MaxiPozyczka

Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie o Open Finance. Kredyt gotówkowy w OpenFinance

Środa 22 maj 2019 18:59Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Whatsapp (+33756821390)
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Temat postu: Okey POŻYCZKA - OpinieOpinia pozytywna
Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Sobota 5 październik 2019 22:53Zgłoś nadużycie
alixfenande@gmail.com
alixfenande@gmail.com
whatsapp: 33755806766
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Pożyczki i kredyty dla osób fizycznych

cześć
Czy masz problemy ze swoim bankiem? Masz długi do
spłacić? Potrzebujesz pożyczek lub specjalnych kredytów
? Udzielamy kredytów i pożyczek. Jeśli chcesz wiedzieć, co możemy dla Ciebie zrobić z całym naszym doświadczeniem, skontaktuj się z nami już dziś. E-mail: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama
Niedziela 17 listopad 2019 0:51Zgłoś nadużycie
pozyczam12
pozyczam12

Postów: 752
Kraków
woj.
Na forum od: 2018-03-04
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Skomentuj opinię

Wtorek 17 grudzień 2019 17:56Zgłoś nadużycie
oceanicfinance
oceanicfinance
usa
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

To jest Oceanic-Finance, który oferujemy pożyczki dla osób fizycznych i firm na całym świecie, jesteśmy zarejestrowaną i licencjonowaną firmą pożyczkową. Potrzebujesz pożyczki, aby opłacić rachunki? potrzebujesz pożyczki, aby rozpocząć działalność? potrzebujesz pożyczki na zakup mieszkania? oferujemy wszelkiego rodzaju pożyczki, jeśli jesteś zainteresowany uzyskaniem jakiegokolwiek rodzaju pożyczki, po prostu e-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

Skomentuj opinię

Piątek 18 grudzień 2020 19:13Zgłoś nadużycie
inwestor87
inwestor87

Postów: 2558
Wrocław
woj.
Na forum od: 2020-09-02
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Witam posiadam 25 kontaktów do prywatnych inwestorów którzy udzielają pożyczek prywatnych.Oczekuje 50zł za 25 kontaktow.Tym bardziej ze teraz w czasie Pandemi za bardzo niechce nikt udzielac Pozyczek.Pozyczki sa pewne ponieważ sam korzystalem.Jeżeli liczycie ze znajdziecie na forach lub na stronach ogłoszeniowych pozyczke to jesteście w błędzie,strata waszego czasu.Ja mam pewne na 100%namiary na pozyczkodawcow ale to każdego inwidualny wybór.Ja Posiadam namiary na osoby które udzielają pożyczek prywatnie bez baz tylko na umowę cywilno-prawna i weksel.Umowa i Weksel podpisywany jest u notariusza a wszelkie koszta sa wliczone w pozyczke i raty.Chyba ze wolisz jakis pseduo zagranicznych pozyczkodawcow czy zakladanie jakis fikcyjnych kont.Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz. Oferta ważna na Cała Polske.Proszę o kontakt tylko na adres e-mail.
inwestorzy87@gmail.com

Skomentuj opinię

Poniedziałek 21 luty 2022 8:20Zgłoś nadużycie
inwestor87
inwestor87

Postów: 2558
Wrocław
woj.
Na forum od: 2020-09-02
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Witam posiadam 25 kontaktów do prywatnych inwestorów którzy udzielają pożyczek prywatnych.Oczekuje 50zł za 25 kontaktow.Tym bardziej ze teraz w czasie Pandemi za bardzo niechce nikt udzielac Pozyczek.Pozyczki sa pewne ponieważ sam korzystalem.Jeżeli liczycie ze znajdziecie na forach lub na stronach ogłoszeniowych pozyczke to jesteście w błędzie,strata waszego czasu.Ja mam pewne na 100%namiary na pozyczkodawcow ale to każdego inwidualny wybór.Ja Posiadam namiary na osoby które udzielają pożyczek prywatnie bez baz tylko na umowę cywilno-prawna i weksel.Umowa i Weksel podpisywany jest u notariusza a wszelkie koszta sa wliczone w pozyczke i raty.Chyba ze wolisz jakis pseduo zagranicznych pozyczkodawcow czy zakladanie jakis fikcyjnych kont.Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz. Oferta ważna na Cała Polske.Proszę o kontakt tylko na adres e-mail.
inwestorzy87@gmail.com

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 11 maj 2022 14:30 | Bea | Przylep

To jest oszust, kontakty, które podaje nie istnieją

Poniedziałek 11 kwiecień 2022 14:04Zgłoś nadużycie
Veronika
Veronika
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Potrzebujesz szybkiego finansowania na zakup domu, samochodu lub finansowania różnych działań lub projektów!. Wyślij do nas e-mail. Żądanie jest przetwarzane szybko, a pieniądze są przelewane na Twoje konto bankowe po 24 godzinach.

E-mail: ICC.loan-sercice@protonmail.com

Skomentuj opinię

Piątek 6 maj 2022 0:32Zgłoś nadużycie
Whatsapp +48221049986
Whatsapp +48221049986
beatapiwowa@gmail.com
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Udzielę pożyczki prywatnej szybko i bez sprawdzania w BIK!

POŻYCZKI PRYWATNE NA PROCENT Pisz ile potrzebujesz i w jakim okresie możesz spłacić. Oprocentowanie ustalane indywidualnie w zależności od kwoty pożyczki. Udzielamy pożyczek prywatnych na każdą kwotę! Brak limitu! Nie wymagamy żadnych przedpłat! Zostaw kontakt do siebie, odpiszemy bądź oddzwonimy!
e-mail : beatapiwowa@gmail.com

Skomentuj opinię

Niedziela 15 maj 2022 17:20Zgłoś nadużycie
ICC-KREDYT I INWESTYCJE
ICC-KREDYT I INWESTYCJE
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Potrzebujesz szybkiego finansowania na zakup domu, samochodu lub finansowania różnych działań lub projektów!. Wyślij do nas e-mail. Wniosek jest rozpatrywany szybko, a pieniądze trafiają na Twoje konto bankowe już po 24 godzinach.

E-mail: ICC.loan-sercice@protonmail.com

Skomentuj opinię

Wtorek 21 czerwiec 2022 9:35Zgłoś nadużycie
beatapiwowa@gmail.com
beatapiwowa@gmail.com
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Potrzebujesz pożyczki, jesteś odrzucony przez banki lub miałeś kilka wątrób przez fałszywych pożyczkodawców i nadal chcesz mieć pożyczkę na zaspokojenie swoich potrzeb bez problemu.
Bez względu na Twoją sytuację finansową. Udzielamy Państwu pożyczki na bardzo prostych warunkach z oprocentowaniem 2%, Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt
e-mail : beatapiwowa@gmail.com

Skomentuj opinię

Środa 22 czerwiec 2022 5:10Zgłoś nadużycie
beatapiwowa@gmail.com
beatapiwowa@gmail.com
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Potrzebujesz pożyczki, jesteś odrzucony przez banki lub miałeś kilka wątrób przez fałszywych pożyczkodawców i nadal chcesz mieć pożyczkę na zaspokojenie swoich potrzeb bez problemu.
Bez względu na Twoją sytuację finansową. Udzielamy Państwu pożyczki na bardzo prostych warunkach z oprocentowaniem 2%, Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt
e-mail : beatapiwowa@gmail.com

Skomentuj opinię

Środa 22 czerwiec 2022 12:56Zgłoś nadużycie
ROBERT
ROBERT
Temat postu: Open Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Czy potrzebujesz pożyczki awaryjnej na spłatę zadłużenia lub pożyczki kapitałowej, aby usprawnić swój biznes? Czy zostałeś odrzucony przez banki i inne agencje finansowe? Potrzebujesz konsolidacji kredytu lub kredytu hipotecznego? Nie szukaj dalej, ponieważ jesteśmy tutaj, aby wszystkie Twoje problemy finansowe zostały za nami. Skontaktuj się z nami przez e-mail.

E-mail: robertpetrov500@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama