MaxiPozyczka

Pomocna Pożyczka - Opinie

Pomocna Pożyczka - forum i opinie klientów

Czwartek 19 wrzesień 2013 12:16Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 354
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

Pomocna Pożyczka - czy na pewno pomocna?

Pomocna Pożyczka Sp. z o.o. to nowa firma na polskim rynku pożyczek pozabankowych. Czytając na stronie internetowej pomocnapozyczka.pl firma udziela pożyczek długoterminowych nawet na okres 30 lat. Pożyczka skierowana jest zarówno do osób prywatnych jak i do firm, mamy też wyszczególnioną ofertę pożyczki dla rolników.

Na stronie internetowej znajdziemy też informację iż potencjalna zła historia kredytowa w BIK ani ewentualne bieżące zadłużenie nie jest przeszkodą która jednoznacznie przekreśla możliwość otrzymania pomocy w firmie Pomocna Pożyczka, co więcej takie osoby mogą liczyć na niskie raty i skrócone procedury ubiegania się o pożyczkę? Czy to wszystko nie wygląda zbyt pięknie? Jako, że jest to nowa firma, zapewne opinie klientów, którzy zachęceni ofertą złożą wniosek o pożyczkę w firmie Pomocna Pożyczka zweryfikują te informacje.

Pomocna Pożyczka - oprocentowanie pożyczki

Na stronie internetowej Pomocna Pożyczka jest dostępny kalkulator za pomocą którego można wyliczyć koszty potencjalnej pożyczki. Weźmy dla przykładu kwotę 100 tys. zł. na okres 10 lat. W tym przypadku miesięczna rata wynosi 1110,20 zł, czyli jak łatwo policzyć przez 10 lat spłacimy kwotę 133224 zł. Myślimy - wspaniale, koszt naszej pożyczki w kwocie 100 000 zł to tylko 33 224 zł rozłożone na 10 lat, oferta jest tak dobra że każdy powinien się nad tym zastanowić czy to w ogóle może być realne? Zapewne opinie to zweryfikują w krótkim czasie.

Czekamy na wasze opinie dotyczące oferty firmy Pomocna Pożyczka, z pewnością inni użytkownicy naszego forum chcieliby dowiedzieć się o niej jak najwięcej.

Zapraszamy do komentowania i oceniania, nasze forum opinii jest otwarte na wszelkie spostrzeżenia i informacje.

Czwartek 19 wrzesień 2013 13:07Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

z tego co czytałem w internecie to oni wymagają dużych opłat wstępnych/przedpłat przed przyznaniem pożyczki których wielkość jest uzależniona od kwoty pożyczki o jaką się ubiegamy i przy dużych pożyczkach wychodzą astronomiczne przedpłaty, w tym może być cała tajemnica tak niskiego oprocentowania pomocnej pożyczki

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 18 czerwiec 2015 18:15 | gość | Lublin

oszuści-mają sprawy w sądzie

Czwartek 1 wrzesień 2022 17:48 | Mariusz Jankowski

Szanowni Państwo,

Oferujemy pożyczki prywatne, możemy pomóc Ci z pożyczką realną na miarę Twoich potrzeb. Potrzebujesz pożyczki osobistej lub biznesowej bez stresu o oprocentowaniu zaledwie 2,5% miesięcznie i szybkiej akceptacji? Potrzebujesz pilnej pożyczki dzisiaj?

BRAK KONTROLI KREDYTOWYCH *
ZATWIERDZENIE POŻYCZKI W 60MINS !! *
GWARANTOWANY TRANSFER JEDNODNIOWY !! *
100% STOPA AKCEPTACJI !! *
MAŁE ZAINTERESOWANIE !!

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim już teraz poprzez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Dziękuję

Sobota 10 wrzesień 2022 13:57 | Przemysław Biernacki

Nazywam się Przemysław Biernacki z imienia i nazwiska. Pochodzę z Polski, ale obecnie pracuję i mieszkam w Szwecji, chcę użyć tego medium, aby ostrzec wszystkich poszukujących pożyczki, aby byli bardzo ostrożni, ponieważ wszędzie jest oszustwo. Kilka miesięcy temu byłem napięty finansowo, a z powodu mojej desperacji zostałem oszukany przez kilku internetowych pożyczkodawców. Prawie straciłem nadzieję, dopóki mój przyjaciel nie skierował mnie do bardzo wiarygodnego pożyczkodawcy, firmy pożyczkowej Mariusza Jankowskiego, który bez żadnego stresu pożyczył mi niezabezpieczoną pożyczkę w wysokości 55,000 euro w ciągu 48 godzin. Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com Używam tego medium, aby ostrzec wszystkich poszukujących pożyczki z powodu piekła, które przeszedłem w rękach tych nieuczciwych pożyczkodawców, dziękuję.

Poniedziałek 19 wrzesień 2022 11:09 | Wojtek Ejksta

Bardzo dziękuję Przemyslaw Biernacki za przedstawienie nam tutaj Firmy Pożyczkowej Mariusza Jankowskiego, ubiegam się również o pożyczkę w zeszłym tygodniu i została mi zasilona kwota 85,000 zł, wszyscy powinniście iść i skontaktować się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com, on jest prawdziwy.

Sobota 24 wrzesień 2022 15:46 | Piotr Tymiński

Dziękuję bardzo Wojtku Ejksta, ja też otrzymałem pożyczkę w wysokości 150 tys. od Firmy Pożyczkowej Mariusza Jankowskiego, rzeczywiście są bardzo rzetelni, wszyscy powinniście się z nimi skontaktować mailowo (jankowskimariusz999@gmail.com)

Piątek 30 wrzesień 2022 17:49 | Iwona Biniek

Dziękuję Ci bardzo, Piotr Tymiński Właśnie otrzymałem pożyczkę, I Bardzo dziękuję, Piotr Tymiński Ja też właśnie dostałem pożyczkę, bardzo się bałem, że znowu zostanę oszukany, ale wszystko wyszło dobrze i teraz bardzo się cieszę, wszyscy powinniście skontaktować się z nimi bardzo e-mailowo (jankowskimariusz999@gmail.com) jest bardzo niezawodny.

Wtorek 4 październik 2022 22:45 | Marcin Kuśpiel

Otrzymałem pożyczkę 50,000 EUR z renomowanej firmy pożyczkowej, proces pożyczkowy był szybki a pożyczka ma skromne oprocentowanie, jestem podekscytowany i tutaj wszystkich wnioskujących o pożyczkę odsyłam do kontaktu z Firmą Pożyczkową Mariusza Jankowskiego, kontakt przez e- mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 10 październik 2022 17:59 | Skoczylas Marzena

Dziękuję Marcin Kuśpiel za polecenie nam tej właśnie firmy tutaj ja też dostałem od nich pożyczkę, wszyscy powinniście się z nimi skontaktować mailowo (jankowskimariusz999@gmail.com)

Wtorek 18 październik 2022 15:07 | Cecylia Staszko

Dziękuję za te informacje Skoczylas Marzena, wszystko się zgadza, otrzymałem przelew mojej pożyczki, każdy powinien skontaktować się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski poprzez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie pożyczek.

Wtorek 1 listopad 2022 13:35 | Urbańska Łukasz

Chciałabym zostawić tę wiadomość wszystkim tym, którzy mają kłopoty finansowe, wystarczy zwrócić się do Mariusz Jankowski o wszystkie Państwa zapytania kredytowe pomiędzy poważnymi i uczciwymi ludźmi, ponieważ znalazłem uśmiech dzięki jego pomocy na dużą sumę pożyczki pieniężnej. Nie zawiedziesz się, bo dzięki temu zaufanemu człowiekowi jestem szczęśliwa z moją małą rodziną. Bezpośredni kontakt z pożyczkodawcą: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 8 listopad 2022 15:03 | Gosia Madejczyk

Dziękujemy za podzielenie się swoimi sugestiami. Bardzo to doceniam. Nie znoszę zadłużać się, ale kilka dni temu w końcu zaciągnąłem swoją pierwszą (i mam nadzieję ostatnią) pożyczkę. Właściwie uważam, że firma pożyczkowa Mariusz Jankowski to jedyna pożyczka, którą warto zaciągnąć. W każdym razie cieszę się, że moja rodzina jest szczęśliwa. mamy prywatną firmę pożyczkową Mariusz Jankowski, która pomaga nam z pożyczką prywatną. Należy skontaktować się z nimi poprzez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com)

Wtorek 15 listopad 2022 13:48 | Katarzyna Zajac

Zastanawiam się, jak możemy teraz znaleźć lojalne firmy, które naprawdę pracują, aby pomóc tym, którzy naprawdę potrzebują pomocy. Na naszym wyświetlaczu jest wielu złych ludzi. Najsmutniejsze jest to, że rozumiesz, że po skorzystaniu z ich usług jesteś już w niewłaściwych rękach. W tej sytuacji podjąłem właściwą decyzję i nie żałowałem współpracy z Mariusz Jankowski. Nie zawiedli mnie i jestem zadowolona ze świadczonych usług. Każdy powinien skontaktować się z Mariusz Jankowski poprzez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie pożyczek

Wtorek 22 listopad 2022 13:52 | Joanna Maciukiewicz

Zostałem zwabiony, aby spróbować ponownie i oto jestem, wszystko dzięki wam wszystkim, którzy przedstawili mnie Mariusz Jankowski, który z kolei pomógł mi z pożyczką. Powinieneś skontaktować się z nimi bardzo e-mailowo (jankowskimariusz999@gmail.com) są bardzo niezawodni.

