MaxiPozyczka

Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie

Opinie - Pożyczki w dobrapozyczka.com.pl

Sobota 1 wrzesień 2012 12:49Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 255
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie

Skarbiec Dobra Pożyczka - dobrapozyczka.com.pl - pożyczki indywidualne i pożyczki dla firm

Dobra Pożyczka specjalizuje się w udzielaniu pożyczek gotówkowych dużej wartości. Dobra Pożyczka należy do Polskiej Korporacji Finansowej Skarbiec. W jej ofercie są pożyczki zarówno dla firm jak i klientów indywidualnych. Powstała ona w 2002 roku i od tego czasu, zdążyła już zdobyć wysokie miejsce w rankingach firm finansowych. Odziały korporacji rozmieszczone są w całej Polsce i cały czas powstają nowe placówki. W swojej ofercie firma ma bardzo dużo produktów z których najważniejszą jest pożyczka gotówkowa. Jest ona przeznaczona dla różnych grup społecznych i wiekowych. Co ciekawe, korporacja posiada również propozycje dla osób, które figurują w BIK (Biurze Informacji Kredytowej) jako nierzetelni klienci. Firma udziela pożyczek w wysokości nawet 300 000 złotych, których spłatę można rozłożyć na 30 lat.

W ofercie Dobra Pożyczka, znajduje się m.in.: pożyczka na dom, pożyczka dla zadłużonych (konsolidacyjna), pożyczka dla osób, które mają niskie dochody, pożyczka na auto, pożyczka dla osób z negatywną historią kredytową (pożyczka bez BIK), pożyczka na remont, pożyczka na dowolny cel. Wszystkie te pożyczki gotówkowe, są oferowane zarówno dla osób indywidualnych, jak i dla klientów biznesowych. W ofercie dla firm znajduje się także: pożyczka na start, pożyczka konsolidacyjna, pożyczka na inwestycję, pożyczka dla wolnych zawodów, pożyczka dla mikroprzedsiębiorstw.

Jeżeli jesteś klientem firmy Dobra Pożyczka, podziel się swoimi opiniami na jej temat. Czekamy na Twoje opinie na naszym forum!

Wtorek 6 listopad 2012 17:46Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie
Opinia negatywna

ostrzegam przed firmą skarbiec! nie próbujcie brać u nich pożyczek, nie dajcie się namówić na wpłacenie jakichś opłat przygotowawczych

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 18 październik 2014 13:40 | MAX | POLSKA

Podzielamy opinie innych internautów niech nikt nie wpłaca żadnych prowizji przed otrzymaniem do reki kredytu a jeżeli już to powinna być opcja i możliwość potracenia prowizji z już otrzymanego do reki lub na wskazane konto przez klienta przyznanego kredytu. Oni czyli SKARBIEC oraz instytucje z nim powiaząne instytucje finansowe mające swoje filie w wielu miastach w Polsce- nazy ich to- POMOCNAPOŻYCZKA, lub DOBRAPOŻYCZKA. Procedura jest taka po złożeniu wniosku o pożyczkę gotówkowa jest szybka decyzja przeważnie pozytywna o przyznaniu pożyczki potem osoba obsługująca żąda wpłaty 6% z sumy przyznanej pożyczki o która sie ubiegamy ale której jeszcze nie otrzymaliśmy ani do reki ani na wskazane przez klienta konto bankowe. Po wpłaci 6% prowizji otrzymujemy umowę do podpisu i czekamy na przelew przyznanej pożyczki mija czas. Nie ma przelewu pożyczki na wskazane przez nas konto a po wizycie w placówce DOBREJPOŻYCZKI lub POMOCNEJPOŻYCZKI nie chcą nam zwrócić wpłaconej przez nas prowizji wiadomo im większa suma pożyczki o która wnioskujemy ty większy procent prowizji wiele osób w Polsce już oszukała ta firma toczą się obecnie sprawy w sądach). Czyste kłamstwo i oszustwo naciąganie pożądnych obywateli powinni ich ścigać prokuratorzy naciągani ludzi jak w przypadku z AMBER GOLD tylko ze tam chodziło o złoto.

Pozdrawiam wszystkich internautów nie dajcie się oszukać tego typu instytucjom psedudofinansowym i złodziejskim !!!!!!

MAX

Reklama
Wtorek 13 listopad 2012 20:36Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie
Opinia negatywna

nie bierzcie u nich pożyczki, będzie tak samo jak z Biurem Informacji Pożyczkowej!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 25 listopad 2012 14:53 | Gość

dokładnie, ten sam proceder, z góry wymagają jakichś pieniędzy, to jest jakieś chore skoro potrzebuję pieniędzy to idę po to do banku żeby je pożyczyć a nie wpłacać, zupełnie nie rozumiem ludzi którzy dają się namówić na wpłatę pieniędzy zresztą nie małych żeby potem otrzymać pożyczkę

Środa 14 listopad 2012 20:22Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie
Opinia negatywna

w Polsce lichwa robi co chce, okradają Polaków z każdej strony, a banki mają narzucony taki rygor że nie mogą udzielać pożyczek tym którzy tego potrzebują

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 25 listopad 2012 14:54 | Gość

tak samo pomyślałem, chyba naszym rządzącym zależy żeby społeczeństwo popadało w długi, albo sami maczają palce w tych firmach pseudo pożyczkowych

Niedziela 25 listopad 2012 14:48Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie
Opinia negatywna

nie dajcie się naciągnąć, żądają pieniędzy przed udzieleniem pożyczki jak wpłacicie to zażądają jeszcze dodatkowego zabezpieczenia i zaczną się wtedy schody, stawiają takie wymagania którym nie sposób sprostać, oczywiście pieniędzy które wpłacicie nie zwrócą, ostrzegam przed dobrapozyczka.com.pl!!!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 25 listopad 2012 16:41 | Gość

tak to jest że tonący brzytwy się chwyta, ludzie doprowadzeni do skrajności nie myślą i dają się wsadzić w jeszcze większe bagno, a jest trochę takich firm które nastawiają się na żerowanie na takich osobach

Niedziela 25 listopad 2012 16:46Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie
Opinia negatywna

również ostrzegam, znajoma straciła 2 tys, nie wie co teraz z tym robić, pożyczki nie chcą udzielić ani zwrócić pieniędzy

Skomentuj opinię

Poniedziałek 28 styczeń 2013 23:12Zgłoś nadużycie
molly
molly
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie

Skarbiec Dobra Pożyczka - dobrapozyczka.com.pl - to jak się reklamuje portal -pożyczki indywidualne i pożyczki dla firm.Jednak z moich obserwacji wynika że tak prosto i słodko tu nie jest. Ja jestem przeciwny.

Skomentuj opinię

Środa 30 styczeń 2013 22:15Zgłoś nadużycie
anna41
anna41
łeba
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie

ostrzegam ja wplacilam 10.000zl i nie dostalam swoich pieniedzy ani pozyczki skarbiec-dobra pozyczka to zlodzieje i swinie nie dajcie sie nabrac jak ja

Skomentuj opinię

Poniedziałek 4 luty 2013 14:06Zgłoś nadużycie
MEMO
MEMO
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie

Jet to miejsce dla ludzi którzy w inny sposób nie mogą uzyskać potrzebnych pieniędzy. Mogą to być osoby bezrobotne, lub nie posiadające stałego i udokumentowanego źródła dochodu. Czy polecam trudno powiedzieć. Jak ktoś w potrzebie to mu się przyda.

Skomentuj opinię

Piątek 15 luty 2013 22:33Zgłoś nadużycie
oliwka
oliwka
oliwka
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie

witajcie
sprawdzcie Panstwo czy czasem szefem tego skarbca nie był lub nie jest jakub niezborała.jeśli tak to przyłączcie się do nas .sprawa przeciwko temu kolesiowi prowadzona jest przez prokuraturę w zielonej górze.koleś był szefem biura informacji pozyczkowej.pozdrawiamy oszukani przez bip

Skomentuj opinię

Piątek 22 marzec 2013 14:10Zgłoś nadużycie
Ines
Ines
Łódż
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie

Ja zamierzam wziąć dobra pozyczke poniewaz potrzebuje gotowki na remont mieszkania. Słyszałam o tej firmie rozne opinie inni wypowiadaja sie na forach pozytywnie inni negatywnie. JEstem umowiona na spotkanie w srode mam wplacic 6% od kwoty 25000zł. Boja sie ze zostane oszukana przez ta firme.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 22 marzec 2013 15:10 | Gość

sory ale po cholerę bierzesz w firmie która żąda przedpłat? to nie jest dla mnie normalne żeby wpłacać komuś pieniądze po to żeby dostać pożyczkę, na tych 6 tys. może sie nie skończyć, potem mogą zażądać tzw dodatkowego zabezpieczenia na które np nie będzie cię stać i będziesz sie bujac żeby jakoś odzyskać tę wpłatę, omijałbym szerokim łukiem takie firmy jak skarbiec dobra pożyczka i jej podobne, jest na tym forum wątek o firmie bip pozyczki - biuro informacji pożyczkowej która działała podobnie i teraz ludzie po sądach się ciągają, poczytaj sobie, zwykła piramida finansowa

Sobota 23 marzec 2013 19:04Zgłoś nadużycie
Grzegorz
Grzegorz
Oleśnica
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie

Absolutnie nie rób żadnych przepłat, bo zgodnie z polskim prawem firmy finansowe nie mogą pobierać wstępnych opłat. Chociaż wiele firm omija te prawo. A ty nie popełniaj błędów, które często popełniają ludzie, którzy chwytają się brzytwy. Poszukaj sobie innej firmy, zapewnie będzie drogo jak w tej, ale żadnych na początku kosztów nie będziesz musiał ponosić.

Skomentuj opinię

Czwartek 23 maj 2013 14:23Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie

Nie polecam, pożyczki z przedpłatą w większości to scam, tak jest i w tym wypadku

Skomentuj opinię

Czwartek 23 maj 2013 21:09Zgłoś nadużycie
Kijek
Kijek
Krosno
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie
Opinia negatywna

Nie rozumiem jak ludzie mogą się w dzisiejszych czasach nabierać się na takie oferty pożyczek gotówkowych, kiedy trzeba dokonać wpłaty na konto takiej firmy, która rzekomo chce nam pożyczyć pieniądze. Przecież to jest zwykłe oszustwo, dziwne, że w naszym kraju pozwala się takim firmom na taką działalność.

Skomentuj opinię

Wtorek 28 maj 2013 11:27Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie

czy ktoś dostał pożyczkę w dobrej pożyczce skarbiec ze złym kontem w bik? ile u nich można dostać pożyczki?

Skomentuj opinię

Środa 9 październik 2013 0:46Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie

teraz działają pod szyldem pomocna pożyczka i oszukują ludzi, zwykła piramida finansowa, jak to jest że taka firma działa od lat bezkarnie?

Skomentuj opinię

Poniedziałek 20 styczeń 2014 15:32Zgłoś nadużycie
andzi2m
andzi2m
maków podhlański
Temat postu: Skarbiec Dobra Pożyczka - Opinie
Opinia negatywna

banda złodziei i oszustów nie dajcie sie naciągnać tak jak ja w razie wątpliwości można do mnie zadzwonić po 18 784319558

Skomentuj opinię

Reklama