PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Opinie o PKO BP. MAX Pożyczka i kredyt gotówkowy w PKO Bank Polski

Niedziela 23 wrzesień 2012 20:06Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 183
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Bank PKO BP

PKO Bank Polski należy do najstarszych instytucji finansowych w Polsce. W ciągu ostatnich lat umocnił pozycję swojego lidera mimo, iż wokół niego pojawiła się liczna konkurencja. Zajmuje on pierwsze miejsce w sprzedaży pożyczek i kredytów gotówkowych. Zajmuje także pierwsze miejsce pod względem liczby aktywów w Europie Środkowo – Wschodniej, co stawia go na wysokim miejscu w rankingu ogólnoświatowym.

Pożyczka w PKO BP

Warto zwrócić uwagę na oferowane przez PKO BP pożyczki. Są one szczególnie dobrze znane z reklam telewizyjnych, w których występują zwykle popularne osobowości. PKO Bank Polski oferuje między innymi pożyczkę gotówkową (MAX Pożyczka), która może sięgnąć nawet do stu pięćdziesięciu tysięcy złotych. Jest to pożyczka gotówkowa (MAX Pożyczka) na dowolny cel. Pożyczka ta może spełnić rolę konsolidacji innych, zaciągniętych już pożyczek, które w tej sytuacji będą stanowiły już jedną ratę. Niskie oprocentowanie tej pożyczki to kolejna pokusa dla wszystkich zainteresowanych. Jako bank o największej bazie klientów w Polsce, może pozwolić sobie na jedno z najniższych oprocentowań pożyczek gotówkowych. Ponadto długi okres spłacania pożyczki pozwala wszystkim klientom zaciągnąć dług bez obaw swoje możliwości finansowe. Spłaty pożyczek można dokonywać gotówką w oddziałach banku, bądź też przez Internet. Taką pożyczkę gotówkową można otrzymać bez żadnych zabezpieczeń ani zaświadczeń, a do pewnej kwoty nawet bez zgody współmałżonka. Blisko trzy tysiące placówek PKO Banku Polskiego z pewnością ułatwia klientom korzystanie z ich usług.

Sobota 20 październik 2012 12:55Zgłoś nadużycie
Aga
Aga
Wrocław
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Witam wszystkich, jestem klientką PKO BP od zawsze, często czytam negatywne opinie na temat tego banku, ale to chyba wynika z tego że to największy bank w Polsce, z największą liczbą klientów, udzielonych kredytów gotówkowych, hipotecznych i pożyczek. Sama brałam nie raz kredyt gotówkowy w PKO BP i nigdy nie spotkały mnie jakieś nieprzyjemne sytuacje, zawsze odbywało się wszystko na wysokim poziomie i przyjaznym podłożu, żadnych ukrytych opłat, dogodne warunki i nie za wysokie oprocentowanie kredytu, jak najbardziej polecam bank PKO BP, jedyny bank godny zaufania jak dla mnie. Aga

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 28 marzec 2013 11:06 | Gość

to prawda, pko bo to największy bank w polsce, udziela rocznie najwięcej kredytów ze wszystkich banków a wiadomo że jak już ludzie zdecydują się cos napisac to właśnie coś negatywnego żeby sobie ulżyć i kogoś osmarować, słusznie czy niesłusznie nie ważne z czyjej winy wynikły problemy, jak się komuś "dowali" to sobie na sercu lżej, tak jest właśnie z PKO BP, często też czytam że to skostniała instytucja dla emerytów gdzie kolejki sięgaja samych drzwi, trochę w tym prawdy jest ale taka jest natura polaka w wieku emerytalnym że woli to co polskie, czy to źle? Młodzi gonią za nowinkami technicznymi nie ważne czy to obcy kapitał czy poslki. Ja od lat mam konto w PKO BP i nie zamierzam z niego rezygnować, za to korzystam tylko z usług przez internet, konto przez internet pożyczka przez internet, zakładam lokaty jak mam z czego też przez internet, chwalę sobie pko bp i każdą usługą z jakiej skorzystałem do tej pory, mam same pozytywne opinie jak na razie, a korzystam z usług pko bp wiele lat!

Reklama
Niedziela 21 październik 2012 20:07Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

mam kredyt studencki w PKO BP, taniej się nie da, jestem zadowolona, trochę gotówki przyda się!

Skomentuj opinię

Niedziela 4 listopad 2012 21:34Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia negatywna

nie polecam, chyba że konto internetowe inteligo tu nie ma potrzeby kontaktowania się z pracownikami banku, chyba że telefonicznie, nie wiem czy obecnie się coś zmieniło ale jak rok temu odwiedziłam oddział pko bp nie pamiętam juz w jakim celu to wyrobiłam sobie opinię, nigdy więcej pko bp, kolejki, kolejki, kolejki, jedne okienko czynne i kilkadziesiąt osób w kolejce, zupełnie jak za komuny

Skomentuj opinię

Środa 14 listopad 2012 22:01Zgłoś nadużycie
ANNA
ANNA
Opole
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie

PKO to bank z tradycją ale odrobinę skostniałymi mechanizmami. Chcą się cywilizować ale jak dla mnie zbyt wolno im to idzie. Tyczy się to tak samo kont, inwestycji jaki pożyczek. Jedno co się powoli zmienia na lepsze w kredytach to niższe oprocentowanie. Miejmy nadzieję że będzie tak dalej i zreformują się bardziej. A nie tylko logo.

Skomentuj opinię

Środa 14 listopad 2012 22:08Zgłoś nadużycie
bartosz
bartosz
Bytom
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Nie dramatyzuj. Bank nie jest taki zły. Ja mam tu pożyczkę dla firm i jestem zadowolony. Minimum formalności profesjonalne podejście do przedsiębiorcy, naprawdę dobre warunki. Nie trzeba niczego więcej. Ja polecam z czystym sumieniem.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 29 marzec 2013 12:57 | Gość

podepne się pod tę opinię, też mam podobne doświadczenia i zdanie o banku pko bp, bank jest ok, ni cwaniakuja jak inne zagraniczne wyłudzacze pieniędzy od nieuważnych klientów

Środa 12 czerwiec 2013 16:17 | Gość

potwierdzam, najbardziej ludzki bank z których korzystałem, jeszcze nie do końca przeżarty chciwością ówczesnego świata

Środa 14 listopad 2012 22:17Zgłoś nadużycie
Kinga
Kinga
Sanok
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Jak się ma szeroki zasięg banku jego popularność do oferowanych warunków np w przypadku kredytu. Czy tylko stali klienci mają szansę na preferencyjne warunki? Młodzi wchodzący na rynek mają szansę na poważne traktowanie czy muszą obchodzić ten bank łukiem?

Skomentuj opinię

Środa 14 listopad 2012 22:21Zgłoś nadużycie
Joasia
Joasia
Sopot
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Wbrew pozorom PKO jest prężnie rozwijającym się bankiem. Co prawda przylgnęła do niego etykietka banku dla babć i dziadków, ale naprawdę jest to bank przyjazny osobom w każdym wieku. Więc z pewnością młodzi ludzie zostaną w nim potraktowani z pełnym szacunkiem i profesjonalizmem.

Skomentuj opinię

Środa 14 listopad 2012 23:45Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia negatywna

a ja miałem taką historię że panienka za biurkiem stwierdziła że nie jestem wiarygodnym klientem ponieważ nigdy nie brałem żadnego kredytu ani pożyczki a co za tym idzie nie ma ani słowa o mojej historii kredytowej w bik i to jest źle

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 20 marzec 2013 21:25 | Gość

musiał być jeszcze inny ważniejszy powód, a brak historii to tylko dodatkowy punkt który przeważył że nie dostałeś kredytu, ale na pewno nie główny

Poniedziałek 3 grudzień 2012 21:22Zgłoś nadużycie
Ala
Ala
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Mini ratka to kredyt który pomaga spełniać marzenia mojej rodziny. Minimum formalności, bardzo niskie oprocentowanie, raty łatwe do spłacenia. Polecam wszystkim którzy chcą miło i w spokoju przeżyć święta.

Skomentuj opinię

Czwartek 6 grudzień 2012 20:23Zgłoś nadużycie
Joda
Joda
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Max pożyczka w PKO to gwarancja niskiej raty. W dodatku przy kwocie 15 tys nie żądali ode mnie żadnych zabezpieczeń czy poręczeń rodziny. Dodatkowo w pakiecie dostałem ubezpieczeniowe z darmowym Assistance, co jest nie bez znaczenia.

Skomentuj opinię

Sobota 15 grudzień 2012 23:39Zgłoś nadużycie
Marek
Marek
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Skusiło mnie w PKO BP bardzo niskie oprocentowanie. Wszedłem do banku i od wczoraj jestem posiadaczem kredytu. Jak na razie wszystko przebiegło bez większych problemów. Mam nadzieje że do końca kredytu też tak będzie.

Skomentuj opinię

Piątek 4 styczeń 2013 22:35Zgłoś nadużycie
Jaromir
Jaromir
Cieszyn
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia negatywna

Wielu jest zadowolonych z obsługi tego banku i oczywiście z udzielonych kredytów gotówkowych i nie tylko. Obsługa jednak odbiega od wielu norm, bank chwali się tradycją, tradycyjnie zostaje w tyle, jeżeli chodzi o jakość obsługi klienta i właśnie takiego klienta, który jest lojalny i wieloletni.

