MaxiPozyczka

Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Opinie o Banku Pocztowym. Weź kredyt gotówkowy lub pożyczkę gotówkową w Banku Pocztowym

Czwartek 27 wrzesień 2012 22:17Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 354
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Chyba żadna inna instytucja finansowa nie cieszy się takim zaufaniem jak bank. Dlatego też warto zwrócić uwagę także na pożyczkę gotówkową lub kredyt gotówkowy w Banku Pocztowym. Bank Pocztowy powstał już w 1990 roku. Jego właścicielami są Poczta Polska S.A. oraz PKO Bank Polski S.A. Jako dwie znane i renomowane instytucje finansowo - usługowe cieszą się naprawdę dużym zaufaniem społecznym. Dzięki tym akcjonariuszom dotarcie do klientów stało się naprawdę proste. Usługi finansowe Banku Pocztowego są proponowane w każdym Urzędzie Pocztowym. Dzięki temu jest to bank o najłatwiejszym dostępie do świadczonych przez niego usług. Ponadto wszyscy klienci mogą skorzystać z ich propozycji, dzięki wysoce rozwiniętej bankowości internetowej, konsultantów telefonicznych oraz nawet przez SMS.

Bank Pocztowy posiada również szeroką ofertę pożyczek. Są to pożyczki gotówkowe, mieszkaniowe, na dowolny cel, pożyczki hipoteczne, pożyczki i kredyty konsolidacyjne, pożyczki dla wolnych zawodów oraz wiele innych. Pożyczka gotówkowa jest zdecydowanie jedną z najczęściej wybieranych usług bankowych. W Banku Pocztowym również czeka na nas interesująca propozycja. Pożyczka gotówkowa, na którą możemy się zdecydować ma bardzo szeroki zakres kwot, a okres kredytowania może sięgnąć nawet dziesięciu lat. Niskie oprocentowanie jest uzależnione od rodzaju i kwoty kredytu gotówkowego, a także okresu spłacania rat. Do pewnej kwoty, pożyczki gotówkowe udzielane są bez dodatkowych zabezpieczeń i poręczycieli. Wypłata pożyczki gotówkowej może odbywać się zarówno w formie gotówkowej jak i bezgotówkowej, co jest bardzo wygodnym rozwiązaniem.

Niedziela 25 listopad 2012 21:41Zgłoś nadużycie
Bartosz
Bartosz
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Bank pocztowy to jedyny bank któremu wierzy moja babcia. Zwykle starsze osoby lubią PKO jednak ona jest przywiązana do naszej listonoszki i ufa jej. Dlatego też tylko w tym banku mogła wziąć pożyczkę dla mnie. Warunki są całkiem niezłe.Gotówkę przelano na babci konto a listonoszka przyniosła ją do domu. Czego chcieć więcej? Dla mnie pełna satysfakcja.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 11 luty 2013 20:45 | Gość

moja też :)

Środa 5 luty 2014 16:52 | Gość | WARSZAWA

Przestrzegam wszystkich którzy chcą zaciągnąć kredyt w banku pocztowym szkoda waszego zachodu ,zwodzili mnie dwa i pół miesiąca co jakiś czas wysyłałam im nowe dokumenty zaświadczenie o zarobkach przeterminowały się 3 razy .kredyt był przyznany miała być tylko formalność i nic z tego nie wyszło ,poza tym pracują tam osoby niekompetentne .ja tego tak nie zostawię jeśli nie można załatwić można powiedzieć od razu a nie robić durni z ludzi,nigdy więcej nie chcę mieć z nimi nic wspólnego i wam nie radzę

Niedziela 17 listopad 2019 0:50 | pozyczam12 | Kraków

Witam, oferuję Państwu pożyczki prywatne na terenie całego kraju,

Nie wymagam zaświadczeń o dochodach i nie sprawdzam baz dłużników typu krd,



Minimum formalności i szybka wypłata gotówki do ręki lub na konto.

Brak przedpłat, brak ukrytych opłat!!!! Szybko i uczciwie, Czas realizacji do 2 dni roboczych.



Pierwszy kontakt poprzez mail: pomocpozyczkowa12@gmail.com

Czwartek 1 wrzesień 2022 15:36 | Mariusz Jankowski

Szanowni Państwo,

Oferujemy pożyczki prywatne, możemy pomóc Ci z pożyczką realną na miarę Twoich potrzeb. Potrzebujesz pożyczki osobistej lub biznesowej bez stresu o oprocentowaniu zaledwie 2,5% miesięcznie i szybkiej akceptacji? Potrzebujesz pilnej pożyczki dzisiaj?

BRAK KONTROLI KREDYTOWYCH *
ZATWIERDZENIE POŻYCZKI W 60MINS !! *
GWARANTOWANY TRANSFER JEDNODNIOWY !! *
100% STOPA AKCEPTACJI !! *
MAŁE ZAINTERESOWANIE !!

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim już teraz poprzez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Dziękuję

Sobota 10 wrzesień 2022 12:34 | Przemysław Biernacki

Nazywam się Przemysław Biernacki z imienia i nazwiska. Pochodzę z Polski, ale obecnie pracuję i mieszkam w Szwecji, chcę użyć tego medium, aby ostrzec wszystkich poszukujących pożyczki, aby byli bardzo ostrożni, ponieważ wszędzie jest oszustwo. Kilka miesięcy temu byłem napięty finansowo, a z powodu mojej desperacji zostałem oszukany przez kilku internetowych pożyczkodawców. Prawie straciłem nadzieję, dopóki mój przyjaciel nie skierował mnie do bardzo wiarygodnego pożyczkodawcy, firmy pożyczkowej Mariusza Jankowskiego, który bez żadnego stresu pożyczył mi niezabezpieczoną pożyczkę w wysokości 55,000 euro w ciągu 48 godzin. Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com Używam tego medium, aby ostrzec wszystkich poszukujących pożyczki z powodu piekła, które przeszedłem w rękach tych nieuczciwych pożyczkodawców, dziękuję.

Sobota 17 wrzesień 2022 17:32 | Wojtek Ejksta

Bardzo dziękuję Przemyslaw Biernacki za przedstawienie nam tutaj Firmy Pożyczkowej Mariusza Jankowskiego, ubiegam się również o pożyczkę w zeszłym tygodniu i została mi zasilona kwota 85,000 zł, wszyscy powinniście iść i skontaktować się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com, on jest naprawdę

Sobota 24 wrzesień 2022 13:51 | Piotr Tymiński

Dziękuję bardzo Wojtku Ejksta, ja też otrzymałem pożyczkę w wysokości 150 tys. od Firmy Pożyczkowej Mariusza Jankowskiego, rzeczywiście są bardzo rzetelni, wszyscy powinniście się z nimi skontaktować mailowo (jankowskimariusz999@gmail.com)

Piątek 30 wrzesień 2022 15:53 | Iwona Biniek

Dziękuję Ci bardzo, Piotr Tymiński Właśnie otrzymałem pożyczkę, I Bardzo dziękuję, Piotr Tymiński Ja też właśnie dostałem pożyczkę, bardzo się bałem, że znowu zostanę oszukany, ale wszystko wyszło dobrze i teraz bardzo się cieszę, wszyscy powinniście skontaktować się z nimi bardzo e-mailowo (jankowskimariusz999@gmail.com) jest bardzo niezawodny.

Wtorek 4 październik 2022 21:18 | Marcin Kuśpiel

Otrzymałem pożyczkę 50,000 EUR z renomowanej firmy pożyczkowej, proces pożyczkowy był szybki a pożyczka ma skromne oprocentowanie, jestem podekscytowany i tutaj wszystkich wnioskujących o pożyczkę odsyłam do kontaktu z Firmą Pożyczkową Mariusza Jankowskiego, kontakt przez e- mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 10 październik 2022 17:07 | Skoczylas Marzena

Dziękuję Marcin Kuśpiel za polecenie nam tej właśnie firmy tutaj ja też dostałem od nich pożyczkę, wszyscy powinniście się z nimi skontaktować mailowo (jankowskimariusz999@gmail.com)

Wtorek 18 październik 2022 14:11 | Cecylia Staszko

Dziękuję za te informacje Skoczylas Marzena, wszystko się zgadza, otrzymałem przelew mojej pożyczki, każdy powinien skontaktować się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski poprzez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie pożyczek.

Wtorek 1 listopad 2022 12:44 | Urbańska Łukasz

Chciałabym zostawić tę wiadomość wszystkim tym, którzy mają kłopoty finansowe, wystarczy zwrócić się do Mariusz Jankowski o wszystkie Państwa zapytania kredytowe pomiędzy poważnymi i uczciwymi ludźmi, ponieważ znalazłem uśmiech dzięki jego pomocy na dużą sumę pożyczki pieniężnej. Nie zawiedziesz się, bo dzięki temu zaufanemu człowiekowi jestem szczęśliwa z moją małą rodziną. Bezpośredni kontakt z pożyczkodawcą: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 8 listopad 2022 13:29 | Gosia Madejczyk

Dziękujemy za podzielenie się swoimi sugestiami. Bardzo to doceniam. Nie znoszę zadłużać się, ale kilka dni temu w końcu zaciągnąłem swoją pierwszą (i mam nadzieję ostatnią) pożyczkę. Właściwie uważam, że firma pożyczkowa Mariusz Jankowski to jedyna pożyczka, którą warto zaciągnąć. W każdym razie cieszę się, że moja rodzina jest szczęśliwa. mamy prywatną firmę pożyczkową Mariusz Jankowski, która pomaga nam z pożyczką prywatną. Należy skontaktować się z nimi poprzez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com)

Wtorek 15 listopad 2022 11:46 | Katarzyna Zajac

Zastanawiam się, jak możemy teraz znaleźć lojalne firmy, które naprawdę pracują, aby pomóc tym, którzy naprawdę potrzebują pomocy. Na naszym wyświetlaczu jest wielu złych ludzi. Najsmutniejsze jest to, że rozumiesz, że po skorzystaniu z ich usług jesteś już w niewłaściwych rękach. W tej sytuacji podjąłem właściwą decyzję i nie żałowałem współpracy z Mariusz Jankowski. Nie zawiedli mnie i jestem zadowolona ze świadczonych usług. Każdy powinien skontaktować się z Mariusz Jankowski poprzez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie pożyczek

Wtorek 22 listopad 2022 12:21 | Joanna Maciukiewicz

Zostałem zwabiony, aby spróbować ponownie i oto jestem, wszystko dzięki wam wszystkim, którzy przedstawili mnie Mariusz Jankowski, który z kolei pomógł mi z pożyczką. Powinieneś skontaktować się z nimi bardzo e-mailowo (jankowskimariusz999@gmail.com) są bardzo niezawodni.

Poniedziałek 28 listopad 2022 21:52 | Anna Cichocka

Mam kredyt i jest to jedna z najlepszych rzeczy, które mi się teraz przytrafiły. Nigdy nie myślałem, że dostanę pożyczkę w wysokości 80,000 zł po tym, jak wszystkie brudne rzeczy, przez które przeszedłem, zostały złapane i złamane przez kilku pożyczkodawców internetowych. Jestem podekscytowany i tutaj odsyłam wszystkich ubiegających się o pożyczkę do skontaktowania się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski, kontaktu przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 5 grudzień 2022 19:33 | Bartosz Różański

Dziękuję Anna Cichocka, postanowiłam spróbować, nie wiedziałam, że wywoła uśmiech na mojej twarzy. Skontaktowałem się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski, gdzie wyjaśniłem mu swoją sytuację, a on wyjaśnił proces i poprosił o moje dane. W mniej niż 48 godzin, jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, po prostu skontaktuj się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com Używam tego medium, aby ostrzec wszystkich poszukujących pożyczki z powodu piekła, przez które przeszedłem w rękach ci nieuczciwi pożyczkodawcy

Poniedziałek 19 grudzień 2022 15:38 | Dorota Grzyśka

Widziałem komentarze osób, które już otrzymały pożyczkę od Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski, a następnie zdecydowałem się złożyć wniosek zgodnie z ich rekomendacjami, zaledwie kilka dni temu potwierdziłem moją własną pożyczkę biznesową na moim koncie bankowym na łączną kwotę 120,000.00 zł, o którą wnioskowałem. To naprawdę świetna wiadomość i radzę wszystkim, którzy potrzebują prawdziwej pożyczki, aby złożyć wniosek, należy skontaktować się z nim przez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com)

Wtorek 27 grudzień 2022 16:03 | Ewa Chodakowska

Gorąco polecam Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski, jeśli myślisz o jakichkolwiek decyzjach finansowych lub pożyczeniu pieniędzy. Sprawili, że poczułem się, jakbym był ich jedynym klientem, a ich czas oczekiwania na odpowiedzi był niewiarygodnie dobry. Chcę im podziękować za doskonałą obsługę klienta i pożyczkę na projekt w wysokości 250,000.00 zł, którą od nich otrzymałem.

Jeśli potrzebujesz pożyczki, skontaktuj się z nimi za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 3 styczeń 2023 16:20 | Formela Anna

Chciałbym również polecić Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski. Ta firma pomogła mi rozwiązać moje problemy. Nie mogłem zapłacić rachunków i miałem 35,000 zł długu. Z biegiem czasu dług tylko się powiększył. Bałem się, że stracę dom, więc przejrzałem wszystkie możliwości rozwiązania tego problemu. W końcu dostałem pożyczkę w Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski i problem został rozwiązany w ciągu 2 dni. Spłaciłem cały dług z minimalnymi odsetkami. Powinieneś skontaktować się z nimi bardzo e-mailowo (jankowskimariusz999@gmail.com) są bardzo niezawodni.

Wtorek 17 styczeń 2023 5:57 | Hanna Wardeńska

Moje życie jest teraz warte wygodnego życia dla mnie i mojej rodziny, kiedy przeglądając Internet natknąłem się na was wszystkich mówiących o Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski, która udziela pożyczek, nie pozostało mi nic innego, jak spróbować i o dziwo wszystko było jak sen, otrzymałem pożyczkę 60,000.00 zł i powiedziałem sobie, że będę wołał głośno do świata cudów BOGA do mnie przez tego BOGA bojąc się firmy pożyczkowej Mariusz Jankowski Firma Pożyczkowa i doradzę każdemu w rzeczywista i poważna potrzeba pożyczki, aby skontaktować się z tym BOGIEM obawiając się firmy pożyczkowej za pośrednictwem ich biura E-mail na adres: jankowskimariusz999@gmail.com

Sobota 21 styczeń 2023 10:51 | Lukasz Sochaj

Chcę w tym trybie podziękować wszystkim, którzy polecili Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski, tę wspaniałą firmę, która umożliwiła mi teraz założenie firmy. Jestem bardzo zadowolony, ponieważ wszystkie inne firmy odrzuciły moją prośbę, dopóki nie poleciliście Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski, ta firma pomogła mi z pożyczką na działalność gospodarczą w wysokości [200,000.00 zł]. Chcę podziękować Dyrektorowi Panu Mariusz Jankowski, który poważnie pomógł mi przejść i zapewnić, że otrzymam pożyczkę. Ich usługi są bardzo bezpieczne, szybkie i łatwe. Uważam ich za najlepszą firmę kiedykolwiek w Internecie, ponieważ są prawdziwi i legalni, widziałem to i próbowałem i zadziałało dla mnie. Są najlepsi, jeśli chodzi o pożyczanie funduszy pożyczkowych, nigdy nie zawiodą. Możesz skontaktować się z nimi w celu uzyskania szybkich i bezpiecznych funduszy pożyczkowych przez e-mail: [jankowskimariusz999@gmail.com]. Chciałbym jeszcze raz podziękować wszystkim tutaj, którzy polecili Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski za pomoc i usługi, które mi wyświadczyli.