Wtorek 29 listopad 2022 11:27 | Anna Cichocka

Mam kredyt i jest to jedna z najlepszych rzeczy, które mi się teraz przytrafiły. Nigdy nie myślałem, że dostanę pożyczkę w wysokości 80,000 zł po tym, jak wszystkie brudne rzeczy, przez które przeszedłem, zostały złapane i złamane przez kilku pożyczkodawców internetowych. Jestem podekscytowany i tutaj odsyłam wszystkich ubiegających się o pożyczkę do skontaktowania się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski, kontaktu przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 6 grudzień 2022 11:11 | Bartosz Różański

Dziękuję Anna Cichocka, postanowiłam spróbować, nie wiedziałam, że wywoła uśmiech na mojej twarzy. Skontaktowałem się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski, gdzie wyjaśniłem mu swoją sytuację, a on wyjaśnił proces i poprosił o moje dane. W mniej niż 48 godzin, jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, po prostu skontaktuj się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com Używam tego medium, aby ostrzec wszystkich poszukujących pożyczki z powodu piekła, przez które przeszedłem w rękach ci nieuczciwi pożyczkodawcy

Poniedziałek 19 grudzień 2022 16:55 | Dorota Grzyśka

Widziałem komentarze osób, które już otrzymały pożyczkę od Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski, a następnie zdecydowałem się złożyć wniosek zgodnie z ich rekomendacjami, zaledwie kilka dni temu potwierdziłem moją własną pożyczkę biznesową na moim koncie bankowym na łączną kwotę 120,000.00 zł, o którą wnioskowałem. To naprawdę świetna wiadomość i radzę wszystkim, którzy potrzebują prawdziwej pożyczki, aby złożyć wniosek, należy skontaktować się z nim przez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com)

Wtorek 27 grudzień 2022 17:37 | Ewa Chodakowska

Gorąco polecam Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski, jeśli myślisz o jakichkolwiek decyzjach finansowych lub pożyczeniu pieniędzy. Sprawili, że poczułem się, jakbym był ich jedynym klientem, a ich czas oczekiwania na odpowiedzi był niewiarygodnie dobry. Chcę im podziękować za doskonałą obsługę klienta i pożyczkę na projekt w wysokości 250,000.00 zł, którą od nich otrzymałem.

Jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się z nimi za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 3 styczeń 2023 18:34 | Formela Anna

Chciałbym również polecić Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski. Ta firma pomogła mi rozwiązać moje problemy. Nie mogłem zapłacić rachunków i miałem 35,000 zł długu. Z biegiem czasu dług tylko się powiększył. Bałem się, że stracę dom, więc przejrzałem wszystkie możliwości rozwiązania tego problemu. W końcu dostałem pożyczkę w Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski i problem został rozwiązany w ciągu 2 dni. Spłaciłem cały dług z minimalnymi odsetkami. Powinieneś skontaktować się z nimi bardzo e-mailowo (jankowskimariusz999@gmail.com) są bardzo niezawodni.

Wtorek 17 styczeń 2023 6:54 | Hanna Wardeńska

Moje życie jest teraz warte wygodnego życia dla mnie i mojej rodziny, kiedy przeglądając Internet natknąłem się na was wszystkich mówiących o Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski, która udziela pożyczek, nie pozostało mi nic innego, jak spróbować i o dziwo wszystko było jak sen, otrzymałem pożyczkę 60,000.00 zł i powiedziałem sobie, że będę wołał głośno do świata cudów BOGA do mnie przez tego BOGA bojąc się firmy pożyczkowej Mariusz Jankowski Firma Pożyczkowa i doradzę każdemu w rzeczywista i poważna potrzeba pożyczki, aby skontaktować się z tym BOGIEM obawiając się firmy pożyczkowej za pośrednictwem ich biura E-mail na adres: jankowskimariusz999@gmail.com

Sobota 21 styczeń 2023 12:21 | Lukasz Sochaj

Chcę w tym trybie podziękować wszystkim, którzy polecili Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski, tę wspaniałą firmę, która umożliwiła mi teraz założenie firmy. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ wszystkie inne firmy odrzuciły moją prośbę, dopóki nie poleciliście Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski, ta firma pomogła mi z pożyczką na działalność gospodarczą w wysokości [200,000.00 zł]. Chcę podziękować Dyrektorowi Panu Mariusz Jankowski, który poważnie pomógł mi przejść i zapewnić, że otrzymam pożyczkę. Ich usługi są bardzo bezpieczne, szybkie i łatwe. Uważam ich za najlepszą firmę kiedykolwiek w Internecie, ponieważ są prawdziwi i legalni, widziałem to i próbowałem i zadziałało dla mnie. Są najlepsi, jeśli chodzi o pożyczanie funduszy pożyczkowych, nigdy nie zawiodą. Możesz skontaktować się z nimi w celu uzyskania szybkich i bezpiecznych funduszy pożyczkowych przez e-mail: [jankowskimariusz999@gmail.com]. Chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim tutaj, którzy polecili Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski za pomoc i usługi, które mi wyświadczyli.

Środa 8 luty 2023 6:47 | Natalia Wyszyńska

Ostatnio współpracowałem z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski. Polecili mi go córka i zięć, kiedy pomagał im w uzyskaniu kredytu na zakup domu. Od początku wykazał się wzorowym profesjonalizmem w obsłudze mojego kredytu. Był bezpośredni i bardzo pomocny w wyjaśnianiu procesu od początku do końca. W trakcie tego procesu napotkaliśmy kilka przeszkód, ale w końcu udało mi się uzyskać pożyczkę. Nie udałoby mi się to bez Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski. Gorąco polecam Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski moim znajomym. Radzę wszystkim, którzy potrzebują prawdziwej pożyczki, aby złożyć wniosek, należy skontaktować się z nim przez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com)

Wtorek 14 luty 2023 13:34 | Oliwia Barbara

Niedawno korzystałem z firmy pożyczkowej Mariusz Jankowski do refinansowania mojego domu, a on był niesamowity. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski jest czystym profesjonalistą i bardzo szybko reagowała na cały proces. Na pewno będę go polecać innym w przyszłości i teraz.
Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 21 luty 2023 15:08 | Rafał Kucik

Chciałbym podziękować za wyjątkową obsługę, jaką otrzymałem podczas całego procesu refinansowania. Profesjonalizm i znajomość branży Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski były imponujące i naprawdę docenione. W przeszłości miałem doświadczenie z kilkoma innymi prywatnymi firmami pożyczkowymi i uznałem ten proces za frustrujący i żmudny. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski dołożyła wszelkich starań, aby wszystkie moje potrzeby zostały spełnione oraz aby wszystko zostało obsłużone dokładnie i sprawnie. Polecam i nadal będę go polecać w przyszłości.
Doradzę każdemu, kto naprawdę i poważnie potrzebuje pożyczki, aby skontaktował się z tą bogobojną firmą pożyczkową za pośrednictwem swojego biura E-mail na adres: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 7 marzec 2023 13:08 | Sylwia Kowalska

Mariusz Jankowski jest bardzo kompetentny, profesjonalny i bardzo oddany swojej pracy. Praca z nim była przyjemnością. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski przeprowadziła mnie i mojego męża przez cały proces kredytowy i pomogła nam uzyskać świetne oprocentowanie. są bardzo zorganizowani i dokładni. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski ułatwiła proces kredytowy i zapewniła doskonałe wskazówki podczas całego procesu. Mariusz Jankowski zawsze szybko odpowiadał na wszystkie nasze pytania i był zawsze łatwo dostępny. Bardzo podobała nam się współpraca z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski i gorąco ją polecamy.
Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Środa 15 marzec 2023 13:12 | Tekla Maria

Nazywam się Tekla Maria, mieszkam w Czerwińsku nad Wisłą i od lutego ubiegłego roku do stycznia tego roku padłem ofiarą oszustwa wielu fałszywych pożyczkodawców, ale bardzo dziękuję mojemu stwórcy, że w końcu się do mnie uśmiechnął, kierując mnie do ten nowy pożyczkodawca, który w tym roku wywołał uśmiech na mojej twarzy i nie oszukał mnie, a także nie oszukał ani nie okłamał, ale jednak ten pożyczkodawca, który nazywa się Mariusz Jankowski, udzielił mi pożyczki, której kwota wynosi 130,000 zł po mojej zgodzie na ich warunków firmy i jedną istotną rzeczą, którą kocham w tej firmie pożyczkowej, jest to, że są szybkie.

Radzę wszystkim, którzy potrzebują prawdziwej pożyczki, aby złożyć wniosek, należy skontaktować się z nim przez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com)

Poniedziałek 20 marzec 2023 18:35 | Ula Halina

Nazywam się Ula Halina, jestem deweloperem w Warsaw i gorąco polecam Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski, jeśli zastanawiasz się nad podjęciem jakiejkolwiek decyzji finansowej lub pożyczeniem pieniędzy. Sprawili, że poczułem się, jakbym był ich jedynym klientem, a ich czas oczekiwania na odpowiedzi był niewiarygodnie dobry. Chcę im podziękować za doskonałą obsługę klienta i pożyczkę na projekt w wysokości 350,000.00 zł, którą otrzymałem. Jeśli potrzebujesz pożyczki na pożyczki biznesowe, osobiste, projektowe, inwestycyjne i konsolidacyjne, skontaktuj się z nimi za pośrednictwem poniższego e-maila, jankowskimariusz999@gmail.com

Środa 29 marzec 2023 17:11 | Viktor Biniakowski

Jestem bardzo wdzięczny Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski, responsywnej i uczciwej pomocy w całym procesie kredytowym od początku do końca. Udostępnił mi się w dowolny wybrany przeze mnie sposób - e-mail lub telefon komórkowy, co doceniłem i z którego skorzystałem. Firma Pożyczkowa Mariusza Jankowskiego nawet utrzymywała ze mną kontakt. Jestem wdzięczny Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski.
Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 4 kwiecień 2023 17:09 | Zofia Kuc

Patrzyłem na tak wiele opcji mojego refinansowania, 5 lat i 10 lat, łącząc dwie pożyczki w jedną. Próbowałem współpracować z moim bankiem, ale byłem bardzo sfrustrowany ich brakiem elastyczności. Decyduję się na konsultację z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski polecaną przez ludzi w internecie, ponieważ pomagał ludziom z pożyczkami. Firma pożyczkowa Mariusz Jankowski przedstawiła mi zalety i wady każdej omawianej przeze mnie opcji i zawsze była otwarta na przeprowadzenie dla mnie wielu scenariuszy. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski znalazła odpowiedni plan finansowania dla moich potrzeb i skutecznie przeprowadziła mnie przez każdy krok.

Jeśli potrzebujesz pilnej pożyczki, skontaktuj się z nimi przez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com), obiecuję ci, że na pewno uśmiechniesz się tak jak ja.

Środa 10 maj 2023 13:29 | Ewa Banaś

Nazywam się Ewa Banaś, chcę polecić każdemu, kto potrzebuje pożyczki, aby skontaktował się z firmą pożyczkową Mariusz Jankowski, który udzielił mi pożyczki w wysokości 280,000.00 zł na rozpoczęcie działalności, firma pożyczkowa Mariusz Jankowski jest legalną firmą finansową certyfikowaną przez rząd federalny. Oferują wszelkiego rodzaju pożyczki. Kontaktowy email: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 28 sierpień 2023 16:58 | Adrian Kowal

Muszę powiedzieć, że wszyscy w Andrzej Czykwin Crest View Credit Union mają znakomitą obsługę klienta. Sprawiają, że wszystko jest takie łatwe i przyjemne, a do tego działają szybko. Chciałbym, żeby inne prywatne firmy pożyczkowe miały taką obsługę klienta. Dziękuję wszystkim, którzy polecili Unię Kredytową Crest View Andrzej Czykwin, jestem bardzo zadowolony.

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: andrzejczykwin0@gmail.com

Poniedziałek 4 wrzesień 2023 16:20 | Krzysztof Abramowicz

Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski jest niesamowita, uprzejma, szybka i bezbolesna. Sposób na uzyskanie niesamowitych pożyczek, miejsce, w którym spełniają się życzenia, ułatwiłeś ten proces i zapewniłeś mi poziom pomocy, którego wątpię, czy kiedykolwiek doświadczę gdzie indziej.

Radzę każdemu, kto potrzebuje prawdziwej pożyczki, aby złożyć wniosek, skontaktuj się z nim za pośrednictwem poczty elektronicznej (jankowskimariusz999@gmail.com)

Poniedziałek 4 wrzesień 2023 16:20 | Krzysztof Abramowicz

Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski jest niesamowita, uprzejma, szybka i bezbolesna. Sposób na uzyskanie niesamowitych pożyczek, miejsce, w którym spełniają się życzenia, ułatwiłeś ten proces i zapewniłeś mi poziom pomocy, którego wątpię, czy kiedykolwiek doświadczę gdzie indziej.

Radzę każdemu, kto potrzebuje prawdziwej pożyczki, aby złożyć wniosek, skontaktuj się z nim za pośrednictwem poczty elektronicznej (jankowskimariusz999@gmail.com)

Poniedziałek 11 wrzesień 2023 17:29 | Grzegorz Ziembanski

Kiedy ubiegałem się o pożyczkę za pośrednictwem Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski, otrzymałem natychmiastową odpowiedź. Oddzwoniłem do nich, przetworzyli moją pożyczkę i po kilku dniach otrzymałem pieniądze w swoim banku. Dziękujemy Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski.

Jeśli potrzebujesz pożyczki na pożyczki biznesowe, osobiste, projektowe, inwestycyjne lub konsolidacyjne, skontaktuj się z nimi za pośrednictwem poniższego e-maila, jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 18 wrzesień 2023 18:18 | Roman Zajdel

Chciałem tylko powiedzieć „dziękuję” za przyspieszenie mojej pożyczki w wysokości 80,000.00 zł i pomoc mi po drodze. Ty i Twój zespół byliście fantastyczni i sprawiliście, że cały proces był bardzo łatwy. Pożyczka ta w dużym stopniu pomoże mi skonsolidować zaległy dług z wysokim oprocentowaniem i uspokoiła mnie.

