MaxiPozyczka

Afila - opinie

Afila pożyczki - forum i opinie

Poniedziałek 7 wrzesień 2015 9:15Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 259
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Afila - opinie

Afila pożyczki dla osób prywatnych i firm

Afila.pl to jedna z marek firmy Vebset prowadzonej przez Pana Rafała Włodarczyka. Choć wydawać by się mogło, iż Afila zajmuje się udzielaniem pożyczek pozabankowych, to po krótkim zaznajomieniu się z treścią serwisu od razu widać, iż jest to pośrednik, o czym na sto procent można się przekonać czytając regulamin portalu.

Za pośrednictwem Afila można aplikować o pożyczkę sięgającą aż do 300 tysięcy złotych na okres nawet 10 lat. Co ciekawe, na stronie wyeksponowana jest informacja, iż wszystko możliwe jest do tego bez sprawdzania potencjalnego pożyczkobiorcy w bazie BIK.

Jak w rzeczywistości przedstawia się schemat działania opisywanego serwisu? Otóż użytkownik wypełnia formularz, w którym przedstawia swoje podstawowe dane osobowe oraz pożądaną kwotę pożyczki i proponowany okres jej spłaty, a następnie jego dane przesyłane są do faktycznych pożyczkodawców, takich jak np. Provident i oni analizują nadesłany przez pośrednika wniosek. Za taką usługę należy zapłacić od 1 do 6 zł, wysokość opłaty ustalana jest w sposób losowy. Próbując wyszukać opinie na temat Afila ciężko jest cokolwiek sensownego znaleźć, więc ciężko określić skuteczność serwisu w wyszukiwaniu ofert dla swoich użytkowników.

Korzystanie ze stron tego typu powinno być dla osób szukających pożyczki raczej ostatecznością. Wprawdzie jest to pewna oszczędność czasu, ale jeżeli już pośrednik odnajdzie dla pożyczkobiorcy firmę gotową udzielić pożyczki, to z dużym prawdopodobieństwem nie będą to zbytnio atrakcyjne warunki. Obecnie wiele firm udzielających pożyczek pozabankowych ma przygotowane bardzo ciekawe oferty dla swoich klientów, dlatego w pierwszej kolejności najlepiej poszukać serwisów tego typu, które mają już uznane i wiarygodne marki, niż oddawać się w ręce pośrednika, który przecież nie działa charytatywnie.

Napisz nową opinię

Piątek 22 marzec 2019 11:33Zgłoś nadużycie
mark hacker
mark hacker
Temat postu: Afila - opinie

WITAJ KAŻDY, KTÓRZY NIE OTRZYMYWALI POŻYCZKI ,, POBIERZ COŚ NOWYCH od wprowadzenia naszych nowo zaprojektowanych super inteligentnych, specjalnie zaprogramowanych pustych kart ATM, które mogą być używane w dowolnych bankomatach w różnych krajach, w których się znajdujesz i wypłacasz gotówkę. można go użyć do wypłaty w bankomacie lub przesuwania po sklepach i punktach sprzedaży. Sprzedajemy te karty wszystkim naszym klientom i zainteresowanym nabywcom na całym świecie. Należy uważać na oszustwa sprzedające fałszywe karty, sprzedajemy oryginalne karty z dokumentami w celu walidacji naszych transakcji, karta ma maksymalny dzienny limit wypłaty w wysokości 4000 USD, a także jeśli potrzebujesz wszelkie inne usługi cyber hackingu, jesteśmy tu dla Ciebie o każdej porze każdego dnia.
Oto nasze cenniki i limity wypłat każdej z naszych kart:

limit 2000 USD za dzień kosztuje 200 USD
Limit 3000 USD dziennie kosztuje 250 USD.
limit 5000 USD za dzień kosztuje 350 USD.
limit 7000 USD dziennie kosztuje 450 USD.
limit 10000 USD dziennie kosztuje 550 USD.
limit 12000 USD dziennie kosztuje 650 USD.
limit 10 000 USD dziennie kosztuje 650 USD
limit 20 000 $ dziennie kosztuje 1200 USD
limit 35 000 USD dziennie kosztuje 1900 USD
limit 50 000 USD dziennie kosztuje 2700 USD
limit 100 000 USD dziennie kosztuje 5 200 USD
limit 150 000 USD dziennie kosztuje 5700 USD
limit 250 000 USD dziennie kosztuje 6000 USD
Limit 1 000 000 USD dziennie kosztuje 10 000 USD
limit 5 000 000 USD dziennie kosztuje 15 000 USD
limit 10 000 000 USD dziennie kosztuje 20 000 USD

Uwaga: Podejmij decyzję przed złożeniem wniosku, od razu nie bij po buszu, to jest w 100% bardziej legalne jednorazowa płatność Powyższe ceny zawierają opłatę za wysyłkę i koszt aktywacji, który opieramy w USA i innych krajach___Kontakt z nami za pośrednictwem poczty e-mail na markharker50 @ gmail.com

Skomentuj opinię

Piątek 31 maj 2019 13:18Zgłoś nadużycie
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
Łódź
Temat postu: Afila - opinie

Cześć przyjaciele
Nazywam się MONIKA ZAJAK
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosiłem cię do skontaktowania się z MAGDALENA KUJAWA
I nie będziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pożyczkę w wysokości 130 000 Zl
dzięki temu wspaniałemu człowiekowi
Aby uzyskać więcej informacji
Odpowiedz mi krótką wiadomością
Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą
magdalenakujawa132@gmail.com
skontaktuj się z moim adresem e-mail:
monikazajaac132@gmail.com
Autorzy MAGDALENA KUJAWA
Będziesz miał rozwiązania dla wszystkich swoich problemów
Potwierdzam to
Jeśli nie potrzebujesz pożyczki
Więc poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół

dziękuję

Skomentuj opinię

Reklama
Niedziela 2 czerwiec 2019 14:28Zgłoś nadużycie
christiane
christiane

Postów: 163
paris
woj.
Na forum od: 2019-05-30
Temat postu: Afila - opinie
Opinia pozytywna

Przestań być oszukany przez tych escros, którzy wędrują w Internecie. Cześć, nigdy nie przestanę opowiadać o mojej ofercie pożyczkowej, abyś nie mógł być łatwo oszukany przez tych nieproszonych ludzi, którzy wędrują w Internecie w poszukiwaniu łatwego zysku. To z powodu ludzi, którzy nie wiedzą, do kogo się zwrócić, jeśli potrzebują finansowania. Nie zmuszam nikogo do przyjścia i uzyskania ode mnie pożyczki. Zapraszam Cię tylko do zapoznania się z moimi warunkami pożyczki, a jeśli ci to odpowiada, możemy współpracować, jeśli nie, możesz anulować całą aplikację kredytową. Aby uzyskać więcej informacji na temat moich warunków kredytowych, oto moje kontakty: (cm821791@gmail.com)

Skomentuj opinię

Czwartek 6 czerwiec 2019 13:28Zgłoś nadużycie
peter
peter
Temat postu: Afila - opinie

Czy potrzebujesz kredytu do wypełnienia? Chcesz zbudować, odnowić, przywrócić lub po prostu zbudować swój dom? Aby kupić dom lub ziemię? lub po prostu na pokrycie wydatków osobistych lub rodzinnych
oferujemy pożyczkę z dobrą stopą procentową w wysokości 3%, dzięki czemu nie będziesz się martwić o spłaty.
Więc poproś mnie o pożyczkę.
e-mail : lamaisonpeter@gmail.com

Skomentuj opinię

Środa 12 czerwiec 2019 15:33Zgłoś nadużycie
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
KREDYT z WALDEMAR MROZEK
Łódź
Temat postu: Afila - opinie

Pozdrowienia najznakomitsze
Za wszystkie potrzeby pomocy lub potrzebujesz kredytu
Skontaktuj się tylko z WALDEMAR MROZEK
I nie będziesz zawiedziony.
Z tym wspaniałym człowiekiem WALDEMAR MROZEK
Otrzymałem kwotę 128 000 zł kredytu
Nazywam się AGNIESZKA HEJMEJ
Jest człowiekiem serca, który zawsze szanuje swoje zobowiązania.
On jest człowiekiem swojego słowa
I bardzo dziękuję Bogu
Aby postawić go na mojej drodze. Zawsze będę mu dziękować za wszystko. Zawsze będę mu wdzięczny.
Więcej informacji
Skontaktuj się przez e-mail pod adresem:
agnieszkahejmej458@gmail.com
Lub skontaktuj się z pożyczkodawcą, aby uzyskać więcej informacji
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Jeśli nie potrzebujesz kredytu
Możesz poinformować swoje rodziny, swoich braci, przyjaciół.
dziękuję

Skomentuj opinię

Reklama