MaxiPozyczka

Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie o Banku Pocztowym. Weź kredyt gotówkowy lub pożyczkę gotówkową w Banku Pocztowym

Czwartek 27 wrzesień 2012 22:17Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 255
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Chyba żadna inna instytucja finansowa nie cieszy się takim zaufaniem jak bank. Dlatego też warto zwrócić uwagę także na pożyczkę gotówkową lub kredyt gotówkowy w Banku Pocztowym. Bank Pocztowy powstał już w 1990 roku. Jego właścicielami są Poczta Polska S.A. oraz PKO Bank Polski S.A. Jako dwie znane i renomowane instytucje finansowo - usługowe cieszą się naprawdę dużym zaufaniem społecznym. Dzięki tym akcjonariuszom dotarcie do klientów stało się naprawdę proste. Usługi finansowe Banku Pocztowego są proponowane w każdym Urzędzie Pocztowym. Dzięki temu jest to bank o najłatwiejszym dostępie do świadczonych przez niego usług. Ponadto wszyscy klienci mogą skorzystać z ich propozycji, dzięki wysoce rozwiniętej bankowości internetowej, konsultantów telefonicznych oraz nawet przez SMS.

Bank Pocztowy posiada również szeroką ofertę pożyczek. Są to pożyczki gotówkowe, mieszkaniowe, na dowolny cel, pożyczki hipoteczne, pożyczki i kredyty konsolidacyjne, pożyczki dla wolnych zawodów oraz wiele innych. Pożyczka gotówkowa jest zdecydowanie jedną z najczęściej wybieranych usług bankowych. W Banku Pocztowym również czeka na nas interesująca propozycja. Pożyczka gotówkowa, na którą możemy się zdecydować ma bardzo szeroki zakres kwot, a okres kredytowania może sięgnąć nawet dziesięciu lat. Niskie oprocentowanie jest uzależnione od rodzaju i kwoty kredytu gotówkowego, a także okresu spłacania rat. Do pewnej kwoty, pożyczki gotówkowe udzielane są bez dodatkowych zabezpieczeń i poręczycieli. Wypłata pożyczki gotówkowej może odbywać się zarówno w formie gotówkowej jak i bezgotówkowej, co jest bardzo wygodnym rozwiązaniem.

Niedziela 25 listopad 2012 21:41Zgłoś nadużycie
Bartosz
Bartosz
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Bank pocztowy to jedyny bank któremu wierzy moja babcia. Zwykle starsze osoby lubią PKO jednak ona jest przywiązana do naszej listonoszki i ufa jej. Dlatego też tylko w tym banku mogła wziąć pożyczkę dla mnie. Warunki są całkiem niezłe.Gotówkę przelano na babci konto a listonoszka przyniosła ją do domu. Czego chcieć więcej? Dla mnie pełna satysfakcja.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 11 luty 2013 20:45 | Gość

moja też :)

Środa 5 luty 2014 16:52 | Gość | WARSZAWA

Przestrzegam wszystkich którzy chcą zaciągnąć kredyt w banku pocztowym szkoda waszego zachodu ,zwodzili mnie dwa i pół miesiąca co jakiś czas wysyłałam im nowe dokumenty zaświadczenie o zarobkach przeterminowały się 3 razy .kredyt był przyznany miała być tylko formalność i nic z tego nie wyszło ,poza tym pracują tam osoby niekompetentne .ja tego tak nie zostawię jeśli nie można załatwić można powiedzieć od razu a nie robić durni z ludzi,nigdy więcej nie chcę mieć z nimi nic wspólnego i wam nie radzę

Reklama
Wtorek 27 listopad 2012 21:19Zgłoś nadużycie
DANIEL
DANIEL
Warszawa
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Kredyt dostałem bardzo szybko. Wystarczyło kilkanaście minut dwa podpisy i pieniądze były na moim koncie. Jestem w 100% usatysfakcjonowany. Z czystym sumieniem polecam wszystkim tym którym aktualnie przydało by się parę groszy.

Skomentuj opinię

Sobota 1 grudzień 2012 22:43Zgłoś nadużycie
Sebastian
Sebastian
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Mi pasuje bo mam blisko na pocztę. Koleżanka z bloku załatwia wszelkie formalności a ja podpisuję i odbieram pieniądze. Szybko łatwo i bez problemowo.

Skomentuj opinię

Środa 12 grudzień 2012 22:38Zgłoś nadużycie
Mirka
Mirka
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Bank pocztowy ma naprawdę rewolucyjne oferty. Tyczy się to nie tylko konta osobistego ale i pożyczki gotówkowej. W mojej miejscowości jest tylko jeden bank a jego oferta powiedzmy jest przeciętna. W odróżnieniu w pocztowym dostałam świetne warunki, dzięki którym kupiłam nowe narty i mogę otwierać sezon.

Skomentuj opinię

Sobota 15 grudzień 2012 23:46Zgłoś nadużycie
Bogusia
Bogusia
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Jestem zachwycona potrzebowałam poratować się drobną sumą na święta. Tylko w Pocztowym dostałam kredyt w wysokości 500 zł na 6 miesięcy. To dobry bank z odpowiednim podejściem do ludzi. Formalności nie trwały długo, a pieniądze przelali na moje konto osobiste.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 20:57Zgłoś nadużycie
Bartek
Bartek
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia negatywna

Wszyscy się zachwycają a ja dołożę łyżkę dziegciu do tej beczki miodu. Obsługa jak przystało na pocztę nie miła. Brak jakich kol wiek szczegółów. Podejście dosłownie typu: podpisuj umowę, zabieraj kasę i o nic więcej nie pytaj. Jak dla mnie takie podejście do klienta to wyszło dawno z mody.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 5 luty 2013 22:32 | Gość

i bardzo dobrze w innym banku to by ci wcisnęli 5 dodatkowych ubezpieczeń do niczego nie potrzebnych i nieobowiązkowych :D

Wtorek 9 kwiecień 2013 21:18 | daro | ZG

Popieram. Ponadto nie zmieniają oprocentowania kredytów, mimo że już od przeszło 5 miesięcy RPP dokonał łacznie zmiany o 1,5 %

Piątek 21 grudzień 2012 23:40Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Pełna satysfakcja i zadowolenie z usług finansowych poczty.Dostęp do swoich pieniędzy miałem od razu. Przelano je na konto które mam w innym banku. A powiem szczerze nie spodziewałem się że pójdzie tak sprawnie.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 24 grudzień 2012 15:31Zgłoś nadużycie
Jarek
Jarek
Bydgoszcz
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Jak na ten bank, to jestem zadowolony z oferty tego banku oraz obsługi. Chciałem tylko 4 tysiące złotych pożyczki gotówkowej i dosta łem taką pożyczkę gotówkową bezproblemowo. Może jakby wchodziła w grę większa suma, to byłoby dostać trudniej taki kredyt gotówkowy w Banku Pocztowym.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 24 grudzień 2012 16:26Zgłoś nadużycie
Bodzio
Bodzio
Sulęczyno
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Na małe kwoty taki bank to się zgodzę, to w końcu szeroki detal jeżeli się popatrzy na dostępność placówek pocztowych. Nie korzystałem z usług Banku Pocztowego, ale dla wielu klientów to wygoda, zaufanie i widzę sporo na tym forum pozytywnych recenzji na temat działalności tego banku, więc nie jest źle.

Skomentuj opinię

Środa 30 styczeń 2013 22:57Zgłoś nadużycie
Bogusia
Bogusia
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Bank Pocztowy ma najlepszą ofertę pożyczki gotówkowej. Nie warto szukać gdzie indziej skoro w każdym punkcie pocztowym w okolicy domu można dostać tani kredyt.

Skomentuj opinię

Czwartek 31 styczeń 2013 21:11Zgłoś nadużycie
Emil
Emil
Sanok
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Może w każdym okienku pocztowym, ale czy na pewno taki bank przyzna ci taki kredyt gotówkowy. Nie chciałbym jednak odbierać listu poleconego, a zarazem załatwiać kredyt gotówkowy, a za mną kolejka oczekujących na obsługę przez pracownika poczty. Wszyscy wszystko będą wiedzieć.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 5 luty 2013 22:31 | Gość

śmieszny jesteś :D

Środa 19 luty 2014 0:25 | jacek | warszawa

zawsze jst pare okienek trafisz do inego

Wtorek 5 luty 2013 21:28Zgłoś nadużycie
Boguś
Boguś
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Emil dla czego nie patrzysz "na okrągło" zostaw typowo babską logikę myślenia i patrz szerzej w przyszłość. Idąc po list czy paczkę możesz skorzystać z pożyczki gotówkowej czy wybrać pieniądze z konta to jest bardzo dobre rozwiązanie, szczególnie w małych miejscowościach takich jak moja- gdzie nie ma banku.

Skomentuj opinię

Wtorek 5 luty 2013 22:35Zgłoś nadużycie
Alek
Alek
Toruń
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Bank Pocztowy to dobre rozwiązanie dla mieszkańców małych miejscowości, gdzie na poczcie możesz załatwić wiele spraw, nawet te związane z bankiem. Dlatego nie krytykowałbym za bardzo tego banku, bo dla wielu ludzi jest on jedyną alternatywą. Teraz nawet mają promocje na kredyty gotówkowe.

Skomentuj opinię

Piątek 12 kwiecień 2013 19:28Zgłoś nadużycie
Sandik
Sandik
Rybnik
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Dla mnie nie liczy się, gdzie i jak wygląda oddział banku przy braniu kredytu gotówkowego. Dla mnie liczą się warunki takiego kredytu hipotecznego oraz to czy mam szansę na taki kredyt gotówkowy. No i jeszcze jedna rzecz, która mnie interesuje to jaką kwotę mogę dostać w ramach kredytu gotówkowego. Dlatego nawet Banku Pocztowego nie skreślam podczas przeglądania ofert kredytów gotówkowych.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 29 kwiecień 2013 17:09Zgłoś nadużycie
Lidia
Lidia
Swarzędz
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Zgadzam się z sandikiem, bo jak się pożycza pieniądze to nie patrzy się jaki to bank czy instytucja finansowa, ale na jakich warunkach są nam pożyczyć pieniądze. Inaczej jest jak się pieniądze inwestuje, mieliśmy niedawno przykład w postaci Amber Gold.

Skomentuj opinię

Środa 4 wrzesień 2013 22:16Zgłoś nadużycie
Leo
Leo
Dzierżoniów
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia negatywna

Dużo można powiedzieć na temat tego banku. Niestety jak dla mnie nic dobrego. Właśnie się wypisałam, bo zdenerwowali mnie odsetkami karnymi za nie spłacony kredyt. Wszystkie raty miałam płacone terminowo (sami sobie ściągali z konta). A tu naraz po spłacie telefony wymuszanie jakieś pisma. Niech ktoś tam na górze lepiej pilnuje pracowników bo stracą wszystkich klientów.

Skomentuj opinię

Piątek 4 grudzień 2015 23:49Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

czy bank pocztowy sprawdza bik?

Skomentuj opinię

Poniedziałek 15 luty 2016 23:51Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Co to za porzyczka na poczcie z dostawą do domu ?czy bez sprawdzania w bazach?

Skomentuj opinię

Sobota 11 czerwiec 2016 14:38Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

mam kredyt przyznany w Pocztowym w piąteka kiedy na koncie będa pieniadze?

Skomentuj opinię

Reklama