All money - Opinie

Opinie - Pożyczki w All money - allmoney.pl / Czy All money sprawdza BIK?

Wtorek 26 luty 2013 20:47Zgłoś nadużycie
ziomas
ziomas
Temat postu: All money - Opinie

Możesz się starać jako rolnik. Najpierw bym radził wypełnić formularz kontaktowy i ktoś w ciągu 24 godzin się odezwie. Jakie zaświadczenia są potrzebne to na pewno się dowiesz najlepiej od doradcy który z Tobą się skontaktuje.

Czwartek 28 luty 2013 11:32Zgłoś nadużycie
kasia
kasia
tychy
Temat postu: All money - Opinie
Opinia pozytywna

Witam wzięłam pożyczkę w all money dostałam tyle ile chciałam rata przystępna wiadomo że trzeba zapłacić ponad 100% ale to i tak taniej niż np. w profi credit. Warto jeśli ktoś jest zadłużony i nie ma wyjścia to polecam naprawdę mili ludzie oddział Katowice. jak ktoś ma pytanie odpowiem. Nie jestem żadnym naganiaczem czy pracownikiem tylko zadłużonym masakrycznie człowiekiem który od 4 lat zmaga się z kredytami .

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 28 luty 2013 11:54 | Gość

oprocentowanie ponad 100%, dziękuję nie skorzystam

Czwartek 28 luty 2013 12:27 | kasia | tychy

Ale nikt Pani/Panu nie każe korzystać ja tylko pisze jak jest w profi credit jest 300%

Czwartek 28 luty 2013 12:59 | Gość

możesz napisać jakie konkretnie oprocentowanie rrso za jaką pożyczkę i na jaki czas, bo rzeczik all money podaje tu w temacie taką wysokość:

Cytat

...Oprocentowanie pożyczek wynosi od 15,88 %. W przypadku naszych produktów, im dłuższy okres spłaty pożyczki tym RRSO jest niższe...

Wtorek 23 kwiecień 2013 19:31 | M... ;) | Łódź

Witam
Mam pytanie jestem umuwiony na spotkanie w czwartek .
Miałem kiedyś problemy i trafiłem do BIK natomiast zadłużenie zostało już uregulowane , czy przy wcześniejszych kłopotach w BIK są przychylni udzieleniu kredytu ?

Wtorek 14 styczeń 2014 12:37 | scarabeusch | Gdańsk

Fakt oddaje sie ponad 100% ale kolega który w oburzony sposób podziekował to niech podejdzie sobie do pierwszego lepszego Banku i poprosi o oferte i sam sie przekona ile kasy odda po 36 miesiacach...nie wiele mniej :) All Money nie jest tania instytucja ale zawsze jest cos kosztem czegoś, niestety

Reklama
Czwartek 28 marzec 2013 11:11Zgłoś nadużycie
samotna matka
samotna matka
warszawa
Temat postu: All money - Opinie

Czy All money sprawdza BIK?

witam mam pytanie ,czy ja moge ubiegac sie o pozyczke jesli mam bik itp

Skomentuj opinię

Poniedziałek 22 kwiecień 2013 21:40Zgłoś nadużycie
Maxio
Maxio
Warszawa
Temat postu: All money - Opinie

 Najlepiej przejdź się do placówki i zapytaj jaką mają ofertę dla Ciebie, ja tak robiłem z Allmoney i bez problemu dostałem.

Skomentuj opinię

Piątek 26 kwiecień 2013 10:22Zgłoś nadużycie
gość
gość
Temat postu: All money - Opinie

Czy all money udziela też pożyczek z komornikiem?

Skomentuj opinię

Wtorek 14 maj 2013 22:41Zgłoś nadużycie
GOSC100
GOSC100
GDANSK
Temat postu: All money - Opinie

pojebany bank ten ALL MONEY byłem dzisiaj w gdańsku umówiony w sprawie kredytu a tam jakiś lamus siedzi za biurkiem ja mu tam wszystko muwie a on sobie jakomś gazete czyta ja mu muwie ze chce pozyczki 5tysiency a on bez wprowadzenia nawet do komputera mi powiedział ze niedostane to jak mu tam huj posłałem ze on powinien krowy doic a nie w banku pracować alle co z tego wiem to się nie opłaca brac unich pozyczki bojest duże oprocentowanie znajomy wziął 10000tys a musi im oddac 21000tys z iedna rata się spóźnił mto jakiegoś kutasa do niego wysyłali inspektora do spraw pozyczek jednym zdaniem HUJOWY TEN BANK NIKOMU NIE RADZE BRAC SERIO MUWIE ALL MOPNEJ JEST DO DUPY

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 14 maj 2013 23:58 | Gość

po przeczytaniu twojej wypowiedzi wcale się nie dziwię że nie chcieli dać ci pożyczki :D
p.s. All Money to nie jest bank, co do reszty wypowiedzi to brak słów

Czwartek 19 wrzesień 2013 16:28 | bziu20 | Chełm

ja proponuje zajrzeć do słownika otrograficznego:)

