MaxiPozyczka

BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie o Banku BGŻ. Kredyt gotówkowy w BGŻ

Piątek 19 październik 2012 19:56Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 251
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Bank BGŻ

BGŻ - Bank Gospodarki Żywnościowej powstał jako bank komercyjny z siedzibą w Warszawie w 1975 roku. W 1994 roku, został on przekształcony w spółkę akcyjną dzięki czemu mógł wejść na Giełdę Papierów Wartościowych. Jak każdy inny bank początkiem XXI wieku wzbogacił on swoją ofertę o możliwość korzystania z bankowości elektronicznej, która, zdecydowanie zwiększyła komfort użytkowania obsługi transakcji finansowej na rynku przez klientów.

Pożyczki i kredyty w BGŻ

Współcześnie, dzięki temu rozwojowi technicznemu można zaciągnąć pożyczkę gotówkową w banku BGŻ nawet bez wychodzenia z domu. Chociaż nie jest to jedyny bank o takich możliwościach, to właśnie pożyczki gotówkowe tej instytucji są najchętniej wybieraną propozycją na rynku bankowości internetowej. Bank BGŻ proponuje swoim klientom tanią pożyczkę gotówkową z dodatkowym ubezpieczeniem, w której nie ponosimy żadnym dodatkowych kosztów. Wynika to z braku prowizji, która jest obowiązkowym obciążeniem w wielu innych bankach oraz niskiego oprocentowania. Ta propozycja jest również chwalona za gwarancję stałej raty pożyczki gotówkowej oraz za szeroki pakiet ubezpieczeń. Jej celowość nie jest ustalona, dlatego też każdy klient może ją wykorzystać na dowolne przeznaczenie. Minimum formalności sprawia, że jest to najlepszy sposób na szybkie pieniądze sięgające nawet sześćdziesięciu tysięcy złotych. Poza pożyczką gotówkową bank BGŻ proponuje także pożyczki hipoteczne, kredyty konsolidacyjne, pożyczki na zakup papierów wartościowych, kredyty na zakup ziemi, kredyty hipoteczne pożyczki dla osób fizycznych oraz jeszcze wiele innych, bo tak jak w innych bankach, tutaj wciąż pojawiają się nowe i wciąż lepsze propozycje.

Piątek 23 listopad 2012 23:34Zgłoś nadużycie
aleksandra77
aleksandra77
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Urzekła mnie ostatnio pożyczka dla posiadaczy konta osobistego. Jest to naprawdę łatwy i szybki dostęp do dodatkowych pieniędzy, a w dodatku nie trzeba tłumaczyć się z celu, na który jest przeznaczony. Dodatkowe udogodnienie to to że sami ściągają ratę więc nie trzeba pilnować terminów.

Skomentuj opinię

Reklama
Niedziela 25 listopad 2012 21:24Zgłoś nadużycie
Kalina
Kalina
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Zawsze myślałam że z BGŻ-u mogą korzystać jedynie rolnicy. Teraz wiem że to śmieszne. Jednak dopiero moja koleżanka uświadomiła mi, że to tu mogę wziąć pożyczkę z której będę zadowolona. Trochę wątpiąc poszłam i okazało się że dostałam kredyt z którego jestem zadowolona.Tanio szybko bez zbędnych formalności. Kto wątpi niech sam sprawdzi.

Skomentuj opinię

Sobota 1 grudzień 2012 22:50Zgłoś nadużycie
Danusia
Danusia
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Świętą to czas kiedy spełniają się marzenia. Ja w tym roku dzięki pożyczce w BGŻ spędzę boże narodzenie w świeżo wyremontowanym mieszkaniu. Już się nie mogę doczekać miny moich bliskich.

Skomentuj opinię

Piątek 7 grudzień 2012 23:26Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Wielki pozytyw za szybkie załatwienie formalności. Nie wiele jest banków, które nie guzdrzą się. Długo pracuję i nie mam ochoty dodatkowo godzinami przesiadywać w bankach lub pytać co chwilę czy już jest decyzja.

Skomentuj opinię

Niedziela 9 grudzień 2012 21:22Zgłoś nadużycie
Ronaldo
Ronaldo
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Pełna satysfakcja, lubię profesjonalne podejście do klienta. Żadnych problemów szybkie załatwienie formalności. Z czystym sercem polecam.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 10 grudzień 2012 22:14Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

BGŻ ma niskie oprocentowanie w stosunku do konkurencji. Niestety jak wszędzie jest jakieś "ale". T wiążże się ono z ubezpieczeniem. Nie jest to nie korzystna oferta- warto się nad nią zastanowić i przeliczyć. Biorąc ubezpieczenie nie płacisz prowizji - to też dobre rozwiązanie.

Skomentuj opinię

Niedziela 6 styczeń 2013 21:59Zgłoś nadużycie
Sara
Sara
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Ubezpieczenie zawsze się może wżyciu przydać w końcu zwykle przy kredycie nie ubezpiecza się tylko kredytu ale i swoje życie. Dlatego te "koszty" jak to nazywacie nie są tak duże. A i pozostałe warunki są bardzo dobre.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 4 luty 2013 13:58Zgłoś nadużycie
Daria
Daria
Warszawa
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Mówią że to bank dla ludzi ze wsi. Ja tam jestem z Woli z Warszawy z dziada pradziada i powiem szczerze że bardzo sobie cenię profesjonalizm BGŻ-u. Pożyczkę dostałam na konto w ciągu kilku chwil. Dwa podpisy zero zaświadczeń. Pełna satysfakcja z obsługi.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 20 marzec 2013 21:23 | Gość

to by się zgadzało - jesteś ze wsi Warszawa

Poniedziałek 4 luty 2013 21:54Zgłoś nadużycie
Galia
Galia
Gliwice
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Pierwszy raz słyszę kojarzenie wsi z tym bankiem. Bank ma bardzo dobrą ofertę na rynku, a co do ubezpieczeń i dodatkowych produktów, to jak się przeliczy to nie warto brać ubezpieczeń. Prowizję płaci się raz, a marża kredytu aż tak mocno nie powinna wzrosnąć.

Skomentuj opinię

Sobota 9 luty 2013 10:12Zgłoś nadużycie
Gienek
Gienek
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Ja od lat mam tu konto i korzystam z kredytów gotówkowych. Lubię ten bank. Jest mały ale przytulny i wszyscy mnie tu znają. Dlatego nie mam problemu z załatwieniem spraw nawet telefonicznie. Co bardzo ułatwia mi życie.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Środa 13 luty 2013 11:28 | Lucyna

Telefonicznie. To jakaś kpina już samo to stwierdzenie nie dobrze mówi o tej instytucji. Jak taki bank może dawać poważne oferty gdy otwarcie ktoś chwali się kumoterstwem z obsługą. Powinni dobrze przyjrzeć się swoim pracownikom i wyciągnąć konsekwencje. Moja noga tam nie postanie na pewno.

Środa 20 luty 2013 11:19Zgłoś nadużycie
Zofia
Zofia
KIELCE
Temat postu: BGŻ Kredyt gotówkowy - Opinie

Lucyna- daj spokój. Ja też kontaktuje się telefonicznie ze swoim bankiem. W końcu mamy XXI wiek. Wiadomo że w kluczowych sprawach muszę odwiedzić placówkę, lub łożyskować z obsługi on-line. Co do samej pożyczki w BGŻ. Uważam że warunki są w porządku.

Skomentuj opinię

Reklama