MaxiPozyczka

Biuro Informacji Pożyczkowej - Opinie

Opinie - Pożyczki w bip-pozyczki.pl

Sobota 10 listopad 2012 17:00Zgłoś nadużycie
Maciej
Maciej
Poznań
Temat postu: Biuro Informacji Pożyczkowej - Opinie
Opinia negatywna

a jezeli jestem z kosciana to w koscianie w sadzie czy jak ? jestem zielony poniewaz nigdy na takie cos sie nie natknolem.

Wtorek 13 listopad 2012 20:33Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Biuro Informacji Pożyczkowej - Opinie
Opinia negatywna

uważajcie też na PKF Skarbiec to firma z tej samej beczki!

Skomentuj opinię

Reklama
Wtorek 13 listopad 2012 21:03Zgłoś nadużycie
Maciej
Maciej
Poznań
Temat postu: Biuro Informacji Pożyczkowej - Opinie
Opinia negatywna

mam isc na policje czy jak ? bo wplacilem im pieniadze i oczywiscie pozyczki nie dostalem.Mowa o Bip

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 11:19Zgłoś nadużycie
Magda
Magda
Poznań
Temat postu: Biuro Informacji Pożyczkowej - Opinie
Opinia negatywna

Wszystkie osoby poszkodowane z Poznania, proszone są do zgłoszenia sprawy na policję przy ulicy Marcinkowskiego (taką informację uzyskaliśmy na policji przy ul.Szylinga) Mamy kontakt jak na razie z trzema poszkodowanymi.Wszyscy brali pożyczkę przy ulicy Taczaka. Proszę o kontakt 669899644

Skomentuj opinię

Wtorek 20 listopad 2012 18:24Zgłoś nadużycie
pinezka
pinezka
ZIELONA GORA
Temat postu: Biuro Informacji Pożyczkowej - Opinie
Opinia negatywna

Witam wszystkich oszukanych przez firme biuro informacji kredytowej. oszukane osoby powinny zglaszac sie na policje w swoim miejscu zamieszkania poniewaz ten preceder oszustwa jest na skale calej polski. CBŚ z Zielonej Gory zajmuje SIE TA SPRAWA sprawdzaja ich dokumety i komputery tam sa wszystkie dane osób oszukanych ale nie wiadomo czy bede docierac dotych osób najlepiej bedzie jak te osoby same sie zglosza na policje i opowiedza swoja historie. ZGLASZAJCIE SIE IM SZYBCIEJ ZNAJDA SIE LUDZIE OSZUKANI TYM SZYBCIEJ DOJDZIE DO SPRAWY I MOZE BEDZIE SZANSA NA ODZYSKANIE PIENIEDZY KTORE WPLACILISMY!!! CALY SZEF SIEDZI I JEGO WSPOLNISZKA PATRYCJA S TEZ. ODPOWIEDZA ZA WSZYSTKO......

Skomentuj opinię

Poniedziałek 26 listopad 2012 22:22Zgłoś nadużycie
Szymon
Szymon
Temat postu: Biuro Informacji Pożyczkowej - Opinie

Często zastanawiam się co mają w sobie takie banki jak Biuro Informacji Pożyczkowej - bip-pozyczki.pl, że ludzie decydują się na korzystanie z ich usług. Matematyka kredytowa jest prosta. Trudno więc tłumaczyć się że nie wiedziało się że skoro rata kredytu wynosi 199,99zł to przez 12 miesięcy spłacimy 2399,88 zł a nie 15% z 1000 czyli 1150 jak nam próbują wmówić. Ta firma ma właśnie takie warunki.

Skomentuj opinię

Czwartek 13 grudzień 2012 22:55Zgłoś nadużycie
nietoperz franio
nietoperz franio
łodz
Temat postu: Biuro Informacji Pożyczkowej - Opinie

Witajcie my zostaliśmy oszukani w Łodzi przez pana Piotra B.Złożone jest zawiadomienie o wyłudzeniu pieniędzy w prokuraturze łódz-górna.My już byliśmy przesłuchiwani.Teraz nasza sprawa została połączona z Zieloną Górą . U nas jedyną formą zabezpieczenia było wpłacenie 8% od pożyczanej kwoty. Na stronie forum.o2 jest wypowiedz ich byłego doradcy i ciekawa lektura jaką tam zamieścił do wglądu.

Skomentuj opinię

Czwartek 23 maj 2013 12:35Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Biuro Informacji Pożyczkowej - Opinie

Odradzam, ani "ubezpieczenia" ani pożyczki

Skomentuj opinię

Czwartek 12 kwiecień 2018 10:56Zgłoś nadużycie
Anthony
Anthony
Oferta kredytowa
Temat postu: Biuro Informacji Pożyczkowej - Opinie

Czy potrzebujesz szybkiej pożyczki z relatywnie niskim oprocentowaniem tak niskim jak 3%? Oferujemy kredyt biznesowy, pożyczki osobiste, pożyczki mieszkaniowe, Auto pożyczki, pożyczki studenckie, konsolidacji zadłużenia pożyczki e.t.c. bez względu na ocenę kredytową. Jesteśmy zagwarantowane w rozdawanie usług finansowych dla naszych wielu klientów na całym świecie. Z naszych elastycznych pakietów pożyczek, pożyczki mogą być przetwarzane i przekazywane do kredytobiorcy w możliwie najkrótszym czasie, skontaktuj się z naszym specjalistą w zakresie doradztwa i planowania finansów. Jeśli potrzebujesz szybkiej pożyczki skontaktuj się z nami za pośrednictwem poczty elektronicznej:
jimmelbloss@gmail.com

Skomentuj opinię

Czwartek 12 kwiecień 2018 20:19Zgłoś nadużycie
Anthony
Anthony
Oferta kredytowa
Temat postu: Biuro Informacji Pożyczkowej - Opinie


Czy jesteś człowiekiem biznesowym czy kobietą? Czy potrzebujesz środków, aby założyć własny biznes? Czy potrzebujesz pożyczki na osiedlenie się zadłużenia lub spłacić rachunki lub rozpocząć miły biznes? Potrzebujesz funduszy na sfinansowanie swojego projektu? Oferujemy gwarantowane usługi pożyczkowe dowolnej kwoty i do dowolnej części świata (osoby fizyczne, firmy, nieruchomości i organy korporacyjne) w naszym wspaniałym oprocentowaniu 2%. Dla aplikacji i więcej informacji Wyślij odpowiedzi na następujący adres E-mail: oberon55553@gmail.com
Dzięki i czekamy na szybką odpowiedź. Pozdrawiam

Skomentuj opinię

Reklama