MaxiPozyczka

Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie o BZ WBK. Oceń Bank Zachodni WBK i kredyt gotówkowy oferowany w tym banku

Czwartek 27 wrzesień 2012 22:13Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 264
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

Bank Zachodni WBK informacje o banku

Z pewnością każdy kojarzy zabawne reklamy z Chuckiem Norissem w roli głównej. Chodzi oczywiście o spoty reklamowe Banku Zachodniego WBK. To bank, który cieszy się mianem jednego z największych i najnowocześniejszych w Polsce. Określany jest liderem w zakresie usług elektronicznych oraz standardu zabezpieczeń. Cieszy się zaufaniem setek tysięcy klientów, zarówno indywidualnych jak i biznesowych.

Kredyt gotówkowy w BZ WBK

Jednym ze sztandarowych produktów Banku Zachodniego WBK jest kredyt gotówkowy. Tutaj można w kilka chwil zaciągnąć tani, szybki kredyt gotówkowy bez zabezpieczeń i poręczycieli. W wielu bankach o takich warunkach nawet nie ma mowy. Tutaj na pożyczkę czy kredyt może zdecydować się właściwie każdy, a pozytywną decyzję w banku otrzyma już w kilka minut. Szybka pożyczka gotówkowa może sięgnąć kwoty nawet kilkadziesiąt razy większej niż nasze zarobki. Bank nie żąda zaświadczenia o przeznaczeniu pożyczki. Udziela ją również na okres nawet kilkudziesięciu rat, co zwiększa nasze możliwości finansowe. Co więcej kredyt gotówkowy można ubezpieczyć od nieprzewidzianych zdarzeń losowych, a spłatę kredytu zawiesić nawet na kilka miesięcy. Poza tym BZ WBK oferuje wiele atrakcyjnych propozycji, które mogą znacząco zwiększyć nasze możliwości finansowe w czasie spłacania kredytu lub pożyczki. Na przykład pożyczka gotówkowa z założeniem konta, karty kredytowej bądź też cały pakiet usług. W takim przypadku zyskujemy lepsze warunki kredytowania oraz korzystania z usług bankowych. Bank Zachodni WBK to bank niezwykle przyjazny swoim klientom.

Czekamy na Państwa opinie na temat Banku Zachodniego WBK i kredytu gotówkowego zaciągniętego w tej instytucji. Zachęcamy do wypowiedzi na naszym forum internetowym.

Sobota 1 grudzień 2012 22:26Zgłoś nadużycie
Leszek
Leszek
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

Od lat korzystam z usług BZWBK. Mimo iż są tam wiecznie kolejki to i tak jestem zadowolony. Zero kłamstw przejrzyste warunki miła i fachowa obsługa. Prawdę mówiąc to jeżeli chodzi o kredyt to już od jakiegoś czasu w ogóle nigdzie indziej nie szukam bo w BZ mam wszytko od ręki.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 17 listopad 2019 0:50 | pozyczam12 | Kraków

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Reklama
Niedziela 2 grudzień 2012 21:05Zgłoś nadużycie
Bartosz
Bartosz
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Mimo że denerwuje mnie Czak, to warunki pożyczki gotówkowej w BZ WBK są tak dobre, że polecam wszystkim, którzy jeszcze zastanawiają się nad wyborem odpowiedniej opcji.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 11 luty 2013 15:19 | Gość

to nie Chuck reklamuje BZ WBK, to BZ WBK reklamuje Chucka Norrisa :)

Poniedziałek 3 grudzień 2012 21:26Zgłoś nadużycie
Dominik
Dominik
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Ja też polecam pożyczkę w BZ WBK. To dobra pożyczka. Warunki dogodne dla klienta i miła obsługa.

Skomentuj opinię

Środa 5 grudzień 2012 23:02Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia negatywna

Uważajcie na ubezpieczenie dołączone do kredytu. Niby oprocentowanie niskie, brak prowizji czy tam 1,5% a jak suma summarum się policzy to ubezpieczenie to wcale taki rewelacyjny kredyt to to nie jest.

Skomentuj opinię

Piątek 7 grudzień 2012 22:59Zgłoś nadużycie
Małgosia
Małgosia
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Szybko łatwo bez problemów. Decyzja w kilka minut -oczywiście pozytywna oraz kasa na koncie w tym samym dniu. Wielki pozytyw dla tego banku.

Skomentuj opinię

Niedziela 9 grudzień 2012 21:15Zgłoś nadużycie
Bogusia
Bogusia
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

Mam pożyczkę w BZ i nie narzekam jednak trzeba się stosować do ogólnych zasad. Nie można się spóźnić z ratą, bo od razu przysyłają pismo, które sporo kosztuje. Jak są jakieś chwilowe problemy wystarczy skontaktować się telefonicznie i wyjaśnić. Idą wtedy na rękę wszystko jest w porządku.

Skomentuj opinię

Środa 12 grudzień 2012 22:44Zgłoś nadużycie
Daria
Daria
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

Kredyt sami mi zaproponowali na dobrych warunkach. Ogólnie nie mam zastrzeżeń i nie będę narzekać. Kredyt polecam wszystkim zainteresowanym mającym konto w tym banku. Jedyne ale to kolejki. Czy oni nie mogą z tym czegoś zrobić. Na decyzje czekałam 5 minut a w kolejce do doradcy godzinę. Paranoja.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 0:26Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia negatywna

Nie zgadzam się z wami. BZWBK nie jest taki wspaniały. Kredyt i jego warunki nie są takie wspaniałe jak zachwalacie. Wysokie oprocentowanie, prowizje zaświadczenia. W konsekwencji i tak odmowa udzielenia pożyczki.

Skomentuj opinię

Czwartek 17 styczeń 2013 21:09Zgłoś nadużycie
Darek
Darek
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

Jesteś zawiedziony bo ci odmówili. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń. Propozycję pożyczki dostałem bez starania się. Przyszedłem do banku i zgodziłem się na proponowane warunki, kasa na koncie była w 5 minut. Mi odpowiada ta sytuacja i miła pani Ania która wszystko za mnie załatwiała.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 11 luty 2013 15:25Zgłoś nadużycie
Karol
Karol
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

jakie jest oprocentowanie kredytów gotówkowych w BZ WBK? Przykładowo chciałbym pożyczyć 5000 zł na 12 miesięcy, ile będę miał do spłaty łącznie ze wszystkimi opłatami dodatkowymi?

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 11 luty 2013 20:21 | Robak | Gorzów Wlk.

Na tak krótki czas roczny myślę, że do oddania będziesz miał łącznie z prowizją od kwoty kredytu około 6500 złotych, więc rat miesięczna wyjdzie około 540 złotych, ale co dokładnych wyliczeń to bank ci powinien zrobić symulację takiego kredytu gotówkowego, który chcesz u nich wziąć.

Środa 13 luty 2013 11:18Zgłoś nadużycie
Bogdan
Bogdan
Wilanówek
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

Wypełniłem wniosek on-line. Potem bank sam się do mnie zgłosił i zaoferował mi już konkretne warunki. Nie lubię takich poważnych decyzji zawierać telefonicznie, więc wszelkich formalności dokonałem już w placówce banku. Nietrwały one długo. Sprawnie mnie obsłużono i pieniądze po chwili znalazły się na moim koncie.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Niedziela 10 marzec 2013 23:17 | Bartosz | Nowy Sącz

Potwierdzam on line też w BZ WBK można dostać kredyt i niekoniecznie trzeba się fatygować do banku. Ale jak ko woli. Jedyny warunek trzeba być stałym klientem - tak jak ja :)

Środa 22 maj 2019 19:05Zgłoś nadużycie
cm821791@gmail.com
cm821791@gmail.com
Whatsapp (+33756821390)
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Temat postu: Okey POŻYCZKA - OpinieOpinia pozytywna
Oferta finansowania dla wszystkich, którzy wielokrotnie wprowadzali w błąd, przez tych złośliwych ludzi, którzy wędrują po Internecie, w poszukiwaniu łatwego zysku.
Przestań być teraz odrywany.
Jestem tu, aby ci pomóc, bez względu na twoją sytuację finansową.
We wszystkich rzeczach najpierw potrzebujesz odwagi i cierpliwości.
Jestem tu, aby nadać inny kolor twojemu życiu.
Aby uzyskać więcej informacji, oto mój adres e-mail.
(Cm821791@gmail.com).

Skomentuj opinię

Piątek 31 maj 2019 13:07Zgłoś nadużycie
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
pożyczka z MAGDALENA KUJAWA
Łódź
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

Cześć przyjaciele
Nazywam się MONIKA ZAJAK
Jeśli potrzebujesz pilnego kredytu
Zaprosiłem cię do skontaktowania się z MAGDALENA KUJAWA
I nie będziesz rozczarowany
To tylko sugestia
Mam pożyczkę w wysokości 130 000 Zl
dzięki temu wspaniałemu człowiekowi
Aby uzyskać więcej informacji
Odpowiedz mi krótką wiadomością
Lub skontaktuj się ze swoim pożyczkodawcą
magdalenakujawa132@gmail.com
skontaktuj się z moim adresem e-mail:
monikazajaac132@gmail.com
Autorzy MAGDALENA KUJAWA
Będziesz miał rozwiązania dla wszystkich swoich problemów
Potwierdzam to
Jeśli nie potrzebujesz pożyczki
Więc poinformuj swoją rodzinę i przyjaciół

dziękuję

Skomentuj opinię

Sobota 5 październik 2019 22:12Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

Pożyczka solidarnościowa między jednostkami, nowy obieg gospodarczy. Jeśli chcesz wiedzieć, co możemy dla Ciebie zrobić z całym naszym doświadczeniem, skontaktuj się z nami już dziś. E-mail: alixfenande@gmail.com

Skomentuj opinię

Niedziela 17 listopad 2019 0:51Zgłoś nadużycie
pozyczam12
pozyczam12

Postów: 752
Kraków
woj.
Na forum od: 2018-03-04
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Skomentuj opinię

Wtorek 17 grudzień 2019 17:53Zgłoś nadużycie
oceanicfinance
oceanicfinance
usa
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

To jest Oceanic-Finance, który oferujemy pożyczki dla osób fizycznych i firm na całym świecie, jesteśmy zarejestrowaną i licencjonowaną firmą pożyczkową. Potrzebujesz pożyczki, aby opłacić rachunki? potrzebujesz pożyczki, aby rozpocząć działalność? potrzebujesz pożyczki na zakup mieszkania? oferujemy wszelkiego rodzaju pożyczki, jeśli jesteś zainteresowany uzyskaniem jakiegokolwiek rodzaju pożyczki, po prostu e-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

Skomentuj opinię

Piątek 18 grudzień 2020 19:12Zgłoś nadużycie
inwestor87
inwestor87

Postów: 2413
Wrocław
woj.
Na forum od: 2020-09-02
Temat postu: Bank Zachodni WBK Kredyt gotówkowy - Opinie

Witam posiadam 25 kontaktów do prywatnych inwestorów którzy udzielają pożyczek prywatnych.Oczekuje 50zł za 25 kontaktow.Tym bardziej ze teraz w czasie Pandemi za bardzo niechce nikt udzielac Pozyczek.Pozyczki sa pewne ponieważ sam korzystalem.Jeżeli liczycie ze znajdziecie na forach lub na stronach ogłoszeniowych pozyczke to jesteście w błędzie,strata waszego czasu.Ja mam pewne na 100%namiary na pozyczkodawcow ale to każdego inwidualny wybór.Ja Posiadam namiary na osoby które udzielają pożyczek prywatnie bez baz tylko na umowę cywilno-prawna i weksel.Umowa i Weksel podpisywany jest u notariusza a wszelkie koszta sa wliczone w pozyczke i raty.Chyba ze wolisz jakis pseduo zagranicznych pozyczkodawcow czy zakladanie jakis fikcyjnych kont.Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz. Oferta ważna na Cała Polske.Proszę o kontakt tylko na adres e-mail.
inwestorzy87@gmail.com

Skomentuj opinię

Reklama