Każdy powinien skontaktować się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski za pośrednictwem poczty elektronicznej (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie swoich pożyczek.

Wtorek 26 wrzesień 2023 11:11 | Dawid Marzena

Złożenie wniosku o pożyczkę i zatwierdzenie było bardzo przyjemnym doświadczeniem. Wszyscy ich pracownicy byli dla mnie bardzo mili i sprawili, że poczułem się mile widziany. Jest mi również bardzo pomocny we wszystkim, co robię online i zapewnia mi komfort procesu.
Z pewnością będę polecał Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski innym w przyszłości i teraz.
Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 3 październik 2023 14:12 | Jadwiga Gałązka

Z pewnością warto skorzystać z Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski dla swoich potrzeb pożyczkowych. Są bardzo profesjonalni i bardzo miło się z nimi współpracuje. Bardzo się cieszę, że dostałem za ich pośrednictwem pożyczkę.

Jestem podekscytowany i w tym miejscu polecam wszystkim starającym się o pożyczkę o kontakt z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski, kontakt na adres e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 10 październik 2023 14:02 | Dominika Ewa

Uzyskanie pożyczki w Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski było bezbolesnym procesem, który może przeprowadzić każdy.
Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski mnie uratowała.
Personel Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski był znakomity.
Wszystkich będę odsyłał do Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski drogą mailową: (jankowskimariusz999@gmail.com).

Poniedziałek 16 październik 2023 17:23 | Dorota Marta

Bardzo się cieszę, że mam gdzie spłacić swoje długi. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski taka właśnie jest. Serdecznie dziękujemy wspaniałemu zespołowi Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski.

Każdy powinien skontaktować się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski za pośrednictwem poczty elektronicznej (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie swoich pożyczek.

Wtorek 24 październik 2023 11:38 | Wioletta Kasia

Dziękuję bardzo wszystkim za polecenie Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski za pomoc i szybkie przeprowadzenie sprawy! Właśnie sprawdziłam swoje konto i środki już tam są! Nie masz pojęcia, jak bardzo to pomoże w dość niefortunnej sytuacji.

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 30 październik 2023 17:08 | Paulina Dominik

Dziękuję, Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski. Rozumiem, dlaczego Twoja firma ma ocenę BBB na poziomie A+. Naprawdę chcę podziękować wszystkim, którzy polecają Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski, są niesamowici.

Wszyscy powinniście już teraz udać się do niego i skontaktować się z nim poprzez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com, on mówi naprawdę

Poniedziałek 6 listopad 2023 16:04 | Joanna Krysztofiak

Jednym słowem, wow!! Nie mogę uwierzyć, że środki są już na moim koncie. Dziekuję Dziekuję Dziękuję! Wszyscy, którzy polecili firmę pożyczkową Mariusz Jankowski, sprawili, że to, co zwykle jest długą, przeciągającą się i zastraszającą pracą, stało się bardzo przyjemnym i usprawnionym doświadczeniem. Nie mogę ci wystarczająco podziękować.

Każdy powinien skontaktować się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski za pośrednictwem poczty elektronicznej (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie pożyczek

Poniedziałek 13 listopad 2023 16:16 | Marta Mordarska

Chcę tylko podziękować wszystkim za polecenie Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski za pomoc w sprawie mojego kredytu. Sprawili, że proces był łatwiejszy i szybszy, niż myślałem. Polecam Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski każdemu, kto może potrzebować niewielkiej pomocy w powrocie na właściwe tory.
Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 20 listopad 2023 16:35 | Bożena Pyszkowska

Zespół Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski był bardzo pomocny! Byli szybcy i sprawni i pozwolili mi zrobić wszystko przez telefon i e-mail! Polecę wszystkim moim przyjaciołom i rodzinie!

Każdy powinien skontaktować się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski za pośrednictwem poczty elektronicznej (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie pożyczek

Poniedziałek 27 listopad 2023 16:01 | Anna Zawiślińska

Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski zweryfikowała moje dane i po zatwierdzeniu natychmiast otrzymałem środki, mogłem spłacić rachunki, co poprawiło moją zdolność kredytową, a także mogłem zająć się nieprzewidzianymi sytuacjami awaryjnymi.

Bezpośredni kontakt z pożyczkodawcą: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 4 grudzień 2023 16:19 | Danuta Mazuchowska

Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski była bardzo uprzejma i pomocna nawet wtedy, gdy nie rozumiałam procesu elektronicznego podpisywania dokumentów, przeprowadziła mnie przez cały proces, a po zakończeniu przelew środków na moje konto był błyskawiczny. Zrobiłbym z nimi interesy ponownie i poleciłbym ich każdemu.

