MaxiPozyczka

NetCredit - Opinie

Opinie - Pożyczki w NetCredit.pl

Sobota 1 wrzesień 2012 13:34Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 260
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: NetCredit - Opinie

NetCredit – szybkie pożyczki chwilówki na konto w ciągu 1 godziny

Z pośród kilkunastu firm parabankowych działających w naszym kraju, z pewnością każdy, kto szuka pożyczek chwilówek powinien zainteresować się oferta firmy NetCredit. Jest to wprawdzie jedna z najnowszych firm tego typu na polskim rynku, ale jak mówią opinie osób, które korzystały już z jej usług, jest ona jedną z najbardziej wiarygodnych i posiadających jedną z najlepszych ofert w naszym kraju.

NetCredit podobnie jak inne firmy finansowe, proponuje swoim klientom szybkie pożyczki gotówkowe, które można zaciągnąć przy minimalnych formalnościach. Jest to przede wszystkim oferta dla tych, którzy potrzebują zdobyć gotówkę szybko, bez wychodzenia z domu i nie dostarczając do firmy żadnych dokumentów. Cała procedura związana z udzieleniem pożyczki, odbywa się za pomocą internetu i telefonu komórkowego i dzięki temu możliwe jest uzyskanie pieniędzy bardzo szybko. Jeśli wnioskodawca posiada konto w tym samym banku co firma, może on cieszyć się już z gotówki nawet w ciągu godziny od złożenia wniosku kredytowego.

Jak więc wygląda cała procedura. Pierwszym krokiem jest rejestracja swoich danych w bazie NetCredit. Następnie dane te muszą zostać zweryfikowane, poprzez wykonanie przelewu w wysokości 1 grosza ze swojego konta bankowego na konto firmy. Należy pamiętać, że czynności tą muszą zrobić tylko te osoby, które chcą ubiegać się o pożyczkę po raz pierwszy. Gdy dane są już zweryfikowane, następnym krokiem jest złożenie wniosku pożyczkowego. Można to wykonać poprzez stronę internetową firmy, lub za pomocą esemesa. Firma NetCredit błyskawicznie dokonuje rozpatrzenia wniosku o pożyczkę i w przypadku pozytywnej decyzji błyskawicznie przelewa gotówkę na wskazane wcześniej konto.

Z pożyczki udzielanej przez NetCredit może skorzystać nawet ten, którego wniosek został odrzucony wcześniej przez bank. Firma nie wymaga bowiem żadnych zaświadczeń z zakładu pracy, żadnego zabezpieczenia, a poza tym nie weryfikuje historii kredytowej wnioskodawcy w bazie danych Biura Informacji Kredytowej (BIK). Wystarczy sam dowód osobisty i gotówka może być do dyspozycji klienta.

Poniedziałek 29 październik 2012 14:53Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: NetCredit - Opinie

brał ktoś pożyczkę w netcredit? jak z kosztami? czy trzeba sie spodziewać jakichś dodatkowych opłat?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 8 luty 2013 19:43 | Gość

pierwsza pożyczka jest za darmo możesz pożyczyć max 600zł i tyle samo masz do zwrotu

Wtorek 11 luty 2014 22:46 | Gość

teraz jest to max. 1000 zl na 0%

Reklama
Środa 7 listopad 2012 19:11Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: NetCredit - Opinie

czytaj uważnie umowę i nie będzie niespodzianek, to główny błąd tych co biora pożyczki, nie czytają umów, albo ich nie rozumieją i wierzą na słowo pracownikom firm pożyczkowych

Skomentuj opinię

Wtorek 8 styczeń 2013 22:38Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: NetCredit - Opinie

w netcredit mają promocje pożyczki do 600zł, bierzesz 600 i oddajesz 600, max długośc pożyczki to 30 dni, brał juz ktoś ?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 8 luty 2013 19:45 | Gość

ja brałem, jest wszystko ok!

Poniedziałek 4 luty 2013 17:58Zgłoś nadużycie
Duffy
Duffy
Temat postu: NetCredit - Opinie

podbijam, brał już ktoś tę pożyczkę bez oprocentowania w promocji Netcredit? są jakieś ukryte koszty czy wszystko jest ok?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 8 luty 2013 19:44 | Gość

oferta ok! musisz tylko spłacić w terminie, bo jak nie to coś tam doliczą wtedy

Piątek 8 luty 2013 19:48Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: NetCredit - Opinie

promocja już sie skończyła, lepszą promocję mają w vivus

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 11 luty 2014 22:46 | Gość

promocja Netcredit wznowiona na nowo 1000 zł do wzięcia bez odsetek

Piątek 8 luty 2013 22:18Zgłoś nadużycie
Mega
Mega
Temat postu: NetCredit - Opinie
Opinia pozytywna

Szkoda, że promocja się skończyła. W tej firmie podoba mi się szybkość załatwiania sprawy bez żadnych zbędnych formalności i zaświadczeń. Jest szybka weryfikacja ubiegającego się o pożyczkę gotówkową, więc polecam, bo naprawdę jest to solidna i godna zaufania firma finansowa.

