MaxiPozyczka

Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie o Gold Finance. Kredyt gotówkowy w GoldFinance

Piątek 19 październik 2012 20:09Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 259
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Kredyt gotówkowy w Gold Finance Sp. Z o.o.

Masz kłopoty z wyborem kredytu gotówkowego? Skorzystaj z usług doradców finansowych w firmie Gold Finance. To niezależni doradcy finansowi, z usług których korzysta tysiące klientów. Doradcy finansowi pomogą wam podjąć słuszną decyzję. Specjaliści z Gold Finance pomogą w wyborze odpowiedniej pożyczki gotówkowej, pożyczki hipotecznej, kredytu mieszkaniowego czy też kredytu na samochód. Obecnie na rynku kredytów mamy szerokie pole wyboru i wskazanie jednej oferty może okazać się trudne. Wnikliwa analiza każdej z nich przez doradcę finansowego z Gold Finance, niewątpliwie wskaże nam tę propozycję, która jest najlepsza dla naszych możliwości finansowych. Doradcy Gold Finance pomogą także w wyborze odpowiedniej lokaty czy też funduszu inwestycyjnego. Gold Finance wśród swoich klientów ma również wiele małych i średnich firm oraz dużych przedsiębiorstw. Co więcej porady w Gold Finance mogą być całkowicie bezpłatne.

Korzystałeś z usług doradców Gold Finance? Czekamy na Twoje opinie na forum.

Niedziela 2 grudzień 2012 21:14Zgłoś nadużycie
Damian
Damian
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Pożyczka gotówkowa na dowolny cel jest prosta w uzyskaniu. Nie trzeba się tłumaczyć na co potrzebne są pieniądze. Miła obsługa. Jak dal mnie pełen pozytyw. Najważniejsze ze dostałem kredyt.

Skomentuj opinię

Reklama
Piątek 7 grudzień 2012 23:31Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Gold Finance to firma pomagająca laikom we wyborze oferty kredytowej. Niestety - nie koniecznie jest to najlepsza decyzja. Chcą na tobie zarobić pieniądze i doradzą tak jak im będzie wygodnie. Niestety takie prawa rynku.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 10 grudzień 2012 22:10Zgłoś nadużycie
Paweł
Paweł
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Czasami pomoc doświadczonej osoby jet nieoceniona. Nie możesz z góry odradzać bo ty tak uważasz, lubię wysłuchać co kto ma dopowiedzenia- czy do zaoferowania. Mam swój rozum umiem liczyć i wiem na co mogę się zdecydować. Dlatego polecam usługi nawet po to aby zorientować się w różnych ofertach.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 21:34Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Pomoc tej firmy jest zupełnie zbędna. Nie rozumiem idei jaka przyświeca ludziom korzystającym z tych gamoni. Czy nie warto samem u iść do banku i wynegocjować dogodne warunki niż płacić za kiepski kredyt obcym osobom.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 1 styczeń 2013 20:48 | zainteresowany | Warszawa

Możesz iść do banku, nawet do 10, jeśli nie mas co zrobić z wolnym czasem. Wynegocjujesz pewnie tyle, że głowa boli..Ostatnio negocjowałem bezpośrednio w banku lokatę na sporą kwotę i dostałem ofertę poniżej standardowej (rewelacja). Ponadto nie pisz, że komuś za coś płacisz, bo taka wizyta nic Cię nie kosztuje. Sam brałem kilka kredytów korzystając z firm doradczych, co nie oznacza, że wcześniej nie rozeznałem się w ofertach rynkowych. Dobry doradca da Ci kilka ofert do porównania, a Ty wybierasz najlepszą. (nie mówię to o firmach doradczych powiązanych kapitałowo z bankami, ale Gold Finance do takich nie należy).