Każdy powinien skontaktować się z Mariusz Jankowski drogą mailową (jankowskimariusz999@gmail.com)

Poniedziałek 11 grudzień 2023 16:52 | Paulina Leżańska

Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski jest bardzo uprzejma, pomocna i chciała mi pomóc jak najszybciej. Wszystko jasno wyjaśnili i w ciągu godziny przesłali mi dokumenty e-mailem. W ciągu kilku godzin środki były na moim koncie. Gorąco polecam je wszystkim tutaj.

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 18 grudzień 2023 16:11 | Kasia Wykrota

Nazywam się Kasia Wykrota i chcę złożyć świadectwo o tym, jak zostałam oszukana przez różnych pożyczkodawców. Potrzebowałem pożyczki i złożyłem wniosek u różnych pożyczkodawców. Poprosili mnie o spłatę pewnej kwoty pieniędzy na innej podstawie, ale nigdy nie dostałem pożyczki. W ten sposób straciłem sumę 5000 euro. Popadłem w długi, bo pożyczyłem pieniądze od znajomego. Widząc wszystkie Wasze dobre rekomendacje dotyczące Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski, również zdecydowałem się skontaktować z nimi. Na początku się bałam i nigdy w to nie wierzyłam. Namawia mnie, żebym mu zaufała. Powiedział mi, że zaoferuje mi pożyczkę, którą muszę tylko spełnić. Zrobiłem tak jak mi powiedział i bez żadnej zwłoki otrzymałem pożyczkę, tak jak obiecał wcześniej. Chcę tylko podziękować wszystkim za polecenie Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski za pomoc w sprawie mojego kredytu. Jeśli naprawdę potrzebujesz prawdziwej pożyczki, skontaktuj się z Mariusz Jankowski za pośrednictwem jego e-maila jankowskimariusz999@gmail.com. Jest zarejestrowanym i wiarygodnym pożyczkodawcą.

Wtorek 9 styczeń 2024 15:45 | Piotrek Skapczyk

Mieszkam w Holandii i pochodzę z Polski, powiedziałem sobie, że każdej firmie pożyczkowej lub pożyczkodawcy, który mógłby zmienić moje zrujnowane życie moje i mojej rodziny, polecę do nich każdą osobę, która szuka pożyczki. Dali mi i mojej rodzinie szczęście, potrzebowałem pożyczki 40,000.00 euro i pożyczkę dostałem bez stresu, to rzeczywiście bogobojni ludzie, jeśli potrzebujesz pożyczki i masz 100% pewności, że ją spłacisz, proszę wszystkich należy skontaktować się z Mariusz Jankowski drogą mailową (jankowskimariusz999@gmail.com)

Poniedziałek 29 styczeń 2024 15:00 | Anna Kuc

Wspaniale było otrzymać pożyczkę w wysokości 65,000.00 euro. Chcę szybko skorzystać z tego medium, aby powiedzieć wszystkim tutaj, że można uzyskać dowolną pożyczkę od tej wiarygodnej firmy pożyczkowej. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski to właśnie firma, która otrzyma Twoją pożyczkę.

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: jankowskimariusz999@gmail.com

Środa 20 marzec 2024 15:12 | Małgorzata Walas

Potrzebowałem pożyczki w wysokości 40,000.00 euro, aby rozpocząć życie od nowa, ponieważ jestem samotną matką z 3 dziećmi. Spotkałem tego uczciwego i bojącego się Boga pożyczkodawcy, który pomógł mi pożyczyć w wysokości 40,000.00 euro, jest to człowiek bojący się Boga, jeśli potrzebujesz pożyczki i będziesz ją spłacał skontaktuj się z nim mailowo: (jankowskimariusz999@gmail.com)

Środa 5 czerwiec 2024 21:20 | Paulina Dominik

Dziękuję, Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski. Rozumiem, dlaczego Twoja firma ma ocenę BBB na poziomie A+. Naprawdę chcę podziękować wszystkim, którzy polecają Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski, są niesamowici.

Wszyscy powinniście już teraz udać się do niego i skontaktować się z nim poprzez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com, on mówi naprawdę

Reklama
Czwartek 19 wrzesień 2013 16:23Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

pożyczka w kwocie 25 tys na 10 lat to z kalkulatora wynika 39 tys z groszami do spłaty a pod kalkulatorem napisane że całkowita kwota do zapłaty to 41143,60 zł co i tak jest kwotą śmiesznie niską na taki okres, dla mnie to jakaś ściema, nie ma takich pożyczek

Skomentuj opinię

Piątek 20 wrzesień 2013 10:24Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

też dostałem tę reklamę pożyczka na 10 lat na 10% w skali roku, to trzeba być niespełna rozumu żeby wierzyć w takie oferty, ludzie nie ma takich pożyczek na 10%, za tym musi się coś kryć