Środa 8 luty 2023 5:31 | Natalia Wyszyńska

Ostatnio współpracowałem z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski. Polecili mi go córka i zięć, kiedy pomagał im w uzyskaniu kredytu na zakup domu. Od początku wykazał się wzorowym profesjonalizmem w obsłudze mojego kredytu. Był bezpośredni i bardzo pomocny w wyjaśnianiu procesu od początku do końca. W trakcie tego procesu napotkaliśmy kilka przeszkód, ale w końcu udało mi się uzyskać pożyczkę. Nie udałoby mi się to bez Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski. Gorąco polecam Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski moim znajomym. Radzę wszystkim, którzy potrzebują prawdziwej pożyczki, aby złożyć wniosek, należy skontaktować się z nim przez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com)

Wtorek 14 luty 2023 12:17 | Oliwia Barbara

Niedawno korzystałem z firmy pożyczkowej Mariusz Jankowski do refinansowania mojego domu, a on był niesamowity. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski jest czystym profesjonalistą i bardzo szybko reagowała na cały proces. Na pewno będę go polecać innym w przyszłości i teraz.
Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 21 luty 2023 13:55 | Rafał Kucik

Chciałbym podziękować za wyjątkową obsługę, jaką otrzymałem podczas całego procesu refinansowania. Profesjonalizm i znajomość branży Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski były imponujące i naprawdę docenione. W przeszłości miałem doświadczenie z kilkoma innymi prywatnymi firmami pożyczkowymi i uznałem ten proces za frustrujący i żmudny. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski dołożyła wszelkich starań, aby wszystkie moje potrzeby zostały spełnione oraz aby wszystko zostało obsłużone dokładnie i sprawnie. Polecam i nadal będę go polecać w przyszłości.
Doradzę każdemu, kto naprawdę i poważnie potrzebuje pożyczki, aby skontaktował się z tą bogobojną firmą pożyczkową za pośrednictwem swojego biura E-mail na adres: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 7 marzec 2023 11:22 | Sylwia Kowalska

Mariusz Jankowski jest bardzo kompetentny, profesjonalny i bardzo oddany swojej pracy. Praca z nim była przyjemnością. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski przeprowadziła mnie i mojego męża przez cały proces kredytowy i pomogła nam uzyskać świetne oprocentowanie. są bardzo zorganizowani i dokładni. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski ułatwiła proces kredytowy i zapewniła doskonałe wskazówki podczas całego procesu. Mariusz Jankowski zawsze szybko odpowiadał na wszystkie nasze pytania i był zawsze łatwo dostępny. Bardzo podobała nam się współpraca z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski i gorąco ją polecamy.
Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Środa 15 marzec 2023 11:32 | Tekla Maria

Nazywam się Tekla Maria, mieszkam w Czerwińsku nad Wisłą i od lutego ubiegłego roku do stycznia tego roku padłem ofiarą oszustwa wielu fałszywych pożyczkodawców, ale bardzo dziękuję mojemu stwórcy, że w końcu się do mnie uśmiechnął, kierując mnie do ten nowy pożyczkodawca, który w tym roku wywołał uśmiech na mojej twarzy i nie oszukał mnie, a także nie oszukał ani nie okłamał, ale jednak ten pożyczkodawca, który nazywa się Mariusz Jankowski, udzielił mi pożyczki, której kwota wynosi 130,000 zł po mojej zgodzie na ich warunków firmy i jedną istotną rzeczą, którą kocham w tej firmie pożyczkowej, jest to, że są szybkie.

Radzę wszystkim, którzy potrzebują prawdziwej pożyczki, aby złożyć wniosek, należy skontaktować się z nim przez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com)

Poniedziałek 20 marzec 2023 16:27 | Ula Halina

Nazywam się Ula Halina, jestem deweloperem w Warsaw i gorąco polecam Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski, jeśli zastanawiasz się nad podjęciem jakiejkolwiek decyzji finansowej lub pożyczeniem pieniędzy. Sprawili, że poczułem się, jakbym był ich jedynym klientem, a ich czas oczekiwania na odpowiedzi był niewiarygodnie dobry. Chcę im podziękować za doskonałą obsługę klienta i pożyczkę na projekt w wysokości 350,000.00 zł, którą otrzymałem. Jeśli potrzebujesz pożyczki na pożyczki biznesowe, osobiste, projektowe, inwestycyjne i konsolidacyjne, skontaktuj się z nimi za pośrednictwem poniższego e-maila, jankowskimariusz999@gmail.com

Środa 29 marzec 2023 15:55 | Viktor Biniakowski

Jestem bardzo wdzięczny Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski, responsywnej i uczciwej pomocy w całym procesie kredytowym od początku do końca. Udostępnił mi się w dowolny wybrany przeze mnie sposób - e-mail lub telefon komórkowy, co doceniłem i z którego skorzystałem. Firma Pożyczkowa Mariusza Jankowskiego nawet utrzymywała ze mną kontakt. Jestem wdzięczny Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski.
Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz przez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 4 kwiecień 2023 16:04 | Zofia Kuc

Patrzyłem na tak wiele opcji mojego refinansowania, 5 lat i 10 lat, łącząc dwie pożyczki w jedną. Próbowałem współpracować z moim bankiem, ale byłem bardzo sfrustrowany ich brakiem elastyczności. Decyduję się na konsultację z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski polecaną przez ludzi w internecie, ponieważ pomagał ludziom z pożyczkami. Firma pożyczkowa Mariusz Jankowski przedstawiła mi zalety i wady każdej omawianej przeze mnie opcji i zawsze była otwarta na przeprowadzenie dla mnie wielu scenariuszy. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski znalazła odpowiedni plan finansowania dla moich potrzeb i skutecznie przeprowadziła mnie przez każdy krok.

Jeśli potrzebujesz pilnej pożyczki, skontaktuj się z nimi przez e-mail (jankowskimariusz999@gmail.com), obiecuję ci, że na pewno uśmiechniesz się tak jak ja.

Środa 10 maj 2023 12:21 | Ewa Banaś

Nazywam się Ewa Banaś, chcę polecić każdemu, kto potrzebuje pożyczki, aby skontaktował się z firmą pożyczkową Mariusz Jankowski, który udzielił mi pożyczki w wysokości 280,000.00 zł na rozpoczęcie działalności, firma pożyczkowa Mariusz Jankowski jest legalną firmą finansową certyfikowaną przez rząd federalny. Oferują wszelkiego rodzaju pożyczki. Kontaktowy email: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 28 sierpień 2023 16:04 | Adrian Kowal

Muszę powiedzieć, że wszyscy w Andrzej Czykwin Crest View Credit Union mają znakomitą obsługę klienta. Sprawiają, że wszystko jest takie łatwe i przyjemne, a do tego działają szybko. Chciałbym, żeby inne prywatne firmy pożyczkowe miały taką obsługę klienta. Dziękuję wszystkim, którzy polecili Unię Kredytową Crest View Andrzej Czykwin, jestem bardzo zadowolony.

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: andrzejczykwin0@gmail.com

Poniedziałek 4 wrzesień 2023 15:28 | Krzysztof Abramowicz

Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski jest niesamowita, uprzejma, szybka i bezbolesna. Sposób na uzyskanie niesamowitych pożyczek, miejsce, w którym spełniają się życzenia, ułatwiłeś ten proces i zapewniłeś mi poziom pomocy, którego wątpię, czy kiedykolwiek doświadczę gdzie indziej.

Radzę każdemu, kto potrzebuje prawdziwej pożyczki, aby złożyć wniosek, skontaktuj się z nim za pośrednictwem poczty elektronicznej (jankowskimariusz999@gmail.com)

Poniedziałek 11 wrzesień 2023 16:16 | Grzegorz Ziembanski

Kiedy ubiegałem się o pożyczkę za pośrednictwem Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski, otrzymałem natychmiastową odpowiedź. Oddzwoniłem do nich, przetworzyli moją pożyczkę i po kilku dniach otrzymałem pieniądze w swoim banku. Dziękujemy Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski.

Jeśli potrzebujesz pożyczki na pożyczki biznesowe, osobiste, projektowe, inwestycyjne lub konsolidacyjne, skontaktuj się z nimi za pośrednictwem poniższego e-maila, jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 18 wrzesień 2023 17:08 | Roman Zajdel

Chciałem tylko powiedzieć „dziękuję” za przyspieszenie mojej pożyczki w wysokości 80,000.00 zł i pomoc mi po drodze. Ty i Twój zespół byliście fantastyczni i sprawiliście, że cały proces był bardzo łatwy. Pożyczka ta w dużym stopniu pomoże mi skonsolidować zaległy dług z wysokim oprocentowaniem i uspokoiła mnie.

Każdy powinien skontaktować się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski za pośrednictwem poczty elektronicznej (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie swoich pożyczek.

Poniedziałek 25 wrzesień 2023 17:20 | Dawid Marzena

Złożenie wniosku o pożyczkę i zatwierdzenie było bardzo przyjemnym doświadczeniem. Wszyscy ich pracownicy byli dla mnie bardzo mili i sprawili, że poczułem się mile widziany. Jest mi również bardzo pomocny we wszystkim, co robię online i zapewnia mi komfort procesu.
Z pewnością będę polecał Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski innym w przyszłości i teraz.
Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: jankowskimariusz999@gmail.com

Wtorek 3 październik 2023 12:07 | Jadwiga Gałązka

Z pewnością warto skorzystać z Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski dla swoich potrzeb pożyczkowych. Są bardzo profesjonalni i bardzo miło się z nimi współpracuje. Bardzo się cieszę, że dostałem za ich pośrednictwem pożyczkę.

Jestem podekscytowany i w tym miejscu polecam wszystkim starającym się o pożyczkę o kontakt z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski, kontakt na adres e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 9 październik 2023 16:19 | Dominika Ewa

Uzyskanie pożyczki w Firmie Pożyczkowej Mariusz Jankowski było bezbolesnym procesem, który może przeprowadzić każdy.
Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski mnie uratowała.
Personel Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski był znakomity.
Wszystkich będę odsyłał do Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski drogą mailową: (jankowskimariusz999@gmail.com).

Poniedziałek 16 październik 2023 15:52 | Dorota Marta

Bardzo się cieszę, że mam gdzie spłacić swoje długi. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski taka właśnie jest. Serdecznie dziękujemy wspaniałemu zespołowi Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski.