Poniedziałek 17 grudzień 2012 20:55Zgłoś nadużycie
Bolesław
Bolesław
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Gościu, czego ty nie rozumiesz- już wcześniej to ładnie wytłumaczono. Ja tam osobiście lubię znać różne rozwiązania i możliwości a tu taj dostaję wszytko podane jak na tacy bez większego wysiłku z mojej strony. Nie mam czasu biegać od banku do banku i stać w kilometrowych kolejkach. Ja polecam choćby dla samego sprawdzenia ofert.

Skomentuj opinię

Czwartek 20 grudzień 2012 22:59Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Gold finanse pomaga przeanalizować wszelkie warianty kredytów dostępnych na rynku. trzeba tylko uważać żeby nie dać się zmanipulować i kręcić w kredyt którego wcześniej nie chcieliśmy.

Skomentuj opinię

Niedziela 6 styczeń 2013 21:52Zgłoś nadużycie
Bogdan
Bogdan
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Ja już taki jestem że wolę wiedzieć na czym stoję. Zdaję sobie sprawę że firma pośrednicząca nie jest instytucją charytatywną i che zarobić na mnie. Jednak naprawdę nie mam czasu na bieganie i wolę zarobić kasę a specjaliści niech myślą za mnie.

Skomentuj opinię

Środa 9 styczeń 2013 20:23Zgłoś nadużycie
Misiek
Misiek
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Bogdan czy ty myślisz, że tam pracują analitycy z najwyższej półki. Ci ludzie zrobią wszytko żeby zarobić bo jeżeli ty za ich pośrednictwem weźmiesz pożyczkę, to oni mają z tego pieniądze. Mało ich obchodzi czy na tym stracisz czy zarobisz. Tu liczą się tylko kolejna stówka do wypłaty.

Skomentuj opinię

Środa 9 styczeń 2013 20:47Zgłoś nadużycie
Bronisław
Bronisław
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Ha, ha, ha, chce mi się śmiać jak piszecie o analitykach, specjalistach i fachowcach od finansów. Takich nie ma zbyt wielu,są bardziej sprzedawcy. A tym bardziej nie ma w tej firmie. Jak sam pewnych spraw nie przeanalizujesz to niestety wszystko ci są w stanie wepchnąć, byle sprzedać produkt finansowy klientowi.

Skomentuj opinię

Czwartek 10 styczeń 2013 19:08Zgłoś nadużycie
sandik
sandik
Rybnik
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

Taki Gold to kojarzy mi się z Amber Gold, a wszyscy widzą jak zrobiła się afera z Amber Gold. Więc ja choćby z nazwy nie chcę mieć do czynienia z żadną firmą, która w nazwie ma Gold.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 13 luty 2013 11:24 | Melania | Warszawa

Bez przesady. Jak byśmy popadali w panikę to nagle na rynku finansowym zrobiło by się nie ciekawie. Pamiętaj że tu na forum finansowym wypowiadasz się raczej o pożyczaniu pieniędzy od banku a nie inwestowaniu, co przy dzisiejszych stopach oprocentowania jest raczej mało korzystne. Tak czy owak ja myślę że nie ma się czego bać. I śmiało można odwiedzić placówkę.

Czwartek 14 luty 2013 16:23Zgłoś nadużycie
Aleksander
Aleksander
Supraśl
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Ta firma nie zajmuje się przyznawaniem kredytów gotówkowych czy też jak kto woli pożyczek. Jej zadaniem jest pomoc mniej zorientowanym lub na tyle zajętym osobom w wyborze najlepszego rozwiązania z dostępnych na rynku w danej chwili. Ta firma nie zmusza do wzięcia pożyczki za ich pomocom.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 7 marzec 2014 8:23 | krzyś | łomża

Jak najbardziej pozytywny komentarz:)

Piątek 15 maj 2015 14:51Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie

a ile się cenią

Skomentuj opinię

Środa 22 maj 2019 18:50Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Temat postu: Gold Finance Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Temat postu: Okey POŻYCZKA - OpinieOpinia pozytywna
Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Reklama