All money - Opinie

Opinie - Pożyczki w All money - allmoney.pl

Czwartek 15 listopad 2012 20:43Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 182
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: All money - Opinie

Firma All money

All money posiada swoje oddziały w wielu miastach Polski. Centrala firmy znajduje się w Warszawie przy ul. Domaniewska 41a.

Pożyczka w All money

W All money możesz otrzymać pożyczkę gotówkową od kwoty 400 zł aż do 20 000 zł. Aby otrzymać pożyczkę w All money musisz wykonać kilka prostych kroków. Po pierwsze wejdź na stronę internetową i wypełnij formularz kontaktowy online. W ciągu 2 dni od wypełnienia formularza pracownik firmy All money skontaktuje się z tobą i umówi na spotkanie w wybranym przez ciebie oddziale firmy All money. Na spotkaniu pracownicy zbadają twoją zdolność kredytową i jeśli sytuacja okaże się pozytywna podpiszecie umowę o pożyczkę. Pieniądze zostaną wypłacone na twoje konto. Pożyczka w All money to krok do szybkiej gotówki bez zbędnych formalności, bez prowizji za jej udzielenie, bez zgody współmałżonka. Maksymalny okres spłaty pożyczki w All money, zależny od jej wysokości to wynosi nawet 60 miesięcy. Pożyczkę z All money możesz przeznaczyć na dowolny cel.

Wziąłeś już pożyczkę w All money? Podziel się swoimi opiniami na temat firmy i samej pożyczki gotówkowej. Czekamy na twoje opinie na naszym forum.

Poniedziałek 19 listopad 2012 12:23Zgłoś nadużycie
Fantom
Fantom
Białystok
Temat postu: All money - Opinie

brał ktoś? jakie opinie? jakieś opłaty wstępne za rozpatrzenie wniosku mają czy nie?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 25 listopad 2012 10:59 | Gość

nie ma opłat za rozpatrzenie wniosku o pożyczkę, nie ma tez prowizji za udzielenie, ale pod warunkiem że wykupisz ubezpieczenie pożyczki

Środa 22 styczeń 2014 12:39 | Gość

a to nie to samo?

Piątek 11 lipiec 2014 0:50 | re | lublin

brałam .. i idę na policję , wzięli ogromną prowizję i podrobili mój podpis

Reklama
Wtorek 20 listopad 2012 12:57Zgłoś nadużycie
Max
Max
Temat postu: All money - Opinie
Opinia pozytywna

a czy przypadkiem All Money to nie kolejna firma w "stajni" Czarneckiego? Czarnecki jest współzałożycielem m.in. banków: Getin Noble Bank, Idea Bank; firm doradczych, pośredniczących w udzielaniu kredytów i pożyczek: Open Finance, Home Broker, Tax Care, Idea Expert; ubezpieczeniowych: Open Life; i wiele wiele innych, jest też firma zajmująca się windykacją należności - getBack, można powiedzieć że ma komplet :)

All money to firma parabankowa nie podlegająca regulacjom Rekomendacji T, (które nota bene są wyśrubowane do granic możliwości) tak więc można przypuszczać że klienci którzy nie mieli szans na pożyczkę czy kredyt np w Getin Bank ze względu na brak zdolności kredytowej w All money dostaną ją bez problemu.

Ostatnio edytowane przez MaxiPozyczka; Czwartek 22 listopad 2012 16:20

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 13 marzec 2013 22:11 | Gość

prawie zgadłeś, jednym z pośrednich akcjonariuszy firmy All money jest właśnie Leszek Czarnecki, przyznała się do tego sama firma All money na łamach któregoś większego portalu

Sobota 16 marzec 2013 16:01 | Gość

potwierdzam, na WP kiedyś to czytałem

Środa 29 maj 2013 10:55 | Gość

no i co z tego? facet ma głowę na karku i wie jak zarabiać pieniądze, a wy narzekacie, pożyczacie i tylko napychacie innym kieszenie

Piątek 25 październik 2013 17:13 | Gość

od października oficjalnie All money należy już do Idea Expert S.A. a ta firma z kolei jest częścią Getin Holding

Środa 21 listopad 2012 21:27Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: All money - Opinie

jakieś tajemnicze te All Money, udzielają pożyczek ale jakie warunki spłaty, jakie opłaty, oprocentowanie to nie za bardzo wiadomo, jedyne co wiem to to że mają niski pułap zdolności kredytowej, jak to parabanki

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 29 październik 2013 13:46 | Gość

all money chyba tylko pośredniczy w udzielaniu pożyczek, mają w swojej ofercie pożyczki zarówno pożyczki bankowe jak i pozabankowe, dla każdego oferta jest indywidualna

Piątek 11 lipiec 2014 0:54 | re | lublin

brałam 16.000 wzięli prowizji 3600 + ubezpieczenie 3400+ 1400 prowizja banku , getin banku oczywiście

Czwartek 22 listopad 2012 11:28Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: All money - Opinie

All money w większości miast dopiero powstaje, wszędzie pełno ogłoszeń że rekrutują pracowników, ale z pewnością będzie to ważny gracz na rynku pożyczek pozabankowych, można przypuszczać że nawet najważniejszy, wiedząc kto za tym stoi

Skomentuj opinię

Czwartek 22 listopad 2012 16:17Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: All money - Opinie

all money nie należy do Czarneckiego

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 25 listopad 2012 10:47 | Gość

ale powiązane z Getin Bankiem

Czwartek 17 styczeń 2013 12:54 | Laikk | Wa-wa

spółka zarejestrowana poza Polską więc trudniej się dowiedzieć kto jest udziałowce ale nie wykluczałbym Pana L.

Wtorek 5 marzec 2013 9:06 | Gość

ALL MONEY SPÓŁKA AKCYJNA wpisana do rejestru KRS w Warszawie, a to chyba jeszcze Polska? :)

Środa 13 marzec 2013 22:14 | Gość

to prawda, ale czerpie z kapitału pana Leszka Czarneckiego, bo jest jej pośrednim akcjonariuszem, także można śmiało stwierdzić że firma na rynku ma sukces murowany :) p. Czarnecki nie inwestuje w niepewne biznesy :)

Środa 23 październik 2013 10:37 | Gość

all money to pośrednik finansowy i załatwia pożyczki w wielu firmach i bankach w zależności od tego co potrzebuje dany klient

Piątek 25 październik 2013 15:42 | Gość

pośrednik nie pośrednik, a czy mają jakieś pożyczki dla osób ze słabym bik, czy w ogóle są takie pożyczki bez bik u nich czy tylko oferty z banków gdzie sprawdzają bik?

Czwartek 31 październik 2013 14:27 | Gość

mają też oferty pożyczek pozabankowych czyli dla osób ze słabym bik, złóż wniosek i zobaczysz czy coś dla ciebie zaproponują

Piątek 23 listopad 2012 8:51Zgłoś nadużycie
Megatron
Megatron
Warszawa
Temat postu: All money - Opinie

Ja brałem pożyczkę, niestety nieprzewidziana sytuacja życiowa i potrzebna była mi szybka gotówka. Wszystko na moje szczęście sprawnie poszło, a co do opłat to za rozpatrzenie nic nie płaciłem.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 26 listopad 2012 16:53Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: All money - Opinie

Jakie jest oprocentowanie pożyczki w All Money? Jakie warunki trzeba spełnić żeby dostać pożyczkę i ile można dostać?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 26 listopad 2012 17:25 | Gość

Po pierwsze musisz mieć zdolność kredytową na spłatę tej pożyczki, co optymistyczne to to że wymagana jest dużo mniejsza zdolność niż w każdym banku, All Money podchodzi dużo bardziej liberalnie do klienta aniżeli banki. Po drugie musisz posiadać jakiś dochód czy to z umowy o pracę - minimum 600 zł czy też emerytury renty itp min. 550 zł, musisz mieć jakieś wpływy. W All Money możesz dostać od 400 do max 20 000 zł pożyczki na okres od 1 roku do 5 lat. Pożyczkę można wziąć w dwie osoby. Oprocentowanie pożyczki w All Money wynosi od 15,88% wzwyż.

Wtorek 27 listopad 2012 15:26Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: All money - Opinie

Uwaga na każdym forum jak równiez na tym pisza pracownicy firm pożyczkowych, także uważajcie na pozytywne opinie. Sprawa wygląda następująco. Sprawdzają w BIK (przez Getin Bank) najczęściej wymagają zaświadczeń o zarobkach. Oprocentowanie to ok 16% ale UWAGA !!! to tylko odsetki dochodzi jeszcze obowiązkowe ubezpieczenie RRSO wychodz 66% !! po zatym ubezpieczenie jest ważne tylko 12 miesięcy, biorac pożyczkę na dłuższy okres musimy na każdy rok wykupić ubezpieczenie, inaczej żądaja 3 żyrantów (jest to zapisane drobnym druczkiem w umowie) przykładowa kalkulacja : pożyczka 8000 na 3 lata, rata miesięczna ok 400 zł do spłaty 16000 tak jest w harmonogramie ale uwaga dochodzi jeszcze ubezpieczenie na drugi rok i trzeci, razem do spłaty około 24000 !!! Czyli nawet gorzej niż Providencie. Uważnie czytajcie umowy, każdy punkt po kolei. W razie pytań służe pomocą.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 27 listopad 2012 17:23 | Gość

no proszę, bardzo ciekawe co tu piszesz, przydałby się jakiś komentarz pracowników All Money czy to prawda

Sobota 1 grudzień 2012 3:15 | Admino | p

Byłem tam miałem ofertę i nie ma nic drobnym druczkiem ,a ubezpieczenie na kolejne lata jest dobrowolne na poziomie 3% jak ty to wyliczyłeś ??

Sobota 1 grudzień 2012 3:39 | A | b

ale koleś 8000 na 36 to 222 plus ubezpieczenie przez pierwszy rok w sumie rata 330 Stary tak mi wyszło wiec nie gadaj taki mam harmonogram . Andrzej Bełchatów

Niedziela 2 grudzień 2012 21:41 | ll

Potwierdzam, mam umowę , którą zresztą wypowiem, ostrzegam , złodziejstwo gorsze niż w Providencie !!!!!

Czwartek 7 marzec 2013 14:09 | Gość

Też potwierdzam!!-Mi zaproponowali RRSO na poziomie 73%

Środa 9 październik 2013 18:45 | klamka | Gdynia

Uwaga!! to jest prawda mam wziętą pożyczkę u nich 15tyś a muszę spłacić ponad 33 tyś... ;/ Jestem załamana bardzo ;/ gdyby nie były mi potrzebne pieniądze to za żadne skarby bym nie wzięła ;/

Środa 9 październik 2013 20:01 | Gość

no ale chyba zależy od tego jak długi okres kredytowania, jak wysoka ta pożyczka, jaką miałaś historie kredytową i u jakiego pośrednika dostałaś tę pożyczkę, przykładowo biorąc kredyt hipoteczny w banku na 300 tys. też mniej więcej będziesz miała do spłaty 600 tys. takie sa realia

Poniedziałek 2 czerwiec 2014 9:02 | Klient

Jesli klient ma obiekcję,co do kosztów związanych z pozyczką to przeciez nikt nikogo na siłe nie zmusza to skorzystania z niej.Po co negatywne opinie? Najczęsciej pisza je osoby ,ktore sa niestabilnie w spłatach.Pozdrawiam.

Piątek 11 lipiec 2014 0:59 | re | lublin

JA BRAŁAM 16 TYS. a do spłaty 33 tys. , uwaga na prowizje i ubezpieczenie

Środa 28 listopad 2012 19:25Zgłoś nadużycie
Zenek
Zenek
Wawa
Temat postu: All money - Opinie

Na jakiej podstawie łączycie All Money z Getinem?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 28 listopad 2012 22:28 | Gość

Na takiej kolego podstawie, że przed podpisaniem umowy musisz podpisać zgodę na przetwarzanie danych przez Getin Bank,

Czwartek 29 listopad 2012 12:46 | Gość

Potwierdzam all money współpracuje z getinem. Ogolnie nie polecam, bo jest drogo niby jest te 15 do 19 % ale dodając ubezpieczenie to wychodzi nawet 90% realnej stopy procentowej. A z tego co wiem to i tak malo kto tam dostaje.

Sobota 1 grudzień 2012 13:56 | Edvin Wons | Katowice

Właściciele All Money pracowali kiedyś w GNB i Open Finance, to tyle. Może sami wpadli na prosty pomysł? Podoba mi się ta koncepcja, składam tam CV.

Wtorek 8 styczeń 2013 21:58 | MAGI | MIASTKO

TO NA 100 PROCENT WYWODZI SIĘ OD CZARNECKIEGO, NAWET ZAŚWIADCZENIE O ZAROBKACH I OSWIADCZENIE O UZYSKIWANYCH DOCHODACH JEST ŻYWCEM ZERŻNIĘTE Z GETINU.NAJBARDZIEJ SMIESZNE JEST TO ,ZE PATRZĄ NA SCORING PRZEZ GETIN ALE NIC WSPOLNEGO NIE MAJĄ Z BANKIEM. SZUKAJĄ LUDZI Z KASĄ I TYLKO TAKIM DAJĄ POZYCZKI.JA MAM BIK WZOROWY I 2 ZRÓDŁA DOCHODU STAŁE ,ODMÓWLI ZE WZGLEDU NA SCORING(IDIOCTWO) ALE MAM OFERTĘ W ALIOR BANKU I JĄ REALIZUJE. CZYTAJCIE UMOWY.

MAGI

Czwartek 7 marzec 2013 11:30 | Gość

a po co poszłaś do takiej firmy po pożyczkę skoro piszesz że w banku masz szansę dostać

Poniedziałek 10 grudzień 2012 13:47Zgłoś nadużycie
Przemo
Przemo
Wawa
Temat postu: All money - Opinie

Z kwoty 3000 złotych jest rata miesięczna w wysokości 170 zlotych na okres 36 miesięcy więc każdy może sobie policzyć ile allmoney ma oprocentowania

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 10 grudzień 2012 17:40 | Gość

e to nie ma tragedii jak na taką firmę pozabankową, wychodzi mniej więcej 54 % RRSO :)

Poniedziałek 18 marzec 2013 22:30 | leszek | poznan

umiesz liczyc? to 110 % z 3 000 wychodzi 6,120 zl

Poniedziałek 18 marzec 2013 22:45 | Gość

rrso podaje się w skali roku, a tu masz do oddania 6 tys na 3 lata

Wtorek 11 grudzień 2012 17:01Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: All money - Opinie

oprocentowanie podobne jak w provident, niby niskie ale jak doliczyć ubezpieczenie to wychodzi do spłaty nie tak mało

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 29 grudzień 2012 22:57 | Seba | Warszawa

Wychodzi nieźle, teraz dołożyć do tego tempo załatwienia pieniędzy i łatwość w ich otrzymaniu to chyba nie mozna narzekac na taka oferte

Piątek 4 styczeń 2013 20:06 | Gość

Tempo załatwienia jak gdzie indziej i wcale nie jest łatwo załatwić tą pożyczkę, generalnie nie wyróżniają się niczym wśród konkurencji, no może oprócz wyższego oprocentowania. To już wole iść do Skoku :)

Środa 19 grudzień 2012 14:05Zgłoś nadużycie
eRzecznik_All_money
eRzecznik_All_money

Postów: 7
Lublin
woj. lubelskie
Na forum od: 2012-12-19
Temat postu: All money - Opinie

Dziękujemy za zainteresowanie naszą firmą i ofertą produktową.

Założycielami firmy pożyczkowej All money są indywidualni inwestorzy, a spółka All money nie jest związana pod względem kapitałowym z inną instytucją finansową. Natomiast w planach mamy współpracę jako pośrednik dla innych banków.

Nasze pożyczki udzielamy do 60 miesięcy na maksymalną kwotę 20 000 złotych. Oprocentowanie pożyczek wynosi od 15,88 %. W przypadku naszych produktów, im dłuższy okres spłaty pożyczki tym RRSO jest niższe. Osoby zainteresowane naszą ofertą zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z naszymi doradcami w placówkach All money lub wypełnienia odpowiedniego formularza na stronie http://allmoney.pl.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 19 grudzień 2012 14:25 | Jakub

a czy to prawda że oprócz samego oprocentowania jest obowiązek wykupienia ubezpieczenia co podnosi nam oprocentowanie rzeczywiste (RRSO) do 66%?

eRzecznik_All_money

Czwartek 20 grudzień 2012 15:46 | eRzecznik_All_money | Lublin

Jakub, RRSO w każdym przypadku będzie inne. Wszystko zależy od parametrów pożyczki, w bardzo dużej mierze od czasu, na jaki udzielana jest pożyczka. Im krótszy czas spłaty tym RRSO jest wyższe. Obligatoryjnie zabezpieczeniem może być weksel in blanco poręczony przez 3 poręczycieli. W przypadku braku możliwości przedstawienia 3 poręczycieli All money, na wniosek Klienta może wyrazić zgodę na przyjęcie, jako zabezpieczenie spłaty pożyczki weksla in blanco pożyczkobiorcy oraz ubezpieczenie Pożyczkobiorcy na wypadek zgonu lub trwałej i całkowitej niezdolności do zarobkowania oraz na pobyt w szpitalu wskutek nieszczęśliwego wypadku.

Czwartek 20 grudzień 2012 21:15 | Jakub

rozumiem, przydałby się jakiś kalkulator kosztów pożyczki, albo przynajmniej orientacyjne zestawienie dla przykładowych wartości przy danych założeniach

Czwartek 10 styczeń 2013 14:42 | Gość | Zabrze

Witam, nie wiem czy to jest taka szybka pożyczka. Odwiedziłam już trzy razy oddział i zawsze czegoś brakuje tak jakby nie mogła mnie poinformować pani w oddziale na pierwszej wizycie. Mam umowę zlecenie, a właściwie dwie, jedna na czas określony przedłużana co pół roku od stycznia 2012r a druga na czas nieokreślony (nie ma daty końcowej). Na pierwszej wizycie poinformowano mnie, że jedna umowa się kończy i mam zaczekać na nową i przyjść. Dostałam umowę na nowy okres czasu i udałam się do oddziału gdzie poinformowano mnie, że ok tylko ta umowa na czas nieokreślony nie ma pieczątki zakładu. Zakład przysłał mi nową umowę z pieczątką. Zabrałam umowy , tą z pieczątką na czas nieokreślony i umowę z aktualną datą i udałam się po raz trzeci do oddziału, i tu zaskoczenie, umowa na czas nie określony jest od listopada i nie minęło jeszcze trzy miesiące i nie mogą mi nic zaoferować i mam wrócić w lutym po raz kolejny czyli CZWARTY!!!

Piątek 11 styczeń 2013 22:27 | DRIVER | Zabrze

Parabank a sprawdzacie gorzej jak w banku starałem się i nie dostałem 5000 pomimo że mam stały dochód i pracę.

eRzecznik_All_money

Środa 16 styczeń 2013 11:31 | eRzecznik_All_money | Lublin

Witam,

Bardzo Panią prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 81 477 50 70 w celu wyjaśnienia tej sprawy i ustalenia wszystkich szczegółów pożyczki.

Pozdrawiam

eRzecznik All money

Czwartek 21 luty 2013 15:52 | Magnat1977 | Katowice

Witam:)

Wolne zawody - jakie to sa zawody ? Jest lista ty wolnych zawodow?

eRzecznik_All_money

Poniedziałek 11 marzec 2013 11:01 | eRzecznik_All_money | Lublin

Witamy! Do wolnych zawodów zalicza się: lekarzy wszystkich specjalności, weterynarzy, farmaceutów, techników farmaceutów (pod warunkiem wykonywania wolnego zawodu od co najmniej 24 miesięcy), stomatologów, techników dentystycznych, felczerów, prawników (adwokatów, radców prawnych, komorników, notariuszy), biegłych rewidentów, architektów, rzeczników patentowych, tłumaczy przysięgłych.

Czwartek 2 maj 2013 19:41 | gość | Zabrze

Witam, czy jak ktoś ma wpis w BIK-u może ubiegać się u was o pożyczkę. Wszystko już zostało uregulowane i jest płacone na bieżąco tylko wpis został.

Czwartek 17 październik 2013 16:21 | Gość

prosze o odpowiedź

Poniedziałek 7 styczeń 2013 18:32Zgłoś nadużycie
ktoś
ktoś
Zabrze
Temat postu: All money - Opinie
Opinia negatywna

Witam, nie wiem czy to jest taka szybka pożyczka. Odwiedziłam już trzy razy oddział i zawsze czegoś brakuje tak jakby nie mogła mnie poinformować pani w oddziale na pierwszej wizycie. Mam umowę zlecenie, a właściwie dwie, jedna na czas określony przedłużana co pół roku od stycznia 2012r a druga na czas nieokreślony (nie ma daty końcowej). Na pierwszej wizycie poinformowano mnie, że jedna umowa się kończy i mam zaczekać na nową i przyjść. Dostałam umowę na nowy okres czasu i udałam się do oddziału gdzie poinformowano mnie, że ok tylko ta umowa na czas nieokreślony nie ma pieczątki zakładu. Zakład przysłał mi nową umowę z pieczątką. Zabrałam umowy , tą z pieczątką na czas nieokreślony i umowę z aktualną datą i udałam się po raz trzeci do oddziału, i tu zaskoczenie, umowa na czas nie określony jest od listopada i nie minęło jeszcze trzy miesiące i nie mogą mi nic zaoferować i mam wrócić w lutym po raz kolejny czyli CZWARTY!!!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

eRzecznik_All_money

Środa 16 styczeń 2013 11:32 | eRzecznik_All_money | Lublin

Witam,

Bardzo Panią prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem 81 477 50 70 w celu wyjaśnienia tej sprawy i ustalenia wszystkich szczegółów pożyczki.

Pozdrawiam

eRzecznik All money

Czwartek 16 maj 2013 10:07 | kama | zbąszyń

Witam,ja też nie jestem zadowolana,wziełam dzień urlop ,żeby pojechać do tego banku a tu wielkie rozczarowanie odesłali mnie z kwitkiem a doradca czy tam opiekun zapewniał mnie że na 100 procent dostanę u nich kredyt,Jechałam 1,5-rej godziny do nich.Za 3 miesiące mam przeprowadzkę i nie wiem co mam zrobić?

Czwartek 31 styczeń 2013 17:46Zgłoś nadużycie
spostrzegawczy
spostrzegawczy
Temat postu: All money - Opinie

Uważajcie proszę na tą firmę ! Parę niedoszłych klientów już wyprowadzili z oddziałów towarzystwie panów z Policji. W oddziałach zatrudnieni są inspektorzy, najczęściej byli policjanci. Jedynym ich zajęciem poza buszowaniem po internecie jest wyszukiwanie tzw. wyłudzeń. Nawet tam gdzie ich nie było, ale cóż przecież zawsze można dorobić teorię do faktów. Analitycy, to ci z zielonej budki - tak zwą tenże bank. I niech nikt nie ściemnia że nie mają powiązań z Panem Cz. I jeszcze jedna uwaga. Wszystkie świetne opinie piszą opłaceni ludzie od PR.

Skomentuj opinię

Czwartek 31 styczeń 2013 21:23Zgłoś nadużycie
Emil
Emil
Sanok
Temat postu: All money - Opinie
Opinia negatywna

To co tutaj piszecie o All Money napawa mnie grozą. Policja, powiązania z GB, ja bardzo dziękuję, ale wysiadam, nie chcę słyszeć o takiej firmie finansowej. To jest dla lichwiarska działalność, nastawiona na maksymalny zysk. Zwłaszcza, ze rozdaj prezenty i to nie tanie jest oznaką, że na pozyczkach gotówkowych, które udzielają zarabiają bardzo dużo. Dlatego stać ich na rozdawnictwo gadżetów.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 30 wrzesień 2013 17:33 | Gość

all money to pośrednik który załatwia kredyty lub pożyczki w bankach z którymi współpracuje lub instytucjach pozabankowych

