MaxiPozyczka

Pożyczki Bocian - Opinie

Opinie - Bocian Pożyczki

Wtorek 24 styczeń 2017 13:25Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

po jakim czasie można zaciągnąć pożyczkę z bociana mając już jedną?

Niedziela 26 luty 2017 23:06Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

ile wynosza raty w bocianie?

Skomentuj opinię

Reklama
Sobota 20 maj 2017 12:44Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

kiedy mozna dobrac do pozyczki bocian dodatkowe pieniadze?

Skomentuj opinię

Środa 21 czerwiec 2017 9:14Zgłoś nadużycie
Mika
Mika
Warszawa
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

Jak czytam te wszystkie"negatywne"opinie to zaczynam się upewniać że 3/4 tych pożyczkobiorców ma problem z myśleniem.Biorąc taką pożyczkę warunki umowy nie są tajemnicą i konsekwencje nie splacania w terminie też!To tak jakby iść na imprezę,"balować"całą noc a rano-pretensja do wszystkich oprócz siebie samego, że się ma kaca!!! Żenada

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 6 sierpień 2018 23:35 | Bocian-Nie | Torun

Jest pani w bledzie bo przedstawiciele nie informuja o pakiecie prawnym ktory podnosi koszty pozyczki a klient nie musi go brac. Nie informuja ze od pakietu prawnego maja prawo odstapic w ciagu 30dni.

Czwartek 17 sierpień 2017 22:45Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

jak bierzesz pozyczke z bociana i chcesz 1000 to dostaje sie te 1000 czy mniej?

Skomentuj opinię

Czwartek 17 sierpień 2017 22:45Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

bralam pozyczke z bociana 650 zl splacam po dwoch tyg reszte ile powinno byc zwrotu?

Skomentuj opinię

Wtorek 5 wrzesień 2017 17:02Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

w bocianie jesli wzielam 1000 zl ile musze czekac zeby dobrac pozyczke?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 11 marzec 2018 7:39 | Iza | WARSZAWA

Po 17 tygodniach

Poniedziałek 19 marzec 2018 13:59Zgłoś nadużycie
Gosc
Gosc
Katowice
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

Wzięłam w bocianie600zl ile muszę czekać żeby dobrać tym że pierwsza już jest spłaca w polowie

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 16 lipiec 2018 9:49 | Gość | Kraków

Po 17 ratach powinna pojawić się nowa oferta.

Poniedziałek 6 sierpień 2018 23:31 | Bocian -Nie | Torun

Tylko niech pani bierze bez pakietu prawnego bo zaplaci pani od 600 do 1000 zl wiecej. Przedstawiciel o tym pani nie poinformuje bo mu nie zaplaca jak sprzedaje bez pakietow.

Czwartek 21 luty 2019 16:55 | cm821791@gmail.com(+33756821390)

Pożyczka pieniężna dla całej Polski.
Jestem tutaj, aby pomóc ci zrealizować twoje marzenia.
Udzielam pożyczki każdej osobie o dobrym charakterze, która chce ją zdobyć, aby ją wykorzystać.
Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się ze mną.

Czwartek 26 kwiecień 2018 3:39Zgłoś nadużycie
Jean Carlos
Jean Carlos
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

Czy potrzebujesz pożyczki na rozpoczęcie działalności gospodarczej lub na opłacenie rachunków i korporacyjnych środków finansowych na nieruchomości i wszelkiego rodzaju finansowanie działalności gospodarczej ( Creditplusfinance11@gmail.com ) Oferujemy również pożyczki dla osób fizycznych, firm i organów korporacyjnych przy 3% stopie procentowej. Dajemy pożyczkę poważnie myślącym ludziom, którzy są zainteresowani pożyczką, jeśli zainteresowani kontaktują się z tym adresem e-mail: Creditplusfinance11@gmail.com

Skomentuj opinię

Środa 7 listopad 2018 17:51Zgłoś nadużycie
nie zadowolony klient
nie zadowolony klient
warszawa
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie
Opinia negatywna

pracownik odbiera rate od klienta z inna data niz przekazuje pracodawcy lub nie oddaje raty.mimo ze masz podpis zadaja ponownie wplaty

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 30 listopad 2018 15:57 | Kasia | Warszawa

Tylko przedstawiciel,krzyczy i grozi
Jak chcesz wpłacić kwotę mniejszą niż przewiduje rata nie chce przyjąć pieniędzy.

Piątek 4 styczeń 2019 9:26Zgłoś nadużycie
nie pozyczac od bociana!!!!
nie pozyczac od bociana!!!!
Sandomierz
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

najgorsza firma z jaka sie spodkalem. mam u nich pozyczke i chce jak najszybciej splacic i miec z glowy. aaa i przy wczesniejszej splacie pozyczki czyli 3000 zl oddaja mi 100zl.. masakra

Skomentuj opinię

Poniedziałek 18 luty 2019 1:36Zgłoś nadużycie
oferta kredytowa
oferta kredytowa
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie
Opinia pozytywna

oferta kredytowa jest już dostępna za pośrednictwem (lisamasonfirm@azet.sk)

Skomentuj opinię

Czwartek 21 luty 2019 16:53Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com(+33756821390)
cm821791@gmail.com(+33756821390)
Temat postu: Pożyczki Bocian - Opinie

Pożyczka pieniężna dla całej Polski.
Jestem tutaj, aby pomóc ci zrealizować twoje marzenia.
Udzielam pożyczki każdej osobie o dobrym charakterze, która chce ją zdobyć, aby ją wykorzystać.
Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się ze mną.

Skomentuj opinię

Reklama