MaxiPozyczka

Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie - Pożyczka gotówkowa w Raiffeisen Banku

Czwartek 27 wrzesień 2012 22:21Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 264
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

O Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank Polska S.A. funkcjonuje na rynku krajowym od 1991 roku. Jest on polską odnogą austriackiej grupy bankowej Raiffeisen. Reklamuje się jako bank o największych możliwościach, dla którego ważne są przede wszystkim potrzeby klienta, zarówno indywidualnego ja też innych jednostek gospodarczych.

Kredyt gotówkowy w Raiffeisen Bank

Klientom indywidualnym może on zaproponować szereg produktów bankowych, wśród których znajdą się oczywiście lokaty oraz kredyty gotówkowepożyczki pieniężne. Wśród tych ostatnich bardzo ważną rolę spełniają głównie kredyty gotówkowepożyczki konsumpcyjne, które mogą być przeznaczone na dowolny cel, przez zadłużającego się klienta. Najdłuższy z możliwych okres kredytowania takiej pożyczki to sześć lat. Kwota takiej pożyczki nie różni się zbyt wiele od oferty pozostałych banków. Może być ona w przedziale od tysiąca do stu dwudziestu tysięcy złotych. Oprocentowanie narzucone przy tego rodzaju pożyczce jest wysoce uzależnione od jej wysokości. Ponadto możliwe jest ubezpieczenie pożyczki. Coś co z pewnością zainteresuje wszystkich chętnych do zaciągnięcia kredytu gotówkowego to dostosowanie dnia wpłaty do możliwości Klienta. Można wybrać jeden z podanych terminów, tak by dogodnie można było regulować kolejne wpłaty. Raiffeisen Bank w przypadku pożyczki konsumpcyjnej ustala minimalne zarobki, do określonych kwot. Tą sprawę należy skonsultować z konsultantem finansowym z tego banku. Oczywiście te kredytypożyczki nie są jedynymi oferowanymi przez Raiffeisen Bank w tym sektorze. Oprócz niego klienci mogą skorzystać takie pożyczek mieszkaniowych oraz pożyczki hipotecznej, dzięki którym mogą zrealizować swoje marzenie o własnym gniazdku.

Piątek 23 listopad 2012 23:52Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Dla mnie ten bank ma ciekawą ofertę kredytową dla małych firm. Nie stawia wysoko poprzeczki, dlatego mikro przedsiębiorca może śmiało poratować się w chwili kryzysu. Oprocentowanie satysfakcjonujące nie doprowadzi firmy do ruiny. Jeden mały minus mało oddziałów w Polsce.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 25 listopad 2012 21:11 | Tomasz

Zgadzam się z tobą ja również mam tu kredyt. Zdecydowałem się ponieważ bank zgodził się skredytować 100% wartości maszyny co było dla mnie prawdziwym wybawieniem- trudno rozwijając firmę zgromadzić 15tys na wkład własny. A tak dzięki liberalnemu podejściu ja i bank zyskaliśmy.

Niedziela 17 listopad 2019 0:50 | pozyczam12 | Kraków

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Reklama
Wtorek 27 listopad 2012 21:18Zgłoś nadużycie
Kasia
Kasia
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Łatwa pożyczka nie istnieje. Jestem tego żywym pokładem. Nie mam do nikogo pretensji i wiem że przede wszystkim to moja wina. Dałam się wciągnąć w grę z tym bankiem, i padłam ofiarą własnej głupoty i naiwności. Kredyt ten będę spłacać jeszcze długo ale wiem że nigdy więcej nie dam się oszukać w tak podstępny sposób.

Skomentuj opinię

Wtorek 11 grudzień 2012 21:43Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia negatywna

Ja jetem niezadowolony z usług tego banku. Spłaciłem kredyt na czas bez żadnego potknięcia. Kiedy okazał się że w innym banku nie mogę otrzymać pożyczki zacząłem szukać i okazało się że bank zgłosił mnie jako osobę niesolidną do BIK.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 0:03Zgłoś nadużycie
Marcin
Marcin
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Oferta Raiffeisen Bank jest niewątpliwie jak to reklamują dla osób ceniących czas i wygodę. Polecam korzystanie z ich usług. Kredyt można dostać łatwo i bez zbędnych formalności.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 17 grudzień 2012 19:30Zgłoś nadużycie
OLGIERD
OLGIERD
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Moje doświadczenia niestety jak najbardziej negatywne. Żeby skorzystać z kredytu trzeba wziąć dodatkowe ubezpieczenie (którego nie potrzebujesz), oraz musisz być posiadaczem rachunku osobistego w tym banku.To wszytko jakiś absurd. A oferta beznadziejna.

Skomentuj opinię

Piątek 21 grudzień 2012 23:36Zgłoś nadużycie
rozumek
rozumek
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Dobra pożyczka gotówkowa dla przedsiębiorstw. Idealny kredyt na zakup maszyn i wyposażenia biurowego. Minimalne formalności to podstawa w dzisiejszym biznesie.

Skomentuj opinię

Czwartek 3 styczeń 2013 21:36Zgłoś nadużycie
Czesław
Czesław
Warszawa
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Bank typowo wspomagający swoją działalnością małe firmy. Bardzo dobra oferta kredytowa, też wielkich wymagań formalnościowych nie ma, bardzo polecam!!!

Skomentuj opinię

Piątek 4 styczeń 2013 18:40Zgłoś nadużycie
Norman
Norman
Gdańsk
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Tutaj na tym forum powyżej bodajże 11 grudnia 2012 roku napisał gość bez nicku, że wszystko spłacał w terminie w tym banku, spłacił całe zobowiązanie, a dostał się do BIKu. Może to była jakaś pomyłka. Nie ferowałbym jakiś wstępnych wyroków, ale po prostu zwróciłbym się do banku z zapytaniem, dlaczego tak się stało. Może to jakaś z ich strony ewidentna pomyłka.

Skomentuj opinię

Środa 30 styczeń 2013 22:38Zgłoś nadużycie
Mariusz
Mariusz
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Pożyczkę jest tu łatwo dostać. Niestety same raty mnie nie do końca zadowalają. Z braku laku spłacam i nie marudzę. innym razem jednak będę się lepiej rozglądać.

Skomentuj opinię

Piątek 1 luty 2013 21:38Zgłoś nadużycie
Ronald
Ronald
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Najłatwiej i najszybciej można w tym banku dostać kartę kredytową. Konsultanci Raiffeisen Banku Polbanku dzwonią do klientów i oferują karty kredytowe na limit kilka tysięcy złotych. Przyjeżdża kurier z dokumentami do podpisu i po kilku dniach otrzymujemy taka kartę kredytową. Bardzo proste i dobre rozwiązanie dla klientów.

Skomentuj opinię

Sobota 2 luty 2013 17:36Zgłoś nadużycie
Romek
Romek
Rzeszów
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

To pozostałości po Polbanku, który wcześniej prowadził bardzo szeroki marketing w dziedzinie kart kredytowych. Teraz mi się wydaje, że nadal można łatwo dostać taka kartę kredytową poprzez kuriera, wystarczy ksero dowodu osobistego do weryfikacji danych i wpisanie jaki charakter ma nasza praca i ile zarabiamy netto.

Skomentuj opinię

Niedziela 3 luty 2013 20:27Zgłoś nadużycie
Jaromir
Jaromir
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Raiffeisen Bsnk przejął Polbank, który miał sporą liczbę oddziałów, więc w chwili obecnej robi ekspansję na zwykłego detalicznego klienta. Jest to pozytywna zmiana, która tylko dobrze zrobi temu bankowi i klientom.

Skomentuj opinię

Wtorek 19 marzec 2013 21:35Zgłoś nadużycie
Mirek
Mirek
Świnoujście
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Miło słyszeć. Zawsze o Polbanku miałem dobre zdanie a co do obco brzmiących nazw banków zawsze jetem sceptyczny ale faktycznie może się przekonam skoro zaczyn być swojsko.

Skomentuj opinię

Czwartek 14 lipiec 2016 1:07Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

co sprawdza raifaisen bank przy kredycie

Skomentuj opinię

Środa 22 maj 2019 18:56Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Whatsapp (+33756821390)
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Temat postu: Okey POŻYCZKA - OpinieOpinia pozytywna
Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Sobota 5 październik 2019 22:44Zgłoś nadużycie
alixfenande@gmail.com
alixfenande@gmail.com
whatsapp: 33755806766
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

szybka i niezawodna oferta finansowania

Jesteś mężczyzną czy bizneswoman? Jeśli masz obawy związane z zarządzaniem finansami lub nie masz środków na założenie własnej firmy? Jeśli potrzebujesz pożyczki na spłatę długów lub zapłacenie rachunków? Masz niską zdolność kredytową. Jeśli chcesz wiedzieć, co możemy dla Ciebie zrobić z całym naszym doświadczeniem, skontaktuj się z nami już dziś. E-mail: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Niedziela 17 listopad 2019 0:51Zgłoś nadużycie
pozyczam12
pozyczam12

Postów: 752
Kraków
woj.
Na forum od: 2018-03-04
Temat postu: Raiffeisen Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama