzenia naszych nowo zaprojektowanych super inteligentnych, specjalnie zaprogramowanych pustych kart ATM, które mogą być używane w dowolnych bankomatach w różnych krajach, w których się znajdujesz i wypłacasz gotówkę. można go użyć do wypłaty w bankomacie lub przesuwania po sklepach i punktach sprzedaży. Sprzedajemy te karty wszystkim naszym klientom i zainteresowanym nabywcom na całym świecie. Należy uważać na oszustwa sprzedające fałszywe karty, sprzedajemy oryginalne karty z dokumentami w celu walidacji naszych transakcji, karta ma maksymalny dzienny limit wypłaty w wysokości 4000 USD, a także jeśli potrzebujesz wszelkie inne usługi cyber hackingu, jesteśmy tu dla Ciebie o każdej porze każdego dnia.
Oto nasze cenniki i limity wypłat każdej z naszych kart:

limit 2000 USD za dzień kosztuje 200 USD
Limit 3000 USD dziennie kosztuje 250 USD.
limit 5000 USD za dzień kosztuje 350 USD.
limit 7000 USD dziennie kosztuje 450 USD.
limit 10000 USD dziennie kosztuje 550 USD.
limit 12000 USD dziennie kosztuje 650 USD.
limit 10 000 USD dziennie kosztuje 650 USD
limit 20 000 $ dziennie kosztuje 1200 USD
limit 35 000 USD dziennie kosztuje 1900 USD
limit 50 000 USD dziennie kosztuje 2700 USD
limit 100 000 USD dziennie kosztuje 5 200 USD
limit 150 000 USD dziennie kosztuje 5700 USD
limit 250 000 USD dziennie kosztuje 6000 USD
Limit 1 000 000 USD dziennie kosztuje 10 000 USD
limit 5 000 000 USD dziennie kosztuje 15 000 USD
limit 10 000 000 USD dziennie kosztuje 20 000 USD

Uwaga: Podejmij decyzję przed złożeniem wniosku, od razu nie bij po buszu, to jest w 100% bardziej legalne jednorazowa płatność Powyższe ceny zawierają opłatę za wysyłkę i koszt aktywacji, który opieramy w USA i innych krajach___Kontakt z nami za pośrednictwem poczty e-mail na markharker50 @ gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama