MaxiPozyczka

Ferratum - Opinie

Ferratum Bank - Forum i opinie

Środa 2 wrzesień 2015 9:35Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 266
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Ferratum - Opinie

Ferratum Bank chwilówka na dłużej

Na polskim rynku pożyczek od paru lat działa uznana na rynku międzynarodowym firma Ferratum Bank. Należy ona do Grupy Ferratum, która działa już w 20 krajach na całym świecie i z jej usług korzysta ponad 1,5 mln osób, m.in. z Rumunii, Australii, Litwy czy też Estonii. Opinie na temat Ferratum są w większości pozytywne, za tym pożyczkodawcą przemawia bez wątpienia doświadczenie wynikające z wieloletniej obecności na rynku oraz związana z tym wiarygodność.

Za pośrednictwem Ferratum można uzyskać zastrzyk gotówki w dwóch wersjach: długoterminowej oraz krótkoterminowej. Pożyczka długoterminowa może zostać zaciągnięta na kwotę od 400 zł do 3000 zł, przy terminie spłaty sięgającym nawet 12 miesięcy, gdzie płatności regulowane są w comiesięcznych ratach. Skorzystać z oferty firmy mogą osoby znajdujące się w przedziale wiekowym 21-78 lat, które nie posiadają negatywnej historii w Krajowym Rejestrze Długów oraz w bazie ERIF. Pożyczkę można otrzymać nawet w kilkanaście minut, jednakże wcześniej konieczna jest weryfikacja dochodów oraz konta bankowego, co można uczynić na dwa sposoby: za pomocą serwisu bankowego (narzędzie Instantor) oraz przez tzw. limit na oświadczenie. Przy drugim sposobie podczas weryfikacji będzie należało dokonać przelewu w wysokości 1 grosza. Kiedy przejdzie się już wszystkie formalności, pieniądze za pomocą przelewu znajdą się na koncie klienta, a następnie zostanie dosłany listem harmonogram spłaty. Z kolei przy pożyczce krótkoterminowej można uzyskać od 100 do 2000 zł na 15, 30 lub 60 dni. Dodatkowo, biorąc chwilówkę do 1500 zł na 15 lub 30 dni, będzie ona całkowicie darmowa. Znaczy to, że spłaci się dokładnie tyle samo pieniędzy, ile się pożyczyło. W tym wypadku nie jest konieczna weryfikacja dochodów, wystarczy przelew weryfikacyjny w wysokości 1 grosza ze swojego konta bankowego. Czasem może zaistnieć konieczność przesłania e-mailem skanu dowodu osobistego bądź innego dokumentu potwierdzającego tożsamość. Pożyczki krótkoterminowe udzielane są tutaj przez markę Ekspres Kasa.

W obu przypadkach, zarówno przy pożyczce długoterminowej jak i krótkoterminowej, istnieje możliwość przedłużenia okresu spłaty w sytuacji problemów z terminowym uregulowaniem zobowiązań, aczkolwiek należy mieć świadomość, iż wiąże się to z dodatkowymi opłatami.

Wtorek 27 październik 2015 18:58Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ferratum - Opinie

czy dostanę ferratum jak mam w ekspres kasa?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 5 listopad 2015 23:53 | Gość

raczej nie bo to dwie marki tej samej firmy

Niedziela 17 listopad 2019 0:57 | pozyczam12 | Kraków

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Reklama
Wtorek 17 listopad 2015 17:42Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ferratum - Opinie

Czy Ferratum sprawdza BIK?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 20 listopad 2015 9:33 | Gość

napisane jest że sprawdzają KRD i ERiF, nic o BIKu nie ma więc nie

Środa 4 maj 2016 13:03 | Gość

nie chwilówki nie sprawdzają bik

Wtorek 2 luty 2016 17:36Zgłoś nadużycie
karol
karol
Temat postu: Ferratum - Opinie
Opinia pozytywna

Uważam, że mają naprawdę fajną ofertę, nie potrzeba żadnych dokumentów, szybko działają, a oprocentowanie w porządku. Spełnili moje wymagania, więc polecam.

Skomentuj opinię

Wtorek 2 luty 2016 20:24Zgłoś nadużycie
AOSOJ
AOSOJ
Temat postu: Ferratum - Opinie
Opinia negatywna

Pracują tam same chamy zero kultury i ludzkiego podejścia do człowieka,a jak tylko zwróci się im uwagę-mając racje oczywiście-to natychmiast się rozłączają! NIE POLECAM ZA NIC!!! Jak masz problem by spłacić pożyczkę to zamiast pomóc straszą windykacją i ciężko skontaktować się im z osobą do której mają sprawę tylko inne biedne osoby nękają do przekazania informacji i nie trzymają się reguł informują obce osoby o sprawach prywatnych innych osób

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 8 luty 2016 18:40 | Gość

od pomocy to są zapomogi a nie prywatna firma która udziela pożyczek na jasnych zasadach na które się zgodziłeś biorąc tę pożyczkę i śmiesz mówić że to oni są nie w porządku bo ty nie masz na ratę?

Poniedziałek 16 maj 2016 14:16Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ferratum - Opinie
Opinia pozytywna

nie mam zastrzeżeń, jak dla mnie ok!

Skomentuj opinię

Wtorek 31 maj 2016 11:26Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ferratum - Opinie

czy potrzebne jest zaświadczenie o zatrudnieniu?

Skomentuj opinię

Sobota 16 lipiec 2016 0:39Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ferratum - Opinie

co sprawdza ferratum bank

Skomentuj opinię

Wtorek 16 sierpień 2016 12:41Zgłoś nadużycie
wojtek
wojtek
Temat postu: Ferratum - Opinie
Opinia pozytywna

brałem, potrzebny był tylko dowód, żadnych zaświadczeń, prosto i łatwo. Pierwsza pożyczka jest za darmo;) Zdecydowanie ok!

Skomentuj opinię

Niedziela 17 listopad 2019 1:00Zgłoś nadużycie
pozyczam12
pozyczam12

Postów: 752
Kraków
woj.
Na forum od: 2018-03-04
Temat postu: Ferratum - Opinie

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Skomentuj opinię

Poniedziałek 11 kwiecień 2022 13:56Zgłoś nadużycie
Veronika
Veronika
Temat postu: Ferratum - Opinie

Potrzebujesz szybkiego finansowania na zakup domu, samochodu lub finansowania różnych działań lub projektów!. Wyślij do nas e-mail. Żądanie jest przetwarzane szybko, a pieniądze są przelewane na Twoje konto bankowe po 24 godzinach.

E-mail: ICC.loan-sercice@protonmail.com

Skomentuj opinię

Wtorek 21 czerwiec 2022 9:36Zgłoś nadużycie
beatapiwowa@gmail.com
beatapiwowa@gmail.com
Temat postu: Ferratum - Opinie

Potrzebujesz pożyczki, jesteś odrzucony przez banki lub miałeś kilka wątrób przez fałszywych pożyczkodawców i nadal chcesz mieć pożyczkę na zaspokojenie swoich potrzeb bez problemu.
Bez względu na Twoją sytuację finansową. Udzielamy Państwu pożyczki na bardzo prostych warunkach z oprocentowaniem 2%, Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt
e-mail : beatapiwowa@gmail.com

Skomentuj opinię

Środa 22 czerwiec 2022 12:50Zgłoś nadużycie
ROBERT
ROBERT
Temat postu: Ferratum - Opinie

Czy potrzebujesz pożyczki awaryjnej na spłatę zadłużenia lub pożyczki kapitałowej, aby usprawnić swój biznes? Czy zostałeś odrzucony przez banki i inne agencje finansowe? Potrzebujesz konsolidacji kredytu lub kredytu hipotecznego? Nie szukaj dalej, ponieważ jesteśmy tutaj, aby wszystkie Twoje problemy finansowe zostały za nami. Skontaktuj się z nami przez e-mail.

E-mail: robertpetrov500@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama