MaxiPozyczka

Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Opinie o Getin Bank. Pożyczki i kredyty gotówkowe udzielane w Getin Banku

Sobota 22 wrzesień 2012 11:39Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 236
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Getin Noble Bank - O banku

Getin Bank został stworzony w 2004 roku, kiedy to został przekształcony z regionalnego Górnośląskiego Banku Gospodarczego w Katowicach. W kolejnych latach wcielił do siebie Bank Przemysłowy w Łodzi oraz Wschodni Bank Cukiernictwa. 1 czerwca tego roku doszło do połączenia Get Bank S.A z Getin Noble Bank S.A. na skutek czego powstał jeden Bank o nazwie Getin Noble Bank S.A.

Pożyczka gotówkowa i kredyt gotówkowy w Getin Bank

Obecnie cieszy się on dużą popularnością na rynku finansowym, ze względu na atrakcyjne warunki kredytów i pożyczek gotówkowych, które proponuje swoim klientom. Wciąż pojawiają się w nim nowe oferty, w których warunki są naprawdę bardzo atrakcyjne. Najważniejsze cechy, które można przypisać oferowanym w tej instytucji pożyczkom to niskie oprocentowanie, konkurencyjne w stosunku do propozycji z innych banków oraz niska rata spłaty. Z pewnością wiele osób ucieszy również fakt, że pożyczki i kredyty gotówkowe mogą mieć długi okres spłaty, nawet do kilku lat. Osoby, które nie mogą wykazać zaświadczenia o zarobkach, również nie muszą się martwić, ponieważ w tej instytucji nie wymaga się go przy pożyczkach. Niskie koszty udzielenia pożyczki lub kredytu, wynikają tutaj ze względu na brak jakichkolwiek dodatkowych prowizji dla banku czy też pracowników. Getin Bank jest polecany szczególnie osobom, którym zależy na szybkiej pożyczce gotówkowej, którą będą mogli spłacić w wielu, niskich ratach, bez nadmiernie obciążających kosztów. Bieżącą ofertę oraz aktualne promocje zawsze można zobaczyć na oficjalnej stronie internetowej oraz w lokalnych placówkach Getin Banku.

Niedziela 21 październik 2012 20:03Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia negatywna

dobrze czytajcie umowy co podpisujecie, bo możecie się wkopać w niezłe bagno!

Skomentuj opinię

Reklama
Niedziela 21 październik 2012 21:40Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia negatywna

odradzam getin bank!

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 24 sierpień 2017 12:23 | Gość

też mam ich dosyć!

Niedziela 4 listopad 2012 21:31Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

nie mam zastrzeżeń do getin bank, mam tam konto, brałam kiedyś pożyczkę, nie było żadnych przekrętów, spłaciłam w terminie wszystko i zamknięta sprawa, nic poza to co w umowie nie musiałam płacić

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 20:41Zgłoś nadużycie
Kinga
Kinga
Sanok
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Wiadomo że zawsze należny czytać to co się podpisuje. Co do Getin banku to ja mam same dobre skojarzenia. Pożyczka już dawno spłacona zero problemów. Miła i konkretna obsługa. Dzisiaj myślę o zakupie narożnika i chyba znowu skorzystam z ich oferty bo jestem zadowolona.

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 20:44Zgłoś nadużycie
Sabina
Sabina
Koło
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

W tamtym roku Getin Bank miał świetną ofertę kredytu na podstawie rozliczenia PIT. Super sprawa. Dzięki temu udogodnieniu zaoszczędziłam sporo czasu. I w dodatku nie musiałam prosić się mojego szefa o łaskawe podpisanie zaświadczenia o dochodach. To jest strasznie upokarzające takie tłumaczenie się.

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 20:50Zgłoś nadużycie
Artur
Artur
Gniezno
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Oferta oszczędnościowa jak dla nie bez zarzutów, jednak co do pożyczki w Getin Bank mam pewne zastrzeżenia. Nie rozumiem dlaczego oferuje się w pakiecie ubezpieczenie skoro ja już jedno mam i jestem z niego zadowolony. To chyba główny zarzut. Nie lubię płacić za coś czego nie potrzebuję.

Skomentuj opinię

Niedziela 18 listopad 2012 20:53Zgłoś nadużycie
ANNA
ANNA
Opole
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Getin bank to jedna z instytucji finansowych która oferuje naprawdę dbre warunki kredytowania dla zwykłych ludzi. Nie ma wygórowanych oczekiwań i nie stawia nie możliwych do spełnienia warunków przez zwykłych biednych ludzi. Co do ubezpieczeni przecież nie jest ono obowiązkowe i można poprosić o kalkulację bez niego. Jednak jest to zabezpieczenie dla kredytobiorcy.

Skomentuj opinię

Sobota 1 grudzień 2012 23:18Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
PAN
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Może nie odradzam, bo to nie jest moją intencją. Chce jednak zaznaczyć że biorąc tu kredyt można liczyć się z ukrytymi kosztami w postaci choćby znanego już wszystkim ubezpieczenia czy kosztów uruchomienia pożyczki. Przy odrobinie dobrej woli pracownik banu może oba te koszty zmniejszyć musicie więc o tym pamiętać.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 3 grudzień 2012 21:31Zgłoś nadużycie
Bożenka
Bożenka
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Nie chcemy całe życie oszczędzać na potrzebach naszego dziecka. Dlatego często korzystamy z pożyczki w tym banku. Jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy. Małe raty i szybka decyzja to to na co zwracam uwagę.

Skomentuj opinię

Środa 5 grudzień 2012 23:16Zgłoś nadużycie
Megi
Megi
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

PAN ja zawsze powtarzam że należy czytać to co się podpisuje. A jeżeli zaakceptuje się warunki to nie należy później narzekać i zwalać wszystkiego na obsługę banku.

Skomentuj opinię

Piątek 7 grudzień 2012 22:55Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Ja tam nie narzekam. Wziąłem pożyczkę bo pasowały mi warunki. A teraz sumiennie spłacam i jest dobrze.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 0:34Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Pożyczka w Get in nie jest tą wymarzoną. Traktuję ją zawsze jak ostateczność. Fakt nigdy mi nie odmówiono kredytu, ale warunki a w szczególności oprocentowanie są zabójcze. Zdecydowanie wolę pożyczkę w BZ WBK.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 17 grudzień 2012 21:49Zgłoś nadużycie
Franek
Franek
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Wolne zawody mają dobrą sytuację w Getin banku.Nie muszą przedstawiać zaświadczeń oraz potwierdzać osiąganych dochodów. To bardzo komfortowa sytuacja, oszczędza wiele czasu i daje nowe możliwości.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 14 styczeń 2013 18:29Zgłoś nadużycie
Holisz
Holisz
Gdańsk
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Ale o ile może zmniejszyć koszty obsługi waszego kredytu? to do gościa PAN. Bo najpierw windują ofertę i jego oprocentowanie do maksymalnych i dopuszczalnych poziomów. A następnie chwalą się tym, że można dobrze negocjować i pracownicy banku potrafią obniżyć oprocentowanie oraz prowizję takiego kredytu gotówkowego.

Skomentuj opinię

Piątek 25 styczeń 2013 18:52Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

nie polecam, łupią bez skrupułów mniej zorientowanych klientów na ubezpieczeniach, które nie są obowiązkowe, sam nie wypytasz to ci nie powiedzą, żerują na niewiedzy klientów, nie skorzystam więcej z kredytu w getin banku

Skomentuj opinię

Piątek 25 styczeń 2013 21:22Zgłoś nadużycie
sandik
sandik
Rybnik
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie
Opinia negatywna

Bo przychodzą do banku wystraszeni klienci, którzy są w potrzebie i mają niewiedzę na temat banków oraz kredytów. Są przekonani, że mogą nie dostać kredytu. Więc kiedy dostają decyzję pozytywną to decydują się na wszystko, nawet na ubezpieczenia, przekonani, że to jest najlepsze rozwiązanie.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 14 luty 2013 16:18 | Alicja | Mokradła Wysokie

Nie przesadzaj. Nawet moja babcia a ma 80 lat wie że biorąc pożyczkę, można negocjować. Co do ubezpieczenia to nie musisz się na nie zgadzać. Trzeba się pilnować i nie dać sobie wcisnąć tego czego się nie potrzebuje.

Czwartek 30 maj 2013 9:39Zgłoś nadużycie
Kamil
Kamil
Dąbrowa Górnicza
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Sandik nie przesada pisząc, że ludzie przychodzą do banku z nastawieniem, ze mogą jednak takiej pożyczki czy kredytu gotówkowego nie dostać, a bank i ich pracownicy to wykorzystują. Wykorzystują także niewiedzę klientów, którym dodatkowo do kredytu daje się ubezpieczenie, a daje tom wymierne korzyści jedynie dla banku oraz pracownika, który obsłużył takiego nowego kredytobiorcę.

Skomentuj opinię

Wtorek 11 czerwiec 2013 16:55Zgłoś nadużycie
gosiek
gosiek
Łodz
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

Nie polecam tego banku.Obsługa bardzo miła przy propozycji kredytu i wciskaniu ubezpieczenia.Reasumujac,słowotok miłych słowek po to by nie dac doisc do głosu klientowi.Szybko się załatwia,szybko podpisuje.Wziełam pozyczke z ubezpieczeniem,po roku chciałam zrezygnować i okazało się ze za pozno zgłosiłam się do banku,teraz mogę przyprowadzić trzech zyrantow.Na błędach się uczymy a banki zarabiają.

Skomentuj opinię

Środa 30 lipiec 2014 22:07Zgłoś nadużycie
Sheldon Shel
Sheldon Shel

Postów: 3
grudziądz
woj. kujawsko-pomorskie
Na forum od: 2014-07-30
Temat postu: Getin Bank Pożyczka Gotówkowa - Opinie

To tak jak wszędzie :) ale przecież nikt nie kazał Tobie podpisywać umowy no nie?

Skomentuj opinię

Reklama