Każdy powinien skontaktować się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski za pośrednictwem poczty elektronicznej (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie swoich pożyczek.

Poniedziałek 23 październik 2023 16:05 | Wioletta Kasia

Dziękuję bardzo wszystkim za polecenie Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski za pomoc i szybkie przeprowadzenie sprawy! Właśnie sprawdziłam swoje konto i środki już tam są! Nie masz pojęcia, jak bardzo to pomoże w dość niefortunnej sytuacji.

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 30 październik 2023 15:44 | Paulina Dominik

Dziękuję, Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski. Rozumiem, dlaczego Twoja firma ma ocenę BBB na poziomie A+. Naprawdę chcę podziękować wszystkim, którzy polecają Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski, są niesamowici.

Wszyscy powinniście już teraz udać się do niego i skontaktować się z nim poprzez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com, on mówi naprawdę

Poniedziałek 6 listopad 2023 14:51 | Joanna Krysztofiak

Jednym słowem, wow!! Nie mogę uwierzyć, że środki są już na moim koncie. Dziekuję Dziekuję Dziękuję! Wszyscy, którzy polecili firmę pożyczkową Mariusz Jankowski, sprawili, że to, co zwykle jest długą, przeciągającą się i zastraszającą pracą, stało się bardzo przyjemnym i usprawnionym doświadczeniem. Nie mogę ci wystarczająco podziękować.

Każdy powinien skontaktować się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski za pośrednictwem poczty elektronicznej (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie pożyczek

Poniedziałek 13 listopad 2023 15:05 | Marta Mordarska

Chcę tylko podziękować wszystkim za polecenie Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski za pomoc w sprawie mojego kredytu. Sprawili, że proces był łatwiejszy i szybszy, niż myślałem. Polecam Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski każdemu, kto może potrzebować niewielkiej pomocy w powrocie na właściwe tory.
Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 20 listopad 2023 15:24 | Bożena Pyszkowska

Zespół Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski był bardzo pomocny! Byli szybcy i sprawni i pozwolili mi zrobić wszystko przez telefon i e-mail! Polecę wszystkim moim przyjaciołom i rodzinie!

Każdy powinien skontaktować się z Firmą Pożyczkową Mariusz Jankowski za pośrednictwem poczty elektronicznej (jankowskimariusz999@gmail.com) w sprawie pożyczek

Poniedziałek 27 listopad 2023 14:48 | Anna Zawiślińska

Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski zweryfikowała moje dane i po zatwierdzeniu natychmiast otrzymałem środki, mogłem spłacić rachunki, co poprawiło moją zdolność kredytową, a także mogłem zająć się nieprzewidzianymi sytuacjami awaryjnymi.

Bezpośredni kontakt z pożyczkodawcą: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 4 grudzień 2023 15:08 | Danuta Mazuchowska

Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski była bardzo uprzejma i pomocna nawet wtedy, gdy nie rozumiałam procesu elektronicznego podpisywania dokumentów, przeprowadziła mnie przez cały proces, a po zakończeniu przelew środków na moje konto był błyskawiczny. Zrobiłbym z nimi interesy ponownie i poleciłbym ich każdemu.

Każdy powinien skontaktować się z Mariusz Jankowski drogą mailową (jankowskimariusz999@gmail.com)

Poniedziałek 11 grudzień 2023 15:15 | Paulina Leżańska

Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski jest bardzo uprzejma, pomocna i chciała mi pomóc jak najszybciej. Wszystko jasno wyjaśnili i w ciągu godziny przesłali mi dokumenty e-mailem. W ciągu kilku godzin środki były na moim koncie. Gorąco polecam je wszystkim tutaj.

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: jankowskimariusz999@gmail.com

Poniedziałek 18 grudzień 2023 14:57 | Kasia Wykrota

Nazywam się Kasia Wykrota i chcę złożyć świadectwo o tym, jak zostałam oszukana przez różnych pożyczkodawców. Potrzebowałem pożyczki i złożyłem wniosek u różnych pożyczkodawców. Poprosili mnie o spłatę pewnej kwoty pieniędzy na innej podstawie, ale nigdy nie dostałem pożyczki. W ten sposób straciłem sumę 5000 euro. Popadłem w długi, bo pożyczyłem pieniądze od znajomego. Widząc wszystkie Wasze dobre rekomendacje dotyczące Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski, również zdecydowałem się skontaktować z nimi. Na początku się bałam i nigdy w to nie wierzyłam. Namawia mnie, żebym mu zaufała. Powiedział mi, że zaoferuje mi pożyczkę, którą muszę tylko spełnić. Zrobiłem tak jak mi powiedział i bez żadnej zwłoki otrzymałem pożyczkę, tak jak obiecał wcześniej. Chcę tylko podziękować wszystkim za polecenie Firmy Pożyczkowej Mariusz Jankowski za pomoc w sprawie mojego kredytu. Jeśli naprawdę potrzebujesz prawdziwej pożyczki, skontaktuj się z Mariusz Jankowski za pośrednictwem jego e-maila jankowskimariusz999@gmail.com. Jest zarejestrowanym i wiarygodnym pożyczkodawcą.

Wtorek 9 styczeń 2024 14:38 | Piotrek Skapczyk

Mieszkam w Holandii i pochodzę z Polski, powiedziałem sobie, że każdej firmie pożyczkowej lub pożyczkodawcy, który mógłby zmienić moje zrujnowane życie moje i mojej rodziny, polecę do nich każdą osobę, która szuka pożyczki. Dali mi i mojej rodzinie szczęście, potrzebowałem pożyczki 40,000.00 euro i pożyczkę dostałem bez stresu, to rzeczywiście bogobojni ludzie, jeśli potrzebujesz pożyczki i masz 100% pewności, że ją spłacisz, proszę wszystkich należy skontaktować się z Mariusz Jankowski drogą mailową (jankowskimariusz999@gmail.com)

Poniedziałek 29 styczeń 2024 13:29 | Anna Kuc

Wspaniale było otrzymać pożyczkę w wysokości 65,000.00 euro. Chcę szybko skorzystać z tego medium, aby powiedzieć wszystkim tutaj, że można uzyskać dowolną pożyczkę od tej wiarygodnej firmy pożyczkowej. Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski to właśnie firma, która otrzyma Twoją pożyczkę.

Jeśli potrzebujesz jakiejkolwiek pożyczki, skontaktuj się z nim teraz za pośrednictwem poczty elektronicznej: jankowskimariusz999@gmail.com

Środa 20 marzec 2024 13:18 | Małgorzata Walas

Potrzebowałem pożyczki w wysokości 40,000.00 euro, aby rozpocząć życie od nowa, ponieważ jestem samotną matką z 3 dziećmi. Spotkałem tego uczciwego i bojącego się Boga pożyczkodawcy, który pomógł mi pożyczyć w wysokości 40,000.00 euro, jest to człowiek bojący się Boga, jeśli potrzebujesz pożyczki i będziesz ją spłacał skontaktuj się z nim mailowo: (jankowskimariusz999@gmail.com)

Środa 5 czerwiec 2024 14:03 | Paulina Dominik

Dziękuję, Firma Pożyczkowa Mariusz Jankowski. Rozumiem, dlaczego Twoja firma ma ocenę BBB na poziomie A+. Naprawdę chcę podziękować wszystkim, którzy polecają Firmę Pożyczkową Mariusz Jankowski, są niesamowici.

Wszyscy powinniście już teraz udać się do niego i skontaktować się z nim poprzez e-mail: jankowskimariusz999@gmail.com, on mówi naprawdę

Reklama
Wtorek 27 listopad 2012 21:19Zgłoś nadużycie
DANIEL
DANIEL
Warszawa
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Kredyt dostałem bardzo szybko. Wystarczyło kilkanaście minut dwa podpisy i pieniądze były na moim koncie. Jestem w 100% usatysfakcjonowany. Z czystym sumieniem polecam wszystkim tym którym aktualnie przydało by się parę groszy.

Skomentuj opinię

Sobota 1 grudzień 2012 22:43Zgłoś nadużycie
Sebastian
Sebastian
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Mi pasuje bo mam blisko na pocztę. Koleżanka z bloku załatwia wszelkie formalności a ja podpisuję i odbieram pieniądze. Szybko łatwo i bez problemowo.

Skomentuj opinię

Środa 12 grudzień 2012 22:38Zgłoś nadużycie
Mirka
Mirka
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Bank pocztowy ma naprawdę rewolucyjne oferty. Tyczy się to nie tylko konta osobistego ale i pożyczki gotówkowej. W mojej miejscowości jest tylko jeden bank a jego oferta powiedzmy jest przeciętna. W odróżnieniu w pocztowym dostałam świetne warunki, dzięki którym kupiłam nowe narty i mogę otwierać sezon.

Skomentuj opinię

Sobota 15 grudzień 2012 23:46Zgłoś nadużycie
Bogusia
Bogusia
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Jestem zachwycona potrzebowałam poratować się drobną sumą na święta. Tylko w Pocztowym dostałam kredyt w wysokości 500 zł na 6 miesięcy. To dobry bank z odpowiednim podejściem do ludzi. Formalności nie trwały długo, a pieniądze przelali na moje konto osobiste.

Skomentuj opinię

Niedziela 16 grudzień 2012 20:57Zgłoś nadużycie
Bartek
Bartek
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia negatywna

Wszyscy się zachwycają a ja dołożę łyżkę dziegciu do tej beczki miodu. Obsługa jak przystało na pocztę nie miła. Brak jakich kol wiek szczegółów. Podejście dosłownie typu: podpisuj umowę, zabieraj kasę i o nic więcej nie pytaj. Jak dla mnie takie podejście do klienta to wyszło dawno z mody.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 5 luty 2013 22:32 | Gość

i bardzo dobrze w innym banku to by ci wcisnęli 5 dodatkowych ubezpieczeń do niczego nie potrzebnych i nieobowiązkowych :D

Wtorek 9 kwiecień 2013 21:18 | daro | ZG

Popieram. Ponadto nie zmieniają oprocentowania kredytów, mimo że już od przeszło 5 miesięcy RPP dokonał łacznie zmiany o 1,5 %

Piątek 21 grudzień 2012 23:40Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Pełna satysfakcja i zadowolenie z usług finansowych poczty.Dostęp do swoich pieniędzy miałem od razu. Przelano je na konto które mam w innym banku. A powiem szczerze nie spodziewałem się że pójdzie tak sprawnie.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 24 grudzień 2012 15:31Zgłoś nadużycie
Jarek
Jarek
Bydgoszcz
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Jak na ten bank, to jestem zadowolony z oferty tego banku oraz obsługi. Chciałem tylko 4 tysiące złotych pożyczki gotówkowej i dosta łem taką pożyczkę gotówkową bezproblemowo. Może jakby wchodziła w grę większa suma, to byłoby dostać trudniej taki kredyt gotówkowy w Banku Pocztowym.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 24 grudzień 2012 16:26Zgłoś nadużycie
Bodzio
Bodzio
Sulęczyno
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Na małe kwoty taki bank to się zgodzę, to w końcu szeroki detal jeżeli się popatrzy na dostępność placówek pocztowych. Nie korzystałem z usług Banku Pocztowego, ale dla wielu klientów to wygoda, zaufanie i widzę sporo na tym forum pozytywnych recenzji na temat działalności tego banku, więc nie jest źle.

Skomentuj opinię

Środa 30 styczeń 2013 22:57Zgłoś nadużycie
Bogusia
Bogusia
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Bank Pocztowy ma najlepszą ofertę pożyczki gotówkowej. Nie warto szukać gdzie indziej skoro w każdym punkcie pocztowym w okolicy domu można dostać tani kredyt.

Skomentuj opinię

Czwartek 31 styczeń 2013 21:11Zgłoś nadużycie
Emil
Emil
Sanok
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Może w każdym okienku pocztowym, ale czy na pewno taki bank przyzna ci taki kredyt gotówkowy. Nie chciałbym jednak odbierać listu poleconego, a zarazem załatwiać kredyt gotówkowy, a za mną kolejka oczekujących na obsługę przez pracownika poczty. Wszyscy wszystko będą wiedzieć.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Wtorek 5 luty 2013 22:31 | Gość

śmieszny jesteś :D

Środa 19 luty 2014 0:25 | jacek | warszawa

zawsze jst pare okienek trafisz do inego

Wtorek 5 luty 2013 21:28Zgłoś nadużycie
Boguś
Boguś
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Emil dla czego nie patrzysz "na okrągło" zostaw typowo babską logikę myślenia i patrz szerzej w przyszłość. Idąc po list czy paczkę możesz skorzystać z pożyczki gotówkowej czy wybrać pieniądze z konta to jest bardzo dobre rozwiązanie, szczególnie w małych miejscowościach takich jak moja- gdzie nie ma banku.

Skomentuj opinię

Wtorek 5 luty 2013 22:35Zgłoś nadużycie
Alek
Alek
Toruń
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia pozytywna

Bank Pocztowy to dobre rozwiązanie dla mieszkańców małych miejscowości, gdzie na poczcie możesz załatwić wiele spraw, nawet te związane z bankiem. Dlatego nie krytykowałbym za bardzo tego banku, bo dla wielu ludzi jest on jedyną alternatywą. Teraz nawet mają promocje na kredyty gotówkowe.

Skomentuj opinię

Piątek 12 kwiecień 2013 19:28Zgłoś nadużycie
Sandik
Sandik
Rybnik
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Dla mnie nie liczy się, gdzie i jak wygląda oddział banku przy braniu kredytu gotówkowego. Dla mnie liczą się warunki takiego kredytu hipotecznego oraz to czy mam szansę na taki kredyt gotówkowy. No i jeszcze jedna rzecz, która mnie interesuje to jaką kwotę mogę dostać w ramach kredytu gotówkowego. Dlatego nawet Banku Pocztowego nie skreślam podczas przeglądania ofert kredytów gotówkowych.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 29 kwiecień 2013 17:09Zgłoś nadużycie
Lidia
Lidia
Swarzędz
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Zgadzam się z sandikiem, bo jak się pożycza pieniądze to nie patrzy się jaki to bank czy instytucja finansowa, ale na jakich warunkach są nam pożyczyć pieniądze. Inaczej jest jak się pieniądze inwestuje, mieliśmy niedawno przykład w postaci Amber Gold.

Skomentuj opinię

Środa 4 wrzesień 2013 22:16Zgłoś nadużycie
Leo
Leo
Dzierżoniów
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie
Opinia negatywna

Dużo można powiedzieć na temat tego banku. Niestety jak dla mnie nic dobrego. Właśnie się wypisałam, bo zdenerwowali mnie odsetkami karnymi za nie spłacony kredyt. Wszystkie raty miałam płacone terminowo (sami sobie ściągali z konta). A tu naraz po spłacie telefony wymuszanie jakieś pisma. Niech ktoś tam na górze lepiej pilnuje pracowników bo stracą wszystkich klientów.

Skomentuj opinię

Piątek 4 grudzień 2015 23:49Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

czy bank pocztowy sprawdza bik?

Skomentuj opinię

Poniedziałek 15 luty 2016 23:51Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

Co to za porzyczka na poczcie z dostawą do domu ?czy bez sprawdzania w bazach?

Skomentuj opinię

Sobota 11 czerwiec 2016 14:38Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Pocztowy Kredyt gotówkowy - Opinie

mam kredyt przyznany w Pocztowym w piąteka kiedy na koncie będa pieniadze?

Skomentuj opinię

Reklama