Niedziela 3 luty 2013 19:52Zgłoś nadużycie
czerwony
czerwony
berlin
Temat postu: All money - Opinie

ilu klientów tyle opinii
-prawda jest taka jak kogoś "przyciśnie" to nie patrzy na prowizję i inne tego typu sprawy, tylko cieszy michę, że kasę dostanie :)
-odsetki, prowizje - nikt nikogo nie zmusza do brania, a to że ktoś nie czyta umów lub bierze bo musi!?!?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 7 grudzień 2013 13:10 | Gość

dokładnie, mało to naiwniaków co prywatnym osobom robią przedpłaty w ciemno a potem płaczą że przewalili paręset złotych, ludzie nie myślą przed tylko po, a co do all money to polecam, mają w ofercie zarówno pożyczki bankowe jak i pozabankowe, na pewno coś dobiorą w miarę możliwości każdego klienta, lepsze to niż płacić komuś prywatnie za jakieś ubezpieczenie czy inne wymyślone opłaty które okazują się potem zwykłym naciąganiem!

Wtorek 5 luty 2013 19:55Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: All money - Opinie

JESTEM Z POZA MIASTA GDZIE JEST SIEDZIBA ALL MONEY.WSZYSTKO ZAŁATWIAM PRZEZ TELEFON I INTERNET.NIE WIEM JAK OSTATECZNIE JEST Z PODPISANIEM UMOWY .CZY KTOŚ BYŁ W TAKIEJ SYTUACJI I JAK TO WYGLĄDA?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

eRzecznik_All_money

Środa 13 luty 2013 17:11 | eRzecznik_All_money | Lublin

Witam,

Skoro wszystkie formalności zostały załatwione drogą telefoniczną i elektroniczną, z pewnością nasi doradcy udzielą szczegółowych informacji o przebiegu procesu podpisania umowy pożyczkowej. Oczywiście w ramach potrzeb, istnieje możliwość dojazdu do Klienta (w zależności od odległości do danego oddziału).

Pozdrawiam
eRzecznik All money

Wtorek 19 luty 2013 21:24Zgłoś nadużycie
ziomas
ziomas
Temat postu: All money - Opinie

O ile się nie mylę to umowa może być podpisana w oddziale jakimś do którego ma się najbliżej albo u siebie w domu (mogą też dojechać, ale to chyba zależy od odległości). Z resztą najlepiej się skontaktować z nimi przez formularz kontaktowy. Na pewno ktoś zadzwoni i pokieruje co dalej robić.

Skomentuj opinię

Środa 20 luty 2013 17:46Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: All money - Opinie

witam.chciałam sie dowiedzieć czy można sie starać o kredyt skoro jestem rolnikiem.mam już jeden kredyt z dość wysoką ratą miesięczną,a na dodatek mąż ma problemy w bik-u.czy potrzebne jest zaswiadczenie z krus-u

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

eRzecznik_All_money

Piątek 8 marzec 2013 14:49 | eRzecznik_All_money | Lublin

Naszą ofertę kierujemy także do osób prowadzących gospodarstwo rolne. Aby uzyskać pożyczkę z tego tytułu należy przedstawić zaświadczenie z Urzędu Gminy o dochodach z gospodarstwa rolnego lub zaświadczenie z Urzędu Gminy o wielkości gospodarstwa w ha fizycznych i przeliczeniowych lub aktualny nakaz płatniczy wydany przez Urząd Gminy lub/i faktury/rachunki za sprzedaż produktów rolnych wraz z zaświadczeniem z Urzędu Gminy o niezaleganiu z podatkiem rolnym i zaświadczeniem z KRUS o niezaleganiu z opłatami składek na ubezpieczenie społeczne. W celu określenia kwoty pożyczki prosimy o kontakt przez naszą stronę internetową lub bezpośrednio w jednym z naszych oddziałów.

Pozdrawiam
eRzecznik All money

Reklama