MaxiPozyczka

Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie o Deutsche Bank. Pożyczka gotówkowa w Deutsche Bank. Kredyt gotówkowy Deutsche Bank

Czwartek 27 wrzesień 2012 22:04Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 259
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Deutsche Bank

Z obecności Deutsche Bank w Polsce możemy cieszyć się dopiero od 2001 roku, kiedy to właśnie powstał w naszym kraju pierwszy oddział tej spółki. Pierwotnie obsługiwała ona jedynie pion bankowości prywatnej nie dając zbyt dużych możliwości pozostałej grupie klientów. Obecnie Deutsche Bank obsługuje także klientów biznesowych oraz prowadzi specjalne usługi z branży bankowości prywatnej.

Pozyczki i kredyty gotówkowe w Deutsche Bank

W Deutsche Bank, podobnie jak w pozostałych instytucjach bankowych największym zainteresowaniem mogą cieszyć się kredyty gotówkowepożyczki gotówkowe. Ich różnorodność w tej spółce jest dość duża, biorąc pod uwagę pożyczki gotówkowe, które mogą zostać przeznaczone na dowolny cel. Pożyczka na dowolny cel to najlepszy sposób na to aby uzyskać w szybki sposób środki finansowe, które będziemy mogli przeznaczyć na dowolnie wybrany przez nas cel konsumpcyjny. Pożyczki i kredyty gotówkowe w Deutsche Bank mają wiele zalet, dla których klienci wybierają właśnie produkt finansowy właśnie tej instytucji. Między innymi jest to brak konieczności przedstawiania zaświadczeń o dochodach, różnorodny wybór systemu spłat, atrakcyjne oprocentowanie, nieograniczona wysokość pożyczki, okres długi okres spłaty sięgający sześćdziesięciu miesięcy. Ponadto w Deutsche Bank znajdziemy możliwość zaciągnięcia pożyczki konsolidacyjnej, na samochód oraz wiele innych. Oferta pożyczek i kredytów w tym banku jest naprawdę szeroka. Ponadto na pożyczki i kredyty gotówkowe mogą zdecydować się nie tylko klienci indywidualni, ale również biznesowi, który jako zabezpieczenie wykorzystają majątek swojej firmy.

Niedziela 25 listopad 2012 21:51Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Zawsze uważałam że zaświadczenie o dochodach przedstawiana w banku na potrzeby kredytu to jakaś bzdura. W realizacji swoich pragnień trzeba błagać szefa o pomoc. DB to pierwszy bank który nie kazał przynosić mi zaświadczenia. Wystarczyło jedynie podpisać oświadczenie a oni resztę sami zweryfikowali. To jest pozytywne nastawienie do klienta.

Skomentuj opinię

Reklama
Sobota 1 grudzień 2012 22:36Zgłoś nadużycie
Boguś
Boguś
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Ten bank niestety jest mało rozpowszechniony w Polsce. Ziołem w nim pożyczkę poprzez multiagencję pośredniczącą. Niestety okazało się że prowizja jest strasznie wysoka, a w dodatku w mojej miejscowości nie ma tego banku i muszę ponosić dodatkowe koszty za przelew pieniędzy na ich konto.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 20 marzec 2013 21:32 | Gość

to po co taki brałeś? ja mam zupełnie inne zdanie, solidny bank, profesjonalnie przygotowana kadra, bez żadnego nabijania klienta w butelkę

Piątek 7 grudzień 2012 23:28Zgłoś nadużycie
Tadeusz
Tadeusz
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Czy w tym banku dostanę kredyt jeśli pracuję w Niemczech na umowie zagranicznej. Może oni mają normalne podejście skoro wywodzą się również z zagranicy.

Skomentuj opinię

Wtorek 11 grudzień 2012 21:26Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia negatywna

Bank proponuje długi okres spłaty, w praktyce to ściema. Zaproponowali mi 4 koła na dwa lata. Rata kosmiczna i bez możliwości negocjacji.Niestety więcej nie skorzystam.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 0:30Zgłoś nadużycie
Elwira
Elwira
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Długi okres spłaty wiążę się też z większymi kosztami kredytu. Myślę że 5 lat to optymalny okres kredytowania. Raty są wystarczająco niskie aby można je bez problemu spłacić. Nie widzę problemu by spokojnie korzystać z tego kredytu.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 21:22Zgłoś nadużycie
Darek
Darek
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Kredyt na długi okres to bez wątpienia wyższe koszty dla biorącego. Jednak nie zawsze można bezpiecznie spłacać raty wyliczone na niższy okres. Dlatego ratunkiem możne być obniżenie raty poprzez wydłużenie czasu spłat. W Deutsche banku jest taka możliwość i to mi się u nich podoba.

Skomentuj opinię

Niedziela 6 styczeń 2013 22:07Zgłoś nadużycie
Krzysztof
Krzysztof
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Nie wiem czy ten bank jest rozpowszechniony na naszym Polskim rynku, ale oferta jest bardzo ciekawa. Zastanawiam się czy gra jest warta świeczki skoro do najbliższej palcówki muszę jechać aż 50 km.

Skomentuj opinię

Niedziela 13 styczeń 2013 11:26Zgłoś nadużycie
Roberto
Roberto
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Deutsche Bank nie jest rozpowszechniony, w moim mieście, które liczy około 50 tysięcy mieszkańców zamknęli oddział, bo nie mieli obrotów i oddział przynosił straty. I do najbliższego oddziału mam chyba też przynajmniej 50 kilometrów.

Skomentuj opinię

Czwartek 17 styczeń 2013 21:26Zgłoś nadużycie
Sławomir
Sławomir
Olkusz
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Niem mam dobrej opinii. Wysokie oprocentowanie to to co mnie najbardziej boli. Po co tracić czas i iść do nich jak można od razu dać się choćby do ING tam kredyt jest dużo tańszy.

Skomentuj opinię

Sobota 19 styczeń 2013 8:40Zgłoś nadużycie
Ronald
Ronald
Nakło
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

W tamtym roku i poprzednich latach nie wytrzymali konkurencji ze strony innych banków i pozamykali wiele oddziałów. Za bardzo skupili się na klientach indywidualnych, a mieli bardziej na bardziej sprecyzowanych klientach. Tak jak na przykład Santander Bank nastawiony jest na klienta, który chce zaciągnąć kredyt na kupno samochodu. A DB tak nie wiadomo o co chodzi.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 4 luty 2013 17:43Zgłoś nadużycie
Relikt
Relikt
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie

Znowu mają w swojej ofercie akcję kredytową dla wybranych grup zawodowych. Do tej grupy zaliczają się: adwokat, radca prawny, sędzia, notariusz, pozostałe osoby, które wykonują zawód w zakresie obsługi doradztwa prawnego, księgowy, architekt, weterynarz, nauczyciel. Muszą posiadać stałe, stabilne dochody z pracy, która powiązana jest z ich wykształceniem. Mają szansę otrzymać taki kredyt gotówkowy w DB w jeden dzień i nie muszą przedstawiać zaświadczenia o zarobkach.

Skomentuj opinię

Środa 22 maj 2019 19:03Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Whatsapp (+33756821390)
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Temat postu: Okey POŻYCZKA - OpinieOpinia pozytywna
Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Środa 22 maj 2019 19:04Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Whatsapp (+33756821390)
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Temat postu: Okey POŻYCZKA - OpinieOpinia pozytywna
Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Piątek 31 maj 2019 13:09Zgłoś nadużycie
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
Łódź
Temat postu: Deutsche Bank Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Cześć przyjaciele
Nazywam się MONIKA ZAJAK
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosiłem cię do skontaktowania się z MAGDALENA KUJAWA
I nie będziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pożyczkę w wysokości 130 000 Zl
dzięki temu wspaniałemu człowiekowi
Aby uzyskać więcej informacji
Odpowiedz mi krótką wiadomością
Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą
magdalenakujawa132@gmail.com
skontaktuj się z moim adresem e-mail:
monikazajaac132@gmail.com
Autorzy MAGDALENA KUJAWA
Będziesz miał rozwiązania dla wszystkich swoich problemów
Potwierdzam to
Jeśli nie potrzebujesz pożyczki
Więc poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół

dziękuję

Skomentuj opinię

Reklama