MaxiPozyczka

BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie

Opinie o banku BPH. Weź pożyczke gotówkową w Banku Przemysłowo Handlowym

Piątek 19 październik 2012 19:45Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 259
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie

Bank BPH

Bank BPH powstał w 2001 roku w wyniku fuzji dwóch instytucji finansowych, które zostały wydzielone ze struktur Narodowego Banku Polskiego jako banki komercyjne. Obecnie Bank BPH ma główną siedzibę w Krakowie oraz w Warszawie. Obecnie góruje on ponad innymi bankami pod względem liczby udzielonych pożyczek i kredytów gotówkowych. To on właśnie reklamuje się jako najlepszy pożyczkodawca na rynku, któremu warto zaufać. Ma obecnie bardzo szeroką ofertę kredytową oraz pożyczki, których warunki są naprawdę atrakcyjną ofertą dla osób potrzebujących na szybko pieniędzy.

Pożyczka gotówkowa, kredyt gotówkowy w BPH

Szczególną uwagę warto zwrócić na pożyczki i kredyty gotówkowe, które są skierowane do klienta indywidualnego. W tym sektorze działalności BPH funkcjonują takie pożyczki jak pożyczka gotówkowa z szybką decyzją wstępną oraz pożyczka konsolidacyjna, która świetnie sprawdzi się zamiast kilku tych, które można nią spłacić. Atrakcyjną propozycją jest również tania pożyczka gotówkowa zabezpieczona nieruchomością oraz kolejna, zabezpieczona aktywami. Bank BPH jest bankiem, który w szybkiej pożyczce gotówkowej może zaoferować aż sto pięćdziesiąt tysięcy złotych, czego nie mogą zaproponować inne banki. Co więcej długi okres spłaty powoduje, że nawet tak wysoki kredyt gotówkowy czy też pożyczkę uda się spłacić klientom bez większego problemu. W dodatku wysokość raty i dzień spłaty kolejnych z nich klienci mogą ustalić samodzielnie. Warto jeszcze wspomnieć, że Bank BPH tak samo jak wiele innych banków, ma dobrze rozwiniętą bankowość internetową, dzięki czemu wiele spraw klienci mogą zrobić online, czyli bez wychodzenia z domu

Piątek 23 listopad 2012 23:47Zgłoś nadużycie
Joanna
Joanna
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie

Trochę jestem zawiedziona tym bankiem. Do niedawna miałam tu konto osobiste oszczędności, ale przeniosłam się do innego banku. Mimo wcześniejszej dość dobrej współpracy dzisiaj odmówiono mi przyznania pożyczki. Zaproponowane warunki przed złożeniem wniosku były obiecujące, i zadowalały mnie, jednak sam fakt odmowy bez podaniaprzyczyny zraził mnie niestety.

Skomentuj opinię

Reklama
Niedziela 25 listopad 2012 21:17Zgłoś nadużycie
Waldek
Waldek
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie

Biorąc kredyt gotówkowy traktowałem o jako konieczność losową, i chciałem się go jej jak najszybciej pozbyć. Dzisiaj dzięki ekspresowej pożyczce w BPH wiem że kredyty są dla ludzi żeby im pomóc a nie żeby im szkodzić. Niskie raty i dobry kontakt z bankiem pozwala mi wystawić pozytywną opinię. Myślimy już z żoną o remoncie naszego mieszkanka :) - to co że na kredyt :)

Skomentuj opinię

Sobota 1 grudzień 2012 23:03Zgłoś nadużycie
Sylwek
Sylwek
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie

Zaciągnąć kredyt w BPH to mały kłopot. Wystarczy wejść chwilę porozmawiać z obsługą, podpisać kilka kartek i pieniądze jeszcze w tym samym dniu masz na koncie. Tak było przynajmniej w moim przypadku. Teraz spłacam, ale myślę o zrobieniu sobie przyjemności pod choinkę więc, kto wie może jutro znowu tam wejdę :)

Skomentuj opinię

Niedziela 9 grudzień 2012 18:27Zgłoś nadużycie
Bogdan
Bogdan
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie

BPH ma dobrą ofertę dla każdego. Nie ważne czy jesteś stałym klientem czy tylko przyszedłeś po pożyczkę. Zawsze możesz tu liczyć na profesjonalne podejście i ofertę z której na pewno skorzystasz.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 10 grudzień 2012 22:05Zgłoś nadużycie
Nina
Nina
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia negatywna

Bogdan, nie zachwalaj tak bo nie ma czego. Oferta jak każda inna, a człowiek z ulicy praktycznie nie ma tam szans na dobre warunki. Cała ta formalistyczna otoczka, zaświadczenia telefony i inne banialuki powinny odejść do lamusa ale niestety tu nadal mają się dobrze. Ja jestem sceptyczna.

Skomentuj opinię

Czwartek 20 grudzień 2012 22:04Zgłoś nadużycie
Inga
Inga
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie

Bez przesady, są pewne standardy które bank dla dobra wszystkich klientów powinien zachować. To ma być bank a nie jakaś chwilówka bez zasad. Nie słuchajcie głupot i nie idźcie na łatwiznę. Ja polecam. Kredyt jest prosty i łatwy do spłaty.

Skomentuj opinię

Sobota 22 grudzień 2012 0:00Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie

Wszystko jest dobrze. Spłata przebiega bez problemów. Ja się wywiązuję z umowy a i bank nie robi żadnych problemów. Czysty biznes.

Skomentuj opinię

Czwartek 27 grudzień 2012 16:45Zgłoś nadużycie
Michalina
Michalina
Ostrzeszów
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Zawsze będzie się chwalić taki bank, kytóry udziela kredytu szybko, sprawnie bez jakichkolwiek problemów. A dodatkowo jak bank nie przeszkadza takiemu kredytobiorcy, a ten jak zapisane jest w kalendarzu nie problemów ze spłatą swoich zobowiązań miesięcznych wynikłych z umowy kredytowej.

Skomentuj opinię

Czwartek 24 styczeń 2013 19:47Zgłoś nadużycie
Sylwester
Sylwester
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie

Dla mnie bank pierwsza klasa. Kredyt gotówkowy lepszy niżu konkurencji i łatwiej go dostać. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy.

Skomentuj opinię

Niedziela 10 luty 2013 20:50Zgłoś nadużycie
Krzysiek
Krzysiek
Wodzisław
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Moja opinia po właśnie spłaconej pożyczce gotówkowej. Zakup udany i dał nam wiele radości. Dzięki pożyczce nie odczuliśmy tak dużego obciążenia finansowego. Rata naprawdę niska. Kredy uważam za bardzo dobry.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 4 marzec 2013 22:00Zgłoś nadużycie
Matylda
Matylda
Gniezno
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Polecam kredyt gotówkowy w BPH. Jak myślisz o zaciągnięciu pożyczki na spełnienie swoich pragnień to jest to oferta właśnie dla Ciebie. A jeżeli lubisz kontakty z bankiem przez internet to będziesz zadowolony. Bank przyszłościowy i otwarty na potrzeby klienta.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 27 maj 2013 21:25Zgłoś nadużycie
Kinga
Kinga
Olsztyn
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

BPH- po raz pierwszy spotkałam się z tym bankiem jakiś ponad rok temu. Skorzystam wtedy z bardzo fajnie oprocentowanej pożyczki. Teraz rozglądam się za kolejną. I jak zdążyłam zauważyć BPH nadal jest w czołówce. Chyba przestanę się rozglądać i wezmę nowy kredyt właśnie tu. W dodatku widziałam jakąś promocję.

Skomentuj opinię

Wtorek 28 maj 2013 22:46Zgłoś nadużycie
Rębus
Rębus
Gniezno
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Bank po odłączeniu z Pekao SA stał się małym, przejrzystym bankiem, otwartym na klienta. Pracownicy mają świetny kontakt z klientem i nie są nastawieni tylko na nachalną sprzedaż usług bankowych. Do tych należą kredyty, a w tej dziedzinie możemy liczyć na fachowe doradztwo ze strony obsługi klienta banku BPH.

Skomentuj opinię

Środa 22 maj 2019 19:03Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Whatsapp (+33756821390)
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Temat postu: Okey POŻYCZKA - OpinieOpinia pozytywna
Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Piątek 31 maj 2019 13:13Zgłoś nadużycie
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
Łódź
Temat postu: BPH Pożyczka gotówkowa - Opinie

Cześć przyjaciele
Nazywam się MONIKA ZAJAK
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosiłem cię do skontaktowania się z MAGDALENA KUJAWA
I nie będziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pożyczkę w wysokości 130 000 Zl
dzięki temu wspaniałemu człowiekowi
Aby uzyskać więcej informacji
Odpowiedz mi krótką wiadomością
Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą
magdalenakujawa132@gmail.com
skontaktuj się z moim adresem e-mail:
monikazajaac132@gmail.com
Autorzy MAGDALENA KUJAWA
Będziesz miał rozwiązania dla wszystkich swoich problemów
Potwierdzam to
Jeśli nie potrzebujesz pożyczki
Więc poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół

dziękuję

Skomentuj opinię

Reklama