Skomentuj opinię

Sobota 9 luty 2013 10:55Zgłoś nadużycie
Uprzedzony
Uprzedzony
Temat postu: NetCredit - Opinie
Opinia negatywna

Takich szarlatanów omijam z daleka. Jestem uprzedzony i dzięki temu żyje mi się spokojniej.Jak można tak ludzi oszukiwać to nie moralne.Kto w tym kraju na to pozwala w głowie się po prostu nie mieści.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 9 luty 2013 12:28 | Gość

a w czym wg ciebie jest te oszustwo, wszędzie pełno takich opinii że firmy pożyczkowe oszukują, a z moich obserwacji wynika że to raczej klienci starają się oszukać te firmy żeby nie płacić tego na co sami podpisali umowę, ludzie nie czytają umów jak widzą plik z kasą, może nie w tym przypadku bo w netcredit pożyczka udzielana jest przez internet ale tak ogólnie, biorą pożyczkę i się dziwią że trzeba spłacić więcej niż się pożyczyło, warunki pożyczek są jawne i zawsze wiadomo ile i w jakim terminie będzie trzeba spłacić, nikt nikogo nie zmusza do brania pożyczek

Niedziela 10 luty 2013 21:04Zgłoś nadużycie
Dawid
Dawid
Temat postu: NetCredit - Opinie
Opinia negatywna

Niestety ja tez tak my ślę. To znaczy negatywnie. Raz miałem nieprzyjemność korzystać z takiej pożyczki i niestety nie doczytałem warunków.I w konsekwencji okazało się że do spłacenia mam prawie drugie tyle co wziąłem.

Skomentuj opinię

Czwartek 21 luty 2013 11:49Zgłoś nadużycie
Olek
Olek
Legnica
Temat postu: NetCredit - Opinie
Opinia pozytywna

Satysfakcja gwarantowana. Oferta jest dobra oprocentowanie też nie najgorsze. To podejście do klienta jest ok.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 4 kwiecień 2013 8:25 | nader

witam serdecznie! Dla mnie również pożyczka okazała się być ok! otrzymałam na konto pieniądze już w czasie jednej godziny! Reakcja szybka, pieniądze na koncie w czasie paru minut, wzięłam 600zł na miesiąc dla mnie jest w porządku oferta

Środa 29 maj 2013 10:51Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: NetCredit - Opinie

chwilówka netcredit jest dużo droższa niż najlepsze oferty, ale nie jest też najdroższą pożyczką, bo są wiele droższe, z tańszych mogę polecić vivus

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 3 czerwiec 2013 10:14 | Gość

duuuużo droższa

Wtorek 11 luty 2014 22:45 | Gość

teraz jest promocja 0%

Wtorek 11 luty 2014 22:45Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: NetCredit - Opinie

teraz pożyczka 1000 zł w NetCredit jest bez kosztów, bierzesz 1000 zwracasz 1000 a poza tym jest szansa na wygranie TV

Skomentuj opinię

Poniedziałek 19 maj 2014 12:40Zgłoś nadużycie
NETCREDIT
NETCREDIT
Temat postu: NetCredit - Opinie

NETCREDIT NIE POLECAM WYŁUDZAJĄ DOKUMENTY DO NIE WIADOMEGO CELU LEPSZA JEST WONGA CZY VIVUS

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 25 lipiec 2016 13:52 | Gość

bzdury jakieś piszesz

Sobota 11 czerwiec 2016 14:22Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: NetCredit - Opinie

czy można wziasc kolejna pożyczkę w net credit po spłaceniu pierwszej

Skomentuj opinię

Poniedziałek 4 lipiec 2016 17:32Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: NetCredit - Opinie

ile trzeba czekac by dostac kolejna pozyczke w netcredit od splaty?

Skomentuj opinię

Środa 22 maj 2019 18:18Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Temat postu: NetCredit - Opinie
Opinia pozytywna

Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Piątek 14 czerwiec 2019 17:50Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: NetCredit - Opinie

Czy potrzebujesz pożyczek na projekty, inwestycje, pożyczki osobiste, kredyty komercyjne, kredyty mieszkaniowe, kredyty studenckie, kredyty konsolidacyjne i pożyczki chrześcijańskie? Czy potrzebujesz pożyczki, aby założyć małą, średnią lub dużą firmę? Czy potrzebujesz pożyczki na budowę domu lub kredytu samochodowego? Czy potrzebujesz pożyczki na zakup sprzętu roboczego? Uzyskaj odpowiedź na wszystkie problemy i uzyskaj pożyczkę już dziś z 3% stopą procentową. Nasze transakcje są szybkie, bezpieczne i wygodne i są w 100% gwarantowane i bezpłatne. E-mail: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Piątek 21 czerwiec 2019 12:08Zgłoś nadużycie
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
Łódź
Temat postu: NetCredit - Opinie

Pozdrowienia najznakomitsze
Za wszystkie potrzeby pomocy lub potrzebujesz kredytu
Skontaktuj się tylko z WALDEMAR MROZEK
I nie będziesz zawiedziony.
Z tym wspaniałym człowiekiem WALDEMAR MROZEK
Otrzymałem kwotę 128 000 zł kredytu
Nazywam się AGNIESZKA HEJMEJ
Jest człowiekiem serca, który zawsze szanuje swoje zobowiązania.
On jest człowiekiem swojego słowa
I bardzo dziękuję Bogu
Aby postawić go na mojej drodze. Zawsze będę mu dziękować za wszystko. Zawsze będę mu wdzięczny.
Więcej informacji
Skontaktuj się przez e-mail pod adresem:
agnieszkahejmej458@gmail.com
Lub skontaktuj się z pożyczkodawcą, aby uzyskać więcej informacji
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Jeśli nie potrzebujesz kredytu
Możesz poinformować swoje rodziny, swoich braci, przyjaciół.
dziękuję

Skomentuj opinię

Wtorek 8 październik 2019 1:32Zgłoś nadużycie
alixfenande@gmail.com
alixfenande@gmail.com
whatsapp: 33755806766
Temat postu: NetCredit - Opinie

Oferta pożyczki pomiędzy poważną a szybką osobą w 48 godzin. Następnie skontaktuj się z nami ponownie, aby uzyskać więcej informacji: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama