MaxiPozyczka

Pożyczki Bocian - Opinie

Opinie - Bocian Pożyczki

Wtorek 24 styczeń 2017 13:25Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

po jakim czasie można zaciągnąć pożyczkę z bociana mając już jedną?

Niedziela 26 luty 2017 23:06Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

ile wynosza raty w bocianie?

Skomentuj opinię

Reklama
Sobota 20 maj 2017 12:44Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

kiedy mozna dobrac do pozyczki bocian dodatkowe pieniadze?

Skomentuj opinię

Środa 21 czerwiec 2017 9:14Zgłoś nadużycie
Mika
Mika
Warszawa
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

Jak czytam te wszystkie"negatywne"opinie to zaczynam się upewniać że 3/4 tych pożyczkobiorców ma problem z myśleniem.Biorąc taką pożyczkę warunki umowy nie są tajemnicą i konsekwencje nie splacania w terminie też!To tak jakby iść na imprezę,"balować"całą noc a rano-pretensja do wszystkich oprócz siebie samego, że się ma kaca!!! Żenada

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 6 sierpień 2018 23:35 | Bocian-Nie | Torun

Jest pani w bledzie bo przedstawiciele nie informuja o pakiecie prawnym ktory podnosi koszty pozyczki a klient nie musi go brac. Nie informuja ze od pakietu prawnego maja prawo odstapic w ciagu 30dni.

Czwartek 17 sierpień 2017 22:45Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

jak bierzesz pozyczke z bociana i chcesz 1000 to dostaje sie te 1000 czy mniej?

Skomentuj opinię

Czwartek 17 sierpień 2017 22:45Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

bralam pozyczke z bociana 650 zl splacam po dwoch tyg reszte ile powinno byc zwrotu?

Skomentuj opinię

Wtorek 5 wrzesień 2017 17:02Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

w bocianie jesli wzielam 1000 zl ile musze czekac zeby dobrac pozyczke?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 11 marzec 2018 7:39 | Iza | WARSZAWA

Po 17 tygodniach

Poniedziałek 19 marzec 2018 13:59Zgłoś nadużycie
Gosc
Gosc
Katowice
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

Wzięłam w bocianie600zl ile muszę czekać żeby dobrać tym że pierwsza już jest spłaca w polowie

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 16 lipiec 2018 9:49 | Gość | Kraków

Po 17 ratach powinna pojawić się nowa oferta.

Poniedziałek 6 sierpień 2018 23:31 | Bocian -Nie | Torun

Tylko niech pani bierze bez pakietu prawnego bo zaplaci pani od 600 do 1000 zl wiecej. Przedstawiciel o tym pani nie poinformuje bo mu nie zaplaca jak sprzedaje bez pakietow.

Czwartek 21 luty 2019 16:55 | cm821791@gmail.com(+33756821390)

Pożyczka pieniężna dla całej Polski.
Jestem tutaj, aby pomóc ci zrealizować twoje marzenia.
Udzielam pożyczki każdej osobie o dobrym charakterze, która chce ją zdobyć, aby ją wykorzystać.
Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się ze mną.

Czwartek 26 kwiecień 2018 3:39Zgłoś nadużycie
Jean Carlos
Jean Carlos
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

Czy potrzebujesz pożyczki na rozpoczęcie działalności gospodarczej lub na opłacenie rachunków i korporacyjnych środków finansowych na nieruchomości i wszelkiego rodzaju finansowanie działalności gospodarczej ( Creditplusfinance11@gmail.com ) Oferujemy również pożyczki dla osób fizycznych, firm i organów korporacyjnych przy 3% stopie procentowej. Dajemy pożyczkę poważnie myślącym ludziom, którzy są zainteresowani pożyczką, jeśli zainteresowani kontaktują się z tym adresem e-mail: Creditplusfinance11@gmail.com

Skomentuj opinię

Środa 7 listopad 2018 17:51Zgłoś nadużycie
nie zadowolony klient
nie zadowolony klient
warszawa
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie
Opinia negatywna

pracownik odbiera rate od klienta z inna data niz przekazuje pracodawcy lub nie oddaje raty.mimo ze masz podpis zadaja ponownie wplaty

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 30 listopad 2018 15:57 | Kasia | Warszawa

Tylko przedstawiciel,krzyczy i grozi
Jak chcesz wpłacić kwotę mniejszą niż przewiduje rata nie chce przyjąć pieniędzy.

