MaxiPozyczka

BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie o BNP Paribas. Kredyt gotówkowy lub pożyczka gotówkowa w BNP Paribas - Opinie klientów banku

Czwartek 27 wrzesień 2012 22:19Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 264
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

Bank BNP Paribas

BNP Paribas jest grupą banków o najsilniejszej pozycji na świecie według danych ratingowych z początku 2012 roku. Działalność tych banków jest zarejestrowana już w niemalże 80 krajach, w których łącznie zatrudnia się prawie dwieście tysięcy pracowników. BNP Paribas dała się poznać z najlepszej strony głównie w obszarach działalności takich jak bankowość detaliczna, bankowość korporacyjna oraz inwestycyjna. W ciągu swojego istnienia grupa bankowa zdążyła uzyskać szereg nagród i wyróżnień na skalę światową i europejską.

Pożyczki i kredyty w BNP Paribas

Współcześnie oferuje głównie usługi i produkty finansowa zarówno dla klientów indywidualnych, w sektorze bankowości prywatnej, dla mikrofirm, małych i średnich przedsiębiorstw oraz prowadzi rozwiniętą bankowość korporacyjną. Wśród produktów kredytowych i pożyczek szczególnie interesujące są pożyczki gotówkowe i hipoteczne. Pożyczka hipoteczna, która może sfinansować zakup mieszkania lub domu. Pożyczka gotówkowa, może być przeznaczona na dowolny cel. Wśród zalet, które należy wymienić przy tej ofercie BNP Paribas z pewnością należy wymienić niską marżę, brak prowizji, korzystne cenowo ubezpieczenie nieruchomości, długi okres spłaty pożyczki, najdłuższa karencja ze wszystkich banków, która może trwać nawet do trzech lat, akceptowalność różnych źródeł dochodów, wakacje wolne od spłaty kredytu, co daje szansę na udany urlop oraz bardzo prosty system rozliczania nakładów na budowę czy też zakup materiałów budowlanych. To niewątpliwie najlepsza pożyczka hipoteczna dla wszystkich, którzy chcieliby spełnić swoje marzenie o własnym, przytulnym gniazdku.

Niedziela 25 listopad 2012 21:57Zgłoś nadużycie
Szymon
Szymon
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

Czasami potrzebne są wakacje od spłaty kredytu. Mój bank w swojej ofercie gwarantuje tą możliwość. Pierwotnie nigdy nie zamierzam z tego korzystać, ale kto wie może okaże się że kiedyś przyjdzie taka potrzeba i wakacje kredytowe będą jak znalazł.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 17 listopad 2019 0:50 | pozyczam12 | Kraków

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Reklama
Środa 28 listopad 2012 22:46Zgłoś nadużycie
Adam
Adam
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

Pół roku temu wziąłem pożyczkę w BNP Paribas. Niby nic nadzwyczajnego oferta podobna do wielu innych dostępnych na rynku. Jednak dzięki tej pożyczce z dodatkowym ubezpieczeniem okazało się, że po tym jak straż pożarna zalała nasze mieszkanie, ubezpieczenie zwróciło nam prawie 100% strat.

Skomentuj opinię

Środa 12 grudzień 2012 22:41Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia negatywna

Nie polecam. Kredyt drogi, nie miła obsługa, a koniec końców i tak dostałem decyzję odmowną szkoda było zdzierać butów. W innych bankach mają normalne podejście do klienta i nie robią takich problemów. Lepiej od razu iść tam a ten omijać z daleka.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 19 grudzień 2013 8:55 | gosc | warszawa

zgadzam sie reklamuja sie ze szybka pozyczka w 3 krokach a tutaj i 300 za malo.Zlozylam wszystkie zaznaczam WSZYSTKIE wymagane dokumenty,co potwierdzila pracownica banku.Czekalam na decyzje.Brak odzewu,W koncu sama zadzwonilam,a pani pyta czy wplacilam na konto 1 zl.Potwierdzilam i powiedzialam ze wyslalam tez potwierdzenie przelewu.W koncu pani powiedziala,ze owszem przelew dotarl i jeszcze tego samego dnia otrzymam ostateczna odpowiedz o decyzji banku.Po paru godzinach zadzwonila inna pani i pyta mnie czy wynagrodzenie otrzymuje do reki czy w inny sposob CHOCIAZ DOSTARCZYLAM WYCIAGI Z MOJEGO KONTA ZA OSTATNIE 12 MIESIECY.Kiedy to powiedzialam to powiedziala "aha dobrze".Spytalam wiec jaka jest decyzja banku i ta pani odpowiedziala mi ze beda sie ze mna kontaktowac nastepnego dnia.Nie zalezy mi juz na tym ani na tej pozyczce ani tym bardziej na niekompetentnych rozmowach.Niech tylko nie pisza w reklamach ze minimum formalnosci i 3 kroki/chyba siedmiomilowe tez bylyby niewystarczajace.Zenada.Pozdrawiam "urwanych z choinki"pracownikow banku,ktorzy nie wiedza co czytaja w dokumentach

Sobota 15 grudzień 2012 23:50Zgłoś nadużycie
Teresa
Teresa
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Mam kredyt gotówkowy w BNP. Poleciła mi go Teściowa. Ogólnie jestem zadowolona z obsługi. Spłacam regularnie więc i bank powinien być zadowolony. Raty są nie wielkie, tak że spokojnie wpasowały się w nasz domowy budżet.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 21:14Zgłoś nadużycie
Ludwik
Ludwik
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

W końcu znalazłem bank z podejściem do klienta. Jestem zadowolony z całokształtu współpracy. Nigdy nie stwarzają problemów. Są bardzo elastyczni i to u nich cenię. Na pewno jeszcze wiele razy skorzystam z ich usług.

Skomentuj opinię

Czwartek 20 grudzień 2012 21:37Zgłoś nadużycie
wiatr
wiatr
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

Nie polecam, to krętacze. Nie warto im ufać i robić z nimi interesów. Nie wiem dlaczego państwo pozwala na działalność takim jednostką. Dlaczego Tusk nic z nimi nie robi. To skandal.

Skomentuj opinię

Niedziela 6 styczeń 2013 22:01Zgłoś nadużycie
OLEK
OLEK
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

Szybka pożyczka gotówkowa i bardzo miła obsługa. Są jeszcze banki z profesjonalnym podejściem do klienta. Bardzo dobra oferta i niskie raty.

Skomentuj opinię

Środa 6 luty 2013 9:05Zgłoś nadużycie
Nastia
Nastia
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia negatywna

Nie bierzcie pożyczki w tym banku. Wysoki procent i spora marża odstraszają już na samym początku. Kuszą ludzi reklamą a w środku okazuje się zupełnie co innego. Szkoda tracić czasu na takich krętaczy.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 8 styczeń 2014 11:06 | Gość

trzeba mieć swój rozum a nie wierzyć w cuda z reklamy, przecież wiadomo że w każdej reklamie nie tyle kłamią co mówią tylko pół prawdy a drugie pół dowiesz się jak przyjdziesz do banku, chyba że nie dopytasz, nie zrozumiesz to wtedy wtopisz

Środa 6 luty 2013 17:33Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Reklama po to jest żeby zachęcić. A że ty nie czytasz jej do końca tylko sugerujesz się tylko dużymi literami to później masz takie poglądy a nie inne. Ja znam ten bank i uważam że oprocentowanie i wszystkie warunki ma naprawdę przystępne dla każdej kieszeni. A jeżeli w swej naiwności liczysz na 0% oprocentowanie to życzę powodzenia i szczęścia.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 6 luty 2013 17:37 | Feliks

Częściowo masz rację, bo banki muszą zarabiać na pożyczanych pieniądzach, ale czy nie wydaje ci się, że jednak banki stosują za wysokie marże i oprocentowanie kredytów, tych nawet hipotecznych? A w reklamie to powinna być przejrzysta informacja na temat oferty kredytowej. Nie oferta "od", ale oferta kredytowa "od do".

