Kyzoo - Opinie

Opinie - Pożyczka przez internet Kyzoo.pl

Środa 13 listopad 2013 10:15Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 182
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Kyzoo - Opinie

Szybka pożyczka przez internet w Kyzoo.pl

Kyzoo to kolejny serwis internetowy, gdzie możemy ubiegać się o szybką pożyczkę całkowicie online, bez wychodzenia z domu. Kwota pierwszej pożyczki w Kyzoo nie jest duża bo wynosi zaledwie 500 zł, czyli tak jak w większości serwisów udzielających chwilówek przez internet. Maksymalna kwota o jaką będziemy mogli się starać w Kyzoo będąc już lojalnym klientem obecnie wynosi 3000 zł. Pożyczka w Kyzoo udzielana jest maksymalnie na 30 dni jak w typowych chwilówkach. Istnieje oczywiście możliwość przedłużenia terminu spłaty pożyczki co rzecz jasna wiąże się z dodatkowym kosztem, który wyniesie nas tyle ile kosztowałoby zaciągnięcie kolejnej pożyczki na wskazany okres. O pożyczkę w Kyzoo mogą starać się osoby, które ukończyły 18 rok życia, są obywatelami Polski, mają zatrudnienie (Kyzoo nie udziela pożyczek osobom bezrobotnym) i nie mają złej historii kredytowej. Koszt pierwszej pożyczki w Kyzoo zaciągniętej na maksymalną dozwoloną kwotę 500 zł wynosi 160 zł, czyli po 30 dniach należy zwrócić pożyczkę w raz z odsetkami łącznie w kwocie 660 zł.

Pożyczka w Kyzoo jest porównywalna do większości ofert jakie już są obecne na rynku od dłuższego czasu. A jakie są Wasze opinie o Kyzoo, czekamy na wypowiedzi na naszym forum opinii o pożyczkach gotówkowych.

Środa 13 listopad 2013 22:25Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Kyzoo - Opinie

a bik sprawdzajo?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 13 listopad 2013 23:23 | Gość

nie "sprawdzajo" i słownik sobie kup

Czwartek 12 grudzień 2013 11:45 | martita | luban

z tego co wiem ja jestem w bik i mi udzielili pozyczki wiec warto sprobowac:)ja wziełam 300zł i 381 mam do spłaty wiecej napewno nie wezme nawet jak bede mogła bo za duzy wtedy procent:(

Czwartek 12 grudzień 2013 18:09 | Gość

a to nie wiedziałaś że tyle będzie do zwrotu kiedy brałaś pożyczkę w kyzoo?, przecież jest kalkulator na kyzoo.pl - suwak który pokazuje ile będzie do zwrotu zanim weźmiesz pożyczkę

Niedziela 29 grudzień 2013 14:10 | Gość

żaden pozabankowiec nie sprawdza bik, zapamiętajcie sobie to raz na zawsze a nie ciągle pytacie

Wtorek 7 styczeń 2014 20:19 | Gość

no bo tu akurat nie masz racji. może kiedyś tak było ale nie teraz, niektóre pozabankowe instytucje się zmądrzyły i sprawdzają już bik, niemniej jednak w tym przypadku nie ma co się martwić bo kyzoo nie sprawdza bik

Niedziela 22 czerwiec 2014 19:59 | gosc

WYRAŻAM ZGODĘ NA:

1. Przekazanie przez OK Money Sp. z o.o. do Biura Informacji Kredytowej S.A. z siedzibą w Warszawie moich danych osobowych (zapytanie) w celu pozyskania informacji mnie dotyczących przetwarzanych w Biurze Informacji Kredytowej S.A. dla oceny zdolności kredytowej i analizy ryzyka kredytowego oraz przetwarzanie w tym celu przez Biuro Informacji Kredytowej S.A. moich danych osobowych przekazanych przez OK Money Sp. z o.o. w zapytaniu, przez okres nie dłuższy niż 2 lata, w tym ich udostępnianie bankom, instytucjom ustawowo upoważnionym do udzielania kredytów, instytucjom kredytowym oraz innym podmiotom upoważnionym na podstawie Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. Prawo bankowe.

2. Przekazywanie przez OK Money Sp. z o.o. do Biura Informacji Kredytowej S.A. z siedzibą w Warszawie informacji dotyczących mojego zobowiązania wynikającego z zawartej z OK Money Sp. z o.o. umowy, oraz przetwarzanie tych informacji przez Biuro Informacji Kredytowej S.A. do dnia odwołania zgody, nie dłużej jednak niż 5 lat po wygaśnięciu zobowiązania w celu oceny zdolności kredytowej i analizy ryzyka kredytowego, w tym ich udostępnianie bankom, instytucjom ustawowo upoważnionym do udzielania kredytów, instytucjom kredytowym oraz innym podmiotom upoważnionym na podstawie Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. Prawo bankowe. Niniejsza zgoda obejmuje również udostępnianie OK Money Sp. z o.o. przez Biuro Informacji Kredytowej S.A. danych mnie dotyczących, przetwarzanych w Biurze Informacji Kredytowej S.A. dla oceny zdolności kredytowej i analizy ryzyka kredytowego w trakcie obowiązywania zawartej z OK Money Sp. z o.o. umowy.

Potwierdzam, że zostałam(em) poinformowana(y) o prawie dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania oraz dobrowolności udzielenia powyższych zgód jak również o możliwości ich odwołania w każdym czasie


jak nie sprawdzaja ??? a to niby co ??? to pełnomicnictwo które trzeba udzielic
i jest wyraźnie napisane BIK a nie BIG

Niedziela 22 czerwiec 2014 20:01 | gosc

zapomniałem dodać ze kyzoo nalezy do ok money

Reklama
Piątek 15 listopad 2013 13:29Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Kyzoo - Opinie

przecież cale te kyzoo to jest wlasność ok money, nawet w kontakcie to sami podają, biorąc 500 zł pożyczki w kyzoo po miesiącu jest do zwrotu 660 zł a obecnie biorąc 500 zł w ok money po miesiącu jest do zwrotu tylko te 500 zł bo teraz jest promocja pożyczki, to gdzie tu jakiś sens w tym wszystkim?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 29 grudzień 2013 14:12 | Gość

dokładnie, kolejna strona tej samej firmy żeby tylko przykryć starą nazwę bo wszyscy szukają jakie są nowe chwilówki bo może tu się uda dostać itp

Czwartek 13 marzec 2014 9:19Zgłoś nadużycie
Piotrek
Piotrek
Toruń
Temat postu: Kyzoo - Opinie

Absolutnie nie polecam !!! Czekasz parę dni na pieniądze,w dodatku trzeba przesłać skan dowodu.ODRADZAM.Poza tum duże RRSO.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 13 marzec 2014 13:15 | Gość

jak pierwsza pożyczka to rrso 0% - można polecić, kolejna pożyczka to już koszty niebotyczne, nie warto

Max1

Poniedziałek 9 czerwiec 2014 16:06 | Max1 | Wroclaw

Zgadzam się na 100%. Nie polecam, przecież dużo czekałem na decyzję, i była ta decyzja dla mnie odmowna. Dla czego tak długo czekałem, żeby otrzymać nic.

Poniedziałek 23 czerwiec 2014 12:50 | Gość

może mają dużo wniosków

Reklama