MaxiPozyczka

Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie

Opinie - Pożyczka w Meritum Banku

Czwartek 27 wrzesień 2012 22:15Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 259
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie

O Meritum Bank

Meritum Bank to instytucja, która działa na polskim rynku od 1990 roku. Swoją ofertę bankową kieruje ona przede wszystkim do klientów średniozamożnych. Każdego dnia obsługuje zarówno setki klientów indywidualnych jak również osób, które mają własną działalność gospodarczą. Posiada również szereg ofert dla mikro i małych firm , których obecnie na rynku gospodarczym także nie brakuje. Obecnie Meritum Bank posiada ponad sto placówek w sieci własnej oraz partnerskiej, a ponadto wyróżnia się bogatą bankowością online oraz udzielaniem pożyczek finansowych poprzez zakupy na raty w sklepach.

Pożyczka gotówkowa w Meritum Bank

Jeśli chodzi o jej ofertę bankową to przyglądając się jej nieco bliżej możemy zauważyć szczególnie szeroki wachlarz pożyczek gotówkowych. Wśród nich można znaleźć pożyczki na dowolny cel, z niskim oprocentowaniem i z wysoką granicą kwoty. Z pewnością największą zaletą, jaką można przypisać Meritum Bank, są w pełni dostępne pożyczki online. W ten sposób można zaciągnąć zarówno pożyczkę na dowolny cel czy też konsolidacyjną. Wystarczy jedynie wysłać wniosek dostępny na ich stronie internetowej i czekać na odpowiedź, która pojawi się już w ciągu kilku godzin. Z pewnością mogą znaleźć tutaj coś osoby, którym zależy na niskiej racie pożyczki. Pożyczka zabezpieczona, chociaż wymaga spotkania z doradcą bankowym, to jednak zdobyła już dużą popularność. Pozwala na zaciągnięcie wysokiej pożyczki gotówkowej i spłacanie jej w niskich ratach, które nie nadwyrężają budżetu klientów. Można powiedzieć, że Meritum Bank jest szczególnie polecany osobom, które często dokonują zakupów na raty.

Niedziela 25 listopad 2012 21:46Zgłoś nadużycie
Czarek
Czarek
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Oferta konsolidacji kredytów jest bardzo dobra. Miałem spore trudności w spłaceniu dotychczasowych kredytów. Zwyczajnie ziołem za dużo na barki i nie mogłem sobie poradzić. Konsolidacja uratowała mój tyłek. Dodatkowo mogłem skorzystać z kolejnych pieniędzy i zrobić niespodziankę dzieciom.

Skomentuj opinię

Reklama
Sobota 1 grudzień 2012 22:59Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Żona ciągle suszyła mi głowę, że potrzebna jej garderoba koniecznie z lustrem. Taka zwykła szafa kosztuje 4,5 tysiąca. Z kobitą nie wygrasz albo dasz się zamęczyć albo ulegniesz. Uległem pożyczkę wziąłem całkiem rozsądną w Meritum Bank. Niska rata więc nie męczy a babę mam z głowy.

Skomentuj opinię

Niedziela 9 grudzień 2012 21:19Zgłoś nadużycie
Damian
Damian
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie

Nie jestem do końca zadowolony z mojej pożyczki, ostatnio miałem małe opóźnienia w spłacie rat i bank wlepił mi spore odsetki. Uważam że to nie fer bo wcześniej spłacałem na czas i nie było żadnych problemów.

Skomentuj opinię

Wtorek 11 grudzień 2012 21:22Zgłoś nadużycie
Bronek
Bronek
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Daję duży pozytyw za szybkość w rozpatrywaniu wniosków. Błyskawiczny obrót spraw. Tego samego dnia wypłata gotówki. Nareszcie nie trzeba długo czekać na kasę.

Skomentuj opinię

Środa 12 grudzień 2012 22:33Zgłoś nadużycie
Basia
Basia
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Z bankiem Meritum wreszcie kupiłam upragnioną zmywarkę. Teraz życie jest piękniejsze i więcej czasu mogę poświęcić swojej rodzinie. Kredyt naprawdę na dobrych warunkach. Niska prowizja i oprocentowanie.

Skomentuj opinię

Sobota 15 grudzień 2012 23:58Zgłoś nadużycie
Joanna
Joanna
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia negatywna

Jestem zwiedziona - w reklamie podają że mają bardzo niskie oprocentowanie. Niestety w praktyce okazuje się że oferta jest bardzo kiepska. W dodatku złożenie zapytania w tym banku spowodowało, że inne banki automatycznie odmówiły mi kredytu. Nie polecam.

Skomentuj opinię

Środa 9 styczeń 2013 20:08Zgłoś nadużycie
Maniuś
Maniuś
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie

Świetny bank- no nie wiem ja mam mieszane uczucia niby pożyczkę dostałem, ale z wielkim aj waj. Sto razy dzwonili do szefa potwierdzać dane z zaświadczenia -jak bym był jakimś oszustem. W dodatku w ciągu dwóch dni- w banku byłem aż cztery razy dopinać formalności. To jakieś nieporozumienie. Raty nie są zbyt niskie ale nie miałem większego wyboru.

Skomentuj opinię

Wtorek 5 luty 2013 21:33Zgłoś nadużycie
Zenon
Zenon
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Nie rozumiem o co wam chodzi. Jesteś kolejną osobą która marudzi na formalności w bankach. Ja tego nie rozumiem, chyba dobrze ze bank weryfikuje komu daje pożyczkę. Lepiej tak niż później bankrutować.

Skomentuj opinię

Niedziela 10 luty 2013 20:59Zgłoś nadużycie
Irena
Irena
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Lubię ten bank i kredyt też tu wzięłam. Nie sprawdzałam gdzie indziej ale i tak raty mnie satysfakcjonują więc jest dobrze. Poco szukać gdzie indziej jak pod domem jest dobrze.

Skomentuj opinię

Wtorek 12 luty 2013 10:29Zgłoś nadużycie
Mareczek
Mareczek
Drezdenko
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Kilka miesięcy temu przycisnęło mnie i nie miałem możliwości zdobycia gotówki w inny sposób jak po prostu pożyczyć. W moim bank niestety odmówiono mi. Na szczęście tu udało się. Wyszedłem na prostą. Dzięki temu życie stało się łatwiejsze.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 16 luty 2013 18:58 | Anna | Mrzerzyno

Meritum ma dogodne warunki. Polityka wobec klientów też jest nienaganna. Dlatego tak łatwo dostać tu kredyt. Oprocentowanie jest rewelacyjne i rata nie obciąża domowego budżetu.

Niedziela 7 lipiec 2013 10:49Zgłoś nadużycie
Jacek
Jacek
Piaseczno
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Właśnie dostałem pożyczkę konsolidacyjną. Miałem obawy bo różne opinie krążyły w sieci na temat tego banku. Niestety w żadnym innym banku nie było możliwości skorzystania z pożyczki tego rodzaju na tak dużą kwotę jak moja. Tu oprócz spłaty dotychczasowych zobowiązań dostałem dodatkowy 1000 zł. Pieniądze się przydały. Polecam, nie bójcie się bank jest spoko.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 13 maj 2019 17:16Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Temat postu: Meritum Bank Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Przestań być oszukany przez tych escros, którzy wędrują w Internecie.
Cześć, nigdy nie przestanę opowiadać o mojej ofercie pożyczkowej, abyś nie mógł być łatwo oszukany przez tych nieproszonych ludzi, którzy wędrują w Internecie w poszukiwaniu łatwego zysku.
To z powodu ludzi, którzy nie wiedzą, do kogo się zwrócić, jeśli potrzebują finansowania.
Nie zmuszam nikogo do przyjścia i uzyskania ode mnie pożyczki.
Zapraszam Cię tylko do zapoznania się z moimi warunkami pożyczki, a jeśli ci to odpowiada, możemy współpracować, jeśli nie, możesz anulować całą aplikację kredytową.
Aby uzyskać więcej informacji na temat moich warunków kredytowych, oto moje kontakty: (cm821791@gmail.com)

Skomentuj opinię

Reklama