Środa 6 luty 2013 21:16Zgłoś nadużycie
Leszcz
Leszcz
Leszno
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

Warunki i oprocentowanie w tym banku jeżeli chodzi o kredyt gotówkowy jest na podobnym poziomie co oferty kredytowe innych banków, więc nie wiem o co chodzi z tą krytyką. Bardziej oceniłbym postępowanie pracowników tego banku. Bo z tym w BNP Paribas jest bardzo krucho, jeszcze muszą się sporo uczyć jeżeli chodzi o jakość obsługi.

Skomentuj opinię

Czwartek 21 luty 2013 11:39Zgłoś nadużycie
Mariusz
Mariusz
Szczecin
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Umowa podpisana, pieniążki przelane. Oczywiście oprocentowanie mogło by być niższe:) ale i tak myślę że jest dobrze.

Skomentuj opinię

Środa 22 maj 2019 19:02Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Whatsapp (+33756821390)
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Temat postu: Okey POŻYCZKA - OpinieOpinia pozytywna
Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Sobota 5 październik 2019 22:14Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Pilne badania pożyczek pieniężnych między prywatnymi kredytami osobistymi. Jeśli chcesz wiedzieć, co możemy dla Ciebie zrobić z całym naszym doświadczeniem, skontaktuj się z nami już dziś. E-mail: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Niedziela 17 listopad 2019 0:51Zgłoś nadużycie
pozyczam12
pozyczam12

Postów: 752
Kraków
woj.
Na forum od: 2018-03-04
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Skomentuj opinię

Wtorek 17 grudzień 2019 17:54Zgłoś nadużycie
oceanicfinance
oceanicfinance
usa
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

To jest Oceanic-Finance, który oferujemy pożyczki dla osób fizycznych i firm na całym świecie, jesteśmy zarejestrowaną i licencjonowaną firmą pożyczkową. Potrzebujesz pożyczki, aby opłacić rachunki? potrzebujesz pożyczki, aby rozpocząć działalność? potrzebujesz pożyczki na zakup mieszkania? oferujemy wszelkiego rodzaju pożyczki, jeśli jesteś zainteresowany uzyskaniem jakiegokolwiek rodzaju pożyczki, po prostu e-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 9 styczeń 2020 0:25 | pawelkozlowski | pawelkozlowski742@gmail.com

Skontaktuj się ze mną, jeśli będziesz go potrzebować. Potrzebowałeś pożyczki gotówkowej między ludźmi, aby poradzić sobie z trudnościami finansowymi, które w końcu musicie przełamać impas, który spowodował, że bank odrzucił wniosek o kredyt. Dzięki mojej pożyczce masz rozwiązanie swoich problemów finansowych i gwarancję

E-mail: pawelkozlowski742@gmail.com

Czwartek 30 lipiec 2020 19:37Zgłoś nadużycie
WALDEMAR FINANSOWANIE
WALDEMAR FINANSOWANIE
Toruń
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

Cześć, proszę pana i pani
Czy potrzebujesz kredytu?
Usługi między osobami POLSKA
Do całego świata, wraz z moim zespołem, zaoferujemy Ci pożyczkę w
wysokości 10 000 zł do 1.000.000 Zl dla wszystkich osób, które były w stanie spłacić korzystną stopę procentową
zmierz na żądaną kwotę pożyczki. Zwrot jest krótkoterminowy,
w średnim i długim okresie. Jesteśmy osobami, które oferują poważne
Pożyczki biznesowe potrzebne małym firmom, inwestycje osobiste. Zatrudniamy
Lokalne pożyczki tylko dla tych, którzy mają polskie obywatelstwo. Nasz
organizacja nie jest bankiem, ale oferujemy tę pożyczkę
sposób. Nie potrzebujemy gwarancji. Nasza gwarancja opiera się na zaufaniu i
twoja osobowość, by zaoferować ci pożyczkę. To uczciwe, szczere i
rzetelna pożyczka.
Zapewniamy pożyczki w następujących obszarach:
* Kredyty finansowe
* Kredyty na nieruchomości
* Pożyczki inwestycyjne
* Pożyczki samochodowe
* Dług konsolidacyjny
* Spłata pożyczek
* Pożyczki osobiste
* Jesteś zbankrutowany lub zbanowany
A drugi ...
Oto nasz kontaktowy adres e-mail:
WALDEMAR MROZEK
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Skontaktuj się z nami już dziś i daj nam znać, ile pieniędzy chcesz pożyczyć.
Będziemy dostępne, aby podać szczegóły naszych warunków
Obsługujemy. Dziękuję za zrozumienie

Skomentuj opinię

Piątek 11 wrzesień 2020 19:06Zgłoś nadużycie
inwestor87
inwestor87

Postów: 2413
Wrocław
woj.
Na forum od: 2020-09-02
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

Witam posiadam 25 kontaktów do prywatnych inwestorów którzy udzielają pożyczek prywatnych.Chce 50zł za 25 kontaktow.pozyczki sa pewne ponieważ sam korzystalem.Jeżeli liczycie ze znajdziecie na forach lub na stronach ogłoszeniowych pozyczke to jesteście w błędzie,strata waszego czasu.Ja mam pewne na 100%namiary na pozyczkodawcow ale to każdego inwidualny wybór.Ja Posiadam namiary na osoby które udzielają pożyczek prywatnie bez baz tylko na umowę cywilno-prawna i weksel,umowa jest podpisywana u notariusza a wszystkie opłaty sa wliczone w pozyczke i raty.Chyba ze wolisz jakies pseduo zagranicznych pozyczkodawcow czy zakladanie jakis fikcyjnych kont.Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz.Cała Polska.Proszę o kontakt tylko na adres e-mail.
inwestorzy87@gmail.com

Skomentuj opinię

Wtorek 15 wrzesień 2020 17:16Zgłoś nadużycie
ANNA CHROMA FINANSOWANIE
ANNA CHROMA FINANSOWANIE
Toruń
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie

CHROMA FINANSOWANIE
Witam wszystkich
Bardzo dziękuję Bogu że ponownie postawiłeś ANNA CHROMA na mojej ścieżce.
W przypadku wszystkich Twoich potrzeb finansowych lub masz kłopoty finansowe, po prostu skontaktuj się z tą wspaniałą ANNA CHROMA, a będziesz miał pełną satysfakcję.Ta kobieta właśnie pomogła mi niewielką sumą 55 000 zł, a to mi wystarczy.
Jest kobietą serca, dzięki tej wspaniałej kobiecie mogłem podnieść standard życia i zadłużenie.
Jeśli potrzebujesz małej pożyczki, skontaktuj się tylko z nimi, a nie zawiedziesz się.
E-mail: annachroma1949@gmail.com
Dziękuję Ci

Skomentuj opinię

Sobota 26 wrzesień 2020 10:11Zgłoś nadużycie
inwestor87
inwestor87

Postów: 2413
Wrocław
woj.
Na forum od: 2020-09-02
Temat postu: BNP Paribas Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Witam posiadam 25 kontaktów do prywatnych inwestorów którzy udzielają pożyczek prywatnych.Chce 50zł za 25 kontaktow.pozyczki sa pewne ponieważ sam korzystalem.Jeżeli liczycie ze znajdziecie na forach lub na stronach ogłoszeniowych pozyczke to jesteście w błędzie,strata waszego czasu.Ja mam pewne na 100%namiary na pozyczkodawcow ale to każdego inwidualny wybór.Ja Posiadam namiary na osoby które udzielają pożyczek prywatnie bez baz tylko na umowę cywilno-prawna i weksel.Umowa i Weksel podpisywane jest u notariusza a wszelkie koszta sa wliczone w pozyczke i raty.Chyba ze wolisz jakies pseduo zagranicznych pozyczkodawcow czy zakladanie jakis fikcyjnych kont.Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz.Cała Polska.Proszę o kontakt tylko na adres e-mail.
inwestorzy87@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama