MaxiPozyczka

Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

Opinie o Banku Millennium. Pożyczka gotówkowa w Banku Millennium. Kredyt gotówkowy Millennium

Czwartek 27 wrzesień 2012 22:22Zgłoś nadużycie
MaxiPozyczka
MaxiPozyczka

Postów: 236
Poznań
woj. wielkopolskie
Na forum od: 2012-01-05
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

Bank Millenium to instytucja finansowa, która powstała w 1989 roku, jeszcze jako Bank Inicjatyw Gospodarczych. Był pierwszym w Polsce bankiem prywatnym, a także notowanym na Giełdzie Papierów Wartościowych. Dziś jak każda inna tego rodzaju instytucja musi walczyć z funkcjonującą konkurencją o każdego klienta. Biorąc pod uwagę liczbę jego placówek oraz wielkość aktywów, jest on na szóstym miejscu w rankingu krajowym. Obecnie głównie skupia na sobie uwagę klientów, którzy są zainteresowani zaciągnięciem pożyczki pieniężnej bądź kredytu gotówkowego na różne cele gospodarcze i konsumpcyjne.

Wśród propozycji pożyczek Banku Millenium można znaleźć przede wszystkim pożyczki gotówkowe i konsolidacyjne, kredyty gotówkowe oraz pożyczki pod aktywa. Szczególnie dużym zainteresowaniem cieszy się pożyczka Pilna, która pozwala uzyskać klientom środki finansowe już nawet w piętnaście minut. Jest to pożyczka gotówkowa na dowolny cel. Do jej głównych zalet niewątpliwie należy zaliczyć rekordowo niskie oprocentowanie i opłaty prowizyjne. Millenium Bank i jego Pilna pożyczka pozwalają nawet na uzyskanie do 150 tysięcy złotych bez zabezpieczeń i poręczycieli. Niestety okres trwania tej pożyczki sięga tylko sześciu lat, jednak jest to bardzo dobra propozycja dla osób planujących założenie działalności gospodarczej czy też tych, którzy planują uzyskanie wysokich zarobków w inny sposób. Dużą zaletą także tej pożyczki jest wybór wysokości raty oraz dnia jej zapłaty przez klienta. Oprócz tych wymienionych Bank Millenium może również zaproponować pożyczki hipoteczne.

Niedziela 25 listopad 2012 22:03Zgłoś nadużycie
olo
olo
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

Millenium ,jet bankiem dość młodym na naszym rynku, jednak urzekł mnie od samego początku. Lubię go mam tu konto osobiste. Pożyczki jeszcze nie brałem ale przymierzam się do tego. Nie wiem na co mogę liczyć. Jednak ze wstępnych oględzin sądzę że mogę liczyć na niskie oprocentowanie rzędu 15%. To dobre warunki ale jeszcze muszę dokładnie to sprawdzić.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 11 luty 2013 20:48 | Gość

nie taki młody, przedtem miał inną nazwę BIG Bank Gdański bodajże

Reklama
Środa 28 listopad 2012 22:40Zgłoś nadużycie
Sylwka
Sylwka
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

Mam pożyczkę w Millenium. Plus dla banku za ściąganie pieniędzy z konta. Dzięki temu nie muszę pamiętać o terminie raty bo bank sam w odpowiednim czasie przelewa sobie konkretną kwotę. Zdecydowanie polecam wszystkim.

Skomentuj opinię

Sobota 1 grudzień 2012 23:10Zgłoś nadużycie
Dorota
Dorota
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia negatywna

Z tą decyzją w 5 minut to lekko przesadzili. Na szczęście jeżeli chodzi o raty i oprocentowanie to naprawdę jestem zadowolona. Na wczasy mogliśmy pojechać obce kraje zobaczyć, a rat nawet nie odczuwamy. W przyszłym roku na pewno zrobimy tak samo.

Skomentuj opinię

Poniedziałek 10 grudzień 2012 21:59Zgłoś nadużycie
Barbara
Barbara
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

A ja na mikołajki w prezencie zafundowałam sobie stały dostęp do pieniędzy. Już nigdy więcej nie będę się martwić czy mi starczy do wypłaty. Teraz razem z MILLENIUM mam kartę kredytową. To najlepszy prezent jaki mogłam sprawić sonie i rodzinie.

Skomentuj opinię

Środa 12 grudzień 2012 22:18Zgłoś nadużycie
Gość
Gość
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

Bardzo podoba mi się że mogę tu negocjować z Doradcą warunki kredytowania. Nieraz brakowało mi takiej opcji w innych firmach kredytowych. Miło wiedzieć że się coś zarobiło przy pożyczaniu gotówki.

Skomentuj opinię

Sobota 15 grudzień 2012 23:54Zgłoś nadużycie
Tom
Tom
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Tak sobie szukam gdzie najlepiej zaciągnąć kredyt na nowy snowboard, i okazuje się że MILLENIUM nadal w czołówce najlepszych i najchętniej branych pożyczek. Chyba znowu się skuszę. Lepszej oferty nie ma obecnie na rynku.

Skomentuj opinię

Niedziela 23 grudzień 2012 13:06Zgłoś nadużycie
Dariusz
Dariusz
Kwidzyn
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

To tak nie jest do końca w negocjacjach, wcześniej czy później i tak by ci zaproponowali trochę lepsze warunki kredytowe dla ciebie. To stara taktyka tego banku, a wiem na temat wiele, bo mam tam konto od ponad 10 lat i wiele razy korzystałem z różnego typu pożyczek, kredytów czy innych produktów bankowych i finansowych w Millennium Banku.

Skomentuj opinię

Czwartek 27 grudzień 2012 18:46Zgłoś nadużycie
Maks
Maks
Radom
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Podoba mi się Pilna Pożyczka w Millennium Banku. W sposób prosty, nawet nazwijmy to delikatnie nachalny bank udziela takiego kredytu, chociaż nie jest on tani, bo oprocentowanie Pilnej Pożyczki jest na poziomie 20 procent. Ale sama dostępność takiego kredytu gotówkowego jest jak najbardziej na plus.

Skomentuj opinię

Sobota 29 grudzień 2012 12:52Zgłoś nadużycie
Sylwia
Sylwia
Wodzisław Śląski
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Teraz dla stałych, lojalnych klientów dają pożyczkę na poziomie 16,3 procent jeżeli chodzi o RRSO. Pożyczka pozbawiona jest opłat oraz prowizji od szumy udzielonej pożyczki. W ogóle od wielu lat jestem klientką tego banku i nie raz brałam pożyczki i zawsze byłam zadowolona z poziomu, warunków oraz jakości obsługi ze strony pracowników tego banku.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 11 luty 2013 20:51 | Gość

dla stałych klientów jest to samo co dla nowych, jak kiedyś zaszedłem do placówki ze słowami że zatelefonowano do mnie z indywidualną ofertą kredytu gotówkowego to pani sprowadziła mnie na ziemię że ta tzw indywidualna oferta dostępna jest dla wszystkich, zupełna ignorancja klienta, zrezygnowałem już z usług banku Millennium

Poniedziałek 31 grudzień 2012 18:35Zgłoś nadużycie
henryk
henryk
Świnoujście
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

Do Maksa: O Pilnej Pożyczce piszesz, ze nie jest tani, zobacz sobie oferty Alior Banku lub Getin Banku, to się przekonasz jak drogie mogą być kredyty. Zwłaszcza, że na tym forum o takich kredytach w innych wątkach i działach się pisze.

Skomentuj opinię

Wtorek 1 styczeń 2013 9:42Zgłoś nadużycie
Robcio
Robcio
Pabianice
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie
Opinia pozytywna

Od wielu lat Bank Millennium jest bardzo liberalnym bankiem, szczególnie jak się jest klientem banku. To był pierwszy bank, który zakładał konta osobiste ludziom, którzy nie mieli stałych wpływów miesięcznych na konto. Takie kiedyś były czasy.

