MaxiPozyczka

BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie o BOŚ Banku. Kredyt gotówkowy w Banku Ochrony Środowiska

Piątek 19 październik 2012 19:52Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 259
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie

BOŚ - Bank Ochrony Środowiska

Bank Ochrony Środowiska powstał już w 1991 roku. Jego głównym akcjonariuszem jest Narodowych Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej. Za sobą instytucja ta ma wiele przedsięwzięć, które miały na celu ochronę środowiska naturalnego i jego zasobów. W ciągu całego okresu swojej działalności na ten cel BOŚ Bank przeznaczył ponad dziesięć miliardów złotych, co jest naprawdę imponującą kwotą powierzoną na takie cele.

EKO Pożyczka, Kredyt gotówkowy w BOŚ

BOŚ Bank swoją ofertę produktów finansowych kieruje przede wszystkim do klienta indywidualnego oraz korporacji. Ponadto obsługują i wspierają wspólnoty mieszkaniowe oraz inne samorządy. BOŚ Bank nie zawitał jeszcze do wszystkich polskich miast, jednakże stale tworzy coraz to nowe placówki tak, aby dotrzeć ze swoją ofertą do każdego klienta. Ponadto ma wysoce rozwiniętą bankowość internetową, dzięki której żaden z zainteresowanych nie musi rezygnować z jego ofert. Jeśli chodzi o oferowane przez BOŚ pożyczki to proponuje on tak jak inne banki pożyczki gotówkowe przy minimalnych formalnościach. Pożyczka gotówkowa może wynosić już od tysiąca złotych, aż do stu tysięcy, a okres kredytowania jej to aż siedem lat. Ponadto interesująca stanie się również Eko pożyczka, na cele związane z ochroną środowiska, pożyczka hipoteczna oraz pożyczka dla wolnych zawodów, które nie zawsze mogą wykazać się stałej wysokości, comiesięcznymi zarobkami. Taka sytuacja sprawia, że nie każdy bank chce udzielić tej grupie zawodowej pożyczki. Tutaj nie będzie takiego problemu. Ponadto BOŚ Bank proponuje swoim klientom lokaty, ubezpieczenia kredytów, obsługuje takie przedsiębiorstwa oraz inne grupy społeczne i zawodowe.

Piątek 16 listopad 2012 22:17Zgłoś nadużycie
Olga
Olga
Łuki
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Bank Ochrony Środowiska jest w moim mieście od niedawna. Jest to jeden z banów z profesjonalnym podejściem do klienta i bardzo dobrymi warunkami. Jestem pracownikiem kontraktowym, moje dochody uzależnione są od ilości wykonanych w miesiącu zleceń dlatego mogę zarabiać nawet 6tys, albo 1 tys.W związku z tym ciężko było mi uzyskać kredyt ze względu na ta sytuację.Pożyczka w BOŚ to szansa dla mnie. Nie duże raty i możliwość uzyskania kredytu to duże udogodnienie.

Skomentuj opinię

Reklama
Piątek 16 listopad 2012 22:20Zgłoś nadużycie
Joasia
Joasia
Sopot
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Korzystam z usług BOŚ bo ma cudowną idee. W spiera ochronę naszego naturalnego środowiska. Biorąc kredyt na realizację swoich marzeń dodatkowo wspieram naturalne środowisko. Żaden bank nie daje takich możliwości. Dodatkowo raty są bardzo niskie i łatwe do spłaty.

Skomentuj opinię

Piątek 16 listopad 2012 22:30Zgłoś nadużycie
MAX
MAX
Gdańsk
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Dla mnie BOŚ Bank zaplusował ograniczoną biurokracją. Biorąc kredyt nie trzeba dopisywać sterty papierów, wypełniać milionów wniosków i dostarczać setki zaświadczeń. Procedury proste i światowe na miarę XXI wieku.

Skomentuj opinię

Sobota 1 grudzień 2012 23:14Zgłoś nadużycie
Szalona
Szalona
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie

BOŚ jest moim bankiem. Działa zgodnie z moimi zasadami. Pomaga dbać o naturalne środowisko. Dlaczego więc biorąc kredyt w śród podobnych ofert nie wybrać tej która dodatkowo wspiera to cop jest ważne dla człowieka. Biorąc kredyt w BOŚ masz gwarancję że dokładasz cegiełkę by świat był lepszy.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 0:13Zgłoś nadużycie
Olo
Olo
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie

BOŚ dał mi pożyczkę gotówkową, która pomogła nam stanąć na nogi. Niskie raty udało nam się spłacić i dzięki temu będziemy mogli cieszyć się z nadchodzących świąt. W przyszłości na pewno jeszcze skorzystamy s pożyczki w BOŚ Banku-tym razem sprawimy sobie jakąś przyjemność.

Skomentuj opinię

Sobota 5 styczeń 2013 21:56Zgłoś nadużycie
Alicja
Alicja
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

BOŚ sfinansował naprawę mojego samochodu. Raty są napraw niskie, i praktycznie nie odczuwam ich w swoim budżecie domowym. Autko jeździ jak marzenie, naprawdę było warto.

Skomentuj opinię

Wtorek 8 styczeń 2013 22:46Zgłoś nadużycie
Wiola
Wiola
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie

Dobry bank świetna oferta. Miła współpraca. Właśnie kończę spłacać zmywarkę i będę się starać o kolejny kredyt. Polecam wszystkim którzy szukają niskiego oprocentowania i przejrzystych warunków.

Skomentuj opinię

Wtorek 8 styczeń 2013 23:02Zgłoś nadużycie
Halina
Halina
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie

A jak jest z oprocentowaniem takiej pozyczki gotówkowej w BOŚ? Chcę wziąć kredyt gotówkowy jak najtańszy co jest oczywiste, szukam dobrego kredytu, zastanawiam się nad kilkoma opcjami, moze ktoś poda mi szczegóły takiej pożyczki gotówkowej w BOŚ?

Skomentuj opinię

Piątek 8 luty 2013 10:55Zgłoś nadużycie
Monika
Monika
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie

Halina jak potrzebujesz szczegóły to niestety musisz iść do banku osobiście. To piękne oprocentowanie z plakatu jest raczej nie osiągalne do otrzymania. Ja byłam i dostałam kredyt na 15% na szczęście bez ubezpieczenia 5% koszty udzielenia pożyczki.

Skomentuj opinię

Piątek 8 luty 2013 20:00Zgłoś nadużycie
Relikt
Relikt
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie

Czyli RRSO takiej pożyczki gotówkowej wraz z prowizją od kwoty udzielonej pożyczki w BOŚ wyjdzie grubo ponad 20 %. Reklamy o niskim oprocentowaniu kredytów i pożyczek gotówkowych wprowadzają klientów w błąd. Jednocyfrowe oprocentowanie kredytów i pożyczek gotówkowych jest tylko w reklamach i na papierze. A jak wszystkie koszty takiej pożyczki gotówkowej się doliczy to trzeba się liczyć z oprocentowaniem ponad 20 %.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Sobota 16 luty 2013 18:56 | Leopold | Tarnów

Niestety taki rynek. Jak ktoś powie prawdę to żaden klient tam nie zajrzy. A jak słyszysz że bank oferuje 0% to lecisz mało się nie wywrócisz. A w konsekwencji na miejscu się okazuje że i tak trzeba zapłacić nawet te twoje 20%. Czy to jest moralne czy nie? Nie wiem. Ale jakoś mi to nie przeszkadza, bo jestem realistą i wiem że za darmo nie ma nic. Bank ma naprawdę dobre warunki więc nie ma się czego bać.

Czwartek 28 luty 2013 22:25 | Patrycja | Radom

Nie ma nic za darmo. Chcesz pożyczyć pieniądze musisz liczyć się z kosztami. Ja tam ten bank polecam i nie mam zastrzeżeń pożyczka gotówkowa przystępna i nadaje się dla każdego.

Środa 14 sierpień 2013 21:53Zgłoś nadużycie
Oliw
Oliw
Bolesławiec
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie

BOŚ ostro się reklamuje i to mnie do nich zniechęca. Szukam jakiejś miłej pożyczki najlepiej niedrogiej. Ale tak sobie myślę, że bank nie powinien wydawać pieniędzy na zbytnią reklamę bo ja nie zamierzam sponsorować tych reklam. Wolę korzystać z banków, które dbają o moje finanse a nie tych, które naciągają mnie na dodatkowe koszty.

Skomentuj opinię

Środa 22 maj 2019 19:02Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Whatsapp (+33756821390)
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Temat postu: Okey POŻYCZKA - OpinieOpinia pozytywna
Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Piątek 31 maj 2019 13:14Zgłoś nadużycie
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
Łódź
Temat postu: BOŚ Kredyt gotówkowy - Opinie

Cześć przyjaciele
Nazywam się MONIKA ZAJAK
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosiłem cię do skontaktowania się z MAGDALENA KUJAWA
I nie będziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pożyczkę w wysokości 130 000 Zl
dzięki temu wspaniałemu człowiekowi
Aby uzyskać więcej informacji
Odpowiedz mi krótką wiadomością
Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą
magdalenakujawa132@gmail.com
skontaktuj się z moim adresem e-mail:
monikazajaac132@gmail.com
Autorzy MAGDALENA KUJAWA
Będziesz miał rozwiązania dla wszystkich swoich problemów
Potwierdzam to
Jeśli nie potrzebujesz pożyczki
Więc poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół

dziękuję

Skomentuj opinię

Reklama