MaxiPozyczka

Confronter - Opinie

Confronter.pl - forum i opinie

Wtorek 19 maj 2015 13:08Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 253
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Confronter - Opinie

Szybka pożyczka Confronter.pl

Rynek wszelakiego rodzaju pożyczek oraz kredytów cały czas się rozwija, ludzie bardzo często stają w obliczu konieczności uzyskania szybkiego zastrzyku gotówki. Problemem staje się w takim momencie wybór najkorzystniejszej oferty na daną chwilę, a samodzielna analiza każdej możliwości z osobna jest dosyć czasochłonna i nie każdy może sobie na nią pozwolić. Dobrym miejscem dla takich osób może okazać się serwis Confronter, gdzie dość sprawnie można wyszukać instytucje, których oferta sprosta naszym oczekiwaniom oraz przeprowadzić ich porównanie. Za pośrednictwem tej strony istnieje możliwość sprawdzenia dostępnych na rynku kredytów następujących kategorii: kredytu gotówkowego, hipotecznego, firmowego, samochodowego, szybkich pożyczek oraz usługi redukowania długów. Poprzez przesuwanie suwaków w pożądanej sekcji wybiera się kwotę (od 1000 zł do 1 000 000 zł) oraz okres spłaty – od 3 miesięcy do 60 miesięcy. Wtedy zostanie nam przedstawiona liczba określająca ilość dostępnych usług spełniających wybrane przez nas warunki, po kliknięciu której zostajemy przekierowani na podstronę z listą wszystkich firm oraz podstawowymi dany

mi. Można także wypełnić krótki formularz, zawierający imię, nazwisko, numer telefonu oraz adres e-mail, po którego wypełnieniu można spodziewać się kontaktu od konsultanta. Strona confronter.pl prowadzona jest przez spółkę eMediator.pl, która oprócz pośredniczenia w zawieraniu umów kredytowych, prowadzi także usługi oddłużające. Firma zapewnia indywidualne podejście do każdej sprawy, dogłębną analizę, negocjacje z wierzycielami raz profesjonalne 6-miesięczne doradztwo. W Internecie ciężko znaleźć opinie na temat Confrontera, jednak zazwyczaj pośrednicy nie są zbyt często komentowani. Zastrzeżenia? Z pewnością brak pewności odnośnie do przedstawianie klientowi faktycznie najlepszych ofert, gdyż firma współpracuje tylko z określonymi instytucjami i tylko spośród tego zawężonego grona wyświetlane są propozycje.  

Wtorek 27 październik 2015 18:19Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Confronter - Opinie

do kogo skierowana jest ta pożyczka?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 3 listopad 2015 0:26 | Gość

To jest pośrednictwo kredytowe cz pożyczkowe, możesz za ich pośrednictwem wziąć kredyt gotówkowy, hipoteczny, na auto, szybką pożyczkę chwilówkę itd. Po co korzystać z pośrednika? Żeby znaleźli i wynegocjowali najlepszą ofertę jeżeli sam nie chcesz szukać. Zapłacisz za te usługi, czy warto? Musisz sam sprawdzić.

Wtorek 10 październik 2017 15:51 | alutka

A ja jakoś tego nie odczułam finansowo :) naprawdę wolę skorzystać z usług firmy takiej jak confronter, zamiast spędzać godziny na szukaniu ofert i rozmowach z dziesiątkami firm.. potem i tak z większości nic nie wychodzi. a tak to mówię czego oczekuję i dostaję ofertę na tacy :)

Poniedziałek 16 październik 2017 12:04 | anna

konsultant znajduje dla ciebie najlepszą i najkorzystniejszą ofertę, pomaga w załatwieniu formalności. Oszczędzasz czas i pieniądze, bo oferta którą dla mnie znaleziono była według mnie naprawdę opłacalna. Jeśli nie wiesz, w jakiej firmie złożyć wniosek o pożyczkę albo nie masz czasu szukać ofert w internecie, tutaj ci pomogą.

Reklama
Wtorek 17 listopad 2015 17:44Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Confronter - Opinie

jaki jest do nich numer, ma ktoś telefon do confronter?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 27 listopad 2015 14:30 | Gość

22 102 14 59

Wtorek 31 styczeń 2017 17:15 | Zbyszek | Chełmwxx

22 10221460

Wtorek 10 październik 2017 15:53Zgłoś nadużycie
alutka
alutka
Temat postu: Confronter - Opinie

polecam :)
naprawdę fajna sprawa, wypełniłam formularz i przedstawiona mi została oferta pożyczki w sam raz dla mnie. zaoszczędzony czas, no i powiem szczerze, że nie sądziłam, że uda mi się znaleźć coś w mojej sytuacji finansowej :)
no i konsultant był super miły :)

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 16 październik 2017 12:01 | anna

zgadzam się, bardzo dobra i profesjonalna obsługa. Również znaleziono dla mnie pożyczkę na bardzo dobrych warunkach.

Wtorek 17 październik 2017 10:39 | andrzej

zgadzam sie

Poniedziałek 16 październik 2017 12:00Zgłoś nadużycie
anna
anna
Temat postu: Confronter - Opinie
Opinia pozytywna

Polecam, oszczędność czasu i pieniędzy, konsultant sam znalazł dla mnie najlepszą ofertę i wynegocjował najlepsze warunki.

Skomentuj opinię

Wtorek 17 październik 2017 10:38Zgłoś nadużycie
andrzeh
andrzeh
Temat postu: Confronter - Opinie
Opinia pozytywna

Ok, co prawda akurat dla mnie nie znaleziono oferty takiej jaka chcialem, ale obsluga na dobrym poziomie, firma godna zaufania i rzetelnie podeszli do sprawy.

Skomentuj opinię

Środa 18 październik 2017 7:36Zgłoś nadużycie
iga
iga
Temat postu: Confronter - Opinie
Opinia pozytywna

super :) miła obsługa, fachowa. pomogli mi dostać pożyczkę :) warunki super

Skomentuj opinię

Poniedziałek 23 październik 2017 8:24Zgłoś nadużycie
Artur
Artur
Temat postu: Confronter - Opinie
Opinia pozytywna

Serdecznie z całego serca polecam!! Najlepsza porównywarka finansowa, obsługa na najwyższym poziomie, jestem zaskoczony i naprawdę zadowolony. Tak powinny działać wszystkie porównywarki finansowe. Pomoc człowiekowi to powinien być ich cel! Z takim podejściem spotkałem się w tej firmie, pomagają, ułatwiają życie, po prostu szok że można być tak obsłużonym. Polecam z całego serca

Skomentuj opinię

Piątek 27 październik 2017 7:52Zgłoś nadużycie
Teresa
Teresa
Temat postu: Confronter - Opinie
Opinia pozytywna

Pani znalazła dla mnie ofertę która najlepiej odpowiadała moim oczekiwaniom i pomogła mi złożyć wniosek w firmie. Postarała się też abym dostała obniżoną prowizję. Polecam i pozdrawiam, Teresa

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 28 grudzień 2017 13:16 | Paweł | Ruda Śląska

ja mam mniej kolorowo ale też postarali się mi pomóc i znaleźć w ofercie coś co będzie dla mnie "w sam raz".

Wtorek 6 marzec 2018 15:21Zgłoś nadużycie
Rmi
Rmi
Kraków
Temat postu: Confronter - Opinie

To dosyć wszechstronna porównywarka. Dużo opcji finansowych można tam porównać. Mnie akurat przydały się lokaty :)

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 4 czerwiec 2018 11:16 | klaudia | Wrocław

jako porównywarka finansowa spisuje się idelnie. Ja szukałam szybkich pożyczek. Jest w czym przebierać

Czwartek 14 czerwiec 2018 19:33Zgłoś nadużycie
Global fiNans
Global fiNans
Lublin
Temat postu: Confronter - Opinie

Jesli potrzebujesz gotówki, a banki czy tez inne firmy pozyczkowe nie chca Ci pomóc- skontaktuj sie z nami.

- Czy potrzebujesz kredytu lub pozyczki; Kredyt finansowy, kredyt mieszkaniowy, kredyt inwestycyjny, kredyt samochodowy, konsolidacji zadluzenia, pozyczki osobiste.

- Kredyty i inwestycje prywatne od 5000 do 900.000.000 zl / EUR .

-Oprocentowanie 2.8% rocznie

- srodki na koncie nawet w 48 h.

- dlugi okres splaty- do 300 miesiecy

- Osoby lub przedsiebiorca; trzeba finansowanie konsolidacji dlugów lub finansowania, aby wlaczyc zmiana firmy lub powiekszyc.

Jesli potrzebujesz pieniedzy z jakiegokolwiek powodu, nie wahaj sie skontaktowac sie z nami, aby uzyskac wiecej informacji.

Email: financec647@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama