MaxiPozyczka

Pomocna Pożyczka - Opinie

Pomocna Pożyczka - forum i opinie klientów

Czwartek 19 wrzesień 2013 12:16Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 266
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

Pomocna Pożyczka - czy na pewno pomocna?

Pomocna Pożyczka Sp. z o.o. to nowa firma na polskim rynku pożyczek pozabankowych. Czytając na stronie internetowej pomocnapozyczka.pl firma udziela pożyczek długoterminowych nawet na okres 30 lat. Pożyczka skierowana jest zarówno do osób prywatnych jak i do firm, mamy też wyszczególnioną ofertę pożyczki dla rolników.

Na stronie internetowej znajdziemy też informację iż potencjalna zła historia kredytowa w BIK ani ewentualne bieżące zadłużenie nie jest przeszkodą która jednoznacznie przekreśla możliwość otrzymania pomocy w firmie Pomocna Pożyczka, co więcej takie osoby mogą liczyć na niskie raty i skrócone procedury ubiegania się o pożyczkę? Czy to wszystko nie wygląda zbyt pięknie? Jako, że jest to nowa firma, zapewne opinie klientów, którzy zachęceni ofertą złożą wniosek o pożyczkę w firmie Pomocna Pożyczka zweryfikują te informacje.

Pomocna Pożyczka - oprocentowanie pożyczki

Na stronie internetowej Pomocna Pożyczka jest dostępny kalkulator za pomocą którego można wyliczyć koszty potencjalnej pożyczki. Weźmy dla przykładu kwotę 100 tys. zł. na okres 10 lat. W tym przypadku miesięczna rata wynosi 1110,20 zł, czyli jak łatwo policzyć przez 10 lat spłacimy kwotę 133224 zł. Myślimy - wspaniale, koszt naszej pożyczki w kwocie 100 000 zł to tylko 33 224 zł rozłożone na 10 lat, oferta jest tak dobra że każdy powinien się nad tym zastanowić czy to w ogóle może być realne? Zapewne opinie to zweryfikują w krótkim czasie.

Czekamy na wasze opinie dotyczące oferty firmy Pomocna Pożyczka, z pewnością inni użytkownicy naszego forum chcieliby dowiedzieć się o niej jak najwięcej.

Zapraszamy do komentowania i oceniania, nasze forum opinii jest otwarte na wszelkie spostrzeżenia i informacje.

Czwartek 19 wrzesień 2013 13:07Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

z tego co czytałem w internecie to oni wymagają dużych opłat wstępnych/przedpłat przed przyznaniem pożyczki których wielkość jest uzależniona od kwoty pożyczki o jaką się ubiegamy i przy dużych pożyczkach wychodzą astronomiczne przedpłaty, w tym może być cała tajemnica tak niskiego oprocentowania pomocnej pożyczki

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 18 czerwiec 2015 18:15 | gość | Lublin

oszuści-mają sprawy w sądzie

Reklama
Czwartek 19 wrzesień 2013 16:23Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

pożyczka w kwocie 25 tys na 10 lat to z kalkulatora wynika 39 tys z groszami do spłaty a pod kalkulatorem napisane że całkowita kwota do zapłaty to 41143,60 zł co i tak jest kwotą śmiesznie niską na taki okres, dla mnie to jakaś ściema, nie ma takich pożyczek

Skomentuj opinię

Piątek 20 wrzesień 2013 10:24Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

też dostałem tę reklamę pożyczka na 10 lat na 10% w skali roku, to trzeba być niespełna rozumu żeby wierzyć w takie oferty, ludzie nie ma takich pożyczek na 10%, za tym musi się coś kryć

Skomentuj opinię

Piątek 20 wrzesień 2013 15:07Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

a pomocna pożyczka to przypadkiem nie to samo co dobrapozyczka czyli agencja finansowa skarbiec?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 9 październik 2013 0:43 | Gość

tak jest pod płaszczykiem pomocna pożyczka kryje się Polska Korporacja Finansowa Skarbiec, prokuratura w Gdańsku prowadzi już postępowanie w ich sprawie

Wtorek 24 wrzesień 2013 15:40Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

radzę omijać takie oferty pożyczek z daleka, sami sobie odpowiedzcie czy to jest możliwe żeby oprocentowanie pożyczki było na poziomie inflacji? to nie instytucja charytatywna

Skomentuj opinię

Środa 2 październik 2013 19:38Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

pachnie jakims przekretem, za tania ta pozyczka

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 8 październik 2013 13:03 | Gość

a i tak znajdą się idioci co złapią się na haczyk

Środa 9 październik 2013 14:35 | Gość

a co się dziwić ludziom skoro największe portale polskie rozsyłają reklamy dobrej pożyczki, komu dziś można jeszcze wierzyć?

Poniedziałek 14 październik 2013 18:59 | Gość

powiedziałbym raczej że śmierdzi na kilometr

Wtorek 8 październik 2013 13:07Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

była/jest oferta w jednym z banków - bezzwrotna pożyczka, gdzie faktycznie pożyczki się nie zwraca, ale odsetki już tak i po przeliczeniu wychodziło że więcej nas taka pożyczka bezzwrotna kosztować będzie niż zwykła pożyczka na normalnych zasadach w innym banku więc i takie oferty jaką jest pomocna pożyczka mnie nie dziwią, grunt to rozumieć co się podpisuje w umowie bo można mocno się zdziwić, a w reklamie powiedzą wszystko byleby złapać nowego klienta

Skomentuj opinię

Środa 23 październik 2013 9:58Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

dostałem ich reklamę z onetu, pożyczka do pół milion i oprocentowanie 5% w skali roku i do tego bez bik, to chyba organizacja charytatywna :D a pewnie jak co do czego to zażądają przedpłaty i za parę miesięcy usłyszymy o kolejnej aferze w stylu amber gold

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 26 październik 2013 21:48 | Gość

wszyscy to widzą ale firma jakoś działa i ma się chyba dobrze, reklam wszędzie pełno

Piątek 5 wrzesień 2014 9:10Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

jakie warunki trzeba spełnić żeby dostać pomocną pożyczkę

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 11 wrzesień 2014 8:30 | Endriu | JASTRZĘBIE-ZDRÓJ

mieć dużo kasy na przedpłatę,a potem możesz ich szukać w polu.

Piątek 12 wrzesień 2014 15:34Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie
Opinia negatywna

ta pożyczka to fake, pierw musisz wpłacić im jakiś procent a potem oni przy podpisywaniu umowy proszą Cię o 2 żyrantów którzy zarabiają po 5000zł, o tej pożyczce było głośno nawet w telewizji- nie dać się nabrać... Jeśli mam coś polecić to lepiej skorzystać z pożyczek społecznosciowych typu pozyczkolandia, prywatni inwestorzy i pewność a przy okazji niskie oprocentowanie.

Skomentuj opinię

Reklama