Skomentuj opinię

Środa 2 styczeń 2013 18:19Zgłoś nadużycie
Sławomir
Sławomir
Zamość
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

Jestem zaskoczony właśnie taką ofertą Millennium Banku jeżeli chodzi o kredyty gotówkowe. Są na znacznie niższym poziomie jeżeli chodzi o oprocentowanie oraz koszty związane z prowizjami oraz kosztami, które płąi się przy udzielaniu kredytu gotówkowego. Wydaje mi się, że w dziedzinie kredytów hipotecznych już oferta Millennium Banku nie jest już atrakcyjna taka jak u konkurencji.

Skomentuj opinię

Wtorek 8 styczeń 2013 19:48Zgłoś nadużycie
Sylwia
Sylwia
Wodzisław Śląski
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

A ja jestem zaskoczona tym, że niestety oferta kredytów gotówkowych o dobrym Rsso jest nie dla mnie, bo nie mam zdolności kredytowej. Właściwie nie wiem po co w ogóle mi przysłali taką ofertę. Po raz pierwszy może źle nie zostałam potraktowana przez bank, ale nazwijmy to inaczej, że zostałam dziwnie potraktowana przez Millennium Bank.

Skomentuj opinię

Niedziela 13 styczeń 2013 8:37Zgłoś nadużycie
maks
maks
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

Tak chyba z automatu wysłali ci taką ofertę kredytu gotówkowego, aby zachęcić, a może wepchnąć mniejszą kasę, ale z większymi dla ciebie kosztami. Kiedyś też miałem taki przypadek, nie napiszę w jakim banku, bo zabrzmiałoby to negatywnie, a jestem w chwili obecnej zadowolony z usług tego banku. Poszedłem do oddziału banku i zapytałem o ofertą, którą mi zaproponowali, też nie miałem zdolności, ale na inny znacznie droższy kredyt gotówkowy miałem i mogłem wziąć, ale mi nie zależało.

Skomentuj opinię

Środa 23 styczeń 2013 21:08Zgłoś nadużycie
Megi
Megi
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

Millenium ostatnio szaleje na plakatach widziałam oferowane oprocentowanie w wysokości 7,9%. Biją konkurencję na łeb o ile to prawda. Jutro sprawdzę.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Poniedziałek 11 luty 2013 20:53 | Gość

hehe :):) żebyś się nie zdziwił może pierwszy miesiąc takie oprocentowanie to jeszcze uwierzę, ale nie na cały okres

Sobota 2 luty 2013 22:58Zgłoś nadużycie
Bat
Bat
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

Ja może nie dostałem 7,9%, ale 11 to też niezła oferta. Miła fachowa obsługa. Wszytko jasne i bez haczyków.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Czwartek 24 sierpień 2017 12:27 | Gość

a realnie ile?

Niedziela 3 luty 2013 8:29Zgłoś nadużycie
Sylwia
Sylwia
Wodzisław Śląski
Temat postu: Bank Millennium Pożyczka gotówkowa - Opinie

Z 7,9 % robi się ponad 17 %, zdolności na jednocyfrowe oprocentowanie pożyczki gotówkowej, ale na dwucyfrowe oprocentowanie już jest i to kwota takiej pożyczki gotówkowej może być na kilkadziesiąt tysięcy złotych. A co do obsługi w moim oddziale banku to nie można mieć zastrzeżeń. Przy udzielaniu kredytów gotówkowych mają swoje wytyczne z centrali i tego muszą się trzymać. I tak są jednym z bardziej liberalnych banków przy udzielaniu kredytów gotówkowych.

Skomentuj opinię

Odpowiedzi na opinię:

Piątek 22 luty 2013 13:45 | Joanna | Gdynia

Ja też widziałam tą reklamę oferującą oprocentowanie od 7,9%. Nic w tym dziwnego tylko niech nawet z dodatkami oscyluje to koło 15 czy 16% a nie jak się w konsekwencji okazuje, po gruntownym własnoręcznym przeliczeniu 25%. Bo niestety te 25% już nie są atrakcyjne. A po co ludzi w błąd wprowadzać.

Reklama