MaxiPozyczka

PFP-pożyczki - Opinie

Polski Fundusz Pożyczkowy Spółka z o.o. - pozabankowe pożyczki pod zastaw

Wtorek 14 kwiecień 2015 15:54Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 259
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: PFP-pożyczki - Opinie

Polski Fundusz Pożyczkowy - Pozabankowe pożyczki pod zastaw nieruchomości

Większość pożyczek pozabankowych osiąga maksymalnie wysokość kilku tysięcy złotych i jest zazwyczaj krótkoterminowa, a ocena wiarygodności pożyczkobiorcy ustalana jest głównie na podstawie jego dochodów oraz historii kredytowej. PFP-pożyczki trafia do innego grona klientów: zainteresowanych większą kwotą wsparcia finansowego, z niekoniecznie dobrą historią kredytową, ale za to z wartościowymi prawami własnościowymi, przede wszystkim nieruchomościami. PFP udziela pożyczek pod zastaw. Głównym kryterium przy weryfikacji zgłoszenia jest zbywalność oraz wartość przedmiotu zabezpieczenia. Minimalna kwota pożyczki, jaką można uzyskać wynosi 30 000 zł, natomiast maksymalna aż 4 mln zł. Na stronie internetowej firmy wyczytamy, iż przedmiotem zabezpieczenia mogą być nieruchomości zabudowane, np. produkcyjne, handlowe, usługowe, mieszkania przeznaczone na wynajem oraz nieruchomości niezabudowane, które posiadają jednak minimalne warunki zabudowy. Kwota pożyczki nie może przekroczyć 50% wartości rynkowej zabezpieczenia, a jej oprocentowanie wynosi 10% w skali roku. Maksymalny czas jej trwania wynosi 12 miesięcy, przy czym co miesiąc spłacane są odsetki, natomiast w ostatnim okresie zwraca się pożyczony kapitał. Jeżeli chodzi o weryfikację PFP-Pożyczki to w Internecie ciężko znaleźć jakiekolwiek opinie, jednakże sama firma istnieje, w Krajowym Rejestrze Sądowym widnieje stosowny wpis. Dodatkowo w przedsiębiorstwie tym wsparcie finansowe mogą otrzymać także firmy deweloperskie i przeznaczyć te pieniądze chociażby na dokończenie trwających inwestycji. Maksymalna kwota takiej pożyczki dla deweloperów może wynieść aż 5 mln złotych i podobnie jak w przypadku osób fizycznych głównym jej zabezpieczeniem są nieruchomości.  

Środa 30 grudzień 2015 14:59Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: PFP-pożyczki - Opinie

jakie bazy są sprawdzane?

Skomentuj opinię

Reklama
Środa 5 lipiec 2017 8:50Zgłoś nadużycie
Polerka
Polerka
Ostrów Wielkopolski
Temat postu: PFP-pożyczki - Opinie

Witam czy ktoś bral pożyczkę przez stronę prywatne online i jakie są wasze doświadczenia.

Skomentuj opinię

Środa 22 maj 2019 18:30Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Temat postu: PFP-pożyczki - Opinie
Opinia pozytywna

Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Czwartek 23 maj 2019 16:56Zgłoś nadużycie
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
Łódź
Temat postu: PFP-pożyczki - Opinie

Cześć przyjaciele
Nazywam się MONIKA ZAJAK
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosiłem cię do skontaktowania się z MAGDALENA KUJAWA
I nie będziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pożyczkę w wysokości 130 000 Zl
dzięki temu wspaniałemu człowiekowi
Aby uzyskać więcej informacji
Odpowiedz mi krótką wiadomością
Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą
magdalenakujawa132@gmail.com
skontaktuj się z moim adresem e-mail:
monikazajaac132@gmail.com
Autorzy MAGDALENA KUJAWA
Będziesz miał rozwiązania dla wszystkich swoich problemów
Potwierdzam to
Jeśli nie potrzebujesz pożyczki
Więc poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół

dziękuję

Skomentuj opinię

Czwartek 6 czerwiec 2019 12:57Zgłoś nadużycie
peter
peter
Temat postu: PFP-pożyczki - Opinie

Jestem osobą, która ma kapitał finansowy, aby udzielić kredytu każdemu, kto jest w potrzebie, jeśli potrzebujesz pomocy, skontaktować się z kimkolwiek, kim jesteś lub z jakimikolwiek problemami:
Czy jesteś biznesmenem czy kobietą?
możesz uzyskać finansowanie kredytowe dla swoich projektów w perspektywie krótko- lub długoterminowej Maksymalny okres spłaty wynosi 360 miesięcy
e-mail : lamaisonpeter@gmail.com

Skomentuj opinię

Czwartek 6 czerwiec 2019 12:58Zgłoś nadużycie
peter
peter
Temat postu: PFP-pożyczki - Opinie

Cześć przyjaciele
Nazywam się MONIKA ZAJAK
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosiłem cię do skontaktowania się z marcin
I nie będziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pożyczkę w wysokości 80.000 Zl
dzięki temu wspaniałemu człowiekowi
Aby uzyskać więcej informacji
Odpowiedz mi krótką wiadomością
Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą
lamaisonpeter@gmail.com
skontaktuj się z moim adresem e-mail:
lamaisonpeter@gmail.com
Autorzy marcin
Będziesz miał rozwiązania dla wszystkich swoich problemów
Potwierdzam to
Jeśli nie potrzebujesz pożyczki
Więc poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół

Skomentuj opinię

Czwartek 6 czerwiec 2019 13:32Zgłoś nadużycie
peter
peter
Temat postu: PFP-pożyczki - Opinie

Czy potrzebujesz kredytu do wypełnienia? Chcesz zbudować, odnowić, przywrócić lub po prostu zbudować swój dom? Aby kupić dom lub ziemię? lub po prostu na pokrycie wydatków osobistych lub rodzinnych
oferujemy pożyczkę z dobrą stopą procentową w wysokości 3%, dzięki czemu nie będziesz się martwić o spłaty.
Więc poproś mnie o pożyczkę.
e-mail : lamaisonpeter@gmail.com

Skomentuj opinię

Środa 12 czerwiec 2019 15:32Zgłoś nadużycie
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
Łódź
Temat postu: PFP-pożyczki - Opinie

Pozdrowienia najznakomitsze
Za wszystkie potrzeby pomocy lub potrzebujesz kredytu
Skontaktuj się tylko z WALDEMAR MROZEK
I nie będziesz zawiedziony.
Z tym wspaniałym człowiekiem WALDEMAR MROZEK
Otrzymałem kwotę 128 000 zł kredytu
Nazywam się AGNIESZKA HEJMEJ
Jest człowiekiem serca, który zawsze szanuje swoje zobowiązania.
On jest człowiekiem swojego słowa
I bardzo dziękuję Bogu
Aby postawić go na mojej drodze. Zawsze będę mu dziękować za wszystko. Zawsze będę mu wdzięczny.
Więcej informacji
Skontaktuj się przez e-mail pod adresem:
agnieszkahejmej458@gmail.com
Lub skontaktuj się z pożyczkodawcą, aby uzyskać więcej informacji
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Jeśli nie potrzebujesz kredytu
Możesz poinformować swoje rodziny, swoich braci, przyjaciół.
dziękuję

Skomentuj opinię

Reklama