Skomentuj opinię

Piątek 20 wrzesień 2013 15:07Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

a pomocna pożyczka to przypadkiem nie to samo co dobrapozyczka czyli agencja finansowa skarbiec?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 9 październik 2013 0:43 | Gość

tak jest pod płaszczykiem pomocna pożyczka kryje się Polska Korporacja Finansowa Skarbiec, prokuratura w Gdańsku prowadzi już postępowanie w ich sprawie

Wtorek 24 wrzesień 2013 15:40Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

radzę omijać takie oferty pożyczek z daleka, sami sobie odpowiedzcie czy to jest możliwe żeby oprocentowanie pożyczki było na poziomie inflacji? to nie instytucja charytatywna

Skomentuj opinię

Środa 2 październik 2013 19:38Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

pachnie jakims przekretem, za tania ta pozyczka

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 8 październik 2013 13:03 | Gość

a i tak znajdą się idioci co złapią się na haczyk

Środa 9 październik 2013 14:35 | Gość

a co się dziwić ludziom skoro największe portale polskie rozsyłają reklamy dobrej pożyczki, komu dziś można jeszcze wierzyć?

Poniedziałek 14 październik 2013 18:59 | Gość

powiedziałbym raczej że śmierdzi na kilometr

Wtorek 8 październik 2013 13:07Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

była/jest oferta w jednym z banków - bezzwrotna pożyczka, gdzie faktycznie pożyczki się nie zwraca, ale odsetki już tak i po przeliczeniu wychodziło że więcej nas taka pożyczka bezzwrotna kosztować będzie niż zwykła pożyczka na normalnych zasadach w innym banku więc i takie oferty jaką jest pomocna pożyczka mnie nie dziwią, grunt to rozumieć co się podpisuje w umowie bo można mocno się zdziwić, a w reklamie powiedzą wszystko byleby złapać nowego klienta

Skomentuj opinię

Środa 23 październik 2013 9:58Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

dostałem ich reklamę z onetu, pożyczka do pół milion i oprocentowanie 5% w skali roku i do tego bez bik, to chyba organizacja charytatywna :D a pewnie jak co do czego to zażądają przedpłaty i za parę miesięcy usłyszymy o kolejnej aferze w stylu amber gold

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 26 październik 2013 21:48 | Gość

wszyscy to widzą ale firma jakoś działa i ma się chyba dobrze, reklam wszędzie pełno

Piątek 5 wrzesień 2014 9:10Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

jakie warunki trzeba spełnić żeby dostać pomocną pożyczkę

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 11 wrzesień 2014 8:30 | Endriu | JASTRZĘBIE-ZDRÓJ

mieć dużo kasy na przedpłatę,a potem możesz ich szukać w polu.

Piątek 12 wrzesień 2014 15:34Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie
Opinia negatywna

ta pożyczka to fake, pierw musisz wpłacić im jakiś procent a potem oni przy podpisywaniu umowy proszą Cię o 2 żyrantów którzy zarabiają po 5000zł, o tej pożyczce było głośno nawet w telewizji- nie dać się nabrać... Jeśli mam coś polecić to lepiej skorzystać z pożyczek społecznosciowych typu pozyczkolandia, prywatni inwestorzy i pewność a przy okazji niskie oprocentowanie.

Skomentuj opinię

Wtorek 26 wrzesień 2023 11:12Zgłoś nadużycie
Dawid Marzena
Dawid Marzena
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie
Opinia pozytywna

Złożenie wniosku o pożyczkę i zatwierdzenie było bardzo przyjemnym doświadczeniem. Wszyscy ich pracownicy byli dla mnie bardzo mili i sprawili, że poczułem się mile widziany. Jest mi również bardzo pomocny we wszystkim, co robię online i zapewnia mi komfort procesu.
Z pewnością będę polecał Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski innym w przyszłości i teraz.
Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: jankowskimariusz999@gmail.com

Skomentuj opinię

Wtorek 3 październik 2023 14:13Zgłoś nadużycie
Jadwiga Gałązka
Jadwiga Gałązka
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie
Opinia pozytywna

Z pewnością warto skorzystać z Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski dla swoich potrzeb pożyczkowych. Są bardzo profesjonalni i bardzo miło się z nimi współpracuje. Bardzo się cieszę, że dostałem za ich pośrednictwem pożyczkę.

Jestem podekscytowany i w tym miejscu polecam wszystkim starającym się o pożyczkę o kontakt z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski, kontakt na adres e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Skomentuj opinię

Poniedziałek 11 grudzień 2023 23:19Zgłoś nadużycie
ROBERT
ROBERT
Temat postu: Pomocna Pożyczka - Opinie

Potrzebujesz szybkiej pożyczki na zakup domu, samochodu lub finansowania różnych działań, wyślij nam e-mail. Zgłoszenie jest szybko rozpatrywane, a środki przekazywane po 48 godzinach.

E-mail: robertpetrov500@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama