MaxiPozyczka

Hapi Pożyczki - opinie

Pożyczki Hapi - forum i opinie

Piątek 18 wrzesień 2015 11:10Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 236
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

Hapi Pożyczki - długoterminowa pożyczka online

W Hapi Pożyczki można dostać pożyczkę w 15 minut od zaakceptowania wniosku. Atutem tej firmy są wysokie kwoty pożyczek i dłuższy niż w wypadku standardowych chwilówek okres spłaty.

Jak pożyczyć pieniądze w Hapi?

Przede wszystkim trzeba spełniać kilka kryteriów: trzeba mieć skończone 18 lat, posiadać polskie obywatelstwo, ważny dowód osobisty, aktywny adres e-mail i numer telefonu komórkowego, oraz rachunek bankowy w polskim banku i co najważniejsze stały dochód.

Można pożyczyć od 1500 do 7500 złotych na okres od 3 do 24 miesięcy. Trzeba wybrać kwotę i czas trwania umowy pożyczki w kalkulatorze, a potem przejść do wypełniania wniosku. Weryfikacja jest potrójna - e-mail, sms i wpłata 1 zł na konto bankowe. Gdy wpłata zostanie odnotowana i dostaniemy pozytywną opinię pożyczka zostanie wypłacona w ciągu 15 minut.

Ile za to zapłacimy?

Przykładowa pożyczka to 3000 złotych pożyczane na 12 miesięcy. W tym wypadku miesięczna rata będzie wynosić 397,02 zł, co oznacza iż razem zapłacimy 4764,24 zł. RRSO w tym wypadku wyniesie 148,4 %. Na im krótszy okres czasu pożyczymy pieniądze, tym większe będzie RRSO czyli w przeliczeniu koszt pożyczki będzie wyższy. Dotyczy to jednak spłaty w ciągu pierwszych 12 miesięcy. Później mimo, że RRSO maleje całkowity koszt pożyczki wzrasta.

Przyjemna ta pożyczka?

W Hapi pożyczki mamy jasno określone ile zapłacimy, jakie będą odsetki i w jakiej wysokości będziemy płacić miesięczne raty. Wiele osób chwali sobie tę pożyczkę, ponieważ można dostać duże kwoty, na dość długi okres czasu. Opinie co do przyzna walności pożyczek są jednak mieszane, ponieważ nie każdy kto starał się o pożyczkę dostał ją w wysokości jakiej oczekiwał po złożeniu wniosku. Zdarza się też, że pożyczki odmówiono, ponieważ ktoś nie miał zdolności kredytowej do jej wzięcia lub nie spełniał innych kryteriów.

Wtorek 27 październik 2015 18:07Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

czy hapi sprawdza bik?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 19 grudzień 2015 13:40 | Gość

hapi pożyczki to jest własnośc providenta, oni nie sprawdzają biku

Piątek 22 styczeń 2016 9:24 | Gość

z hapi już chyba tak nie jest bo moja koleżanka spróbowała, a miała zły bik i dostała odmowę tego samego dnia co złożyła wniosek, więc wniosek chyba z tego że hapi jednak sprawdza bik, chociaż właściwie to nie podali przyczyny odmowy

Środa 2 marzec 2016 17:36 | Gość

mogła odbaść w rejestrze wspólnym pożyczek pozabankowych a nie w bik

Czwartek 12 maj 2016 18:36 | Gość

nie kłam, provident sprawdza bik!

Reklama
Sobota 19 grudzień 2015 13:42Zgłoś nadużycie
MejK
MejK
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

może wie ktoś tutaj czy dostanę w hapi pożyczkę jak mam niespłaconego providenta? aha, spłaciłam już 5 rat providenta

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 22 grudzień 2015 10:31 | Gość

raczej nie dostaniesz, dopiero jak spłacisz całość, ale pewności nie mam, spróbuj złożyc wniosek i się dowiesz

Poniedziałek 6 marzec 2017 18:32 | Marek | Warszawa

Witam wszystkich to zwykli oszusci wysyłaję na maila że bez bik i krd a jak zadzwoniłem wypierali sie tego i twierdzili ze to nie od nich mail , oczywiście że nie od nich bo przecież reklama robi swoje ,male dkla czego bujają sie na kłamstwie ludzie tego przyjajmniej ja nie polecam pozdrawiam M

Piątek 22 styczeń 2016 9:22Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

a jak jest z zatrudnieniem czy wymagają zaświadczeń czy wystarczy im moje oświadczenie o wysokości zarobków i pytanie czy będą to sprawdzać u mojego pracodawcy? czy dzwonią lub chodzą do firmy żeby to sprawdzić czy nie?

Skomentuj opinię

Piątek 22 styczeń 2016 12:10Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie
Opinia pozytywna

polecam, dostałam 3000 zł!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 24 luty 2016 14:39 | Gość

ile musisz spłacić?

Środa 2 marzec 2016 17:35 | Gość

pewnie ze 2 razy tyle, ale chyba jest kalkulator pożyczki na stronie hapi to możesz sprawdzić sam

Piątek 22 styczeń 2016 23:20Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

czy ze złymi bazami dostanę w hapi pożyczkę?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 8 luty 2016 18:46 | Gość

z tego co słyszałam to raczej nie, ale najlepiej to spróbować na własnym przypadku bo zależy co tam konkretnie masz w tych bazach

Poniedziałek 4 wrzesień 2017 11:55 | Gość

ocena klienta jest indywidualna, dostaniesz albo nie, to zależy od tego co tam masz w tych bazach

Środa 24 luty 2016 14:39Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

czy mając pożyczkę w providencie mogę wziąść hapi pozyczke?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 2 marzec 2016 17:18 | Gość

trudno wyrokować ale jedno jest pewne hapi pożyczki to marka providenta więc może być kłopot, ale z drugiej strony jeżeli jest możliwość doboru pożyczki w providencie to może w określonych przypadkach będzie możliwość wzięcia hapi pożyczki jak się ma providenta, musisz sam się przekonać na własnym przypadku

Piątek 26 luty 2016 11:01Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie
Opinia pozytywna

Polecam! Najlepsza pożyczka długoterminowa przez internet!

Skomentuj opinię

Poniedziałek 7 marzec 2016 13:38Zgłoś nadużycie
Beata
Beata
Katowice
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

Mam pytanie czy dostał ktoś drugą pożyczkę w Hapi? Spłaciłam pierwszą przed terminem i czekam cały czas na ofertę.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 31 maj 2016 0:35 | Gość

ja otrzymałam

Środa 27 kwiecień 2016 15:52Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

Jak ma się zaległości w providencie to hapi da pożyczkę?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 31 maj 2016 0:34 | Gość

raczej nie ale próbuj

Środa 18 maj 2016 14:08Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

splacilam pozyczke w hapi dlaczego nie mogę wziąć kolejnej?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 31 maj 2016 11:21 | Gość

możesz

Czwartek 19 maj 2016 8:31Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

ma ktoś kontakt telefoniczny do hapi pożyczki?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 31 maj 2016 11:24 | Gość

nie podają telefonu, nie ma możliwości kontaktu telefonicznego

Poniedziałek 4 lipiec 2016 18:08 | Gość

dlaczego nie podają telefonu? co to za firma bez telefonu? jakieś kpiny!

Środa 29 czerwiec 2016 1:16Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

czy hapi pozyczki sprawdza bazy?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 4 lipiec 2016 18:07 | Gość

sprawdzają, ale nie wykluczają przyznania pożyczki za wpisy w bazach

Środa 29 czerwiec 2016 22:23Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

ile mozna pozyczyc w hapipozyczki?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 4 lipiec 2016 18:06 | Gość

7,5 tys płatne w ratach maksymalnie przez 2 lata

Poniedziałek 25 lipiec 2016 13:56 | Gość

dostał ktoś tyle na starcie?

Sobota 10 wrzesień 2016 15:04Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

kiedy po splaceniu pozyczki hapi mozna wziasc druga?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 21 wrzesień 2016 11:08 | Gość

po spłaceniu, sam sobie odpowiedziałeś

Poniedziałek 4 wrzesień 2017 11:54Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie
Opinia pozytywna

szybko sprawnie, polecam pożyczkę hapi!

Skomentuj opinię

Niedziela 17 wrzesień 2017 15:39Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Hapi Pożyczki - opinie

ok, tylko mogłoby być trochę taniej

Skomentuj opinię

Reklama