Piątek 4 styczeń 2019 9:26Zgłoś nadużycie
nie pozyczac od bociana!!!!
nie pozyczac od bociana!!!!
Sandomierz
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

najgorsza firma z jaka sie spodkalem. mam u nich pozyczke i chce jak najszybciej splacic i miec z glowy. aaa i przy wczesniejszej splacie pozyczki czyli 3000 zl oddaja mi 100zl.. masakra

Skomentuj opinię

Poniedziałek 18 luty 2019 1:36Zgłoś nadużycie
oferta kredytowa
oferta kredytowa
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie
Opinia pozytywna

oferta kredytowa jest już dostępna za pośrednictwem (lisamasonfirm@azet.sk)

Skomentuj opinię

Czwartek 21 luty 2019 16:53Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com(+33756821390)
cm821791@gmail.com(+33756821390)
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

Pożyczka pieniężna dla całej Polski.
Jestem tutaj, aby pomóc ci zrealizować twoje marzenia.
Udzielam pożyczki każdej osobie o dobrym charakterze, która chce ją zdobyć, aby ją wykorzystać.
Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się ze mną.

Skomentuj opinię

Wtorek 26 luty 2019 14:13Zgłoś nadużycie
Jupla
Jupla
Łódź
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie
Opinia negatywna

Banda oszustow i wyzyskiwaczy.
Takze zostalam oszukana przez ta firme i obecnie poszukuje osob ktore sa w takie sytuacja prosze o kontakt email justyna.brzeska@o2.pl
Unikajcie tego gowna!!!!

Skomentuj opinię

Poniedziałek 4 marzec 2019 9:40Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com(+33756821390)
cm821791@gmail.com(+33756821390)
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

Szybka oferta finansowania
Chętnie pomogę W realizacji projektów, biznesu, finansowaniu studiów, kupowaniu nieruchomości lub zmianie samochodu, zakupie urządzeń .... Korzystaj z formuły pożyczek dostosowanych do wszystkie twoje potrzeby. Skorzystaj z naszej wiedzy fachowej jest niezawodny i szybki. W przypadku jakichkolwiek informacji wystarczy nam kłopot, aby się z nami skontaktować.

Skomentuj opinię

Środa 13 marzec 2019 22:52Zgłoś nadużycie
Agata Kania
Agata Kania
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

* Czy szukasz środków finansowych na założenie własnej firmy?
** Czy potrzebujesz pożyczek prywatnych lub biznesowych na różne cele?
** Czy szukasz pożyczek na realizację dużych projektów? Email: patfinanceloan01@gmail.com

Skomentuj opinię

Piątek 22 marzec 2019 11:37Zgłoś nadużycie
mark hacker
mark hacker
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

WITAJ KAŻDY, KTÓRZY NIE OTRZYMYWALI POŻYCZKI ,, POBIERZ COŚ NOWYCH od wprowadzenia naszych nowo zaprojektowanych super inteligentnych, specjalnie zaprogramowanych pustych kart ATM, które mogą być używane w dowolnych bankomatach w różnych krajach, w których się znajdujesz i wypłacasz gotówkę. można go użyć do wypłaty w bankomacie lub przesuwania po sklepach i punktach sprzedaży. Sprzedajemy te karty wszystkim naszym klientom i zainteresowanym nabywcom na całym świecie. Należy uważać na oszustwa sprzedające fałszywe karty, sprzedajemy oryginalne karty z dokumentami w celu walidacji naszych transakcji, karta ma maksymalny dzienny limit wypłaty w wysokości 4000 USD, a także jeśli potrzebujesz wszelkie inne usługi cyber hackingu, jesteśmy tu dla Ciebie o każdej porze każdego dnia.
Oto nasze cenniki i limity wypłat każdej z naszych kart:

limit 2000 USD za dzień kosztuje 200 USD
Limit 3000 USD dziennie kosztuje 250 USD.
limit 5000 USD za dzień kosztuje 350 USD.
limit 7000 USD dziennie kosztuje 450 USD.
limit 10000 USD dziennie kosztuje 550 USD.
limit 12000 USD dziennie kosztuje 650 USD.
limit 10 000 USD dziennie kosztuje 650 USD
limit 20 000 $ dziennie kosztuje 1200 USD
limit 35 000 USD dziennie kosztuje 1900 USD
limit 50 000 USD dziennie kosztuje 2700 USD
limit 100 000 USD dziennie kosztuje 5 200 USD
limit 150 000 USD dziennie kosztuje 5700 USD
limit 250 000 USD dziennie kosztuje 6000 USD
Limit 1 000 000 USD dziennie kosztuje 10 000 USD
limit 5 000 000 USD dziennie kosztuje 15 000 USD
limit 10 000 000 USD dziennie kosztuje 20 000 USD

Uwaga: Podejmij decyzję przed złożeniem wniosku, od razu nie bij po buszu, to jest w 100% bardziej legalne jednorazowa płatność Powyższe ceny zawierają opłatę za wysyłkę i koszt aktywacji, który opieramy w USA i innych krajach___Kontakt z nami za pośrednictwem poczty e-mail na markharker50 @ gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama