MaxiPozyczka

Syner - Opinie

Syner Pożyczki - forum i opinie

Środa 22 lipiec 2015 14:00Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 266
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Syner - Opinie

Pożyczki online Syner.pl

W dzisiejszych czasach, podczas wciąż dynamicznego rozwoju informatyzacji, coraz więcej usług świadczonych jest drogą internetową, często na korzystniejszych warunkach. Podobnie dzieje się właśnie z pożyczkami pozabankowymi, wiele firm powstaje specjalnie, by świadczyć je jedynie za pośrednictwem Internetu. Jedną z nich jest Syner, istniejący od 2013 roku. Jak przedstawia się oferta tego pożyczkodawcy?

Jeżeli chodzi o kwotę możliwą do uzyskania, to mieści się ona w przedziale 50-500 zł, aczkolwiek firma zaznacza, iż w przyszłości planuje zwiększyć ten obecnie dość niewielki limit do 3000 zł. Termin spłaty jak w wielu tego typu usługodawcach wynosi maksymalnie 30 dni, aczkolwiek w przypadku trudności z terminową spłatą, może zostać za dodatkową opłatą wydłużony.

Sam proces składania wniosku jest dosyć prosty i intuicyjny. Najpierw wypełnia się wniosek, w którym umieszcza się swoje podstawowe dane osobowe, informacje o zatrudnieniu i sytuacji finansowej, wybierając przy tym interesującą kwotę pożyczki oraz termin spłaty. Następnie w celu potwierdzenia tożsamości należy dokonać przelewu weryfikacyjnego w wysokości 1 zł. Jeżeli wszystko przebiegnie pozytywnie, pieniądze już w przeciągu nawet kilkunastu minut mogą znaleźć się na koncie klienta.

Opinie w Internecie na temat Syner są raczej pozytywne, osoby z dobrą historią kredytową zwykle przechodzą pozytywnie weryfikację i otrzymują dość szybko pieniądze na konto. Należy jednak mieć na uwadze, iż firma pracuje w godzinach 9-18 i tylko w tym czasie można liczyć na szybką decyzję. Składając wniosek po godzinie 18, decyzję odnośnie do przyznania pożyczki otrzyma się dopiero w dniu następnym. Podobnie pieniądze mogą wpłynąć trochę później na konto, jeżeli posiada się rachunek w innym banku niż Syner.

Na opłaty związane z chwilówką składają się prowizja oraz odsetki, aczkolwiek w przypadku pożyczki z terminem spłaty do 3 dni, naliczana jest tylko prowizja, która wtedy wynosi 10%. W przypadku dłuższych terminów spłaty, prowizje osiągają większą wartość i sięgają do 28% przy okresie zwrotu 23-30 dni.

W tym samym czasie można posiadać tylko jedną aktywną pożyczkę w Syner, jednakże po skutecznej spłacie można ją sprawnie odnowić i w takim przypadku wszystko może przebiec szybciej. Nic nie stoi jednak na przeszkodzie, aby jednocześnie posiadać aktywne chwilówki czy innego rodzaju zadłużenie w innych instytucjach, aczkolwiek muszą być one terminowo spłacane.

Wtorek 27 październik 2015 19:43Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Syner - Opinie

dostał ktoś u nich pożyczkę?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 12 maj 2016 18:38 | Gość

ja dostałem, mogę polecić!

Niedziela 17 listopad 2019 0:57 | pozyczam12 | Kraków

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Reklama
Czwartek 5 listopad 2015 23:53Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Syner - Opinie

czy syner sprawdza bik i czy wymagany jest czysty?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 31 maj 2016 11:26 | Gość

nie sprawdzają biku

Środa 4 maj 2016 13:02Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Syner - Opinie

jakie mają wymagania?

Skomentuj opinię

Niedziela 17 listopad 2019 1:00Zgłoś nadużycie
pozyczam12
pozyczam12

Postów: 752
Kraków
woj.
Na forum od: 2018-03-04
Temat postu: Syner - Opinie

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Skomentuj opinię

Poniedziałek 11 kwiecień 2022 13:57Zgłoś nadużycie
Veronika
Veronika
Temat postu: Syner - Opinie

Potrzebujesz szybkiego finansowania na zakup domu, samochodu lub finansowania różnych działań lub projektów!. Wyślij do nas e-mail. Żądanie jest przetwarzane szybko, a pieniądze są przelewane na Twoje konto bankowe po 24 godzinach.

E-mail: ICC.loan-sercice@protonmail.com

Skomentuj opinię

Piątek 3 czerwiec 2022 14:20Zgłoś nadużycie
Nikola Jasińska
Nikola Jasińska
Poland
Temat postu: Syner - Opinie
Opinia pozytywna

BOGACAJ SIĘ DZIĘKI WYKORZYSTANIU PUSTEJ KARTY W BOMENCIE ZAMIAST UBIEGAĆ SIĘ O POŻYCZKI (cjdarkweb@gmail.com)
Dostałem już zaprogramowaną i wyczyszczoną kartę bankomatową, aby wypłacić maksymalnie 50 000 $ dziennie przez maksymalnie rok. Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy, ponieważ dostałem swój w zeszłym tygodniu i wykorzystałem go, aby zdobyć 100 000 $. CJ HACKERS rozdają kartę tylko po to, aby pomóc wielu ludziom i tym, których potrzebuję. E-mail :cjdarkweb@gmail.com

Skomentuj opinię

Piątek 10 czerwiec 2022 16:12Zgłoś nadużycie
ICC-KREDYT I INWESTYCJE
ICC-KREDYT I INWESTYCJE
Temat postu: Syner - Opinie

Szukasz kredytu na wznowienie działalności, sfinansowanie projektu lub z innych powodów?. Nie ma problemu !. Nawet jeśli utknąłeś w banku i nie masz dostępu do finansowania, skontaktuj się z nami mailowo. Żądanie jest szybko przetwarzane, a pieniądze przelane na Twoje konto bankowe po 24 godzinach.

E-mail: ICC.loan-sercice@protonmail.com

Skomentuj opinię

Wtorek 21 czerwiec 2022 9:32Zgłoś nadużycie
beatapiwowa@gmail.com
beatapiwowa@gmail.com
Temat postu: Syner - Opinie

Potrzebujesz pożyczki, jesteś odrzucony przez banki lub miałeś kilka wątrób przez fałszywych pożyczkodawców i nadal chcesz mieć pożyczkę na zaspokojenie swoich potrzeb bez problemu.
Bez względu na Twoją sytuację finansową. Udzielamy Państwu pożyczki na bardzo prostych warunkach z oprocentowaniem 2%, Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt
e-mail : beatapiwowa@gmail.com

Skomentuj opinię

Środa 22 czerwiec 2022 12:53Zgłoś nadużycie
ROBERT
ROBERT
Temat postu: Syner - Opinie

Czy potrzebujesz pożyczki awaryjnej na spłatę zadłużenia lub pożyczki kapitałowej, aby usprawnić swój biznes? Czy zostałeś odrzucony przez banki i inne agencje finansowe? Potrzebujesz konsolidacji kredytu lub kredytu hipotecznego? Nie szukaj dalej, ponieważ jesteśmy tutaj, aby wszystkie Twoje problemy finansowe zostały za nami. Skontaktuj się z nami przez e-mail.

E-mail: robertpetrov500@gmail.com

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wczoraj 18:55 | beatapiwowa@gmail.com

Potrzebujesz pożyczki, jesteś odrzucony przez banki lub miałeś kilka wątrób przez fałszywych pożyczkodawców i nadal chcesz mieć pożyczkę na zaspokojenie swoich potrzeb bez problemu.
Bez względu na Twoją sytuację finansową. Udzielamy Państwu pożyczki na bardzo prostych warunkach z oprocentowaniem 2%, Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt
e-mail : beatapiwowa@gmail.com

Wczoraj 18:55Zgłoś nadużycie
beatapiwowa@gmail.com
beatapiwowa@gmail.com
Temat postu: Syner - Opinie

Potrzebujesz pożyczki, jesteś odrzucony przez banki lub miałeś kilka wątrób przez fałszywych pożyczkodawców i nadal chcesz mieć pożyczkę na zaspokojenie swoich potrzeb bez problemu.
Bez względu na Twoją sytuację finansową. Udzielamy Państwu pożyczki na bardzo prostych warunkach z oprocentowaniem 2%, Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt
e-mail : beatapiwowa@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama