MaxiPozyczka

Ekspres Pożyczka - Opinie

Opinie o Ekspres Pożyczka - Pożyczka eksprespozyczka.pl

Czwartek 11 październik 2012 19:26Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 260
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Ekspres Pożyczka - Opinie

Jedną z wielu obecnych na polskim rynku finansowych firm, jest oferująca Ekspres Pożyczkę firma Argentum Capital Sp. z o.o.. Jest to międzynarodowa instytucja finansowa, która powstała w 2009 roku. Zajmuje się ona udzielaniem ekspresowych pożyczek za pomocą Internetu lub telefonów komórkowych. W realizacji tego przedsięwzięcia, pomaga strona eksprespozyczka.pl. To właśnie za jej pośrednictwem, można zapoznać się z ofertą firmy, złożyć wniosek, czy nawiązać kontakt z jej przedstawicielem.

Chwilówka w Ekspres Pożyczka

Wnioskodawca, który chce pożyczyć pieniądze za pośrednictwem strony eksprespozyczka.pl, może ubiegać się maksymalnie o kwotę 1 000 złotych. Chyba, że robi to po raz pierwszy, wtedy maksymalna kwota to 400 złotych. Całą kwotę pożyczki, wraz z opłatą, należy spłacić w okresie 30 dni. Jeśli chcemy ten okres przedłużyć, możemy to zrobić, uiszczając opłatę za prolongatę. O pożyczkę może się starać osoba, która posiada co najmniej 21 i nie więcej niż 60 lat. Musi też posiadać polski dowód osobisty oraz numer PESEL. Powinna też mieć stałe dochody. Aby uzyskać pieniądze, nie potrzeba żadnych poręczeń i zabezpieczeń. Wnioskodawca, musi też posiadać aktywny telefon komórkowy, na który będą wysyłane esemesy z danymi identyfikacyjnymi. Musi on też być właścicielem konta bankowego, na które zostaną przelane pieniądze, oraz za pomocą którego nastąpi spłata zadłużenia. Wniosek o kredyt, składa się za pośrednictwem sieci internetowej na stronie eksprespozyczka.pl.

Jeżeli masz już jakieś opinie dotyczące Ekspres Pożyczki, podziel się nimi z innymi użytkownikami forum. Opisz swoje odczucia, opisz wady i zalety, czekamy na każde opinie.

Środa 13 marzec 2013 12:18Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ekspres Pożyczka - Opinie

pożyczając 1000 zł do spłaty jest 1285 zł po 30 dniach to nie jest to czego szukam, a poza tym za pierwszym razem można pożyczyć tylko 400 zł, są firmy które dają więcej i taniej

Skomentuj opinię

Reklama
Niedziela 31 marzec 2013 23:38Zgłoś nadużycie
Artur
Artur
Żywiec
Temat postu: Ekspres Pożyczka - Opinie

No zgodzę się, że oprocentowanie jest bardzo wysokie, ale wszystko zależy od punktu widzenia, dla niektórych taka szybka pożyczka przez Internet może być niezwykle ważna. Mógłbyś podać inne firmy, które na podobnych zasadach pożyczają pieniądze i proponowane przez nich warunki są lepsze?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 4 maj 2013 8:42 | Gabryjela | Oleśnica

Oprocentowanie jest zabójcze. 6% na 30 dni to jakaś masakra. Nie wiem kto korzysta z tego typu pożyczek ale musi mieć dużo pieniędzy, albo bardzo mało rozumu. Przykładowo licząc w skali roku to wychodzi, że kredyt masz na 72 %. Jak dla Ciebie to jest tanio to gratuluję. Ludzie nie dajcie się złapać w ich sidła.

Czwartek 9 maj 2013 18:04Zgłoś nadużycie
Darek
Darek
Tychy
Temat postu: Ekspres Pożyczka - Opinie
Opinia pozytywna

Jak ktoś ma nóż na gardle to taka szybka pożyczka bez zbędnych papierków jest wybawieniem. Tez kiedyś byłem w takiej sytuacji że każdy grosz był na wagę złota. 400 zł na 30 dni na 6% to nie jest jakaś tragedia. W lombardzie tego typu pożyczka to kwota 20% do zwrotu.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 11 czerwiec 2013 21:06 | Ireneusz | Zabrze

Zapewne masz racje. Ja tez mam aktualnie problemy finansowe i szukam jakiegoś wyjścia z tej trudnej sytuacji. Jenak analizując tero rodzaju oferty zastanawiam się czy to nie est czasem wpadanie z deszczu pod rynnę. Biorę 1000 a po miesiącu oddaję 1200 to jawne zdzierstwo. I tak sobie myślę że można przez to jeszcze bardziej wplątać się w kłopoty. Taka moja prywatna uwaga nic nie mam do firmy. Ludzie mają prawo pożyczać pieniądze od kogo chcą i na procent jaki im odpowiada.

Piątek 12 lipiec 2013 14:59Zgłoś nadużycie
Misiek
Misiek
Gniezno
Temat postu: Ekspres Pożyczka - Opinie

Czy pożyczenie 1000 zł w przypadku kłopotów finansowych i to w dodatku na 30 dni jest rozwiązaniem i sposobem na wyjście z kłopotów. Ja myślę że to tylko chwilowa niewielka pomoc. Niestety wnioskodawca, który chce pożyczyć pieniądze za pośrednictwem strony eksprespozyczka.pl, może ubiegać się maksymalnie o kwotę 1 000 złotych.Pożyczając po raz pierwszy, maksymalnie dostanie kwotę 400 złotych. O taką pożyczkę, może się starać osoba która posiada co najmniej 21 i nie więcej niż 60 lat. Musi też posiadać polski dowód osobisty oraz numer PESEL. Powinna też mieć stałe dochody. Aby uzyskać pieniądze, nie potrzeba żadnych poręczeń i zabezpieczeń. I to jest chyba jedyny plus.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 12 lipiec 2013 16:28 | Gość

chwilówki są po to by zdobyć kilka stów od ręki bo np spóźniają się nam z wypłatą a nie na ratowanie z jakichś wielkich tarapatów finansowych

Wtorek 15 październik 2013 21:01Zgłoś nadużycie
Antek
Antek
Zduńska Wola
Temat postu: Ekspres Pożyczka - Opinie
Opinia negatywna

W mojej opinii tego rodzaju oferta jest bez sensowna. Chwilówki kuszą ludzi tym że nie wymagają zaświadczeń i zarobkach i starają się przekazać pieniądze jak najszybciej nie zwracając uwagi na żadne konsekwencje. Pochopne zaciągnie tych zobowiązań może się wiązać wpadaniem w jeszcze większe tarapaty finansowe.

Skomentuj opinię

Sobota 11 maj 2019 14:38Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Temat postu: Ekspres Pożyczka - Opinie
Opinia pozytywna

Przestań być oszukany przez tych escros, którzy wędrują w Internecie.
Cześć, nigdy nie przestanę opowiadać o mojej ofercie pożyczkowej, abyś nie mógł być łatwo oszukany przez tych nieproszonych ludzi, którzy wędrują w Internecie w poszukiwaniu łatwego zysku.
To z powodu ludzi, którzy nie wiedzą, do kogo się zwrócić, jeśli potrzebują finansowania.
Nie zmuszam nikogo do przyjścia i uzyskania ode mnie pożyczki.
Zapraszam Cię tylko do zapoznania się z moimi warunkami pożyczki, a jeśli ci to odpowiada, możemy współpracować, jeśli nie, możesz anulować całą aplikację kredytową.
Aby uzyskać więcej informacji na temat moich warunków kredytowych, oto moje kontakty: (cm821791@gmail.com)

Skomentuj opinię

Wtorek 8 październik 2019 3:04Zgłoś nadużycie
alixfenande@gmail.com
alixfenande@gmail.com
whatsapp: 33755806766
Temat postu: Ekspres Pożyczka - Opinie
Opinia pozytywna

cześć
Czy masz problemy ze swoim bankiem? Masz długi do
spłacić? Potrzebujesz pożyczek lub specjalnych kredytów
? Udzielamy kredytów i pożyczek. Jeśli chcesz wiedzieć, co możemy dla Ciebie zrobić z całym naszym doświadczeniem, skontaktuj się z nami już dziś. E-mail: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama