MaxiPozyczka

Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie o Kredyt Banku. Kredyt gotówkowy oraz pożyczka gotówkowa w KredytBank

Czwartek 27 wrzesień 2012 22:03Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 251
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Krótko o Kredyt Banku

Rok 1990. Decyzją Prezesa Narodowego Banku Polskiego został powołany Kredyt Bank S.A. 11 września otrzymał on upoważnienie do rozliczeń w obrocie krajowym i zagranicznym. To właśnie były pierwsze dni dla tej instytucji finansowej, która funkcjonuje do dziś. Stała się ona dość znaczącą konkurencją dla tych już istniejących banków, głównie ze względu na atrakcyjne formy prowadzenia wspomnianych rozliczeń. Rok później Kredyt Bank otrzymał pozwolenie na obrót papierami wartościowymi.

Kredyt gotówkowy i pożyczka gotówkowa w Kredyt Bank

Swoją ofertę kredytów i pożyczek właściciele Kredyt Banku skierowali głównie do klienta indywidualnego, który aktualnie. Każdy klient może skorzystać z pożyczki na dowolny cel o bardzo korzystnym  oprocentowaniu. Chociaż w porównaniu z innymi bankami, ten oferuje pożyczki i kredyty gotówkowe w dość niskiej kwocie to jednak fakt ten rekompensuje naprawdę niska rata. Skutkiem tego, jeżeli ktoś zamierza zaciągnąć pożyczkę lub kredyt gotówkowy w kwocie nie większej niż dwadzieścia tysięcy złotych, to ten właśnie Kredyt Bank będzie dla niego najlepszym rozwiązaniem. Tym bardziej biorąc pod uwagę długi okres trwania kredytu, który pozwoli spokojnie uporać się z ciążącym zadłużeniem. Poza tym interesującą ofertą Kredyt Banku jest również kredyt gotówkowy lub pożyczka gotówkowa celowa, która pozwala zrealizować niskim kosztem takie potrzeby jak edukacja, zdrowie, uroczystości, transport, remont, wakacje i wiele innych. Ponadto tyko 70% kredytu musi zostać przeznaczone na zdeklarowany cel, a reszta może zostać zrealizowana w dowolnych przedsięwzięciach. Kredyt Bank to zdecydowanie najlepsze pożyczki i kredyty dla osób, którzy nie potrzebują zbyt wysokich kwot na realizację swoich planów.

Niedziela 21 październik 2012 20:13Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

mam dosyć swojego banku i chcę przejść do innego z kontem i kartą kredytową, biorę pod uwagę m.in. Kredyt Bank, jak u nich wygląda obsługa klienta, to bank nastawiony na indywidualnego klienta czy raczej firmy?

Skomentuj opinię

Reklama
Niedziela 25 listopad 2012 22:18Zgłoś nadużycie
Zofia
Zofia
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Kredyt bank jest placówką dla osób fizycznych jak również dla firm. Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Ma oddziały rozsiane po całej Polsce dlatego tak łatwo z niego korzystać. Mam kartę kredytową w tym banku jak również konto osobiste. Jestem z niego zadowolona i nie zmieniła bym go na inny.

Skomentuj opinię

Wtorek 27 listopad 2012 21:23Zgłoś nadużycie
SEBA
SEBA
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Prowadząc działalność gospodarczą trudno jest dysponować stałą ilością oszczędności, które w nagłych przypadkach można by było spożytkować. Wybawieniem dla mojej firmy była karta kredytowa. To tani kredyt dostępny w każdej chwili. Jeżeli nie mam takiej potrzeby nie muszę z niego korzystać a za posiadanie tej karty rocznie płacę mniej niż za kartę firmową do konta czyli tylko 50zł. Polecam wszystkim przedsiębiorcą.

Skomentuj opinię

Niedziela 2 grudzień 2012 21:23Zgłoś nadużycie
ALEKSANDER
ALEKSANDER
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Podobno Kredyt Bank związany jest z Żaglem. Często korzystam z zakupów na raty właśnie z Żaglem. I zawsze wracam.

Skomentuj opinię

Środa 12 grudzień 2012 22:29Zgłoś nadużycie
Wandzia
Wandzia
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Z Kredyt Bankiem możesz zrealizować swoje najskrytsze marzenia. Jeżeli nie potrzebujesz dużej ilości pieniędzy to ten kredyt jest stworzony dla Ciebie. Atrakcyjna oferta i miła obsługa to to czego oczekuję od banku.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 21:00Zgłoś nadużycie
Alek
Alek
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Lubie kredyt bank. Mam tam konto od lat i nigdy nie miałaem żadnych problemów. Na kredyt tez zdecydowałem się u nich. Warunki podobne do innych a raty sami ściągają z konta. Polecam

Skomentuj opinię

Niedziela 6 styczeń 2013 22:04Zgłoś nadużycie
Daga
Daga
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

My z mężem skorzystaliśmy z pożyczki na odnowienie mieszkania w Kredyt Banku. Oprocentowanie naprawdę niskie. Sama nie mogę uwierzyć że załatwienie kredytu może być aż tak proste i trwać tak krótko. Zwykle w banku przesiadywałam godzinami a tu proszę raz dwa i po sprawie.

Skomentuj opinię

Czwartek 10 styczeń 2013 22:01Zgłoś nadużycie
Sylwia
Sylwia
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Kredyt Bank ma ciekawą ofertę. Lubię ten bank i cieszę się że jest w mojej miejscowości. Pożyczkę dostałam bez problemów i teraz spokojnie ją spłacam.

Skomentuj opinię

Piątek 11 styczeń 2013 19:21Zgłoś nadużycie
Treno
Treno
Lubaczów
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

To może pomógł Mann w swoich reklamach i zadziałał pozytywnie na pracowników tego banku ha,ha. A tak poważnie nie jest to zły bank, ma spory wachlarz ofert kredytowych, także ciekawych ofert produktów finansowych. Warto się zapoznać z ciekawą ofertą Kredyt Banku.

Skomentuj opinię

Sobota 9 luty 2013 10:52Zgłoś nadużycie
Aurelia
Aurelia
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia negatywna

Nie nie i jeszcze raz nie. Nigdy więcej współpracy z tym bankiem. Najgorsze jest to że łączy się z BZ WBK i teraz to już chyba przyjdzie m i na pocztę chodzić. Co za brak profesjonalizmu i poszanowania klienta.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 14 luty 2013 16:59 | Tomek | Legnica

Co konkretnie masz im do zarzucenia. Ja bardzo lubię Kredyt Bank. O Zachodnim też słyszałam dobre opinie.

Czwartek 9 maj 2013 18:07Zgłoś nadużycie
Marek
Marek
Tarnowskie Góry
Temat postu: Kredyt Bank Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Ja zawsze ceniłem sobie Kredyt Bank oraz BZWBK. W mojej miejscowości niestety nie było jak dotąd BZWBK, więc korzystałem z Kredyt Banku. Teraz się połączyli i jestem szczęśliwy. Właśnie kończy mi się kredyt i zastanawiam się nad zmiana kompa więc na pewno korzystam z oferty nowego banku pod starym szyldem.

Skomentuj opinię

Reklama