MaxiPozyczka

BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie o Banku BGŻ. Kredyt gotówkowy w BGŻ

Piątek 19 październik 2012 19:56Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 259
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Bank BGŻ

BGŻ - Bank Gospodarki Żywnościowej powstał jako bank komercyjny z siedzibą w Warszawie w 1975 roku. W 1994 roku, został on przekształcony w spółkę akcyjną dzięki czemu mógł wejść na Giełdę Papierów Wartościowych. Jak każdy inny bank początkiem XXI wieku wzbogacił on swoją ofertę o możliwość korzystania z bankowości elektronicznej, która, zdecydowanie zwiększyła komfort użytkowania obsługi transakcji finansowej na rynku przez klientów.

Pożyczki i kredyty w BGŻ

Współcześnie, dzięki temu rozwojowi technicznemu można zaciągnąć pożyczkę gotówkową w banku BGŻ nawet bez wychodzenia z domu. Chociaż nie jest to jedyny bank o takich możliwościach, to właśnie pożyczki gotówkowe tej instytucji są najchętniej wybieraną propozycją na rynku bankowości internetowej. Bank BGŻ proponuje swoim klientom tanią pożyczkę gotówkową z dodatkowym ubezpieczeniem, w której nie ponosimy żadnym dodatkowych kosztów. Wynika to z braku prowizji, która jest obowiązkowym obciążeniem w wielu innych bankach oraz niskiego oprocentowania. Ta propozycja jest również chwalona za gwarancję stałej raty pożyczki gotówkowej oraz za szeroki pakiet ubezpieczeń. Jej celowość nie jest ustalona, dlatego też każdy klient może ją wykorzystać na dowolne przeznaczenie. Minimum formalności sprawia, że jest to najlepszy sposób na szybkie pieniądze sięgające nawet sześćdziesięciu tysięcy złotych. Poza pożyczką gotówkową bank BGŻ proponuje także pożyczki hipoteczne, kredyty konsolidacyjne, pożyczki na zakup papierów wartościowych, kredyty na zakup ziemi, kredyty hipoteczne pożyczki dla osób fizycznych oraz jeszcze wiele innych, bo tak jak w innych bankach, tutaj wciąż pojawiają się nowe i wciąż lepsze propozycje.

Piątek 23 listopad 2012 23:34Zgłoś nadużycie
aleksandra77
aleksandra77
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Urzekła mnie ostatnio pożyczka dla posiadaczy konta osobistego. Jest to naprawdę łatwy i szybki dostęp do dodatkowych pieniędzy, a w dodatku nie trzeba tłumaczyć się z celu, na który jest przeznaczony. Dodatkowe udogodnienie to to że sami ściągają ratę więc nie trzeba pilnować terminów.

Skomentuj opinię

Reklama
Niedziela 25 listopad 2012 21:24Zgłoś nadużycie
Kalina
Kalina
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Zawsze myślałam że z BGŻ-u mogą korzystać jedynie rolnicy. Teraz wiem że to śmieszne. Jednak dopiero moja koleżanka uświadomiła mi, że to tu mogę wziąć pożyczkę z której będę zadowolona. Trochę wątpiąc poszłam i okazało się że dostałam kredyt z którego jestem zadowolona.Tanio szybko bez zbędnych formalności. Kto wątpi niech sam sprawdzi.

Skomentuj opinię

Sobota 1 grudzień 2012 22:50Zgłoś nadużycie
Danusia
Danusia
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Świętą to czas kiedy spełniają się marzenia. Ja w tym roku dzięki pożyczce w BGŻ spędzę boże narodzenie w świeżo wyremontowanym mieszkaniu. Już się nie mogę doczekać miny moich bliskich.

Skomentuj opinię

Piątek 7 grudzień 2012 23:26Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Wielki pozytyw za szybkie załatwienie formalności. Nie wiele jest banków, które nie guzdrzą się. Długo pracuję i nie mam ochoty dodatkowo godzinami przesiadywać w bankach lub pytać co chwilę czy już jest decyzja.

Skomentuj opinię

Niedziela 9 grudzień 2012 21:22Zgłoś nadużycie
Ronaldo
Ronaldo
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Pełna satysfakcja, lubię profesjonalne podejście do klienta. Żadnych problemów szybkie załatwienie formalności. Z czystym sercem polecam.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 10 grudzień 2012 22:14Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

BGŻ ma niskie oprocentowanie w stosunku do konkurencji. Niestety jak wszędzie jest jakieś "ale". T wiążże się ono z ubezpieczeniem. Nie jest to nie korzystna oferta- warto się nad nią zastanowić i przeliczyć. Biorąc ubezpieczenie nie płacisz prowizji - to też dobre rozwiązanie.

Skomentuj opinię

Niedziela 6 styczeń 2013 21:59Zgłoś nadużycie
Sara
Sara
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Ubezpieczenie zawsze się może wżyciu przydać w końcu zwykle przy kredycie nie ubezpiecza się tylko kredytu ale i swoje życie. Dlatego te "koszty" jak to nazywacie nie są tak duże. A i pozostałe warunki są bardzo dobre.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 4 luty 2013 13:58Zgłoś nadużycie
Daria
Daria
Warszawa
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Mówią że to bank dla ludzi ze wsi. Ja tam jestem z Woli z Warszawy z dziada pradziada i powiem szczerze że bardzo sobie cenię profesjonalizm BGŻ-u. Pożyczkę dostałam na konto w ciągu kilku chwil. Dwa podpisy zero zaświadczeń. Pełna satysfakcja z obsługi.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 20 marzec 2013 21:23 | Gość

to by się zgadzało - jesteś ze wsi Warszawa

Poniedziałek 4 luty 2013 21:54Zgłoś nadużycie
Galia
Galia
Gliwice
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Pierwszy raz słyszę kojarzenie wsi z tym bankiem. Bank ma bardzo dobrą ofertę na rynku, a co do ubezpieczeń i dodatkowych produktów, to jak się przeliczy to nie warto brać ubezpieczeń. Prowizję płaci się raz, a marża kredytu aż tak mocno nie powinna wzrosnąć.

Skomentuj opinię

Sobota 9 luty 2013 10:12Zgłoś nadużycie
Gienek
Gienek
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Ja od lat mam tu konto i korzystam z kredytów gotówkowych. Lubię ten bank. Jest mały ale przytulny i wszyscy mnie tu znają. Dlatego nie mam problemu z załatwieniem spraw nawet telefonicznie. Co bardzo ułatwia mi życie.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 13 luty 2013 11:28 | Lucyna

Telefonicznie. To jakaś kpina już samo to stwierdzenie nie dobrze mówi o tej instytucji. Jak taki bank może dawać poważne oferty gdy otwarcie ktoś chwali się kumoterstwem z obsługą. Powinni dobrze przyjrzeć się swoim pracownikom i wyciągnąć konsekwencje. Moja noga tam nie postanie na pewno.

Środa 20 luty 2013 11:19Zgłoś nadużycie
Zofia
Zofia
KIELCE
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Lucyna- daj spokój. Ja też kontaktuje się telefonicznie ze swoim bankiem. W końcu mamy XXI wiek. Wiadomo że w kluczowych sprawach muszę odwiedzić placówkę, lub łożyskować z obsługi on-line. Co do samej pożyczki w BGŻ. Uważam że warunki są w porządku.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 21 maj 2019 16:32 | MONIKA ZAJAC | Łódź

Cześć przyjaciele
Nazywam się MONIKA. Właśnie otrzymałem kredyt w wysokości 130 000 zł z MAGDALENĄ KUJAWA. Aby uzyskać wszystkie informacje, proszę o kontakt mailowy na adres: monikazajaac132@gmail.com, a otrzymasz dowód tego, co ci powiem.

Środa 22 maj 2019 18:47Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Temat postu: Okey POŻYCZKA - OpinieOpinia pozytywna
Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Poniedziałek 19 sierpień 2019 13:14Zgłoś nadużycie
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
Cracovie
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Pozdrowienia najznakomitsze
Za wszystkie potrzeby pomocy lub potrzebujesz kredytu
Skontaktuj się tylko z WALDEMAR MROZEK
I nie będziesz zawiedziony.
Z tym wspaniałym człowiekiem WALDEMAR MROZEK
Otrzymałem kwotę 90 000 zł kredytu
Nazywam się KRYSTYNA FORMA
Jest człowiekiem serca, który zawsze szanuje swoje zobowiązania.
On jest człowiekiem swojego słowa
I bardzo dziękuję Bogu
Aby postawić go na mojej drodze. Zawsze będę mu dziękować za wszystko.
Zawsze będę mu wdzięczny.
Więcej informacji
Skontaktuj się przez e-mail pod adresem:
krystynaforma1985@gmail.com
Lub skontaktuj się z pożyczkodawcą, aby uzyskać więcej informacji
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Jeśli nie potrzebujesz kredytu
Możesz poinformować swoje rodziny, swoich braci, przyjaciół.
dziękuję

Skomentuj opinię

Wtorek 27 sierpień 2019 11:58Zgłoś nadużycie
Mariusz
Mariusz
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Świadectwo nabytej poważnej pożyczki, bardzo dziękuję PITER Pani Marie-France Gabrielle Blanche za pomoc w wysokości 150 000 euro, którą udzieliłeś mi w zeszłym miesiącu. Porozmawiam o twoich usługach z ludźmi wokół mnie, którzy potrzebują pożyczki lub finansowania. Cieszę się z pożyczki, którą mi udzieliłeś
e-mail: lamaisonpeter@gmail.com

Skomentuj opinię

Piątek 30 sierpień 2019 13:55Zgłoś nadużycie
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
Chocianów
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Pozdrowienia najznakomitsze
Za wszystkie potrzeby pomocy lub potrzebujesz kredytu
Skontaktuj się tylko z WALDEMAR MROZEK
I nie będziesz zawiedziony.
Z tym wspaniałym człowiekiem WALDEMAR MROZEK
Otrzymałem kwotę 90 000 zł kredytu
Nazywam się KRYSTYNA FORMA
Jest człowiekiem serca, który zawsze szanuje swoje zobowiązania.
On jest człowiekiem swojego słowa
I bardzo dziękuję Bogu
Aby postawić go na mojej drodze. Zawsze będę mu dziękować za wszystko.
Zawsze będę mu wdzięczny.
Więcej informacji
Skontaktuj się przez e-mail pod adresem:
krystynaforma1985@gmail.com
Lub skontaktuj się z pożyczkodawcą, aby uzyskać więcej informacji
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Jeśli nie potrzebujesz kredytu
Możesz poinformować swoje rodziny, swoich braci, przyjaciół.
dziękuję

UWAGA
E-mail WALDEMAR MROZEK to nie lamaisonpeter@gmail.com
ZRÓB TO TAKĄ UWAGĘ

Skomentuj opinię

Sobota 31 sierpień 2019 13:13Zgłoś nadużycie
beata
beata
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Witam,
Po dwukrotnym oszukaniu przez fałszywych pretendentów kilkakrotnie padłem na zeznania pana Marcina. zniechęcony starałem się spróbować i bez leżenia w ciągu 48 godzin otrzymałem pożyczkę, ponieważ bank informował mnie o przelewie pieniędzy na moje konto Otrzymałem 150 000 zł na otwarcie salonu fryzjerskiego i to w rekordowym czasie warunki są dobre, podobnie jak metoda spłaty
e-mail: lamaisonpeter@gmail.com

Skomentuj opinię

Piątek 6 wrzesień 2019 14:33Zgłoś nadużycie
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
Varsovie
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Pozdrowienia najznakomitsze
Za wszystkie potrzeby pomocy lub potrzebujesz kredytu
Skontaktuj się tylko z WALDEMAR MROZEK
I nie będziesz zawiedziony.
Z tym wspaniałym człowiekiem WALDEMAR MROZEK
Otrzymałem kwotę 128 000 zł kredytu
Nazywam się KRYSTYNA FORMA
Jest człowiekiem serca, który zawsze szanuje swoje zobowiązania.
On jest człowiekiem swojego słowa
I bardzo dziękuję Bogu
Aby postawić go na mojej drodze. Zawsze będę mu dziękować za wszystko.
Zawsze będę mu wdzięczny.
Więcej informacji
Skontaktuj się przez e-mail pod adresem:
krystynaforma1985@gmail.com
Lub skontaktuj się z pożyczkodawcą, aby uzyskać więcej informacji
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Jeśli nie potrzebujesz kredytu
Możesz poinformować swoje rodziny, swoich braci, przyjaciół.
dziękuję

Skomentuj opinię

Piątek 6 wrzesień 2019 14:33Zgłoś nadużycie
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
pożyczka z WALDEMAR MROZEK
Varsovie
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Pozdrowienia najznakomitsze
Za wszystkie potrzeby pomocy lub potrzebujesz kredytu
Skontaktuj się tylko z WALDEMAR MROZEK
I nie będziesz zawiedziony.
Z tym wspaniałym człowiekiem WALDEMAR MROZEK
Otrzymałem kwotę 128 000 zł kredytu
Nazywam się KRYSTYNA FORMA
Jest człowiekiem serca, który zawsze szanuje swoje zobowiązania.
On jest człowiekiem swojego słowa
I bardzo dziękuję Bogu
Aby postawić go na mojej drodze. Zawsze będę mu dziękować za wszystko.
Zawsze będę mu wdzięczny.
Więcej informacji
Skontaktuj się przez e-mail pod adresem:
krystynaforma1985@gmail.com
Lub skontaktuj się z pożyczkodawcą, aby uzyskać więcej informacji
waldemarmrozek1978finansowanie@gmail.com
Jeśli nie potrzebujesz kredytu
Możesz poinformować swoje rodziny, swoich braci, przyjaciół.
dziękuję

Skomentuj opinię

Czwartek 12 wrzesień 2019 13:13Zgłoś nadużycie
graciacastrom@gmail.com
graciacastrom@gmail.com
Varsovie
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Szukasz pożyczki, aby ożywić swoje działania, zrealizować projekt lub kupić mieszkanie, ale jeśli chodzi o finansowanie, bank stwarza wystarczające warunki, abyś nie mógł tego zrobić. Więc nie martw się, możemy cię zadowolić, wysyłając osobisty e-mail pożyczki: graciacastrom@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama