MaxiPozyczka

DreamsBank - Opinie

Opinie - Pożyczki w DreamsBank.pl. Pożyczka gotówkowa w Dreams Bank

Sobota 1 wrzesień 2012 13:50Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 257
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: DreamsBank - Opinie

Dreams Bank - pożyczki bez BIK?

DreamsBank.pl to kolejna firma finansowa, która reklamuje się jako firma udzielająca fantastycznych pożyczek gotówkowych. Jednak nie do końca jest to prawda. Na stronie internetowej firmy, mamy wprawdzie podane jakie kwoty możemy pożyczać, na jaki czas, oraz ile będzie wynosiła miesięczna rat, ale żeby dowiedzieć się więcej szczegółów, musimy wysłać esemesa sms-a i oczywiście słono za niego zapłacić. Aby uzyskać więcej informacji, oczywiście takich sms-ów należy wysłać więcej a i tak na końcu dowiemy się, że nie możemy pożyczyć pieniędzy w firmie Dreams Bank. A pieniędzy za wysyłane wiadomości oczywiście nikt nam nie odda.

Środa 19 wrzesień 2012 11:04Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: DreamsBank - Opinie

trzeba nie mieć rozumu, żeby dać się nabrać na coś takiego, wysyłać sms-a żeby dowiedzieć się że i tak pożyczki nie dostanę, a znając pomysłowość ludzi to pewnie tych sms-ów trzeba będzie wysłać całą serię, czy ktoś skusił się i wysłał?

Skomentuj opinię

Reklama
Czwartek 20 wrzesień 2012 16:01Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: DreamsBank - Opinie

to jest to samo co GoodCash i Geldoria Finance, właściciel też pewnie jeden, żerują na ludziach potrzebujących pomocy i łapiących się każdej możliwości pożyczenia gotówki

Skomentuj opinię

Środa 3 październik 2012 13:32Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: DreamsBank - Opinie

ten sam syf co geldoria finance, właściciel tego czegoś podaje na stronie kontakt biuro@geldorbank.com, tyle że żadne maile tam nie dotrą bo domena geldorbank.com jest wolna i każdy może ją sobie zarejestrować

dane właściciela do sprawdzenia po nip na http://www.stat.gov.pl/regon/

Numer identyfikacyjny REGON 276053749 Numer NIP 6422479442 Nazwa KARWOT ARTUR GELDOR Nazwisko KARWOT Imię / imiona ARTUR

Województwo ŚLĄSKIE Powiat M. RYBNIK Gmina/Dzielnica lub Delegatura M. RYBNIK Ulica, miejscowość UL. MORWOWA 64 , RYBNIK Poczta 44-207 RYBNIK

Kod i nazwa podstawowej formy prawnej 9 - OSOBA FIZYCZNA PROWADZĄCA DZIAŁALNOŚĆ GOSPODARCZĄ

itd ...

Skomentuj opinię

Środa 10 październik 2012 14:02Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: DreamsBank - Opinie

... jest tyle innych sprawdzonych firm

Skomentuj opinię

Niedziela 14 październik 2012 22:45Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: DreamsBank - Opinie

oszustwo i naciąganie

Skomentuj opinię

Sobota 20 październik 2012 12:50Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: DreamsBank - Opinie

jak wyzej, nie dajcie sie nabrać na takie coś jak dreamsbank.pl, goodcash.pl czy geldoria-finance.pl to wszystko sa naciągacze żerujący na ludzkiej biedzie

Skomentuj opinię

Czwartek 21 marzec 2013 21:02Zgłoś nadużycie
mini
mini
lubelskie
Temat postu: DreamsBank - Opinie
Opinia negatywna

Zgodze sie zamiast pożyczki przyszedł mi kosmiczny rachunek za telefon ktory musze rozkladac na raty,po co mi to bylo

Skomentuj opinię

Czwartek 25 sierpień 2016 19:24Zgłoś nadużycie
dorcia
dorcia
Temat postu: DreamsBank - Opinie
Opinia negatywna

Zgłaszam do prokuratury całe szczęście mam tam rodzinkę

Skomentuj opinię

Piątek 14 lipiec 2017 6:47Zgłoś nadużycie
Maria
Maria
Gdynia
Temat postu: DreamsBank - Opinie
Opinia negatywna

Dorcia? Do której prokuratury? Też zostałam oszukana na sporą kwotę!

Skomentuj opinię

Reklama