Czwartek 19 wrzesień 2013 16:31 | Gość

hehe jak muwił to i nie sóchała

Wtorek 24 wrzesień 2013 15:43 | Gość

jakos wcale sie nie dziwie ze ci nie dali tej pozyczki, idiota

Czwartek 17 kwiecień 2014 1:16 | karolina | Sieradz

Ładny komentarz :)

Środa 11 wrzesień 2013 15:56Zgłoś nadużycie
alex
alex
sopot
Temat postu: All money - Opinie

mam pytanie czy w all money daja kredyty pozyczki osoba ktalore sa w biku i w biku gospodarczym?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 7 styczeń 2014 20:24 | Gość

raczej nie, choć mają w ofercie pożyczki pozabankowe, może po prostu złóż wniosek i się przekonasz to nic nie kosztuje

Niedziela 6 październik 2013 19:27Zgłoś nadużycie
natasza
natasza
kraków
Temat postu: All money - Opinie

witam, czy biorąc pozyczke na 1500 zł na załozmy 24 miesiące czy bd musiała oddac drugie tyle?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 6 październik 2013 20:07 | Gość

przy pożyczce na 2 lata baredzo możliwe że drugie tyle będzie do oddania, ale to tylko moje przypuszczenia, poczekajmy może ktoś z all money sie wypowie

Niedziela 6 październik 2013 20:57 | Gość

dzieki ;)

Poniedziałek 7 październik 2013 13:09Zgłoś nadużycie
krzyś
krzyś
Temat postu: All money - Opinie

witam jestem na rencie która wynosi 560zł i jest ona na stałe przyznana czy mam szanse dostać kredyt waszym zdaniem w all money i kiedyś wpisano mnie do BIK i nie wiem jak z tego się wypisać nie mam żadnych zobowiązań wobec innych banków parabanków itp itd

Skomentuj opinię

Środa 9 październik 2013 11:15Zgłoś nadużycie
Paweł
Paweł
lublin
Temat postu: All money - Opinie
Opinia negatywna

kultura w ich placówce jest tragiczna a mówie tu o All Money w Lublinie ich kultura poniżej 0 byłem tam około roku temu latała tam kierowniczka PO CAŁEJ PLACÓWCE TRAKTUJĄC LUDZI JAK ŚMIEci CHYBA Kaśka więcej tam moja noga nie postanie mam nadzieję że ją już usuneli. Skąd tacy porąbani ludzie i jeszcze na takim stanowisku. Masakra

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 14 styczeń 2014 12:41 | scarabeusch | Gdańsk

Słoma z butów niektórym zawsze wychodzi na kierowniczych stanowiskach, a niektórzy myślą, że są lepsiejsi ;)

Środa 15 styczeń 2014 14:17 | Gość

nie oceniajmy całości po jednostkach, wszędzie trafiają się różni ludzie

Środa 6 listopad 2013 14:41Zgłoś nadużycie
nie doszła klientka
nie doszła klientka
pruszcz gdański
Temat postu: All money - Opinie

Witam z uwagi że znalazłam wpisy co do all monej,pisze tu.Mąż już 4 razy byl w tej firmie ciągle wymyślają cuda nie widy dzwoniłam też na infolinię wszelkie dokumety które zostały złożone o pożyczkę zostały wymagane przez ta firmę,lecz pan ciągle coś innego wymyśla ,mam pytanie czy nikt nie nadzoruje placówek? Czy wymyślanie co dzienie nowych dokumetów jest od straszanie klientow,????

Skomentuj opinię

Środa 6 listopad 2013 15:17Zgłoś nadużycie
nie doszła klientka
nie doszła klientka
pruszcz gdański
Temat postu: All money - Opinie

Witam z uwagi że chcieli skorzystać z oferty all monej wszytkie dokumenty zostały złożone lecz pan w placówce wymyśla cuda nie widy co do dokumentów ,dzwonilam na infolinie celem potwierdzenią jakie dokumety są potrzebne ,i takie firma ma zastanawiam się czy robienie z ludzi wariatów jest odstraszenie klientów?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 11 listopad 2013 19:03 | Gość

to jest firma prywatna a nie jakiś moloch państwowy gdzie wszystko jest "niczyje" więc nie chce mi się wierzyć że ma tu miejsce jakiekolwiek odstraszanie klientów

Niedziela 29 grudzień 2013 14:17Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: All money - Opinie

czy tylko pośredniczycie w uzyskaniu pożyczki jak np open finance? czy macie swoje pożyczki jako all money?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 12 styczeń 2014 12:51 | Gość

a co taka cisza? odpowie ktoś?

Poniedziałek 24 luty 2014 14:15Zgłoś nadużycie
DARK
DARK
KRAKÓW
Temat postu: All money - Opinie

niebrać tam pożyczek ludzie to szajka złodzieji niewypłacicie sie to gorsze niz prowident . OSZCZEGAM !!!!!!!!!!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 27 luty 2014 17:03 | Gość

przecież oni tylko pośredniczą w uzyskaniu pożyczki w bankach lub parabankach, jak się nie rozumie co podpisuje to potem pretensje do wszystkich tylko nie do siebie

Reklama