Skomentuj opinię

Czwartek 24 styczeń 2013 11:09Zgłoś nadużycie
rozżalony
rozżalony
opole
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia negatywna

Od 12 lat wynagrodzenie wpływa na moje konto w tym banku. Jestem przed koniecznością zaciągnięcia kredytu gotówkowego i właśnie wróciłem z "mojego" banku i nie mogę ochłonąć. Super propozycja dla mnie to ponad 14% większa miesięczna rata ( maksymalna prowizja, maksymalne oprocentowanie itd)w stosunku do innych "obcych" banków. Chyba pora przenieść konto.....

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 24 styczeń 2013 11:45 | Gość

to tak jak większość banków, jak już złapią klienta to mają go w d., nastawiają się tylko na łapanie nowych, jak już jesteś to nie masz co liczyć na jakieś specjalne profity, nowi klienci na start dostają lepsze oferty niż stali, tak jest nie tylko w PKO BP ale też w innych

Czwartek 24 styczeń 2013 18:29Zgłoś nadużycie
Krzysztof
Krzysztof
Babolice
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia negatywna

I tak zrób, bo ten bank mimo, że z polskim kapitałem nigdy nie grzeszył nowinkami i nowoczesnością. Dla mnie to anarchiczny bank w działaniu. A co do traktowania lojalnych, długoletnich klientów, to można napisać książkę. PKO BP ma wielomilionową rzeszę klientów i niewiele robi dla nich, bo na nich po prostu im nie zależy.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 3 marzec 2013 20:30 | Gienek | Żywiec

Nie zgodzę się. Bank w ostatnim czasie naprawdę się zmienił. Zaczyna patrzeć w przyszłość. Sam fakt świetnych warunków na kredyt hipoteczny czy gotówkowy mówi sam za siebie. Takich warunków jak w PKO trudno szukać gdzie indziej. Ja jestem wiernym fanem i nie zamienię go na inny przynajmniej jak tak będzie dalej.

Sobota 16 marzec 2013 7:40Zgłoś nadużycie
Józef
Józef
Oleśnica
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Fanem mozna być banku, ale musi być jakość usług ankowych. Zauważyłem jednak, że PKO BP wiele się zmienił w ostatnich latach pod względem udzielania kredytów gotówkowych oraz kredytów hipotecznych. Także już wiela na lepsze jest samo podejście do klienta, bank co raz bardziej elastyczniej działa n polskim rynku bankowym, co zadowala klientów PKO BP.

Skomentuj opinię

Wtorek 19 marzec 2013 17:34Zgłoś nadużycie
Kowalczyk
Kowalczyk
Grudziądz
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie

ie wiem co niektórxzy mają do banku PKO BP. Ja zawsze ceniłem ten bank, mam konto osobiste w tym banku od lat, korzystam z ich produktów oraz kredytów. Nie mam problemów z pozyskaniem pożyczek gotówkowych w PKO BP. Mam karty kredytowe z PKO BP, to niezła forma pozyskania kwoty kredytu i to jeszcze w formie bezodsetkowej.

Skomentuj opinię

Czwartek 21 marzec 2013 20:29Zgłoś nadużycie
Mateusz
Mateusz
Bydgoszcz
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Zdania na temat PKO BP są podzielone na tym forum, bo zawsze znajdą się klienci, którzy będą albo zadowoleni albo niezadowoleni. A ja zaliczam się do tych pierwszych czyli zadowolonych. Jako stały klient PKO BP mam dostęp do dobrych produktów kredytowych i nie oglądam innych ofert kredytowych innych banków. Bo w ich ofercie jest za dużo niezrozumiałych dla mnie zapisów, a wszystko wychodzi drogo.

Skomentuj opinię

Wtorek 2 kwiecień 2013 19:16Zgłoś nadużycie
Rotmistrz
Rotmistrz
Pabianice
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

PKO BP to jest nadal jednak polski bank z polskim kapitałem, znany bardzo wśród Polaków, mają największy udział w rynku bnkowym. Często korzystam z usług bankowych PKO BP nawet z kredytów gotówkowych jak Mini Ratka i jestem zadowolony z warunków kredytowcych jaką właśnie oferuje bank PKO BP w ramach Mini Ratki. Dlatego też polecam bank PKO BP jak również kredyty gotówkowe w tym Mini Ratkę.

Skomentuj opinię

Czwartek 9 maj 2013 21:20Zgłoś nadużycie
Rysio
Rysio
Tczew
Temat postu: PKO BP Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Bank PKO BP co raz lepiej sobie na rynku bankowym pod każdym względem. Ich produkty od pewnego czasu są bardzo dobrze sformatowane i atrakcyjne. Już nie tylko ilością chwali się PKO BP, ale także jakością swoich usług i produktów. Mini Ratka jest bardzo atrakcyjnym kredytem gotówkowym, po pierwsze oprocentowanie jest niskie, nie ma zbyt dużych innych kosztów związanych z tym kredytem gotówkowym.

Skomentuj opinię

Reklama