Ekspres Kasa - Opinie

Opinie - Pożyczki w EkspresKasa.pl

Piątek 31 sierpień 2012 13:57Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 183
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

Ekspres Kasa – szybka pożyczka, gotówka na konto bez zbędnych formalności

Ekspres Kasa, to produkt oferowany przez firmę Ferratum Poland Sp. z o o . Jest to firma zależna od Grupy Ferratum, Grupa ta już od wielu lat zajmuje się udzielaniem krótkoterminowych pożyczek dla osób fizycznych. Na Polskim rynku działa już od roku 2007. Poza tym, jest jeszcze obecna w 12 innych krajach Europy. Firma dostarcza bezpośrednio gotówkę do domu, w każdym większym mieście naszego kraju. Miasta te to: Białystok, Bielsko-Biała, Bydgoszcz, Częstochowa, Gdańsk, Gliwice, Katowice, Kielce, Koszalin, Kraków, Krosno, Lublin, Łódź, Olsztyn, Ostrowiec, Piła, Poznań, Radom, Rybnik, Skarżysko, Słupsk, Stalowa Wola, Starachowice, Szczecin, Tarnów, Toruń, Tychy, Warszawa, Włocławek, Wrocław, Zabrze, Zawiercie. Jest ona dostarczana za pośrednictwem firmy kurierskiej InPost. Ale oczywiście osoby, które nie mieszkają w tych miastach, również mogą skorzystać z oferty. Jeżeli wnioskodawca złoży wniosek, na jego adres zostaną wysłane dwa egzemplarze umowy. Jeden z nich należy podpisać i odesłać do siedziby firmy Ferratum. Gdy umowa dotrze do biura, wykonany zostanie przelew na wskazany wcześniej rachunek bankowy.

Wniosek o pożyczkę, można składa za pośrednictwem strony internetowej firmy, lub za pomocą esemesa. Każdy wnioskodawca, który potrzebuje pieniędzy, może ubiegać się o pożyczkę w wysokości od 50 do 1 000 złotych. Okres na jaki można te pieniądze pożyczyć to 15 lub 30 dni. Jednak gdy pożyczkobiorca nie ma możliwości spłacić całej kwoty w terminie, może on starać się o przedłużenie spłaty na kolejny okres. O pożyczkę w firmie Ferratum, może się ubiegać każdy, kto znajduje się w przedziale wiekowym pomiędzy 21 i 70 lat. Wnioskodawca musi mieć aktywny telefon komórkowy, oraz konto w banku. Nie może również znajdować się w Krajowym Rejestrze Długów. Należy pamiętać, że osoba, która ma już jedną pożyczkę w Ekspres Kasa, nie może ubiegać o kolejną, dopóki nie odda pierwszej. Ekspres Kasa, to z pewnością ciekawa propozycja, dla tych, którzy znajdują się w chwilowych tarapatach finansowych i potrzebują szybko gotówki. Czytając opinie i tym produkcie, można powiedzieć, że jest on godny zainteresowania.

Środa 10 październik 2012 16:06Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

tak jak w nazwie, szybka kasa bez sprawdzania w bik, miałem kiedyś zaległości co nie spodobało się pani w banku i nie dostałem pożyczki, w ekspres kasa dostałem gotówkę bez problemu, troche mało dają na początek, ale zawsze coś

Skomentuj opinię

Reklama
Niedziela 14 październik 2012 22:43Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

potwierdzam, pożyczka bez przekrętów i ukrytych kosztów

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 27 marzec 2013 19:10 | Gość

może i ukrytych kosztów nie ma ale te jawne co są i tak powodują ból głowy

Środa 7 listopad 2012 19:11Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

kasa ekspresem tak jak w nazwie, minusem jest zbyt niska wysokość pożyczki jaką można wziąć

Skomentuj opinię

Czwartek 27 grudzień 2012 11:33Zgłoś nadużycie
były klient
były klient
Poznań
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie
Opinia negatywna

dziwię się, że chwalicie tę lichwę...najwyższe oprocentowanie wśród podobnych firm. Dane do spłaty są przesyłane w ostatniej chwili, a nie od razu po udzieleniu pozyczki (nie można spłacić po kilku np. dniach. Nie odpowiadają na telefony i maile. Posługują sie online tylko przeglądarką mozilla, więc jak ktoś ma eksplorera...to nie ma dostępu. dziadostwo fińskie i tyle... nie polecam

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 4 luty 2014 4:36 | Gość

Zgadzam się z tym , np ja mam dziś do spłaty u nich pożyczkę a oni mi 3 dni po opóźnieniu wysyłają dane do spłaty i twierdzą że były wysłane ( tłumacza sie tak co miesiąc )

Piątek 28 grudzień 2012 14:33Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie
Opinia negatywna

to prawda, jedna z gorszych ofert pożyczki pozabankowej na rynku

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 17 czerwiec 2013 20:06 | Gość

chyba nie widziałeś oferty sms365, ci to dopiero mają opłaty z kosmosu

Piątek 28 grudzień 2012 18:59Zgłoś nadużycie
Marcin
Marcin
Wrocław
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

Moi drodzy tutaj forowicze, a co wy chcecie dobre warunki pożyczek gotówkowych w parabankach i instytucjach im podobnych? To idźcie do banku!!

Skomentuj opinię

Niedziela 6 styczeń 2013 21:45Zgłoś nadużycie
Zawiedziony
Zawiedziony
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

I w parabankach można dostać dobre warunki pożyczek nie wszyscy zdzierają ze swoich klientów. Jednak w tym przypadku zgodzę się ze wcześniejszymi opiniami, straszna drożyzna. Nigdy nie zdecyduję się na kredyt z nimi. Po prostu warunki pożyczki są skandaliczne i odstraszają na samym starcie.

Skomentuj opinię

Wtorek 8 styczeń 2013 22:26Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie
Opinia negatywna

Jak kredyt to nie tu. Klient jest karany dosłownie za wszystko. Prowizje za wpłaty, śmieszne inne koszty dodatkowe i niby wszystko legalnie a jak Ci nie pasuje to i tak płać i płacz.

Skomentuj opinię

Wtorek 26 luty 2013 23:27Zgłoś nadużycie
Nolbert
Nolbert
Katowice
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

Jak ktoś szybko potrzebuje gotówki. To polecam. Nie warto analizować kosztów zbyt wnikliwie bo w tym przypadku to nie jest tak zachwycające,ale jak ktoś potrzebuje kasy to polecam. Szybko sprawnie bezproblemowo a i koszty można przełknąć.

Skomentuj opinię

Piątek 22 marzec 2013 1:13Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

jeżeli chodzi o szybkość to w ekspres kasa można dostać gotówkę od ręki bez zaświadczeń bez dokumentów, nie interesuje ich też czy mamy jakieś zadłużenie czy nie i to akurat było dla mnie najważniejsze, dlatego mam pozytywne opinie o ekspres kasa

Skomentuj opinię

Sobota 23 marzec 2013 8:26Zgłoś nadużycie
Krzysztof
Krzysztof
Legnica
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

Sama nazwa wskazuje i zobowiązuje, że w tempie ekspresowym są wypłacane pieniądze z pożyczki gotówkowej. Trzeba jednak uważać, aby nie przekraczać terminów spłaty takiej pożyczki gotówkowej, bo mimo wysokich kosztów dojdą dodatkowe koszty za przedłużenie okresu spłaty takiej pożyczki gotówkowej w Ekspres Kasie. Najlepiej dzień wcześniej przed dniem spłaty raty czy całej pożyczki gotówkowej dokonać przelewu.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 22 kwiecień 2013 17:33Zgłoś nadużycie
mondaine
mondaine
Ruda Śląska
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

EkstraKasa=porażka;/ W sobotę złożyłam wniosek i od razu otrzymałam zgode - za to do dziś nie otrzymałam pieniędzy na konto!! To się nazywa ekspres kasa?? Pełna rejestracja dokonana od razu w sobotę. Dopiero po e-mailu podjęto jakieś kroki w związku z czym dziś (poniedziałek) dopiero o 14:00 pieniądze wyszły z ekspresKasa... Czyli mówiąc w skrócie w najlepszym wypadku kasa na koncie będzie dopiero jutro;/;/

vivus.pl, Wonga.com - POLECAM!
ekstra kasa? NIE POLECAM!!!!!!!!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 17 czerwiec 2013 19:15 | Gość

chyba że ktoś już wziął w vivus i teraz szuka kasy na spłatę tej pożyczki :)

Czwartek 23 maj 2013 13:51Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

Nie polecam, w tym przypadku warunki pożyczki są skandaliczne i odstraszają na samym starcie.

Skomentuj opinię

Wtorek 7 październik 2014 14:11Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Ekspres Kasa - Opinie

Trochę się zmieniło. Aktualnie Ekspres Kasa oferuje pożyczkę bez BIK do 1000zł za darmo! Oprocentowanie RRSO wynosi 0%!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 7 październik 2014 14:25 | Gość

sprawdziłem, faktycznie napisane że 0%, ale kwota do spłaty przy pożyczce 1000 zł wg ich kalkulatora to 1285 zł

Reklama